מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,793 דיונים בפורום זה
-
אז שוב אני באותה התלבטות, האם להחליף את הP5N-D בStriker II Formula תמורת תוספת של 600 ש"ח קראתי בפורומים בחו"ל ולא חסרים לכלוכים על אסוס, לדוגמא בעיות בביוס שמצריכות עדכונים ובעיות דרייברים למיניהם, בעיות עם הQuadים, למשל יצאו בטענה שהStriker Extreme לא אוהב מרובעי ליבה וצריך לשבת טוב על הלוח עם עדכונים וכל מיני חרטות בשביל שיעבוד כמו שצריך וכולם ממליצים על הEVGA מבחינת הצ'יפסט של ה780I אז מה אתם אומרים, סתם זיבולים כי אסוס מעדה קצת פה ושם ולא צריך להכליל את כל הלוחות? יש למישהו מידע ספציפי בנוגע ללוחות הנ"ל לגבי ביצועים(גם OC), אמינות בעיקר, ביוס-דרייברים וכו'? פשוט אין לי כל כך זמן להחליט עם איזה לוח להשאר, יש לי זמן עד יום ראשון ואני כבר מת מת מת ללוח שלי!!! ואני…
-
- 0 תגובות
- 526 צפיות
-
-
GIGABYTE EX38 -DS4 ו Maximus Extreme מישהוא יכול להסביר לי איזה הבדל יש בין 2 לוחות אלו חוץ משאסוס תומך בדדר3 ויש שם מקום לחיבור קירור מים (שהרבה תוענים שהמבנה של הקירור לא ממש יעל) מה יותר טוב מבין אלו X48-DQ6 Maximus Extreme תודה
-
- 0 תגובות
- 437 צפיות
-
-
Desktop: Laptop: לא יאמן שהמחיר של Q6600 יכול לרדת נמוך יותר.
-
- 0 תגובות
- 583 צפיות
-
-
כאשר הם באריזה רשומים 4-4-4-12? וגם התדר במקום 400MHZ מזוהה כ-387MHZ. האם צריך לשנות את יחס הזכרונות מעבד או משהו אחר בביוס?
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
מדוע E6850 יקר יותר מE8500? אחרי הכול, יש להם בדיוק אותן תכונות, חוץ מהעובדה שE8500 חזק יותר..
-
- 0 תגובות
- 510 צפיות
-
-
כל אנשי הפורום שלום! רציתי לשאול אם מישהו מכיר אתר טוב, שכולל בתוכו דיאגרמות של צ'יפסטים. (זה יהיה מצויין אם זה יכלול חברות וסוגים שונים) וזה יהיה עוד יותר מצויין אם הדיאגרמות יראו לי גם מהירויות. אגב אני חדש באתר אבל קיבלתי רושם ראשוני טוב!
-
- 0 תגובות
- 514 צפיות
-
-
NVIDIA® GeForce 7025 / NVIDIA® nForce 630a או AMD 690G איזה צ'יפסט יותר טוב ולמה? תודה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
-
-
CHIPSET 750 ASUS P5ND . EVGA nForce 750i SLI FTW איזה מהלוחות יותר יציב יותר חזק לOC גם ? ללא קשר למחיר וגם זה יעוזר מאוד אם תגידו לי איזה מהם 750 CHIPSET הוא הלוח ההכי טוב זה למערך מאוד כבד וחזק
-
- 0 תגובות
- 484 צפיות
-
-
אני בונה HTPC להלן הלוח אם המעניין אותי-73PVM-S2H s775 1333Mhz, nForce 630i, DDRII 800, GF7100, PCI-E, HDMI רציתי לדעת אךהלוח הנ"ל מבחינת ביצועים -ואיך לוחות האם של NV מבחינת אמינות \יציבות האם ניתן לחבר אליו כרטיס מסך בעתיד-כרגע אני מתכוון להשתמש ב0NBORD המעבד המדובר הוא 4600 תודה
-
- 0 תגובות
- 418 צפיות
-
-
אני דיברתי פההרבה בפורום על ה Q9450 ואמרו לי לחכות אז מחכה כפי שהבנתי יצאו עכשיו מרובעים חדשים וכפולים {יכול להיות שאני לא מבין... תודיעוני} בכתבה שקראתי פה הבנתי שהמעבד הנ"ל עומד לצאת מהשוק ביגלל החדשים א"כ מה המעבד הכי מישתלם אם אני קונה תוך שבועיים-חודש מחשב עדיף לחכות כמה שיותר ביגלל הכרטיסי מסך גם תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 468 צפיות
-
-
