מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,817 דיונים בפורום זה
-
1. OCZ DDR2 PC2-6400 / 800MHz / ATI CrossFire Certified Edition / Dual Channel / 2X1024MB 2. (4.4.4.12) G.Skill DDR2 2048MB 800Mhz CL4 F2-6400CL4D-2GBPK 3. (4.4.3.5) G.Skill DDR2 2048MB 800Mhz CL4 F2-6400CL4D-2GBHK הבחירה שלי היא הזכרון השלישי אבל רציתי לדעת איך הזכרון של OCZ והאם מישהו יודע מה התזמונים שלו , הזכרון מיועד למחשב למשחקים כבדים תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 512 צפיות
-
-
יש לי כרגע 4600x2 ואני מוכר אותו למשהו.אני רוצה מעבד יותר טוב של amd שאני ירגיש הבדל.יש למשהו עצה?.{רק amd ! שיתאים ללוח של am2 albetron km51pv } חזבתי על ה 6000x2 של amd אבל לא ראיתי שמציעים אותו האם אני ירגיש הבדל גדול או שיש מעבד אחר שמומלץ ממנו. תודה מראש. תקציב 800 ש"ח .אפשר להתפשר במקרה הצורך.
-
- 0 תגובות
- 707 צפיות
-
-
http://www.corsairmemory.com/corsair/products/specs/TWIN2X1024-6400C4.pdf
-
- 0 תגובות
- 464 צפיות
-
-
מה ההבדל בין התקן 4gb שעולה 150 שקל לאחד כזה שעולה 500? איפה אני מרגיש את זה? באמת יש צורך לקנות את האחד ב500? תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 647 צפיות
-
-
האם הוא מתאים? לds3 rev 3.3 ואיך הוא בoc?ואיך הוא מבחינה כללית?והאן הוא טובל גימניג?והאם יש יותר טובים ממנו במחיר הזה בערך 800 mhz?תודה רבה http://skypc.co.il/pl_product~STT-T8UX2GC5~15~0.htm
-
- 0 תגובות
- 464 צפיות
-
-
שלום חברים , מישהו יכול לעזור ? אני רוצה להרחיב את הזכרון האחד ג'יגה שלי לשני ג'יגה בנייד טושיבה L40 17U , קיימת אופציה הרחבה , קניתי שבב קינגסטון בחנות באג היכן שרכשתי את הנייד הזה , הרכבתי אותו כשורה , וכלום לא קורה .... במאפיינים נשאר להראות 1024 , התקשרתי לחנות והם אמרו לי שצריך לעשות משהו בBIOS . מה עושים בBIOS? האם אני יכול לעשות את זה ? זה לא מסוכן ? מה תיתן לי ההרחבה? ובעיקר , אם צריך להכנס לBIOS אז איך נכנסים ומה כותבים שם ? אם מישהו יכול להסביר שלב אחרי שלב , אשמח מאוד .... (אני חדש בתחום , עימכם הסליחה ...)
-
- 0 תגובות
- 492 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי לוח אם של ASUS מדגם P4PE . עכשיו ה"בעיה" שלו היא שהתזמונים הכי גבוהים שהוא מאשר הם 3-3-3-8 ואני רוצה לעלות עוד את התזמונים בכדי לנסות להגיע ליותר מגה הרצים למעבד. התזמונים הכי נמוכים בהם הלוח יכול לעבוד הם : 1.5 2 2 5 יש פתרון ל"בעיה" הזאת? אולי ביוס פרוץ או משו ?
