עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by asaff74,

שלום לחברי הפורום אני רוצה לשדרג את המחשב שלי רק בקניית לוח אם ומעבד וכבר אני 4 שנים לא כול-כך מבין כבר מי נגד מי בעולם המחשבים מה יותר שווה היום וטוב INTEL או AMD

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by manticore,

המערכת שלי עכשיו היא: AMD 64 3000+ 1GB DDR 6600GT עם הלוח: Gigabyte K8NF9 Ultra אני מתכוון לשדרג ל: AMD X2 64 4200+ 2GB DDR 8800GT האם הלוח יגרום לניצול לא מלא של המערכת או יפגע בביצועים? או סתם יגרום לאיזשהי בעיה או משהו כזה?

• 11 תגובות
    • 635 צפיות
  3. Started by eyalgross,

שלום לכולם יש לי בסלון HTPC חמוד וישן שבניתי לפני מספר שנים, מצ"ב נתוני מערכת בזמן האחרון הוא כבר אינו מצליח להתמודד יפה עם ישומים חדשים איזה סוג של זיכרון אני יכול להשתמש עם הלוח אם הזה ? - אשמח לקבל המלצה לשידרוג האם הלוח אם הזה תומך במעבדים מתקדמים שמוכרים היום או שני צריך למצוא משהו ביד 2 ?

• 4 תגובות
    • 3.6k צפיות
  4. היי, טוב כמו שאתם רואים זאת המערכת שלי נכון לעכשיו << את כרטיס המסך שידרגתי ובאמת שאני נהנה מביצועים וטפו טפו עוד לא היו לי בעיות טכניות לאחרונה חשבתי על שידרוג המעבד, פשוט שכבודו במקומו מונח, אבל הוא לא נותן לי ביצועים מספקים, הוא יותר לי צוואר בקבוק לא נעים ויכולות OC שזה דבר חשוב לי, אין לו ממש. ישנם כמה דילמות האחת היא שאם אני אקח מעבד עם FSB גבוהה כמו E8400\E8500 אז יכולות הOC שלי יהיו מוגבלות בצוקה בלתי נסבלת בשל זיכרון במהירות 800MHZ אפקטיבי. אני חושב שלקנות קיט של 4GB זיכרון 1066MHZ יהיה פה בזבוז אבל יוצא שאני נופל בין הכסאות לגביי תקציב, אין לי מוגדר, אבל מן הסתם אני חושב שהחלפת לוח האם לא באה בחשבון כאן. אודה לתשובות לגביי קניית מעבד שיספק אותי וייתן לי תש…

• 10 תגובות
    • 846 צפיות
  5. Started by Naor Metiner,

טוב אז כרגע מחוברים לי למחשב שני כרטיסי ראם של 2GB כל אחד 1600HZ לוח אם ASUS P8P67-mועכשיו השגתיעוד כרטיס של 4GB של חברה אחרת אבל הוא גם DDR3 ופועל על 1600HZ ניסיתי סתם לתקוע אותו באחד הסלוטים אבל כשעשיתי את זה המסך הפסיק לפעולמה הדרך הנכונה לעשות את זה?

• 7 תגובות
    • 893 צפיות
  6. Started by saarxee,

במידה וכרגע קיים במחשב הזיכרון הבא: http://www.tms.co.il/product/12189, רצוי לרכוש סטיק זהה בנוסף, או שהזיכרון הבא במחיר זהה גם הוא יהיה בסדר? http://www.tms.co.il/product/10392? רצוי שהיצרנית תהיה זהה?

• 1 תגובה
    • 816 צפיות
  7. Started by Tharbad,

רציתי לשדרג את המחשב ויש לי שלוש אפשרויות: - להחליף מעבד - להחליף כרטיס גרפי - להוסיף/להחליף זיכרון אני חושב שהדבר הכי טוב לעשות כרגע יהיה להיפרד מה- pagefile אז אני רוצה לקנות 4GB זיכרון (כי יש שמועה שמחירי הכרטיסים הגרפיים ירדו בקרוב והמעבד בסדר - Athlon 64 x2 5200). אם מישהו חושב שעדיף לשדרג בכיוון אחר שיגיד.... כרגע יש לי: Transcend 2GB (2x1GB) DDR2-667 CL5 אני רוצה לשדרג ל- 4GB CL-4 ו 800MHz. במה תומך הלוח אם: עד 800MHz עד 1.8 סה"כ RAM עד 16GB (אבל יש לי XP ואין לי כוונה לשדרג אז זה לא משנה) זה מה שמצאתי עד כה ונראה לי טוב: http://tms.co.il/product/5259 הצעות נוספות יתקבלו בברכה. תודה