שלום רב אני בשלבי בניה של HTPC ,אני מתעניין בלוח אם של NVI המבוסס על ערכת השבבים 630I אני מודע שמדובר בלוח לשוק הנמוך ,אך יציאת הHDMI קורצת לי(בונה מחשב עד 2000 ש,) אני מעוניין לדעת אך האמינות הכללית של ערכת השבבים הזאת (לוח של חברת גי'גה בייט) כמו כן האם ניתן בעתיד לחבר כרטיס מסך +כרטיס PVR יום טוב
-
- 0 תגובות
- 430 צפיות
-
-
הזכרתי בטעות לאבא שלי, שנמצא בטייואן, את העובדה שמחירי המעבדים שם נמוכים למדי (20-40%), ובמיוחד הפנום (50%+). אז הוא קנה את ה8450. (להבנתי, אבל לא לשכוח שזה רחוק, אז לא שומעים טוב) כמו כן, הוא קנה שם גם כרטיס מסך (asus hd3870). אז נכון, לא ככה בונים מחשב, אבל בהתחשב בנסיבות אבקש מעט עזרה: עכשיו, הסתכלתי באתר של AMD כדי לברר איזה צ'יפסט כדאי לקנות במסגרת התקציב, ונראה לי ה770. דבר ראשון, לא מוזכרת שם סדרת 780 שמומלצת פה. זה לא התחום שלי, מישהו יכול להסביר לי במה מדובר? ב. מה עדיף? ג. התעקשות על לוח ללא כרטיס מסך מובנה, היא נכונה? או שיכול להיות שלוח פשוט, זול יותר, עם כרטיס מובנה, יתאים למחשב בינוני מינוס? במידה והוא לא קנה מעבד: למחשב המיועד גם למשחקים, אבל בעיקר…
-
- 0 תגובות
- 457 צפיות
-
-
קניתי היום זיכרונות של OCZ Reaper HPC Edition ולפעמים מחשב עושה מסך כחול והפעלה מחדש מפרט: לוח אם: GA-P31-DS3L מעבד: PENTIUM D 820 כ. מסך: 8600GTS לפי המפרט של הלוח הוא תומך בזיכרונות של 800MHZ מבקש עזרה תודה!
-
- 0 תגובות
- 428 צפיות
-
-
אני קונה עכשיו כניראה לפחות 2GB אני יכול להביא של KINGSTONE 2GB 1066MHZ או של PQI מה עדיף בכללי ומה ל-OC וכמה ה-OC מוסיף -שווה לא שווה מה הסיכונים
-
- 0 תגובות
- 416 צפיות
-
-
שימו לב! זה לא התמונה של המעבד שלי אבל הרעיון אותו הדבר. איפה שיש 2 ברגים באמצע יש תופסן (וו) שכזה שתופס את צלעות הקירור של המעבד. אחד הווים נשבר והמעבד לא עובד קשורה בגלל זה. חבל לי לקנות מעבד חדש בגלל חתיכת פלסטיק קטנה. צריך עזרה דחופה מה לעשות עכשיו? המעבד שלי הוא: AMD3500 קניתי אותו בערך לפני קצת פחות מ-3 שנים. עוד תקלה שאולי תוכלו לעזור בא היא: הכרטיס מסך שלי GEFORCE 6800GT. הפסיק לעבוד בדיוק אתמול (איזה מזל יש לי) גם כן קניתי אותו באותו זמן עם המעבד. לפני כמה שבועות הוא התחיל לעשות לי פליקרים כאלה במסך בממוצע כל 5 יום , ומתי שזה קרה זה תמיד התרחש בעת ההרצת משחק על המחשב (COMPANY OF HEROES). אין לי עוד משחקים אז... בזמן הפליקרים האלה המחשב לא מגיב וצריך לכבות א…
-
- 0 תגובות
- 740 צפיות
-
-
P5E-VM HDMI s775 1333Mhz, Intel G35, DDR2 800, PCI-E, Dual VGA Core 2 Quad Q9450, 1333Mhz, s775, 12MB 2x2GB Corsair Dominator TwinX CL5 לא מעט שנים אני עובד עם ASUS X OCZ , והבעייה שתמיד הייתה לי איתם היא תאימות הזיכרונות ללוח וטמפ המעבדים. אני מעוניין לנסות את השילוב הנ"ל אשמח למידע על ניסיון עם הזיכרון/לוח הנ"ל. מעבר לעובדה זו המארז למערכת זו יהיה LANBOX (M.ATX) כרגע מורץ עם 820, בטמפ סביבה של 62C. אשמח לקבל מידע על טמפ המערכת הזו במקום סגור,עם האוורור המקורי של המארז/מעבד 9450 או QUAD אחר ברמה הזאת(לא 6600/9300). אשמח לקבל כל סוג של מידע לגבי הלוח או אם יש סוג אחר של G35/M.ATX שיעבוד במקום הלוח הנ"ל בשילוב הזה. אשמח לקבל מידע על סוג אחר של זיכרון שנוסה עם הרכיבים…
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
-
-
הPCI-E של הלוח הוא 16X מלא או מסורס ? השאלה זה האם אפשר לשים כרטיס מסך נורמלי כמו ה9600GT ומעלה ולא תורגש בעיית ביצועים כלשהי ?
