עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by the kooks,

שלום. כרגע אין לי סיסמא בביוס אבל הייתי רוצה לדעת נניח ויש למישהו סיסמא בביוס ב USER PASSWORD האם כיבוי המחשב הוצאתו מהחשמל ולאפס את הביוס ע"י הוצאת הבטריה יאפס גם את הסיסמא ואז ואז לא תהיה בעיה לשנות שוב את ההגדרות בביוס? ועוד דבר כמעט בכול מחשב שראיתי חוץ מהחדשים שלהשנתים האחרונות האישפריות הגנה מפני ויורסים בביוס תמיד על DISABOLE יש סיבה מוצדקת הגיונית לזה האם ההגנה מפני וירוסים בביוס שווה משהו ? (אצלי זה על פעיל) תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 487 צפיות
  2. Started by rudyzplace,

שלום לכולם, קניתי BARTON 2600+ MOBILE ויש לי NF7 V2.0. הבנתי שהלוח לא יזהה את המעבד - מה שלא מהווה עבורי בעייה שכן אני מכוון הכל ידנית ב-OC. האם יש בעיות מיוחדות או אנקדותות שראוי להתייחס אליהם בקשר למעבד?

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  3. Started by roeesnir,

יש לי תוכנה שרצה רק על Win 98 SE, ואני צריך לוח. לוח זו לא כ"כ הבעיה כמו דרייברים. אני צריך איזה חברה שנותנת גם דרייברים ל98. ראיתי באתר של Gigabyte שאי אפשר כבר להוריד דרייברים ל98. יש המלצות?

• 2 תגובות
    • 831 צפיות
  4. Started by Rhx,

לאחר שגיליתי שאני לא יכול לעשות OC למעבד שלי כיוון שהלוח אם של אינטל לא נותן,עדיף לקנות לוח אם אחר של חברה אחרת שכן תתן לי לעשות OC?.. או ששווה להמשיך לחסוך ולקנות מעבד AMD + לוח אם. ברשותי כרגע 200 דולר.. אולי עדיף לחסוך למעבד AMD? ואפשר המלצות למעבד AMD + לוח אם שיתמוך בכל המערכת שלי ( בחתימה),תודה רבה.

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. טוב אני רוצה לקנות בורד חדש Asus P4P800 Deluxe כבר החלטתי אז בבקשה אל תציעו לי הצעות כי יש לי אותו במחיר ממש נמוך... אז השאלה שלי היא - יש לי עכשיו בורד Asus P4S533-VM עכשיו ה- Bus speed של הלוח הזה הוא 533Mhz ואני לא בטוח שהמעבד שלי - Intel® Pentium® 4 CPU 1.70GHz יתאים ללוח החדש שהוא 800Mhz?????

• 11 תגובות
    • 784 צפיות
  6. Started by Ibrow-Now,

למישהו יש טמפ' בישראל?

• 1 תגובה
    • 554 צפיות
  7. שלום רב, אני רוצה לקנות מערכת עם כרטיס מסך GTX 660. כשביקשתי מהמוכר בחנות GA B75M-D3H הוא אמר שכדאי לי לקחת במקום GA-H77-DS3H כי אז אני מקבל תמיכה בpci express 3.0 ולא 2 כמו בלוח שביקשתי. אני לא מבין גדול בחומרה ורציתי לדעת האם זה נכון. ראיתי בהרבה מקומות שהדגם הראשון הוא המומלץ מבין השניים ורציתי לדעת מה דעתכם. תודה מראש, גל

• 1 תגובה
    • 544 צפיות
  8. יש כמה לוחות אם של gigabyte בטווח מחירים של 560-660 ש"ח והשאלה שלי היא מה ההבדלים ביניהם ואיזה הכי משתלם למערכת עם מעבד i5 760 H55N-USB3 H55M-USB3 H57M-USB3 H55-UD3H P55-USB3 P55A-UD3 ושאלה נוספת לגבי זכרונות (של 4GB), באיזה מקרים עדיף לקחת את הזכרונות הכי זולים ובאיזה מקרים צריך להשקיע בזכרונות איכותיים שעולים בהתאם?

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. לוח האם ב P-3-800 התקלקל האם אפשר לקבל המלצה לקנית לוח חדש שיתאים לזיכרון DDR בעלות של עד 650 ש"ח ? תודה

• 2 תגובות
    • 444 צפיות
  10. Started by maazg,

שלום.... אני עוד מתלבט לגבי המעבד... שאלתי לגבי ביצועים וקיבלתי תדובה ש AMD טוב יותר......אבל אמרו לי ש AMD מתחמם וכל תקלה קטנה במאוורר דורמת להישרפות המעבד... האם זה נכון? וגם מה זה SOCKET? ומה הלוח המתאים לכל אחד משני המעבדים.. תודה מראש..

• 6 תגובות
    • 816 צפיות
  11. Started by Dan4,

אם המאוור של הצ'פט רועש האם ניתן לכבות אותו?????האם יגרם נזק ללוח<??

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by lidor_abo,

חברה למי שיש את הלוח הזה gigabyte ga8i945pl-g שייכנס אלי דחוף לאיסי 190132418!

