עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. עיצוב בלתי רגיל ומסך חיצוני קטן אמורים לאפשר לנייד הדק והקל החדש מבית היצרנית הטאיוואנית הגדולה לבלוט ולזרוח מעל למתחריםלכתבה

2. אהלן חברים יש לי שאלה, עד היום הייתי עושה באנצ'מארקים למעבדים בעזרת בלנדר והכל היה טוב ויפה לאחרונה בלנדר עידכנו את גירסאת הבאנצ'מארק שלהם ל-3.1 ששינתה לגמרי את הבאנצ'מארק המוכר (אין יותר זמן רינדור או אפשרות לבחור סצינות) ניסיתי למצוא תשובה באינטרנט אבל לא מצאתי, האם יש אפשרות לשנמך/להתקין את גירסא 2.92 של הבאנצ'מארק? אשמח מאוד לתשובות!

• 0 תגובות
    • 409 צפיות
  3. שלום לכולם אני מתכונן לקות בקרוב מחשב ועוד לא גיבשתי את דעתי בנוגע ללוח מתאים למטרות OC?? עכשיו המעבד כנראה E4300 או E6300 לא הגעתי למסקנה מה יותר טוב לOC כרגע אני צריך לוח טוב שיעמוד בOC מה אתם ממליצים?

• 0 תגובות
    • 483 צפיות
  4. Started by omri232,

עכשיו זה רציני! ובכל הכנות תענו לי דבר ראשון המעבד AMD Athlon 64 X2 6000+ Socket AM2 Box יש הבדל גדול בביצועים בין הלוחות אם האלה: 1) GIGABYTE GA-M61P-S3 - עולה 421 2) Asus M2n-E - עולה 511 אם אחד יותר טוב מהשני איזה מהם והאם זה בהרבה ובכל הכנות כי אני רוצה שמשחקים ירוצו על המחשב הכי טוב שאפשר משחקים כמו [crysis,ut3,COD4] תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 512 צפיות
  5. יש לי ערכה של הזכרון הזה OCZ 2GB DDR2 800Mhz PC2-6400 Reaper HPC 3-4-4-15 כמו שאתם רואים התזמונים הם 3-4-4-15 שאני בודק דרך ה CPU-Z תחת התווית MEMORY הוא מראה לי שתזמון הזכרונות 5-5-5-15 אבל בתווית SPD יש טבלה של תזמונים ורשום שם שתחת 2.4V התזמונים הם באמת 3-4-4-15 כאשר אני נכנס לביוס לשנות ידנית את התזמונים הביוס נכשל לעלות את המערכת ומאתחל את עצמו מחדש למצב הקודם שורה תחתונה איך אני משנה את התמונים נ.ב הוספתי תמונות של ה CPU-Z תודה מראש על העזרה [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 513 צפיות
  6. Started by qqaaz,

שלום אני מעוניין לקנות מחשב חדש ואני מחפש מידע לגבי CHIPSET בעיקר עבור AMD אני מחפש אתר שיסביר את ההבדלים בין הסוגים והיתרונות וחסרונות ולאיזה שימוש מיועד כל סוג. מי שיש לו לינקים אנא פרסמו. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  7. הרצתי חיפוש בפורום על DUAL BIOS, ומהתשובות המנתי שיש לוחות אם שיש בהם עותק נוסף של ביוס, שניתן להפעלה אם הביוס המקורי נידפק. אבל - עדיין הנושא לא הוברר ממה שקיבלתי מהחיפוש. יש לי מחשב שבו לוח אם GA 965P DS3P. ללוח זה יש DUAL BIOS. בגלל בעיות זיכרון - (CAS לא היה בתזמונים שנתן היצרן), עשו שינוי בביוס - וניכנסו לביוס מישני, בו ניתן היה לשנות את התזמונים. נסיתי לחפש באתר היצרן מה הביוס השני ואיך עוברים בינהם, ולא מצאתי. אודה מאוד למומחי החומרה שמכירים את הלוח הזה על הסבר מה ההבדלים בין הביוסים, ואיך עוברים בינהם. תודה !

