מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
שלושת דגמי המעבדים השולחניים ש-AMD מתכננת לחשוף בתערוכת CES בחודש הבא, עם מעטפת הספק מצומצמת וקירורים שכלולים במארז, נחשפים עם הפרטים הטכניים המלאים והמחירים המומלצים במסגרת הדלפה טרייהלכתבה
-
-
- 1 תגובה
- 386 צפיות
- 2 followers
-
-
בצעד בלתי צפוי ומפתיע בהחלט - אנו מקבלים מעבדי Excavator חדשים-ישנים שמיועדים לשמש מחשבים ניידים בסיסיים וזולים במיוחד עם מערכת ההפעלה מבית גוגל לכתבה
-
- 0 תגובות
- 707 צפיות
- 1 follower
-
-
המתנה ארוכה סוף כל סוף מגיעה לסיומה: הכירו את מעבדי ה-Ryzen 5 2400G וה-Ryzen 3 2200G המבטיחים לכתבה
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
יצרנית החומרה הטאיוואנית מכריזה חגיגית כי תאפשר תמיכה בטכנולוגיית ה-Resizable BAR עבור PCI-Express בלוחות אם העדכניים שלה, ומדגימה זאת עם תמונות מסך שכוללות בין היתר פרטים אודות מעבד מדור ה-Rocket Lake השולחני העתידי של אינטללכתבה
-
- 3 תגובות
- 739 צפיות
- 1 follower
-
-
אני צריך 512 SDRAM לפנטיום 3 שיש לנו במשרד כדי שיעלה אקספי ואופיס ושיעלה בלי להתקע מצאתי שתי סטיקים של 256 כל אחד ב 210 שקל שווה?< אין אופציה אחרת ! ב 420 שקל עם אחריות חדש מהחנות...
-
- 11 תגובות
- 889 צפיות
-
-
כדאי לי להוסיף 160 ש"ח ולקנות מעבד i3-550 במקום i3-540? יש הבדל משמעותי ביניהם? תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מישהוא הציע לי להחליף את המעבד והלוח שלי(מפרט בצד) בעד i5 750 ולוח MSI P55A G55 שווה החלפה?(בלי תוספת תשלום) ככל הניראה ישולב עם כרטיס מסך HD7970. או שמא למכור את השילוש שלי ולהוסיף מעט למען שילוש חדש מבוסס IB + H77
-
- 2 תגובות
- 712 צפיות
-
-
המפרט שלי הוא AMD Athlon 64 2GHZ 3200 512 ram חשבתי להוסיף עוד חצי ג'יגה של סמסונג, הסטיק הזה: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=22_79&products_id=1528 כדאי? אני ארגיש הבדל בביצועים (שימוש יומיומי... לא משחקים)? כי עכשיו מספיק שהFF והאייטונס פועלים והמחשב כבר לא זז... תודה
-
- 6 תגובות
- 569 צפיות
-
-
יש לי מחשב XP 1700+ 256 PC2100 CRUCIAL GIGABYTE 7VTHX+ המחירים של 256 עומדים על כ 350 שקל חשבתי אם כדאי להשקיע כבר בעוד זכרון לביצועים יותר טובים מה אתם אומרים כדאי או כדאי לחסוך את הכסף? אני משחק הרבה גולש באינטרנט ומפעיל תוכנות לא כל כך כבדות אין בארץ זכרונות של קרושיאל נכון? אני רוצה 2 זכרונות מאותו סוג
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
אני מוכר את הכרטיסי מסך שלי והציעו לי 3570K במקום אחד הכרטיסים - Gigabyte GTX 560 Ti OC השאלה שלי היא אם כדאי לי לעשות החלפה על המעבד.. יש כרגע ברשותי 2500K
-
- 3 תגובות
- 709 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה אני רוצה לשדרג את המעבד שלי למעבד חדש וחזק יותר, אבל התברר לי שהלוח אם שלי לא תומך בחיבור שצריך. יש לי לוח אם gigabyte P55M-UD2, והוא עם socket 1156, מה שבעצם מגביל אותי בשדרוג המעבד. יש לי את המחשב כבר 3 שנים, ולאחרונה רק החלפתי כרטיס מסך. האם שווה לי להחליף את הלוח אם כדי שיתאים למעבד חדש? ולמה אני צריך להתיחס בקנייה של לוח אם חדש? תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 806 צפיות
-
-
אני רץ על dual 2 6300 ושני ג'יגה זכרון פנימי 667. ראיתי בזאפ זכרונות בזיל הזול. 109 שקל לג'יגה. kingstone 667 1gb. השאלה שלי היא איפה ירגישו את השיפור בביצעוים ובכמה יכולת. אני עם ויסט ה
-
- 4 תגובות
- 463 צפיות
-
-
שלום! אני קונה היו מחשב והשאלה שלי היא האם כדי להשקיע עוד 50שח שיש ברשותי ולעבור מזיכרונות: A-Data 4GB (2x2GB) DDR2-800 Vitesta Extreme CL4 http://tms.co.il/product/5361 לזיכרונות הללו: Corsair 4GB Kit (2GBX2) XMS2 DDR2-800 CL5-5-5-15 http://tms.co.il/product/4553 כמו כן oc בעתיד הקרוב!