-
- 0 תגובות
- 512 צפיות
-
-
Lumiproxy, ספקית פרוקסי IP פרימיום עולמית Lumiproxy עם מספר רב של פרוקסי מגורים מתחלפים ברחבי העולם, Lumiproxy היא אחת הפרוקסי הטובות ביותר. LumiproxyLumiproxy● IP מגורים אמיתי 100%, טהור ובטוח. ● מספק מעל 90 מיליון משאבי IP, המכסים מעל 195 מדינות ואזורים. ● שיעור הצלחה של חיבור של 99.5%, תמיכה בסינון לפי מדינה, ספק אינטרנט ומיקוד, מהיר ויעיל. ● תמיכה באימות/רשימה לבנה של חשבונות. ● חבילות מרובות, המספקות אמצעי תשלום מרובים. ● מכסה מעל 195 מדינות ואזורים, מעל 90 מיליון משאבי IP מגורים אמיתיים. סוגי פרוקסי מרובים כדי לענות על צרכים שונים. כולל: ●פרוקסי למגורים ●פרוקסי למגורים ללא הגבלה ●פרוקסי למגורים סטטי ●פרוקסי סטטי למרכז נתונים ●ספק אינטרנט לטווח ארוך תמיכה בשתי שיטות …
-
- 0 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
עוד בדיוק 4 ימים (נכון לכתיבת שורות אלו , בתאריך 23.7 ) יצא לאור העולם מעבד הקונרו , שמתם לב ששקט בינתיים? שכל עולם המחשבים דיי עבר לדום? כנראה מדובר (נו כולנו יודעים , אכן מדובר) במעבדים טובים באמת... יש הערות
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
מעניין אותי לדעת איך הוא בהשוואה ל 8rda+ Rev 2.1 מכל הבחינות. אם יש למישהו לינק לביקורת בכל שפה שהיא אשמח לקבל
-
- 0 תגובות
- 642 צפיות
-
-
שלום קניתי את הלוח הבא: Gigabyte GA-B75M-D3H הלוח שייך ל"סדרה העסקית", האם יש איזה פיצ'ר/ים מעניינים ששווים בדיקה? לדוגמא, האם הלוח מאפשר להתחבר אל המחשב מרחוק, גםן בשלב ה-BIOS? זה דבר שתמיד רציתי לעשות, ותוכנות שרצות על Windows (כגון TeamViewer, VNC, ודומות) לא יכולות לעשות, כי הן יכולותלתת גישה רק למה שקורה בתוך Windows, והחל מהרגע שהן עלו רק. אם יש דברים מעניינים אודה לכם אם תכתבו תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 812 צפיות
-
-
אני מתעניין בשידרוג המחשב שברשותי יש לי לוח אם ASUS M2N-E עם מעבד +athlon x2 3800 ו 8ג'יגה ram לצרכי גלישה באינטרנט ואופיס וכן תכנות (מעוניין להריץ מכונות וירטואליות של sharepoint) אני מתעניין בשידרוג המעבד ל AMD Phenom x4 945 3.0GHz אך אינני מצליח להשיג, מישהו יודע היכן אפשר להשיג זאת? כמו כן אופציה אחרת יש לי מעבד intel core quad q8200 שהיה לי במחשב של acer aspier x1700 שהלך לו הלוח ועל כן חשבתי על לוח עבורו אבל שתומך ב ddr3 ב 16 ג'יגה או יותר אם יש לכם המלצות על לוח כזה אשמח לקבל. כמו כן אם יש לי דיסק קשיח sata 3 האם שווה להשקיע בבקר חיצוני כלומר בכרטיס הרחבה בכדי שהדיסק יעבוד במלוא המהירות? תודה מראש לכל העונים והעוזרים וכן אני מודע לכך שהמעבדים שציינתי הינם ישנים.