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  8. Started by morangal555,

לא מצליח להיכנס לביוס לאחר עדכון המחשב עובד תקין אבל כשאני לוחץ DEL או F1 על מנת להיכנס לביוס זה לא עוזר והוא מדלג למערכת ההפעלה ניסיתי לבצע שוב עידכון עדיין אותה תופעה?? עצות?[br]פורסם בתאריך: 19.07.2007 בשעה 01:13:27 נראה לי שאני פשוט יחזור לביוס ישן :-[[br]פורסם בתאריך: 19.07.2007 בשעה 01:38:39טוב "הבעיה" נפתרה או שנהייתי סנילי או שבעידכון ביוס שינו את הכפתור שבעזרתו נכנסים לF2

• 0 תגובות
    • 447 צפיות
  9. Started by Illectronic,

היי, מחפש המלצה ללוח אם. מעבד i5 760 זיכרון 1600 דואל צאנל pcie x16 pcie x4 למיטב הבנתי יש לוחות אם שחיבור ל-pcie שני משפיע על הביצועים של ה-pcie הראשי. אני מחפש לוח אם שבו לא תהיה השפעה (לא מדובר על כ.מסך שני). לפחות שני חיבורי pci usb 3 sata 3 אני כרגע לא תחת תקציב מסויים (אבל חושב על כיוון ה-500-800 שח). תודה מראש

• 0 תגובות
    • 855 צפיות
  10. Started by k534d,

אני עוזר לחבר להרכיב מחשב מבוסס רייזן מהדור האחרון ככל הנראה ryzen 2600/x. אני זוכר שהדור הראשן של המעבדים\הלוחות היה בעייתי עם זכרונות מסוימים. ממה שאני הבנתי בדור החדש התאימות הרבה יותר טובה.

11. Started by yousux,

http://www.engadget.com/2008/11/14/asrocks-instant-boot-from-0-to-vista-in-4-seconds/ אבל הכי מצחיק זה לראות את הסרט שהם הכינו לשם ההדגמה:

• 0 תגובות
    • 585 צפיות
  12. אני מתלבט בין השניים, ואחד כרגע לא נמצא אצל היבואן =\ [P5N32-E]... ודבר שני, אשמח לקבל קישורים לאתרים של חנויות מחשבים, במיוחד לכאלה בהן יש את שני לוחות אם ללו או לפחות אחד מהם. בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 445 צפיות
  13. Started by idan_20,

מה דעתכם על ABIT AB9 PRO?? לפי מה שאני רואה מבחינת ביצועים ואיכות הוא שווה לP5B DELUXE

• 0 תגובות
    • 455 צפיות
  14. שלום, לאחר שהרכבתי את חלקי המחשב שלי ולפני שהכנסתי אותם למארז, הדלקתי את המחשב לבדיקה והנורה האדומה שליד הRAM נדלקה (הלוח הוא Sabrtooth Z77. הנורה כמובן מסמנת שישנה בעיה). לחצתי על כפתור הMemOK! והמחשב נדלק אם כי הRAM לא עם ההגדרות הרצויות, וכל פעם שניסיתי לגרום לRAM לעבוד בהגדרות הרצויות- המחשב לא נדלק והייתי צריך לטעון הגדרות בטוחות עם כפתור הMemOK!. לאחר מספר (רב של) פעמים שבהם ניסיתי לשדל את הRAM לעבוד במהירות הרצוייה (וכן, גם כשירדתי על הברכיים זה לא עזר) - קרה הגרוע מכל (לא, ליברמן לא נבחר להיות ראש ממשלה)- גם כפתור הMemOK! סירב לעזור. כל פעם שלחצתי ליו- הוא נכשל במילוי תפקידו, והנורה המשיכה לדלוק. אלא שלפעמים לאחר מספר נסיונות גם הנורה של הכרטיס מסך (VGA LED) נדלקה…

• 0 תגובות
    • 574 צפיות
  15. Started by flugigu,

שלום לכולם, לוח האם ב-HTPC שלי הלך לעולמו. נשארתי עם מעבד +AMD Athlon 5200 (תושבת +AM2) וזכרון DDR2 (הכל נרכש לפני 4 שנים). יש עוד לוחות שמתאימים למעבד הזה? חיפשתי וכל הלוחות שראיתי הם עם תושבת AM3 או FM1 או FM2. האם לא תהיה ברירה ואיאלץ לקנות סט לוח+מעבד+זכרון חדש, או שיש תקווה?

