עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by i3anG,

כמה זמן אחריות?

2. Started by davis5,

אני רוצה לשדרג לוח אם + מעבד + זיכרון ב1500 שח רצויי משהו שעובד טוב אם משחקים וריבוי משימות

• 4 תגובות
    • 673 צפיות
  3. Started by jambo7,

שלום אני עומד לרכוש מחשב חדש ומתלבט בין 3 מעבדים. 1 אינטל E 8400. 2 Q6600. 3 amd phenom 9500. כולם בטווח התקציב שלי ,המחשב לא מיועד לאובר קלוק בשלב זה אולי בעתיד. תודה

• 10 תגובות
    • 925 צפיות
  4. זו כל השאלה... תודה מראש

• 1 תגובה
    • 515 צפיות
  5. Started by p4mt4n,

ראיתי שממליצים הרבה על p55 למחשב למשחקים בלי אוברקלוק עם כרטיס מסך אחד ומעבד i3 / i5 יהיה הבדל בין הלוחות האלה? Intel BLKDH55PJ Peter Cove http://skypc.co.il/Product.asp?PID=BLKDH55PJ Gigabyte GA-H55M-D2H http://skypc.co.il/Product.asp?PID=950516 Gigabyte GA-P55-UD3L http://skypc.co.il/Product.asp?PID=950205 או לכל לוח אחר ?

• 3 תגובות
    • 849 צפיות
  6. האם הביצועים של E6600 בבאס 400 יהיו זהים לביצועים של E4400 בבאס 400? ביצועים שונים? מי יקח? מה המכפלה של E4400 והאם אפשר להגיע איתו לבאס 400 מבלי להעלות יותר מדי מתחים? הבנתי שהליבה של E6600 היא קונרו ושל הE4400 היא אלנדל, יש הבדל ביניהן?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by Rin,

ein le ivrit po az ani ihtov be anglit i going to get new comp with q6700 and 4gb ddr2 900 mhz i wont do OC on the beginning - but for later - i heard the p45 is the best choice i need to choose from here http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=609_270_86_1198_2783 yea they are little expensive i know but i buy from there asus p5q pro is very good choice but very expensive so gigabyte p45 is the best choice isnt it? what is the best choice for LITTLE-MEDIUM OC - i need cheap choice - i dont know the diffrent between all those p45 - 2 many toda

• 8 תגובות
    • 741 צפיות
  8. האם תוספת של עוד 4 גיגה ראם ומעבר לכונן SSD ישפרו את החויה באופן משמעותי?

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by the kooks,

שלום. כרגע אין לי סיסמא בביוס אבל הייתי רוצה לדעת נניח ויש למישהו סיסמא בביוס ב USER PASSWORD האם כיבוי המחשב הוצאתו מהחשמל ולאפס את הביוס ע"י הוצאת הבטריה יאפס גם את הסיסמא ואז ואז לא תהיה בעיה לשנות שוב את ההגדרות בביוס? ועוד דבר כמעט בכול מחשב שראיתי חוץ מהחדשים שלהשנתים האחרונות האישפריות הגנה מפני ויורסים בביוס תמיד על DISABOLE יש סיבה מוצדקת הגיונית לזה האם ההגנה מפני וירוסים בביוס שווה משהו ? (אצלי זה על פעיל) תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 498 צפיות
  10. Started by rudyzplace,

שלום לכולם, קניתי BARTON 2600+ MOBILE ויש לי NF7 V2.0. הבנתי שהלוח לא יזהה את המעבד - מה שלא מהווה עבורי בעייה שכן אני מכוון הכל ידנית ב-OC. האם יש בעיות מיוחדות או אנקדותות שראוי להתייחס אליהם בקשר למעבד?

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  11. Started by roeesnir,

יש לי תוכנה שרצה רק על Win 98 SE, ואני צריך לוח. לוח זו לא כ"כ הבעיה כמו דרייברים. אני צריך איזה חברה שנותנת גם דרייברים ל98. ראיתי באתר של Gigabyte שאי אפשר כבר להוריד דרייברים ל98. יש המלצות?

• 2 תגובות
    • 844 צפיות
  12. Started by Rhx,

לאחר שגיליתי שאני לא יכול לעשות OC למעבד שלי כיוון שהלוח אם של אינטל לא נותן,עדיף לקנות לוח אם אחר של חברה אחרת שכן תתן לי לעשות OC?.. או ששווה להמשיך לחסוך ולקנות מעבד AMD + לוח אם. ברשותי כרגע 200 דולר.. אולי עדיף לחסוך למעבד AMD? ואפשר המלצות למעבד AMD + לוח אם שיתמוך בכל המערכת שלי ( בחתימה),תודה רבה.