• 2 תגובות
    • 521 צפיות
  13. Started by ForresT,

אוקי.. יש לי 2 זכרונות של 256 ראם כול אחד מהם במהירותשל 133.. המחשב די איטי כשאני מתקין משהו ואחרי שאני יוצא ממשחק לוקח לו זמןלחזור לעצמו.. אז רציתי לדעת מה יותר כדאי לי לקנות 2 זכרונות של 512 ראם במהירות 400 ולהחליף עם זה את הישנים או להוסיף עוד 512 במהירות 400? אה ויש לי לוח אם של nforce 4 שתומך בדואל צאנל של ddr 400..ככה שאין מה לדאוג בעניין הזה..

• 2 תגובות
    • 590 צפיות
  14. קניתי AMD 3200+ TRAY, הוא מורכב והכל, אבל הדבר היחידי שדיי חסר לי זה המדבקה המדבקה: למטה... יש למישהו מושג איך אפשר להשיג אחת? וכן, אני יודע שזה נשמע מאוד מטומטם, אבל בבקשה להתייחס ברצינות.

• 14 תגובות
    • 984 צפיות
  15. Started by Jochman,

אהלן, אני זוכר שב2005 מישהו פירק פנטיום D ל2. יעני, שפשף את המסגרת, דחף סכין בין שני המעבדים המודבקים ופיצל אותם. לא הצלחתי למצוא את הסרטון, מישהו יכול לעזור?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  16. Started by MarkK2003,

אני מעוניין לקנות 2 בלוקים של 512MB DDR400, ולא מתכנן אוברקלוק בכלל. וכידוע ישנן כמה חברות המייצרות זכרונות, חלקן ידועות וטובות וחלקן פחות, ויש גם תדירויות שונות, אז מה שאני שואל זה האם זה שווה את תוספת ה-100 200 שקל לקנות GEIL או CORSAIR ולא MICRON או סמסונג או בכלל זיכרון ג'נרי? האם ההבדלים משמעותיים בין ערכי LATENCY שונים? התקציב שלי פשוט די צפוף תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 540 צפיות
  17. Started by elad76,

C2D 6300 מה יעזור לי OC מבחנית משחקים...מבחינת מהירות של המחשב..

• 5 תגובות
    • 569 צפיות
  18. Started by orental5,

שלום, הייתי רוצה לדעת האם יש אבל בין KIT של 1024X2 לעומת שתי כרטיסי זיכרון בודדים של 1024 מבחינת ה-DC תודה,

• 1 תגובה
    • 535 צפיות
  19. Started by Meidan2005,

הלוח תומך DDR 2 ??? תודה מראש :

• 6 תגובות
    • 612 צפיות
  20. יצרניות לוחות האם חושפות לנו את דגם ה-Threadripper 1920 עם 12 הליבות ש-AMD עצמה טרם סיפרה לנו עליו לכתבה

21. Started by baruch28,

מישהו שמע על כרטיסי זיכרון מושקין? איך הם? מישהו אמר לי שהם מגרמניה. איך הם ביחס ל- קינגסטון?

• 3 תגובות
    • 499 צפיות
  22. Started by trxman,

שלום לכולם! יש לי שאלה בקשר לזיכרון RAM ולזיכרון Level2 של המעבד. כפי שידוע לי, הזיכרון המטמון במעבד בא לקצר את פעולת המעבד בלקיחת נתונים מהראם, ולכן הנתונים משוכפלים לזיכרון המטמון. עכשיו, השאלה שלי היא כזאת: יש יישומים שתופסים כמה מגה ב RAM ואם הם משוכפלים ל - L2 (שהוא למשל, 512K),איך בדיוק כל המידע עובר עליו אם זה Over? או שבכלל אני מבלבל בין ימין לשמאל. תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 802 צפיות
  23. Started by pergola,

הוא תומך ב800MHZ או לא? כמה סלוטים לזיכרונות יש לו? 4?? ואיזה כרטיס מסך מובנה מגיע איתו..?

• 7 תגובות
    • 700 צפיות
  24. אני מחפש מחליף ראוי למערכת המתיישנת שלי, לכן צריך עזרה במציעת מחליף אולטימטיבי לדרישות שלי: עבודה בסיסית, גיימינג כבד, העברה מי קבצי RAR. בנתיים המערכת שלי הסתדרה לא רע עם זה, אבל הזיכרונות במצב גרוע ואין לי כוח להתעסק בזה, לכן צריך מערכת חדשה. מה דעתכם על השילובים הבאים, לדרישות שלי. 1 AMD Phenom 2 X6 1075T 3Ghz 125W 6Core AM3 Box, יחידות 1 ₪999 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2252 Gigabyte MA-770T-UD3 AMD770 CHIPSET, יחידות 1 ₪387 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1836 G.Skill RipJaws 4GB DDR3 1333Mhz CL9 F3-10666CL9D-8GBRL, יחידות 2 ₪532 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2291 סה"כ מחיר לכל המוצרים:₪1918 המפרט הורכב באתר:http://www.rsm.co…

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. Started by UV1,

אני מתכנן לקנות לוח Gigabyte GA-EP45-DS3R http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=GEP45DS3R אני מתכנן קרור למארז ולמעבד שתומך בויסות סל"ד של המאווררים לפי הצורך - PWM האם הלוח הנ"ל תומך בזה? איך יודעים ?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.