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  16. Started by HaimBi,

שלום לכולם, יש לי מחשב נייד דגם HP G62-b50SJ עם מעבד Intel® Core™ i3-350M Processor (3M Cache, 2.26 GHz) http://ark.intel.com/products/43529 לפי האתר הנ"ל של אינטל המעבד תומך עד 1066. האם אני יכול לשים 4GIGA של 1333, והמעבד ידע להשתמש ב1066 אוטו'? זה מחשב נייד, האם המחשב יתחמם יותר כתוצאה מיזה (ממאמץ)? אם זה לא הפורום המתאים אז אנא תעבירו למתאים כיוון שזה ניראה סוג של אוברקלוקינג. תודה. נ.ב זה המפרט המלא של המחשב: (הוא תומך עד 4 GIGA) [TABLE=width: 560] [TR=class: theme] [TH]Product Name[/TH] [TH]G62-b50SJ[/TH] [/TR] [TR=bgcolor: #FFFFFF] [TD=align: left]Product Number[/TD] [TD=align: left]LD655EA[/TD] [/TR] [TR=bgcolor: #E7E7E7] [TD=align: left]Mi…

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by gbguy,

שלום לכל הקהילה, אני הבנתי שבכתבות שלכם, שבקורב מגיעים לארץ מעבדים חדשים של חברת INTEL. אז יש לי שאלה לגבי המעבדים החדשים: 1. המעדים החדשים כמה הם יותר חזקים מהתגמים של היום? 2. מתי הם צריכים להגיע לארץ? 3. האם יהיה שינוי משעותי בתשלום מהעבדים הישנים (ירידת מחירים)? תודה לכל העונה ולכל הקהילה gbguy

• 0 תגובות
    • 471 צפיות
  18. Started by kosta,

הבנתי שואוטוטו יש ירידת מחירים למעבדי אינטל... אחרי ההשקה של המעבדים שפועלים בבאס 800 ירדו מחירי ה 533 למישהו יש מושג בכמה ירד המעבד הבא 2.533 533 אני אשמח עם מישהו יוכל למצוא לי את הטבלה שמראה את ההעדכונים במחירים

• 0 תגובות
    • 648 צפיות
  19. Started by ccc,

דחוף והאם הוא טוב לאוברקלוק

• 0 תגובות
    • 496 צפיות
  20. Started by pudi,

הייתי מעוניין לדעת איך אתם מעריכים את לוח האם הזה.

• 0 תגובות
    • 512 צפיות
  21. שלום אני רוצה לדעת יותר על ליבות שונות.. איזה סוגי ליבות יש לאינטל לפני הסדר של הכי טוב לפחות טוב(של מעבדים שלא מיועדים לשרתים) נורפווד,פרסקוט,ויילמאט מה עוד יש ומישהו יכול להגיד לי מה הליבות שנחשבות להכי יציבות על AMD +הסבר על איזה יש אני מכיר רק את VENICE.. (אגב אם כבר שאלו את זה אז עשיתי חיפוש ולא מצאתי לינק יכול להיות גם נחמד לת'דר שקשור) תודה.

22. Started by ziv13,

שלום נתקלתי בביוס של הלוח שלי באופציה הזאת של TOP performance וכאשר אני מפעיל אותה אני מקבל תוספת של 1000! נקודות ב 3D MARK 19521 נקודות לעומת 18500 ! מה שמפתיע אותי שהמגה הרצים של המערכת נשארו אותו דבר ולא נראה שחלק כלשהוא נמצא על אובר קלוק! מה פשר האופציה הזאת ומה היא עושה.. אגב לא מצאתי איזכור שלה בספר הוראות תודה 3000+ AMD 64 1024 TWINMOSS EPOX 8KDAJ3 80 WD 8 JB 9800 PRO SHAPPHIRE POLO 3 IN 1

• 0 תגובות
    • 518 צפיות
  23. Started by TUTURU,

איזה מבין הלוחות האם האלו בעל עדיפות הגבוה ביותר לעבודה בSLI? ga-z77x-up4 th msi z77a-gd55 msi z77a-gd65 תודה ענקית !

• 0 תגובות
    • 788 צפיות
  24. Started by ras81,

שלום הרכבתי מארז חדש עם אותו לוח אם שלכתוב בחתימה שלי עכשיו הכל עובד בסדר חוץ מהעובדה שכל הזמן מופיעים מספרים שהמשמעות שלהם לפי היצרן היא "RESERVED" - מה הכוונה? זה תקין? מה לעשות? תודה

• 0 תגובות
    • 447 צפיות
  25. Started by SweeT_EviL,

דגם מוזר. רוצים להביא לי אותו אבל חוץ מכמה חנויות בארץ/סין לא אותו... הוא אמין? טוב? טוב לOC?

• 0 תגובות
    • 575 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.