מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,790 דיונים בפורום זה
-
אני מתלבט בין הלוח אם של GIGA-BYTE GA-7VAXP לבין הלוח אם של ABIT AT7-MAX2 VIA יש לי כרטיס מסך RADEON 9700 PRO והבנתי שבשביל להתקין אותו בלוח אם של GIGA-BYTE צריך להתקין עדכון לביוס שכיים כבר לבורדה משהו על 0.8v לא בדיוק הבנתי ובלוח של ABIT לא צריך כי הוא כבר תומך חוץ מזה בלוח של ABIT יש יותר מקום לזכרונות וזה כל ההבדלים שאני שמעתי עליהם יש עוד? ומה עדיף לי לקנות מבין שניהם? נ.ב הזכרון הזה בא ביחידה אחת או שתיים CORSAIR DDR-RAM 256MB 3200 Memory 400MHz - CAS2.5 ומה זה לעזעזל CAS2
-
- 2 תגובות
- 689 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות לוח אם בעל לפחות 4 חריצי PCI, מבוסס מעבד AMD. אני גם מעוניין במעבד נחמד, שמתי עין על הAXP 1600+, מה אתם אומרים? עכשיו לבעיה: תקציב מוגבל של 900 שקלים. ככל שתחסכו לי יותר כסף, אבל שהרכיבים יענו על הדרישות יהייה יותר טוב. תודה לעוזרים.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפי מה שאני יודע האפוקס לוקח את הגיגהבייט בביצועים, זה נכון?
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
ראיתי במכרז של המדינה (העיתון) מחשב שהמעבד שלו הוא GigaPro 1000Mhz מי מיצר את המעבדים האלה הם טובים?
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
לפני כמה ימים הייתי כאן ועברתי על הנתונים ועל ההמלצות ועל הפורום. כל החיים עבדתי עם מערכות אינטל מתוך הרגל או סיבות קדומות או לא יודע מה. אני עומד לפני רכישה ומה שאני עושה בעיקר זה לשחק על המחשב. אקיצר, הרושם שקיבלתי כאן הוא שבכלל עדיף ללכת על AMD בגלל שהם הוכיחו את עצמם, בגלל המחיר ובגלל העובדה שהרוב אומרים שההבדל בין מערכת מבוססת אינטל לבין מערכת מבוססת AMD מבחינת ביצועים, הוא זניח עד שלא ניתן לראותו בעין בילתי מזוינת בשעה שאת ההבדל בכיס תרגיש ועוד איך. סבבה. אמרתי לעצמי שאני הולך על AMD. והנה שוחחתי עם חברים שמשתמשים במחשבים וגם מבינים עניין והם אמרו מייד שלמשחקים אז רק אינטל. AMD זה נחמד למחשב בבית אם אתה משתמש בייתי רגוע, או נניח אם אתה בעניין של OC אבל אם במשחקים …
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מתעניין בשדרוג של "השילוש הקדוש". יעצו לי ללכת רק על לוח אם 845G. מה המשמעות של המספר 845, מה הוא עושה יותר טוב מ645? מה המשמעות של ה - G ליד המספר? האם הלוחות של אינטל מומלצים (גם מבחינת אמינות אחריות)?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה: AMD עם וולקנו 6 לא עובר את ה45 מעלות אצלי, גם בפול לואד. הלוח של ג'יגה בייט(7VRXP) הוא לוח מעולה, אני לא מבין מה הבעיות איתו. הלוח יציב מאוד, מלא פיצ'רים וטוב למשתמש הביתי. והכי חשוב: המאוורר של ריידון9700לא רועש בצורה בלתי נסבלת, כמו שטוענים פה. אני מקווה לנפץ את המיתוסים הללו, כי אין חכם כבעל ניסיון.
-
- 62 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
איזה זכרונות יותר טובים TRANSCEND או SAMSUNG כמובן ש-DDR 2700 ???
-
- 4 תגובות
- 910 צפיות
-
-
מי יודע איך אני יכול לדעת מה המהירות של ה- rdram שקניתי (800mhz או 400mhz). קניתי rdram 800 אבל כשאני מפעיל את המחשב (לפני שמתחיל ה- windows XP) כתוב rdram 400. האם זה בסדר או האם עבדו אלי.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
על הלוח האם הזה יש אונבורד ציפ של קראטיב. הסאונד הוא מפיק מאכז מאד - ווליום חלש מאד, איכות גרועה וקפיצות וגיהוקים כל פעם שתוכנה מקפיצה חלון או משהוא. למישהוא יש רעיון / מידע / או כל משהוא אחר למה זה קורה ? תודה -גיל. ??? ??? ???
