מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
היי, אני מעוניין לשדרג את הזכרון הנכחי שלי משני סטיקים של 2GB יותר לכיוון ה12 או 16 GB ניסיתי לקרוא קצת באתר של אסוס, על הלוח שלי p7p55m. ולהבנתי ניתן לחבר לו עד 16GB של זכרון. לעומת זאת נכנסתי לטבלת ה QVL ושם לא ראיתי אף קומבינציה שתומכת סטיקים של 16gb/ אשמח לעזרתכם, http://www.asus.com/Motherboard/P7P55M/#specifications
-
- 4 תגובות
- 803 צפיות
-
-
אהלן חברים אני מעוניין להוסיף זכרונות במחשב שקיים אצלי 7 שנים הלוח אם שיש לי Gigabyte GA-H61M-USB3-B3 כיום יש סטיק 1 - Kingston 4GB DDR3 1333MHz רציתי לדעת מה דעתכם? האם אפשרי? ועד לאיזה נפח ניתן להגיע במצב הקיים? תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
היי ברשותי פנטיום 4 2.53 עם זכרון 512 של MUSHKIN PC2700 אני רוצה להוסיף עוד זכרון ורציתי לדעת שני דברים: האם זכרון DDR 512Mb 333MHz CL2.5 Kingston מתאים לי ? האם כל PC2700 הם בעצם DDR 333MHZ CL2.5 ? תודה
-
- 1 תגובה
- 531 צפיות
-
-
המחשב שלי כיום הוא: i7 3770 gigabyte h77ds3h g skill ripjaws 1600 4GBx2 hd7870xt corsair 650w אני רוצה לשדרג את הזכרון כיוון שכל הדברים האחרים מספיקים כרגע. אני אהיה באילת בשבוע הבא ואני מתכנן לרכוש את אלה http://ksp.co.il/?uin=16277 אבל ראיתי את המהירות SPD ואחרי מחקר קצר הבנתי שזה בעצם התדר בו מגיעים הזכרונות וצריך לשנות את זה באופן ידני על מנת שזה יעבוד ב1600. כרגע יש לי את הזכרונות האלה: http://ksp.co.il/?uin=16722 השאלה היא בעצם מה צריך לעשות כדי שהם יעבדו ב1600, האם זה מסובך ומסוכן והאם זה מומלץ. האם עדיף לקנות זכרונות אחרים כבר?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי חברה, ברצוני לשדרג את הזכרונות הנוכחיים שלי, כרגע אני עם 2X2GB 800MHZ אם אני לא טועה.. לוח אם Gigabyte GA-EP43-DS3 אני רוצה לעלות ל 8 GB, מה הכי מומלץ לעשות? להחליף הכל ל 4X2GB, 2X4GB או פשוט להוסיף למה שיש כרגע? אשמח לעזרתכם, תודה ..
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, אני מעוניין בשדרוג של זכרונות המחשב שלי ל16GB. כרגע יש לי KINGSTON 8192MB (2X4096MB) DDR3 1333 CL9. לוח אם: GIGABYTE GA-H67MA-USB3-B3 מעבד: INTEL 2500 : CORE I5, S1155, 3.3Ghz רציתי לדעת מה לקנות. עוד שני סטיקים של 4? זה אפשרי? שני סטיקים של 8? או בכלל סטיק של 16 (אם זה קיים בכלל)? ??? מהירות ותיזמונים גם אין לי מושג בכלל.. תודה לעוזרים!!