-
- 1 תגובה
- 517 צפיות
-
-
זה רכיב חשוב או לא קריטי עזבו את החיבורים כי היום לכולם יש פחות אותו יותר מזה שצריך . אבל מבחינת מהירות הוא נותן יותר?
-
- 24 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
כאחד שסוחב בקושי עם מחשב עגלה עלתה אצלי השאלה האם כדאי בכלל לשדרג עכשיו למחשב חזק ויקר (פנרין) כאשר הטכנולוגיה החדשה של הנהלם די בפתח ,או לשדרג למשהו סביר וזול שיאפשר לי כלכלית לשדרג בעוד כשנה + - לנהלם. מה דעתכם?
-
- 3 תגובות
- 506 צפיות
-
-
האם יש הבדל בין שני הלוחות ? נכנסתי לאתר של ג'יגהבייט וראיתי רק הבדל שהDS3P תומך ב2 כרטיסי מסך יש עוד הבדל בין שני הלוחות ששווה השקעה של עוד 100-90 שקל ? יש הבדלים ביכולת הOC של הלוחות ? (ודרך אגב המעבד- e6600 ) תודה מראש ומצטער שאני מציף אותכם בהודעות בזמן האחרון
-
- 0 תגובות
- 459 צפיות
-
-
שווה להשקיע עכשיו במעבר לקונרו? האם צפוי הופעה של מעבד חדש בשנה הקרובה?
-
- 7 תגובות
- 503 צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן מעבד:אינטל סלרון 2 ג'יגה הרץ 128 קלילובייט של קש סוקט 478 זיכרון:סטיק אחד של 512 מגה DDR1 מהירות 333מגה הרץ לוח:ASUS P4 S333-VM (יכול ליהיות שהדגם מיסתיים בלי VM) השאלה החשובה היא אני רוצה להישקיע בסטיק של 512 מגה או 1024מגה כדי שהמחשב יעבוד יתר מהר -יש לי רק 2 סלוטים לזיכרון -אין לי מושג מזה דואל צ'אנל ועם הם פועלים בדבר הזה -צריך לימצוא זיכרונות 333MHZ ולא 400 אי לי תמיכה -עם 1024MB +הסטיק הנוככי בעתיד שלכולכם היה ויסטה אז גם אני יוכל להתקין? (FX5200 GPU) -ועם ביכלל שווה להיתקע עם המחשב עוד כמה שנים עד שימות -יד שניה שווה לקנות אולי הזכרונות עברו OC תענו לי לפחות על חלק מהשאלות לא חייבים את הכל במהלך הדייון אני אולי יוסיף עוד שאלות זה לא יפה שאני כותב הוד…
-
- 2 תגובות
- 584 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב חדש בערך עוד חודשיים, התקציב שלי יהיה בסביבות 8K ללא ציוד הקיפי והוא ישמש בעיקר לגימינג. רציתי לדעת אם יהיה שווה לי לחכות לi9 החדש של אינטל? או שהוא מתכונן להיות יקר מאוד\לצאת בעוד הרבה מאוד זמן? ???
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מה אתם אומרים שווה לחכות קצת שהמחירים של הAthlon 64 ירדו או שכדי לקנות כבר עכשיו Athlon XP ? ??? הצורך העיקרי הוא למחשב שיחזיק מעמד דיי הרבה זמן (בלי יותר מידי שיפורים) ויצליח להריץ את כל המשחקים החדשים וכל תוכנה ממוצעת (בלי עריכת גרפיקה)
-
- 7 תגובות
- 659 צפיות
-
-
אני לפני קניית מחשב חדש שיתבסס אולי על z87 ו i5-4670k האם שווה לי לחכות למעבד הבא שיוצא עוד חצי שנה? I5-4690k האם השיפור יהיה משמעותי ביכולות הoc או לקנות עכשיו את המעבד והלוח דלעיל?
-
- 5 תגובות
- 869 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני עדיין באמצע הרכבת המפרט שלי. בנתיים אני תכננתי לקנות בכלל את ה- X2 6000 של AMD,או את ה-E6600 של אינטל. אבל היום,לאחר שדפדפתי לי באינטרנט - מצאתי את טבלת המחירים שצפויים להיות למעבדי אינטל לאחר ה-22 ביולי,ומצאתי כי המעבד Q6600 צפוי לעלות 266$,ובארץ בטח יעלה, 1,260 ש''ח - כן,כן , המחיר בשקלים הוא 1,063 - אבל,כמו תמיד,המחיר תמיד עולה יותר ב-+200. אני בעיקרון רוצה מחשב חזק,אני מתכוון לקנות אפילו G8800GTX/S (עוד לא הוחלט). אז מה אתם אומרים? - לחכות לירידת המחירים? (המחשב לא דחוף לי,יש לי את זה כרגע,ולמרות שאין לי שום טענות לגביו אני רוצה להרכיב לי מפרט). בתודה, MuTaTiOn.
-
- 41 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מתי הם אמורים לצאת? אני כרגע חושב לקנות I5 2500K למשחקים... ויש שמועות שבעוד חודש יהיו מעבדים חדשים סופר מהירים עד כמה זה נכון???
-
- 7 תגובות
- 826 צפיות
-
-
שווה לי להחליף את הAMD XP 1800+ בדורון 1.2 בשביל לחסוך כסף?
-
- 2 תגובות
- 907 צפיות
-