• 31 תגובות
    • 2k צפיות
  8. Started by Avi313,

אהלן חבר'ה, אני בדרכי לקנות מחשב משו משו. עכשיו שאלתי היא כזו: ברגעים אלו המעבד והלוח אם שאני רוצה לקנות הם: Intel Pentium D 2.66GHz 2X1M Cache 805 Dual Core 533MHz 775 Box CPU Gigabyte GA-8I945PG-RH Intel 945PG Bulk Motherboard השאלה היא אם אני רוצה בסופו של דבר להחליף את המעבד למעבד יותר חזק, נגיד ל- Intel Pentium D 3.2GHz 2X2M Cache 940 Dual Core 800MHz 775 Box CPU או ל- Intel Pentium IV 3.4GHz Prescott 2M 64-bit Socket 775 Box CPU הלוח אם יתמוך בשינוים האלו? זה אפשרי? אני מבין שהלוח אם הזה לא יתמוך בקונרו אז הוא יוצא מכלל אפשרות, נכון?

• 9 תגובות
    • 650 צפיות
  9. Started by DisCus,

אז בהמשך לדיון הזה החלטתי לשדרוג פלטפורמה (למרות שהנוכחית מעולה) עקב התחממות. להלן הרכיבים שאשדרג: HD 6950 1GB CFX Gigabyte Z68X-UD4 I7 2600K המערכת הנוכחית: I7 950 GIGABYTE GA-X58-UD3R HD 6870 1GB CFX כל זה בעלות של 100 שקלים בלבד, מעין "קומבינה". בעיקרון, לא מעניין אותי אם זה משתלם או לא משתלם, פשוט יש שאלה אחת שמסקרנת אותי: האם הלוח החדש יתאים לכרטיסי המסך? אני מקווה שיהיה מספיק מרווח בין הכרטיסים, כדי שלא תהיה בעיה של טמפ' כמו שהוסבר כאן.

• 3 תגובות
    • 671 צפיות
  10. Started by D-Bang,

המעבד שלי יושב על סוקט 478 והלוח אם הוא FSB533 אם נניח אני לוקח מעבד 2.4 אבל FSB800... הוא יעבוד על לוח כזה? זאת אומרת, ישנה תאימות לאחור? ודבר נוסף, כשרשום נניח Pentium 4 2.4C, מה הC הזאת מסמלת??

• 3 תגובות
    • 607 צפיות
  11. Started by ccc,

יש לי כאן מחשב די נחמד לאינטרנט ותוכנות, הוא מספיק אבל עדיין נחנק מפיירפוקס לפעמים ודברים כאלה, לא נתקע או משהו, פשוט חושב יותר מדי . המחשב הוא פנטיום 4 3.0HT 2 ג'יגה DDR 1 PC3200 כרטיס מסך משהו הכי מעאפן שיש, FX 5200 או משהו כזה אבל העיקר שהוא מדליק את המסך, בעצם לא, אין לו DVI אז עדיף שיהיה בלוח החדש. דיסק קשיח 200GB IDE ועוד 160 ג'יגה USB PASSPORT. מארז קומפיוקייס 6919 (נראה לי, זה האחד בלי הA שמכרו לפני 3 שנים, לא יודע אם גם היום) בפנים יש ספק 300 ואט של HEC. צורב DVD וCD יש לי אוקיי אז מארז אני מניח שלא צריך, ואני יכול לארגן ספק 500 ואט משהו נחמד אם ה300 הזה ישן מדי. ככה שנשאר להביא רק לוח זכרון ומעבד. חשבתי להביא AMD 5200 ב350 שקל עם לוח ABIT+VGA ב250 ש"ח ו4 ג'יגה…

• 2 תגובות
    • 680 צפיות
  12. היי חברה, החלטתי שהגיע הזמן לשדרג אותו ולדעתי שדרוג של הלוח+מעבד+זיכרונות יעשה את העבודה. אם אתם חושבים אחרת אז אשמח כמובן שתשתפו אותי. לא צריך שהמשחקים החדשים ביותר יראו מדהים, אבל כן אשמח אם הם יעבדו (כרגע המשחק היחיד שלי זה the secret world). המחשב שלי דלוק 24 שעות ביממה כל יום, וה8GB גRAM שלו כמעט תמיד מנוצל עד הסוף (2 גרסאות של פיירפוקס+כרום+אקספלורר, תוכנות עריכת קוד, לפעמים דברים של adobe, והמון דברים אחרים קטנים). אני משתמש במחשב גם כדי לראות סרטים דרך מקרן תלת מימד. המפרט שלי כרגע הוא: מעבד: AMD Phenom II x3 720 BE לוח אם: Biostar ta790gxe 128M זכרונות: לא זוכר את הדגמים בדיוק, אבל יחסית איכותיים 2GB*4 DDR2. (אם צריך אני אמצא את הדגמים) כרטיס גרפי: NVIDIA G…