-
- 2 תגובות
- 692 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש ואני מתלבט בקשר ללוח אם AMD XP2000 SAMSUNG DDR 2700 LEADTEK TI4200 128MB MY VIVO דבר נוסף אני בתור התחלה הולך להשתמש בכרטיס קול ONBOARD לכן חשוב לי שהוא יהיה איכותי(יחסית למה שאפשר לצפות מ-ONBOAED...) כמו כן הכרטיס רשת צריך להיות טוב Gigabyte GA-7VRXP Rev. 2 VIA KT333 Motherboard Gigabyte GA-7VAXP VIA KT400 Motherboard http://www.giga-byte.com/products/products.htm Epox 8K5A3+ VIA KT333 Motherboard http://www.epox.nl/english/products/motherboard/8k5a3%2B.htm
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קרוב שלי מגיעה מחו"ל שבוע הבא ויש באפשרותו להביא לי לוח אם אני מתלבט בן AT7 MAX2 ABIT לבן ASUS A7V8X. מחיר ה ASUS בחול לגרסה המלאה 170$ לעומת מחיר ה ABIT 210$ לגרסה מלאה. מי טוב יותר בלי להתיחס למחיר (ואני מבקש לא סתם תשובה אלה הסבר מאחורי התשובה כמו ניסיון אישי, נידע על בעיות בדגם זה או אחר וכ"ו). DIGITAL
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום רב. קיבלתי מחשב חדש וקיבלתי איתו את הפריטים הבאים: את המוח, המחשב. בעל המעבד והחיבור הפרללי) עכבר מחשב ג'נריקי. פריט זה משמש להזזת הסמן על המסך. כלי חיוני לכל הדעות. טלויזיה 17", או בלשון הציונים -- מוניטור. בעזרת כלי זה אפשר לראות את הויזואליות המופקת דרך המוח. לוח מקשים. כלי זה משמש לכתיבה, כמו שאני עושה ברגעים אלו ממחשבי הכביר חוטים. למה הם משמשים? אינני יודע איך להרכיב את הכל , חלק חלק, כדי שהכל יתחבר בהרמוניה למערכת משוכללת. כמו שאתם רואים, הקלתי עליכם ופרטתי מה כל מכשיר עושה, אז בבקשה תנסו למצוא לי תשובה בהקדם. תודה!
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
מה גורם לו להיות גרוע ומה גורם לו להיות מעולה? תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 838 צפיות
-
-
אני יודע ששניהם לא הבי חדשים אבל בכל זאת, איזה צ'יפסט עדיף nForce (הראשון) או ויה 266 (לא האי)
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מתחת לאפשרות הזאת שלושה סעיפים: User Define,היא לא רלוונטית לשאלה. 8NS143Mhz ו7NS125Mhz. מה הפירוש של שתי האפשרויות האחרונות?
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
האם הזכרונות האלה פועלים במהירות שלהם (333MHZ) כם על מערכת AMD עם 266 באס??? זה בכלל קשור לבאס של המעבד?? והאם זכרונות 266MHZ, יכולים לפעול במעבד עם באס 333MHZ (המעבדים החדשים של AMD..)??? ??? ??? ??? תדוה לעוזרים ולילה טוב :asthanos:
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
למי שיש gigabyte 7rxp , ויש לו הרדיסק שמסוגל לעבוד בUDMA6 (מקסטור) היו בעיות סאונד (הסאונד נקטע , או מרעיש) , עדכנו את הביוס שלכם כדי לתקן את הבעיה הזו (אצלי יש את הקונפגורציה הזו והפכתי עולמות עד היום כדי לגלות למה הכרטיס קול דפוק ...) http://tw.giga-byte.com/support/viakt333.htm#link7vrxp
-
- 2 תגובות
- 867 צפיות
-
-
היי אני צריך המלצה למערכת של מעבד-לוח-זיכרון מינימלית שתריץ משחקים חדשים בצורה סבירה ביחד עם ה G3 TI200 שלי ... במחירים 1000-1600 ש"ח ... למישהו יש רעיון ?
-
- 7 תגובות
- 892 צפיות
-
-
יש המלצות? האם זה נכון שintel815 לא תומך ביותר מ512 מגה של זכרון?
-
- 16 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
אם אני קונה 512 SDRAM זה שווה ל256 DDR. אם כן אז כן אם לא אז תסבירו בבקשה. תודה מראש MINIME.
-
- 16 תגובות
- 2k צפיות
-
-
קניתי מחשב עם מעבד AMD XP1800 ואין לי תלונות, פרט לזה שהוא מחמם בטירוף! המאווררים שלו ממש מוציאים אוויר חם ומחממים את החדר (שלא לדבר על הרעש). ממה שהבנתי, זה נורמלי. אבל עד כדי כך??? ואגב, הוא כבר הספיק להיתקע (לא חשבתי שעם המפרט שלו זה יקרה כבר אחרי יומיים...)
-
- 27 תגובות
- 2.4k צפיות
-