-
- 0 תגובות
- 906 צפיות
-
-
מבקש התייחסותכם לגבי לוח אם MSI K9NGM-L AM2GF6100 - גרוע? בינוני? טוב? מה לגבי השילוב בינו לבין כרטיס מסך GF 7900gs וזיכרון 2x512 של OCZ? תודה
-
- 0 תגובות
- 459 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה אחת מציקה ושאלה: 1) אני לא יכול לנעול את התדר PCIE, יש לי מ 90 עד ל 120 בתדר ויש גם AUTO. שאני בוחר ב auto (ה default) המחשב עושה Boot, אבל שאני בוחר ב 100, המחשב לא מצליח לעשות boot. (מצורפת תמונה: חלק אדום) 2) תזמוני זכרון, יש לי שכמה דברים ואני לא יודע מה להגדיר בכל אחד, ב cpu-z רשום לי מה צריך להיות התזמון, אבל השדות שונים ב Bios. (יש לי CL5) (מצורפת תמונה: חלק כתום) תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 688 צפיות
-
-
זה לא חדש אבל כעת נציג של מיקרוסופוט אישר מחדש ענין זה. על חלונות XP PRO אין ספק שזה תקף, לא יודע מה קורה אם שאר הגרסאות. מקור: http://www.theinquirer.net/?article=21760
-
- 0 תגובות
- 467 צפיות
-
-
טוב, מובן שהשאלה לא עד כדי כל מציאותית למשתמש הישראלי נכון להיום, אבל בכל זאת, על מה הייתם הולכים ? ה-OCZ שכבר הוכיח את עצמו כאחד הזכרונות הכי טובים שקיימים כיום, או על הקינגסטון המאוד מאוד טרי ? (שניתן אגב להשגה עכשיו בלמיר - www.lamir.co.il) מובן שכשמדברים על זכרונות בסדרי גודל כאלה הכוונה היא אוברקלוק עצבני
-
- 0 תגובות
- 572 צפיות
-
-
קניתי לפני כמה ימים לוח אם חדש שהוא DZ68BC ובשבילו כמה כרטיסי זיכרון 1600Mhz שזה מה שהוא דורש עכשיו השאלה שלי היא כזאתי האם אני צריך לקנות מעבד שעובד גם על 1600Mhz או שאני יכול לקנות 1333 שמותאם ללוח אם כמובן
-
- 0 תגובות
- 731 צפיות
-
-
http://enthusiast.hardocp.com/article.html?art=MTE0OCwxLCxoZW50aHVzaWFzdA== שני חידושים עיקריים הם ה Expanable Layer 3 Cache והאפשרות ל Clock נפרד (ושונה) לכל ליבה DICE. כלומר בהתאם לצורך ניתן להפעיל מספר כלשהו של ליבות במהירויות שונות כדי להגיע למקסימום חיסכון בהספק. עריכה: אין לי מושג למה הדבקתי את זה באמצעי איחסון, טעות . בהזדמנות הראשונה להעביר למעבדים. בעצם לנעול כי כבר Terjen הקדים אותי http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=199549.msg1749254#msg1749254
-
- 0 תגובות
- 583 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת מה ההבדלים בין E8400 ל E7200 ?... האם הם משמעותיית לדוגמא בהרצת ויסטה פרימיום ומשחקים אופיס וכו'.. תתיחסו למעד שהו במהירות סטוק ולא ב OC.. תודה..
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
שימושים:הפעלת תוכנה בודדת העוסקת בחישובים למיניהם העובדת ברצף לא מיועד לריבוי משימות,לא מתוכנן oc,לא למשחקים ההתלבטות בין e8500,q9450 מה עדיף בהתחשב בשימושים ובהתחשב שמהירות העיבוד היא הנקודה הקריטית ביותר האם כדאי גם לחשוב על לוח+זכרונות ddr3?השיפור משמעותי? האם במקרה זה 9450 עדיף או דווקא 8500 עם מהירות שעון גבוהה יותר? על הדרך,חשבתי גם על דיסק רפטור להגברת המהירות(לא לאכסון המידע) אבקש את חוות דעתכם
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
??? מבחינת ביצועים וכו'. מישהו יכול להביא לי השוואות או סקירות בעברית?
-
- 0 תגובות
- 459 צפיות
-
-
http://www.dfi.com.tw/Support/Download/bios_download_us.jsp?PRODUCT_ID=4696&CATEGORY_TYPE=LP&STATUS_FLAG=A&SITE=US יאללה אנשים להוריד, ולנסות. אני מוריד.. ;D ;D
-
- 0 תגובות
- 474 צפיות
-
-
AMD Athlon II X3 435 GA-770TA-UD3 2 זיכרונות של G SKILL 1333HZ בגודל 2GB 2 זיכרונות של PATRIOT 1333HZ בגודל 2GB סה"כ 8GB
-
- 0 תגובות
- 670 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מעבד CORE2 ואני מתלבט בין בין שלושה מעבדים: E6550 E6420 E6750 היעוד של המעבד הוא למשחקים, והתקציב הוא בסביבות ה1000 ש"ח. יש לי כ.מסך 1900XTX ואני רוצה לנצל אותו עד הסוף!! בנוסף אני צריך גם לוח אם בסביבות ה500 ש"ח שיתאים למעבד יש המלצות ללוח אם ומעבד??
-
- 0 תגובות
- 501 צפיות
-
-