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by Monolitus,

שלום לכם, ברצוני לשדרג את המחשב הישן שלנו בבית. שימוש עיקרי : Office +Internet. שימוש משני : מעט משחקים. ברצוני לקבל את דעתכם על הקונפיגורציה הבאה: לוח אם כולל PCChips / ECS based on SiS 740 VGA או Gigabyte VKML Athlon 1600 256M DDR PC2100 מישהו עובד עם הלוחות האילו ? יש למישהו review על הלוחות / chipset (SiS 740 or VIA KM266) איך ביצועי הגרפיקה בהם ? או האם כדאי לשדרג ללוח אם KT333 של ECS + GF2 MX400 ? (עוד 300 ש"ח). המלצות על הקונפיגורציה / חנויות מומלצות יתקבלו בשמחה.

• 1 תגובה
    • 641 צפיות
  14. Started by Yonun,

המחשב הנוכחי אצלי חוגג עוד מעט 9 שנים... והגיע הזמן להפיח בו מעט חיים חדשים. מפרט נוכחי: Intel Core 2 Quad Q9400 Gigabyte EP43-DS3L DDR 2 2x2GB (400 MHZ) ATI RADEON HD 4800 Samsung SSD 850 EVO 250GB המחשב הנוכחי מחזיק מעל המצופה למחשב בן זמנו. רק מידי פעם יש שיהוי קצר בתגובות. מטרת השדרוג היא בעיקר לפאן - אין משהו שמחייב במחשב לשדרג. אני לא משחק בו משחקים כבדים או משתמש לרב בתוכנות כבדות. אני מתכנת מידי פעם בתור תחביב(בעזרתה האדיבה שלVISUAL STUDIO), ושם אני מרגיש שחוסר בביצועים משפיעים באופן ישיר על התכניות שאני כותב. אז פאן יש, כסף מעט בצד - יש. הלאה, בוא ניגש לפרטים: *אוברלוק: לא יהיה. תקציב: …

• 28 תגובות
    • 7.6k צפיות
  15. Started by Vlad3,

אני צריך שילוש שיתאים ל3HDD ויותר, לפחות 6 יציאות USB, יעבוד בעיקר לגיימינג, לא צריך OC, יש עוד פרטים שאפשר להוסיף? מעדיף מIQPC

• 28 תגובות
    • 3.8k צפיות
  16. Started by CyberBot,

המפרט: ASUS P7P55D Intel(R) Core(TM) i5 CPU 760 @ 3.4GHz‏ Antec H2O 920 RAM: G.Skill 2X4 GB F3 @ 1333 MSI Radeon R9 270X OC Corsair VX550W Dell E2213H גיימינג אינטסיבי בעיקר ARMA3 COOP עד 2500 ש"ח עם אפשרות לOC אני משאיר את הכ.מסך מה אפשר לעשות לגבי הקירור מים? להשאיר או להחליף?

• 9 תגובות
    • 2.6k צפיות
  17. Started by saphisto,

שלום לכולם, המעבד לוח אם והזיכרונות כבר דיי ישנים, יש להם 5-6 שנים ואני מעוניין בשדרוג, המערכת שלי כרגע היא מעבד - i5 3450 לוח אם - gigabyte Z77X-3DH זכרונות - DDR3 8gig כרטיס מסך - GTX 1070 כוננים קשיחים אני משער שזה לא משנה? כמו כן יש לי מסך 27' 1440P 60hz אני מעוניין בשדרוג של עד 2000 שקל, אם אפשר פחות אז זה יהיה מבורך, תודה רבה לעוזרים

18. שלום לכולם! אני עם i74770 ו980ti ומעוניין לשדרג כדי לקבל 144hz על 1080p. לצערי הבנתי שהמעבד שלי מהווה צוואר בקבוק.. במעבדים אני פחות מבין, כמה שאלות... מה ההבדל בין i9 990k ל i7 9700k ? מבחינת מחיר ההבדל לא גדול.. לגבי i9 9900x זה מעבד ששווה לחסוך כדי לקנות אם אני רוצה מעבד ל5 שנים או שאין הבדל משמעותי? המטרה רק רק גיימינג קז'ואל... בדור האחרון אני פוזל לרייזן, למרות שאני פאן בוי ירוק כחול... איך רייזן 9 3900x? למה הוא מקביל בצד הירוק? והשאלה הגדולה היא האם יש צורך לשדרג מהמערכת שלי או להמתין שנה?.. תודה חברים