-
- 24 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני מעוניין לשדרג זכרונות בלוח העתיק והמשובח - NF7, של ABIT (ז"ל). כרגע יש עליו שני זכרונות 256, 400Mhz ,DDR, היושבים על שני הסלוטים הראשונים (מתוך שלושה, כזכור..). נראה לי ש-1G יספיק לי. (על הלוח יושב Athlon XP 2600, של AMD, אם זה משנה.) עכשיו - אם הבנתי נכון מהספר של לוח-האם - כל האופציות פתוחות בפני: - החלפה של שני הזכרונות בשניים של חצי ג'יגה - בערך 200 ש"ח - החלפה של שני הזכרונות בזכרון אחד של 1 ג'יגה על אחד הסלוטים - 160 ש"ח - הוספה של זכרון נוסף, של חצי ג'יגה, על סלוט 3 - 90-100 ש"ח בשני המקרים הראשונים אני יכול להישאר על מהירות 400. במקרה השלישי אני מוגבל ל-333, אבל ממה שהבנתי מעיון פה בפורום - זה לא ממש קריטי. האם פספסתי משהו? האם ישנן אופציות נוספות? …
-
- 9 תגובות
- 634 צפיות
-
-
היי הייתי מעוניין לשרדרג את ה2 סטיקים שיש לי (כא 250 *2 = 512) לכמות הזיכרון המקסימלית.. מהי והאם יש המלצות ספציפיות ... ( לא יותר מידי יקר .. אם אפשר :-) )
-
- 0 תגובות
- 518 צפיות
-
-
אז ככה כרגע יש לי במחשב 4 GB , שתי סטיקים של 2. עכשיו הזכרונות שיש לי הם 800 MHZ והתזמונים הם 4-4-4-12 CL, קיבלתי מחבר 2 GB של זכרונות שהם גם 800 MHZ אבל התזמונים שלהם הם CL 4-5-4-15. השאלה שלי היא אם אני יכול להוסיף את אותם 2 GB שקיבלתי על מנת שיהיה לי 6 GB ראם במחשב או שלא בגלל שהתזמונים של הזכרונות שונים. תודה רבה על העזרה.
-
- 8 תגובות
- 678 צפיות
-
-
מתכוון לעבור ל-windows 7 ומכיוון ש64 ביט זה העתיד גם ככה אז אני מעוניין להוסיף ram ולהתקין את גרסת ה64. יש לי לוח אם p5b dlx-תומך עד gb8 ב4 dimm עם מעבד e6400 שככל הנראה יעבור קצת oc כרגע מותקנים לי G Skill F2-6400CL4-2GBHK - של 800- (שני סטיקים של גיגה) אם אני מוסיף עוד זכרונות באיזה פרמטר צריך להתחשב (מהירות גודל או cl ) בשביל שתהיה תאימות לאלה שכבר מותקנים המטרה שלי היא להגיע ל6 גיגה (8 לא ממש אופציה כי אני לא אזרוק את הקיימים)- האם ההוספה של שני סטיקים של 2gb יעילה ומומלצת ותאפשר את העבודה של הערוצים הכפולים או שעדיף למשל להוסיף רק עוד שני סטיקים של גיגה ואז יהיו 4 סטיקים בגדלים זהים הייתי גם מעוניין בהמלצה של דגמים ספציפיים לפי הגדלים שתמליצו בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 531 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לשדרג את זכרון הRAM של המחשב שלי. אני כרגע רץ על השילוש: i7 920, Gigabyte X58A-UD7, 3X2GB 1600MHZ G.Skill. סה"כ יש לי 6 ג'יגה זיכרון אבל זה כבר לא מספיק לי ואני מעוניין ביותר. אני מניח שלשדרג עכשיו יהיה לזכרותו 3X4GB. השאלה היא איזה? עדיף מחנות KSP. אני עושה OC אז צריך גם שירוצו 1600MHZ. בתודה מראש, עמית.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לפורום. אני כרגע משתמש במפרט של: מעבד- i5-2500 זכרונות- 4 GB שיושבים על תצורת 2X2 כרטיס מסך- radeon 7950 HD שמתי לב שבהרבה משחקים לאחרונה אני מקבל צוואר בקבוק. בגלל שהכרטיס מסך חדש יחסית ושקניתי אותו הוא גם היה חזק למדי לא נראה לי שזה בגללו. כנ''ל המעבד. הזכרונות נקנו יחסית ממזמן כך שלגבי הDDR שלהם וכולי אין לי מושג. אז לדעתכם הבעיה נופלת בזכרונות? איזה סט חדש מומלץ לקנות? והאם כדאי להשאיר את הזכרונות הקיימים ולקנות רק עוד 4GB או לקנות סטיקים כפולים? כבר שכחתי איך זה הולך.