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. טוב אני רוצה לקנות בורד חדש Asus P4P800 Deluxe כבר החלטתי אז בבקשה אל תציעו לי הצעות כי יש לי אותו במחיר ממש נמוך... אז השאלה שלי היא - יש לי עכשיו בורד Asus P4S533-VM עכשיו ה- Bus speed של הלוח הזה הוא 533Mhz ואני לא בטוח שהמעבד שלי - Intel® Pentium® 4 CPU 1.70GHz יתאים ללוח החדש שהוא 800Mhz?????

• 11 תגובות
    • 798 צפיות
  14. Started by Ibrow-Now,

למישהו יש טמפ' בישראל?

• 1 תגובה
    • 574 צפיות
  15. שלום רב, אני רוצה לקנות מערכת עם כרטיס מסך GTX 660. כשביקשתי מהמוכר בחנות GA B75M-D3H הוא אמר שכדאי לי לקחת במקום GA-H77-DS3H כי אז אני מקבל תמיכה בpci express 3.0 ולא 2 כמו בלוח שביקשתי. אני לא מבין גדול בחומרה ורציתי לדעת האם זה נכון. ראיתי בהרבה מקומות שהדגם הראשון הוא המומלץ מבין השניים ורציתי לדעת מה דעתכם. תודה מראש, גל

• 1 תגובה
    • 557 צפיות
  16. יש כמה לוחות אם של gigabyte בטווח מחירים של 560-660 ש"ח והשאלה שלי היא מה ההבדלים ביניהם ואיזה הכי משתלם למערכת עם מעבד i5 760 H55N-USB3 H55M-USB3 H57M-USB3 H55-UD3H P55-USB3 P55A-UD3 ושאלה נוספת לגבי זכרונות (של 4GB), באיזה מקרים עדיף לקחת את הזכרונות הכי זולים ובאיזה מקרים צריך להשקיע בזכרונות איכותיים שעולים בהתאם?

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. לוח האם ב P-3-800 התקלקל האם אפשר לקבל המלצה לקנית לוח חדש שיתאים לזיכרון DDR בעלות של עד 650 ש"ח ? תודה

• 2 תגובות
    • 457 צפיות
  18. Started by maazg,

שלום.... אני עוד מתלבט לגבי המעבד... שאלתי לגבי ביצועים וקיבלתי תדובה ש AMD טוב יותר......אבל אמרו לי ש AMD מתחמם וכל תקלה קטנה במאוורר דורמת להישרפות המעבד... האם זה נכון? וגם מה זה SOCKET? ומה הלוח המתאים לכל אחד משני המעבדים.. תודה מראש..

• 6 תגובות
    • 840 צפיות
  19. Started by Dan4,

אם המאוור של הצ'פט רועש האם ניתן לכבות אותו?????האם יגרם נזק ללוח<??

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by lidor_abo,

חברה למי שיש את הלוח הזה gigabyte ga8i945pl-g שייכנס אלי דחוף לאיסי 190132418!

• 2 תגובות
    • 537 צפיות
  21. Started by ForresT,

אוקי.. יש לי 2 זכרונות של 256 ראם כול אחד מהם במהירותשל 133.. המחשב די איטי כשאני מתקין משהו ואחרי שאני יוצא ממשחק לוקח לו זמןלחזור לעצמו.. אז רציתי לדעת מה יותר כדאי לי לקנות 2 זכרונות של 512 ראם במהירות 400 ולהחליף עם זה את הישנים או להוסיף עוד 512 במהירות 400? אה ויש לי לוח אם של nforce 4 שתומך בדואל צאנל של ddr 400..ככה שאין מה לדאוג בעניין הזה..

• 2 תגובות
    • 601 צפיות
  22. קניתי AMD 3200+ TRAY, הוא מורכב והכל, אבל הדבר היחידי שדיי חסר לי זה המדבקה המדבקה: למטה... יש למישהו מושג איך אפשר להשיג אחת? וכן, אני יודע שזה נשמע מאוד מטומטם, אבל בבקשה להתייחס ברצינות.

• 14 תגובות
    • 995 צפיות
  23. Started by Jochman,

אהלן, אני זוכר שב2005 מישהו פירק פנטיום D ל2. יעני, שפשף את המסגרת, דחף סכין בין שני המעבדים המודבקים ופיצל אותם. לא הצלחתי למצוא את הסרטון, מישהו יכול לעזור?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  24. Started by MarkK2003,

אני מעוניין לקנות 2 בלוקים של 512MB DDR400, ולא מתכנן אוברקלוק בכלל. וכידוע ישנן כמה חברות המייצרות זכרונות, חלקן ידועות וטובות וחלקן פחות, ויש גם תדירויות שונות, אז מה שאני שואל זה האם זה שווה את תוספת ה-100 200 שקל לקנות GEIL או CORSAIR ולא MICRON או סמסונג או בכלל זיכרון ג'נרי? האם ההבדלים משמעותיים בין ערכי LATENCY שונים? התקציב שלי פשוט די צפוף תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 553 צפיות
  25. Started by elad76,

C2D 6300 מה יעזור לי OC מבחנית משחקים...מבחינת מהירות של המחשב..

• 5 תגובות
    • 581 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.