מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,799 דיונים בפורום זה
-
יש לי 2 דיסקים שעובדים במערך של RAID 0 , ע"י בקר חומרה. השאלה האם ניתן לגבות את אותם 2 דיסקים , במערך RAID 1 , שבו גם יהיו שני דיסקים? כל הדיסקים יהיו זהים. או במילים אחרות ,לעשות מערך של RAID 1 על גבי מערך RAID 0?
-
- 0 תגובות
- 869 צפיות
-
-
אני עם זכרונות 533 ואני מחליף לוח + מעבד, זכרונות לא בא לי להחליף פשוט כי זה כבר יוצא לי יותר מידי והסבירו לי שאפשר לעשות אובר קטן גם בלי זה. מה המעבד שיהיה לי הכי חזק עד 450~500 שקל ? אפשר גם של AMD. מה שאני חשבתי עליו זה E2180 בגלל המכפלה הגבוהה ואני אוכל להגיע איתו עד 2.66 GHZ שזה ניראה לי מספיק למשחקים של היום ושל עוד שנה שנתיים לא ? ותגידו, יש אזה מעבד חדש וטוב שהולך לצאת בשבועיים הקרובים ?
-
- 0 תגובות
- 485 צפיות
-
-
מקווה שזה בסדר שפתחתי בשביל זה ת'רד נוסף, אבל היה נראה לי שזה כבר נושא נפרד. אז, בכל אופן, לפני שאני קונה סופית את הזכרונות... יש לי קצת לבטים. PC3200 או PC4000 :s05: נראה לכם שיש יתרון ממשי ברכישת ה PC4000 ? התצורה הנוכחית שלי היא מעבד Athlon 64 3200 על לוח EPOX 8KDA3J. אני מניח שאם אני ארכוש את ה PC4000 אני אשתדל להוציא מיהם את המיטב (ממה שהבנתי זה אומר, לתזמן אותם הכי נמוך שאפשר ולהשתדל להעלות קצת את המהירות אם כי לא על למאקסימום של 250MHz). השאלה היא האם אני באמת ארגיש בהבדל רציני בין מצב כזה לבין זכרון PC3200 מקביל שמתוזמן נמוך ועובד ב FSB של 200MHz?
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
שש, שמונה ועשר ליבות עיבוד למשתמשים הביתיים: דור ה-Broadwell-E המבטיח מתקרב להשקה, ואל הרשת מתחיל להגיע מידע ראשון אודות הביצועים הצפויים לנו אחת מגולות הכותרת שצפויות לנו בתערוכת קומפיוטקס לשנת 2016, שתחל בסוף החודש הנוכחי, היא ההצגה וההשקה הרשמית של דור מעבדי האקסטרים החדש של אינטל – Broadwell-E, שכבר ידוע לנו כי יציע ארבעה דגמים שונים בהתבסס על אותה תושבת LGA 2011 ואותה ערכת שבבי X99 של דור ה-Haswell-E. הדגם המעניין ביותר בדור החדש יהיה ללא ספק ה-Core i7-6950X שיהיה הראשון ממשפחת ה-Core אשר יכלול עשר ליבות עיבוד פיזיות, ו-20 ליבות לוגיות תודות לטכנולוגיית ה-HyperThreading, כל זאת במחיר מאסיבי (כמובן) שיעמוד על כ-1,500 דולר. מן העבר השני, גם מעבדי ה-Cor…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שווה לי במערכת AMD להתקין 2 סטיקים תואמים של הזכרון הנ"ל? הfsb הוא 400 וזה נראה לא נחוץ להשתמש בdual ddr אז רציתי לשאול אתכם, מה אתם אומרים? נ.ב. הזכרון הוא 3500.