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
אני מעוניין בטמפ' די מדוייקת, כי שמתי לב שכאשר הטמפ' מתקרבת לאיזור ה-50 המעבד פועל לאט בצורה משמעותית.
-
- 0 תגובות
- 573 צפיות
-
-
שלום לכולם אני יודע שהלוח תומך בזכרונות DDR2 533 ו667 אפשר לשים לו גם זכרונות של 800 והם יעבדו בתזמונים איטיים יותר? הזכרונות של KINGSTON http://zap.co.il/model.asp?model_id=422092 שווים משהו או שעדיף להשקיע קצת יותר? (אם מישהו מכיר קיט זול יותר של 2X1 זה עדיף) בעקרון אני לא צריך זכרונות מיוחדים או משהו כזה, המחשב מיועד להורדות בלבד, ואולי בעתיד גם להצגת סרטים, אך בטוח שלא למשחקים.
-
- 0 תגובות
- 512 צפיות
-
-
למפרט זול המליצו לי מארז כולל ספק HEC 6K31 300W ו לוח אם GIGABYTE GA-MA74GM-S2H, האם מדובר בלוח אם קטן ובמארז שוכב ?
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
-
-
ממ חשבתי ליקנות מחשב חדש עם החלקים הבאים: מעבד Intel Core 2 Quad Q9450 2.66Ghz 12MB Penryn BOX לוח אם Asus P5N-D וכרטיס מסך Twintech 9600GT XT Coolermaster OC 512MB X2 SLI Kit לפי תגובה של מישהו פה בפורום הוא כתב ש P5N-D היציאה של הכרטיס מסך הראשון צמודה מדיי לכרטיס מסך השני וזה גורם לכרטיס להתחמם מאוד אבל עם יש קירור זה עוזר?
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
אני בונה מערכת חדשה, וחשבתי לנסות לבנות מערכת על לוח אם מיקרו במקום סטנדרטי (בשביל בעיקר לחסוך במשקל המחשב - אני קונה כנראה p182 או p180 mini אם אני הולך על המיקרו) למערכת המקורית בחרתי את הלוח GA-P35-DS3L של GIGABYTE שנראה לוח מצויין לפי המון ביקורות, ומחיר סביר בהחלט. עכשיו אני מחפש לוח דומה אבל בגודל מיקרו ATX ולא הצלחתי למצוא, מישהו פה מכיר דגם דומה?
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
http://www.asus.com/products.aspx?modelmenu=1&model=455&l1=3&l2=15&l3=171 אני לא מצליח להגיע ללוח של חבר לעשות לו OC.. בלוח שלי GB זה CTRL+F1 ושם אני לא מצליח...
-
- 0 תגובות
- 686 צפיות
-
-
היי, אשמח אם מישהו מקצועי יתן לי המלצה לרכישת חומרה היכולה להתאים למשרד קטן. התקציב יכול להגיע ל 3000.. כלומר מינימום שבמינימום. הצרכים הם: Active Directory,כלומר SBS,גיבויים לחומר שוטף/מדייה/שטויות של יום יום/דוא"ל וכדומה... כמות החומר לא בכמויות היסטריות-יש משמעת חמורה של צריבת חומר שבועי (אייקון של קריזה ) החלק החשוב ביותר מבחינתי הוא המעבד מן הסתם,ספק ומאוורר יש בהישג יד (Enermax)... חשבתי לכיוון של Xeon -תקנו אותי... המכונה אמורה לעבוד 24/7 תודה!
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-
-
חשבתי על משהו כזה מעבד: Athlon 64Bit AM2 5000 DualCore OEM כמות: 1 מחיר: ¤366 קירור למעבד: Arctic Cooling Alpine 64 כמות: 1 מחיר: ¤52 לוח אם: Gigabyte GA-MA78GM-S2H כמות: 1 מחיר: ¤436 זיכרון: G.Skill 2GB DDR2-800 DualKit (2x1GB) CL5-5-5-15 2GBPQ כמות: 1 מחיר: ¤264 ותגידו הלוח אם הזה תומך ב SATA1?SATA2?
-
- 0 תגובות
- 444 צפיות
-