• 5 תגובות
    • 5.9k צפיות
  19. Started by swisaman,

היי,ברשותי כרגע שילוש מבוסס AMD שברצוני להעביר לאחי הקטן וחשבתי על לקנות שילוש חדש מבוסס INTEL ועל הדרך לקבל עוד קצת ביצועים. חובה שתיהיה תמיכה בSATA 3 ובUSB3. בכ"מ,ברשותי 1600 ש"י לשדירוג השילוש,ניתן לחרוג בעוד כ200 ש"ח,במידה ואפשר להכניס OC זה יהיה מעולה. תודה.

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  20. Started by Psychedelic,

היי יש לי כרגע את המפרט הבא: I7 4790 Asrock Z97 killer ddr3 16 gb GTX1080 G1 OC אני מרוצה יחסית מהמחשב ומהביצועים,יש לי מסך 34 UW של LG עם 144 הרץ,השאיפה בסופו של דבר היא גיימינג ב4K עם מסך קצת יותר רציני. בגלל המצב כרגע של הכרטיסים ,אני לא הולך לקנות כרטיס מסך חדש, בטח לא במחירים של היום,מבחינת ביצועים אני מריץ doom eternal ב120-144 הרץ לרוב בהגדרות הכי גבוהות,מידי פעם דרופים ל100 הרץ. משחקים קצת יותר חדשים או שדורשים יותר כוח , מורגשת איטיות ויותר לאגים. האם יהיה לי יתרון בגיימינג לעבור לשילוש מודרני עם הכרטיס מסך הקיים? אם כבר משדרגים(מתוכנן לעוד חודשיים שלושה) האם ללכת על DDR5 או DDR4? כמו שאתם רואים אני לא משדרג כל יום ורוצה חומרה …

21. Started by Enable,

אני מעוניין לשדרג את המפרט שלי מכיוון שני חווה נפילות Fps משמעותיות כשיש הרבה אפקטים במשחקים. המפרט שלי היום הוא כזה מעבד E8400 לוח asus p5k epu זכרון 4gb ram ddr2 כרטיס מסך: his hd6850 ספק Thermaltek 500w התקציב שלי הוא עד 1700 שקל. האם אני ירגיש שיפור בביצועי המחשב ובמשחקים בפרט?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by doron747f,

שלום, יש לי כרגע במחשב זכרון של 1024MB בשתי כרטיסים. אני רוצה לשדרג את הזכרון.האם אני יכול "לערבב" בין DDR2 לבין DDR3 וDDR או בין מותגים שונים? והאם רק צריך לחבר את הכרטיסי הזכרון למיקום שלהם בלוח האם כדי שהם יעבדו או צריך גם להתקין תוכנה מסוימת. אני צרכן די כבד של סימולטורי טיסה לכן אם יש לכם המלצה לזכרון ממולץ לתחום הזה אני ישמח,התקציב עד 500 ש"ח. תודה דורון

• 6 תגובות
    • 681 צפיות
  23. Started by saar3,

שלום!! יש לי במחשב שתי גיגה זיכרון ואני מתלבט אם לשדרג לארבע. רציתי לדעת אם יהיה הבדל משמעותי בי שתים לארבע ואם אני ירגיש אותו וגם אם אני משדרג אם אני חייב שזה יהיה אותו דגם ואותו חברה ממה שיש לי עכשיו.... תודה מראש

• 12 תגובות
    • 785 צפיות
  24. חשבתי על השידרוג הזה מעבד 4300 לוח P5B DELUX וזכרונות G.SKILL HZ מארז רייד מקס אלומניום עריכה:תקציב עד 3200 OC מתוכנן! מה אתם אומרם?

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. שלום הגיע זמן להחליף את הגרוטה שיש לי, נמאס לי מהמגע הרופף של הזכרונות והלוח. מחשב לשימוש רב תכליתי גם משחקים וגם עריכת סאונד וכולה. יש לי כרטיס מסך HD4850 ואני נשאר איתו כי הוא מספק אותי. חשבתי על החלקים הבאים: מעבד: Intel Core i5 2500 לוח:Asus P8Z68-V LE זיכרון:2x4GB G.Skill SNIPER Edition Dual Channel 1600MHz CL9-9-9-24 סה"כ 1975 1. התלבטות בין לוח האסוס ל:GigaByte Z68X-UD3H-B3 די דומים, איזה נראה לכם עדיף? 2. המלצות אחרות? תודה רבה

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Navigation

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.