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
קצר ולעניין ציפסט Z370 יהיה בעל חיים קצרים מאוד (ידענו..) ואחריו יגיע הZ390 (גם ידענו..) מה שלא ידענו (וזה לפני הבחור הנ"ל) זה שהציפסט הזה תומך מעבדי 8 ליבות, כלומר מעבד 8 ליבות עם 16 נימים יגיע למייסטרים הגבוהה במחצית השניה של 2018 לדבריו. אם זה נכון, אני יכול רק להגיד תודה לך AMD. https://www.techpowerup.com/237115/intel-to-bring-8-core-16-thread-cpus-to-the-mainstream-desktop-platform-in-2018
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אחרי שקראתי את הביקורת בLegit Reviews על הXL החדשים של CORSAIR עלו לי כמה שאלות 1. רציתי לדעת מה זה הPerformance Mode ואם כדאי לשים אותו או לא? 2. ולי יש כאלה תזמונים חרא 2.5-4-4-8 כדי לי להוריד את התזמונים ליותר נמוכים.?? אני לא משנה שום מתח אז יש לי סיכוי לשחיקה ? אני בלי OC
-
- 0 תגובות
- 538 צפיות
-
-
אז ככה: 2 המעבדים עובדים על 133FSB. מהירות הליבה ב 2500+ היא 1866(מכפלה 14, ע"פ bit-tech)(בנעה מחשבים כתוב 1830 מה"ז, יוצאת מכפלה לא עגולה) ואילו מהירות הליבה ב 2600+ היא 2083(ע"פ נעה מחשבים ולמיר, שוב, לא יוצא מכפלה עגולה) מה שאומר שההבדל ביניהם הוא במכפלה. אבל בכל מקרה המכפלה פתוחה והמחשב מיועד ל OC, אז יש איזשהי סיבה שאני אקנה את ה 2600+ ב 60 שקל יותר מה 2500+? ומה מהירות הליבה האמיתית ב 2600+? נ.ב. שניהם מיוצרים ב 13 מיקרון... ועוד דבר: בלמיר מחשבים כתוב שה 2600+ עובד על 333 באס. זאת טעות נכון? תודה
-
- 0 תגובות
- 486 צפיות
-
-
הכירו את הנבחרת: יצרנית החומרה הטאיוואנית מכריזה על לוחות האם החדשים מסדרת Z390 של אינטל אשר נוצרו במטרה להתאים לדרישות התובעניות של משתמשים שאפתנים לכתבה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכם. אני בונה בימים אלה WORKSTATION לצרכים מסויימים. בחרתי לוח של חברת SUPERMICRO דגם X8DAL-I שבו יש שתי תושבות 1366 למעבדי קסאון E5XXX. יש לי התלבטות מאוד גדולה, אני צריך לבחור גופי קירור שישבו אחד ליד השני בהתאמה ! בלי פיקשושים. מדובר על שתי תושבות שיושבות בצורה מאוד צפופה אחת ליד השניה, ולכן הרעיון שלי הוא לחפש גוף קירור בעל פרופיל צר ודק ! עם נפח כלפי מעלה ! (תצורת TOWER בעלת פרופיל (גיזרה) נמוך/ה) אני מצרף תמונה של הלוח, אנא תנו המלצותיכם, דעתכם, אשמח לכל פידבק אפשרי. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
הרבה פעמים שאני שומע את המילים תזמונים וCAS ואני לא כל כך מבין בזה אני יודע שכמה שהתזמונים נמוכים יותר כך הם טובים יותר חוץ מזה אני לא יודע כלום אז מישהו מוכן אולי להסביר לי? תודה עריכה: ואני יודע שיש אשקול מעלי שמסביר הכל על תזמונים וכל זה אבל הוא באנגלית, והאנגלית שלי היא לא ממש טובה...
-
- 0 תגובות
- 465 צפיות
-
-
אני מרכיב מפרט, והרכבתי אחד ממש טוב, אבל נאלצתי להתפשר על הלוח הזה, במקום ה - Gigabyte ZX68-UD4 שרציתי בהתחלה (עולה 400 ש"ח יותר) בעיקר חשוב לי פוטנציאל OC, איך הוא ב - OC?
-
- 0 תגובות
- 712 צפיות
-
-
היי, כמה שאלות , מה ייתן לי התקנה של הדרייור ACHI ? ואיך מתקינים אותו? אני מנסה להתקין INTEL STORAGE MANAGER ללא הצלחה , איך אמורים להתקין אותו?
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
הורדתי מהאתר של החברה ביוס עם סיומת FA ובחוברת של הלוח אם כתוב שאני צריך קובץ של FBA כדי לעדכן את הביוס דרך התוכנה שלו. האם הקובץ שהורדתי הוא הקובץ שאיתו אני מעדכן את הביוס של הלוח? הורדתי את הביוס המתאים בדקתי שזה של הלוח והכל. פשוט אני תוהה לגבי הסיומת של הקובץ שהיא שונה ממה שכתוב בחוברת של הלוח אם. תודה לכל העונים.