-
- 16 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום, שקלתי לאחרונה לשדרג את המעבד שלי למעבד "חדיש יותר" , הנה המפרט הנוכחי: מעבד E5200 לוח ASUS P5KPL-CM זיכרון 4GB DDR2, כאשר רק 3.25 מתוכו מזוהים כרגע ע"י חלונות XP [בע"ה ישודרג בקרוב ל8.1 64 ביט] כ. מסך של ספארקל GT 240 ספק של סיסוניק EVO 850 250GB שטרם הותקן =] חשבתי לרכוש מעבד מרובע ליבות , למשל Q9550 , יש כאלו ביד2 ולא מזמן קיבלתי הצעה [פרטית] לשדרג לQ9650 + לוח של ECS מסוג G41 עם DDR3 [מקווה שהבחור בקי במה שהציע לי...] בכ300 יחד... מה שהביא אותי למחשבה- האם לבצע שדרוג שכזה + רכישת ראם 8 גיגה [סטיק בודד] ב200 ש"ח בסה"כ ההוצאה היא של כ500 ש"ח לעומת זאת, רכישת רכיבי מחשב חדשים מינימליי…
-
- 64 תגובות
- 8k צפיות
-
-
עכשיו זה רשמי: מיקרוסופט מבהירה שמעבדי Kaby Lake של אינטל, מעבדי ה-Bristol Ridge החדשים של AMD וכל מה שיגיע אחריהם ייתמך רשמית רק בידי מערכת ההפעלה העדכנית ביותר שלה לכתבה
-
- 9 תגובות
- 726 צפיות
-
-
היי , כיום ברשותי זיכרונות CORSAIR 3000MHZ DDR4 אני מעוניין לשדרג לדור החדש את המערכת כגון מעבד לוח וקירור. האם כדאי לשדרג ללוח עם תאימות ל DDR4 או לחכות ל DDR5? האם המהירות של הזיכרונות לא יגרמו לצוואר בקבוק? כרגע אני עם : I7 8700K , Z370 AROUS ULTRA GAMING , קירור של AROUS , MSI 3070RTX
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בפורום מפרטים אין אף אחד ואני ואני צריך עזרה, לפחות זה בול החלקים שמתאימים לפורום. אהלן, אני רוצה בקרוב לקנות מחשב חדש. כרגע אין לי מספיק כסף בשביל לקנות מחשב חדש, אבל יש לי כ1500 ש"ח. אז חשבתי - לקנות חלק מהחלקים ולעשות OC למעבד. בגלל שכרגע יש לי P4 530 אז אני גם אקנה מעבד חדש שילך להורים + הקירור שלו (כי אני מתכנן לקנות קירור רציני, הThermalright Ultra 120 Xtream). אז ככה, Intel Pentium Dual-Core E2180 2GHz 800MHz 1MB LGA775 CPU TRAY ¤345 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=884 Abit IP35 Chipset P35 Socket 775 ¤540 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=102 MUSHKIN DDR2 4096MB 800MHZ Dual Channel XP Series CL4-4-4-12 EPP ¤565 http://www.foxpc.co.il/prod…
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-
-
חבל לי שאני לא יכול לכתוב את זה באנגלית, אבל מסתבר שהשפה מבהילה אנשים... אז ככה - יש לי מחשב בן 5-6 שנים שאני עדיין משתמש בו למשחקים. הוא כרגע מת (בשלבי החאייה, נראה מחר איך הולך) אז אני לא יכול להביא מפרט מדוייק. אני זוכר במעורפל רק את המעבד והזיכרון, אז אני אזרוק אותם פה: Intel P4 2.4GHZ (ליבה אחת) 256MB+512MB RAM זה כל מה שהצלחתי להוציא... אבל אני די בטוח שכ. מסך עומד על 64MB או 128MB. אני ממש לא סגור על נתונים נוספים אבל נראה כמה זה רלוונטי לשאלה הבאה: רציתי להחזיק אותו בחיים למשך עוד כשנה (אין סיבה לבזבז 2000 ש"ח אם אני לא עומד להשתמש בו 3 שנים...) אבל לשחק איכשהו בגדר הנורמלי. האם שווה לי להחליף חלקים יחידים (כ. מסך, מעבד, זכרון) וכמה דרסטי יהיה השיפור? יש טרי…
-
- 5 תגובות
- 571 צפיות
-
-
בוקר טוב לחברי הפורום מעוניין לשדרג מספר חלקים או את הכל intel i5 4690 asrock fatal1ty b85 killer האם יש טעם לשדרג את המעבד לאותו התושבת או לא במידה וצריך עוד פרטים ומידע אני יערוך ויוסיף
