עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by WarMachine,

לחבר שלי מצוי המעבד הזה והוא רוצה שאני אעשה לו אוברקלוק ,נראה לי שאלו המעבדים הישנים ולא הנורטווד כי אני לא זוכר שיצא נורטווד של 1700,בכל מקרה אם זה המעבדים הישנים כמה אוברקלוק אני אוכל כבר לעשות והאם זה באמת מעבד Williamate

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. נושא השיחה התחממות אצל המעבדים: שמעתי שהמעבדים של AMD מתחממים מהר האם זה נכון, עדיף לקנות את הוולקני 7 איך שקוראים לזה ,וגם להוסיף מאווררים נוספים במארז, אני לא יודע מה כדי לעשות, מה אתם מציעים לעשות? ,מה אתם הייתם עושים? ,להחליף מארז.???? להוסיף מאוורים נוספים????. כיום הלוחות של AMD והמעבדים זולים בהרבה מאינטל והם מגיעים לביצועים בדיוק כמו אינטל השאלה הגדולה מה כדי? אז הינה עובדה לכולם: יש לי מחשב P2 לוח אם של ASUS ומעבד של P2, מצטער אני פשוט לא טוב בסוגים של מחשב, אבל בקיצור מה שאני רוצה להגיד שמעבדים של אינטל אחרי כמה שנים לא הרבה... המאוור של המעבד משמיע רעש היום ונורא אני סובל כל יום אם זה אפילו עכשיו, והמעבד פשוט מתחמם יותר מידי אבל למי איכפת לאינטל יש אחריות לכל…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by a-gold,

יש לי פנטיום 4 3 ג'יגה פרסקוט (775) 512 מגה זיכרון DDR2 ולוח של אינטל עם צ'יפסט 915. השימושים שלי במחשב הם רק אינטרנט מוסיקה דברים רגילים,לא משהו מיוחד וכבד. ואני מתלבט אם להוסיף עוד 512 מגה זיכרון או לחכות חצי שנה ולשדרג לוח+מעבד+זיכרונות???? תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 513 צפיות
  4. Started by yossi00,

איזה מהמעבדים עדיף (ללא תלות במחיר)?

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by ariel-ro,

שלום לכם הגיע הזמן לשדרג את המעבד שלי. AMD ATHLON 64 3200+ אני לא רוצה לשדרג כלום חוץ ממעבד. כי חשוב לי שהמחשב יעבוד יותר מהר. התושבת של הלוח(במפרט בצד) היא 939 איזה מעבד כדי לקנות לתושבת הזאת? רצוי כפול ליבה. אני צריך גם התקנה. אז חנות במרכז עדיפה. ושלא יהיה מחיר של אלפים אלא משו עד 500-600 שקל ואם יש אז פחות. תודה מראש אריאל

• 6 תגובות
    • 661 צפיות
  6. Started by SeRial_KiLLeR,

אני קונה מחשב חדש או לפחות את רובו אני מחדש. יש באפשרותי לקנות עוד השבוע מחשב חדש דנדש. השאלה היא אם לא כדאי כבר לחכות עוד איזה חודשיים ולקנות מעבד מדור הPENRYN החדש?

• 2 תגובות
    • 476 צפיות
  7. ביחוד כפולי הליבה כי אין הרבה חנויות שמוכרות כאלה.

• 1 תגובה
    • 575 צפיות
  8. Started by Jetleg,

הציעו לי זכרון בשם אינסיניון האם זה טוב?

• 6 תגובות
    • 530 צפיות
  9. Started by dekektam,

שלום לכולם זקוק לעזרתכם לפני שנה וחצי רכשתי מחשב עם מעבד AMD 4200 לאחרונה המחשב החל לעשות בעיות שלחתי אותו לבדיקה במעבדת החנות שבה קניתי את המחשב והמעבד נמצא תקול כעת במעבדה נאמר לי שאני צריך לחכות 14 יום לערך עד שהם ייקבלו מעבד חדש בתמורה למעבד שלי רציתי לדעת אם זה זמן הגיוני לחכות והאם לא יותר הגיוני שיחליפו לי מעבד מתוך המלאי שברשותם ואם זה הנוהג בחנויות שמוכרות מחשבים כאשר מתקלקל מעבד תודה מראש

• 8 תגובות
    • 776 צפיות
  10. Started by Joe_s,

מישהו יכול להסביר מה ההבדל בין סוגי הזכרונות השונים? (SDRAM, RDRAM, DDR) וכו'? תודה עריכה של athlon: Joe_s, היות ואתה משתמש חדש הנושא שלך לא ננעל(אלא נערך), אך להבא תשתדל לבחור כותרת שתורמת להבנת השאלה שלך, והשתדל להמנע מכותרות מסוג זה.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. היי עוד כחודש אני מתכנן לקנות מחשב חדש. ואני מעוניין לדעת מתי המעבדים החדשים של A|MD צריכים לצאת? תודה רבה.