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
בוקר טוב יש לי מחשב מאייבורי(ונא לא לצחוק): לוח אםhttp://global.msi.com.tw/index.php?func=proddesc&prod_no=1564&maincat_no=1&cat2_no=170&cat3_no=2 מעבד אינטל e-4600 ram :2x1024mbgeill וזהוא-הלוח בברירת מחדל כנראה לא מסתדר עם 2.1 מתח של הזכרון וצריך לשנות ל2.1 או אוטומטי ואינני מוצא את האפשרות בביוס בינתיים הפעלתי אתהמחשב עם זכרון אחר שברשותי עם 1.8 ואין שום בעיה תודה ושבת שלום
-
- 0 תגובות
- 527 צפיות
-
-
מבחינת ביצועים, מה יותר כדא?י? ה E4500 או ה AMD 5000 הבנתי שבגלל שהE4500 הוא Core 2 Dou אז הוא איכותי יותר. אבל אם אני רוצה לחסוך בכמה שקלים, לא עדיף לי לקחת את הAMD שהביצועים שלו כמעט זהים לזה של intel? כעיקרון אני די מתלבט וחשבתי שכאן יוכלו לעזור לי.
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
מעבד ה-Core i9 14900KS של אינטל מסמל יותר מהכל את צדדיה החזקים (אבל גם פחות יפים) של תושבת LGA1700 של אינטל, אשר נכנסת לישורת האחרונה של קיומה לפני החלפתה בדור חדש עם ארכיטקטורה חדשה - רטרוספקטיבה מהולה בלקחים לעתידלכתבה
-
- 0 תגובות
- 298 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני מעוניין שמישהו יסביר לי בנוגע לתזמונים וכל מה שמסביב לזה, תמונה: הנתונים למטה בצד ימין.
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
לוח של MSI לסוקט 939 NEO PLATINUM 2 מה זה בדיוק נותן?
-
- 0 תגובות
- 499 צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%90%d7%99%d7%a0%d7%98%d7%9c-%d7%9e%d7%aa%d7%9b%d7%a0%d7%a0%d7%aa-%d7%9e%d7%a2%d7%91%d7%93%d7%99-%d7%90%d7%98%d7%95%d7%9d-%d7%95%d7%9e%d7%a2%d7%91%d7%93%d7%99-core-%d7%9b%d7%97%d7%98%d7%99%d7%91/
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
שלום איזה לוח אם כדאי בשביל סוקט 754, אשר יש בו אפשרות שליטה מלאה בערוצי PCI/IRQ ? והאם כדאי ללכת על VT800 כדי לקבל תאימות מלאה עם כרטיסי ATI? תודה
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
הי יש לי לוח של ASUS עם chipset 975 מעבד 6600 2.4 בכונתי להתקין xp 64 ורציתי לקבל כמה טיפים אם יש כאן למישהו למהלך ההתקנה תודה שחר
-
- 0 תגובות
- 445 צפיות
-
-
שלום אני רוצה להרכיב מחשה HTPC עכשיו אני בחרתי במארז הזה http://www.thermaltake.com/product/Chassis/desktop/mozart_SX/mozartsx_vc7001.asp thermaltake mozartsx vc7001 שני שאלות איזה לוח אמ אני צריך במארז הזה רשום שמה משהו על ATX לא הבנתי מזה? ואולי מישהו יכול לאמליץ לי על לוח אמ של ASUS אני מעדיף מעבד אינטל! לא הכי זול! תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי אופציה (עדיין לא בדקתי הכל) לשדרג את המעבד אתלון 64 3000 E3 במעבד אתלון 64 3500 E6 בעלות של 50 ש"ח. מה שמדאיג אותי זה לא העלות אלא לעבור מ E3 ל E6 האם יש איזה השלכות מסוימות על המעבר כי אני יודע שה E3 אמור להיות יותר טוב - לפחות לOC ואילו ל E6 יש בקר זיכרון משופר במקצת. בקיצור האם משתלם או שבלי שום קשר אני עובר למעבד חזק יותר בהרבה. בנוסף איך הווניס 3500 הנ"ל מול הנורת'ווד 3000 שלי ישן והטוב? בברכה.
-
- 0 תגובות
- 431 צפיות
-