• 29 תגובות
    • 2.8k צפיות
  12. יש לי : amd aTHLON xp 2000 DDR 256 333 MHZ GEFORCE 4 TI 4200 64MB -SUMA GIGABYTE-7VRXP REV 2.0 וכל הדרייברים אצלי מעודכנים וכל המשחקים פעלו לי בטיל ופתאום חלקם פועלים באיזה 14% יותר לאט, חוץ מזה קיבלתי תוצאה ב- pcmark של 4980 נקודות למעבד!!!! ולחבר שלי יש אותו מעבד והוא קיבל 7500! וגם אצלי יש VOLCANO 6 וב-SANDRA היא אומרת לי שהוא פועל ב- 5200RPM בעוד שלחבר שלי שיש לו את המאוורר שמקבלים יחד עם מעבדי AMD שפועל אצלו ב- 5800 rpm! המשחק מאפיה עובד אצלי לאט!, והוא אומר שאצלו גם אבל לפי המוזיקה ששמעתי אצלו ולפי מה שהוא אמר לי, זה פועל אצלו יותר מהר! ועוד לו יש Geforce 4 ti 4200 של innovision ו-ddr 256 266mhz ! ואני קיבלתי עם שלי 10322 נקודות והוא קיבל 7890 נקודות!!! וגם ב- 3dm…

• 3 תגובות
    • 737 צפיות
  13. Started by massinvallus,

???

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by VegansXe,

יש הבדל מורגש בין Q9450 לQ9550 לפי דעתכם? חיפשתי Q9650 אך לא מצאתי לQ9450 יש תדר של 2.66 לעומת 2.83 בQ9550. ראיתי שאפשר לקבל Q9450 בסביבות 450 ש"ח יד שנייה. שווה/לא שווה לפי דעתכם? היום יש לי E5200 Dual core/3GB/G31 Gigabyte/9500 1GB אך אני חושב שהגיע העת לשדרג. מה אני עושה עם המחשב? גלישה+הורדות+סרטי HD לא הרבה מעבר לזה. אני מניח שהמחשב ירוץ יותר מהיר עם מעבד QUAD.

• 19 תגובות
    • 2.5k צפיות
  15. שלום רב, רציתי להוסיף למחשב HTPC שלי דיסק קשיח ומסתבר שהלוח אם שלי לא תומך יותר מ - 2 דיסקים קשיחים ולכן נאלצתי לוותר על הכונן דיסקים. הלוח אם שלי הוא: GA-73PVM-S2H אני מחפש לוח אם עם תמיכה בכמה שיותר דיסקים קשיחים. מה שכן, הבנתי שבלוח אם שלי יש מעין כרטיס מסך מובנה שמאפשר לי לצפות בתכני HD והחשש שלי הוא שלוח אם חדש לא יאפשר לי. התקציב הוא עד 500 שקל בשאיפה לפחות. תודה מראש

16. Started by Ashand,

שלום מחפש המלצה ללוח אם P35 עם כמה שיותר חיבורי PCI על הלוח ושיתן תמורה טובה לביצועים אחד כזה אמין ולא עושה בעיות המחיר לא משנה אני יכול להשקיע שיתאים למעבד Q6600 ולזכרונות 800... תודה!

• 0 תגובות
    • 547 צפיות
  17. Started by ShayGTi,

את זה ששני סטיקים של 512 עדיפים על סטיק אחד של 1G אני יודע. אבל אם אני ארצה לשדרג בעתיד? אז אני אצטרך לקנות שוב 2*512? לא עדיף לקנות עכשיו סטיק של 1G ואז כשארצה לשדרג עוד סטיק של 1G? :s05:

• 4 תגובות
    • 550 צפיות
  18. Started by Tomerb1,

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_269_75_2668&products_id=19631 הרבה זמן לא הייתי פה וניראה לי שפספסתי משהו... איך הם? יש באנצ'מרקים?

• 1 תגובה
    • 525 צפיות
  19. אני כיום עובד על מערכת 2000 SERVER ומערכת סלרון 1200 ומזכרון 512 ECC משרת יש לי הצעה לקבל לוח של MSI ושני מעבדים PENTIUM 3 933MHZ והזכרון שלי ב 1400 ש"ח או לקנות לוח מעבד XP 2000+ וזכרון DDR 256 במחיר של 2000 ש"ח כיום אני מריץ את המערכת הכוללת בקר SCSI שמפעיל 2 HD SCSI , בקר DXR2 לסרטי DVD כרטיס הרקולס XP, כרטיס טלוויזיה,כרטיס רשת. יש לי די הרבה עומס במערכת, ביחוד שאני מקודד סרטים מ DIVX ל VCD האם כדי את המערכת עם שני המעבדים או האחד החדש תודה

20. ויודע אם הPCI-E שם הוא כפול 16? ואם כן P4-3ghz לא יהווה צוואר בקבוק לכרטיס מסך PCIE מודרני? (סדרת 8800 )?

• 5 תגובות
    • 604 צפיות
  21. שלום, מה עושים אם יש לוח אסוס 775 עם חיבורי חשמל 24 פין וספק מתח 20 פין ? האם חייבים להחליף ספק או שיש פתרון לנושא

• 2 תגובות
    • 624 צפיות
  22. Started by FPSbanana,

מה זה החיבור הארוך שיש בתמונה מתחת לחיבורים של הPCI-E 16X

• 2 תגובות
    • 555 צפיות
  23. Started by srolik,

רציתי לדעת אם 256MB של RDRAM עדיפים על 512MB של DDR ( לעבודה גראפית ועריכת וידיאו ) ואיזה זכרון בכלל מומלץ לעבודה כזו ?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. תמונה שרואים בה ברור איך הסוקט בלוחות של איי אם די בנוי תודה!

25. Started by tiktoka,

בהמשך לנושא הזה : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=451304.0 מצאתי ש לעדכן את ה BIOS ל-F4 יפתור לי אני שני הבעיות גם של ה BIG MOUSE POINTER וגם שהמחשב נתקע לי כאשר אני עושה FS בסרטון אונליין. איך אני מבצע את פעולה הזו: Just updated my bios via @BIOS to F4 and now it seems to be working?? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 583 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.