-
- 15 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לשדרג את הזיכרון במחשב שלי ל 2 כרטיסים מסוג קינגסטון בעלי נפח של 1 GB כל אחד. לפי נתוני לוח האם שלי שמצאתי באתר ביוסטר הוא תומך בכרטיסי DDR SDRAM DIMM 2 X 1GB 184 PIN-PC2100 עד נפח כולל של 2 GB במהירות של עד 266MHZ, אני מעדיף לשים את הכרטיס במהירות המומלצת על פי נתוני היצרן אך במידה ולא האם ניתן לשים כרטיס במהירות העולה על זו שלוח האם שלי תומך וכן מהם ההשלכות של כך ? להלן נתוני המחשב שלי לפי מה שתוכנת אוורסט מצאה : Field Value CPU Type: Intel Pentium 4, 2800 MHz (21 x 133) Field Value Motherboard Name : VIA U8668 pro (3 PCI, 1 AGP, 1 CNR, 2 SDR DIMM, 2 DDR DIMM, Audio, Video, LAN) Field Value Motherboard Chipset :VIA VT8751 Apollo P4M266 Field Value S…
-
- 2 תגובות
- 465 צפיות
-
-
יש לי את אחת הטלוויזיות של LG שתומכות בגיימינג ב4K ו120 HZ ובינתיים יש לי rtx 2070s , ryzen 2700x ואת הלוח אם של ה B450 אני שוקל בדור הנכנס של כרטיסי המסך, כשיצאו קירורים מצד שלישי, לשדרג ל3080 או אפילו 3090 על מנת לנצל את הפוטנציאל של המסך לתומו, האם כדאי לי לשדרג כבר את השילוש? אני ידע שלוח האם הזה הוא לא להיט ומגביל מאוד את המעבד ושברזולוציות כאלו המעבד הזה יכול להיות bottleneck. גם מעניין אם הX16 בPCI יספיק לכרטיס מסך שכה. על הוצאה מסדר גודל שכזה אעשה עבודת מחקר משלי כמובן, אבל בפורומים בדרך כלל נותנים לי נקודות התחלה טובות. אשמח לייעוץ, האם ולמה נראה לכם שכדאי לי לשדרג.
-
- 1 תגובה
- 715 צפיות
-
-
היי. היום יש לי 2GB (2X1) זיכרון של PQI. הזכרונות הם של 800MHZ (אם אני זוכר נכון זה CL5). אני עובד עם VISTA. יש לי 2 שאלות: 1. האם שווה לי עכשיו לשדרג ל 4GB או להמתין לעוד ירידת מחירים ולקנות 4GB? 2. האם יהיה הבדל מורגש בביצועים? 3. האם אני עדיף לקנות זיכרונות מאותו סוג שיש לי עכשיו, או אחרים (חברה וכו...) תודה [br]פורסם בתאריך: 12.02.2008 בשעה 16:58:53 אנשים... אני צריך בבקשה עזרה.האם הרחבה ל 4GB תגרום לשיפור משמעותי בביצועים? האם עדיף לקנות זכרונות של אותה חברה עם בדיוק אותם תזמונים? תודה.
-
- 32 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני רוצה לשדרג את המחשב שלי ל AMD 64 Bit ויש לי כמה שאלות: 1.האם כדאי לשדרג את מה שיש לי כבר (ראו חתימה) 2.מה דעתכם על הלוח שבחרתי? MSI K8N Neo-FSR ומה דעתכם על DFI LANParty UT nF3 250Gb תודה.
-
- 20 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים לקראת BF4 החלטתי לשדרג ל8GB מכייון שאני לא כ"כ בטוח מה יש לי בדיוק על המחשב אני מוסיף פה שתי לוגים(אחד של CPU-Z והשני של speecy) אשמח להמלצות תודה
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי כרגע C2D E7200, והוא כבר לא מספק את צרכיי. ניסיתי לעשות לו OC (ויש לי ניסיון) אבל המעבד הזה אוהב הרבה מתח, ואין לי ממש לאן להתקדם איתו. הגעתי איתו ל3.3GHZ על 1.36V ! וזה ממש דפוק! לפי מה שהבנתי סדרת הפנטיום החדשים E5XXX מאוד טובים לאוברקלוקינג, בנוסף לזה שיש להם מכפלה גבוהה וFSB נמוך! וראיתי כאלה שסגרו 4GHZ עם מתח שלא עולה על המומלץ של אינטל, ולרוב אפילו פחות מ1.3V אז האם כדאי לי לקנות אחד כזה? והאם למישהו פה מהפורום יש מעבד מהסדרה שיכול לחזק את הטענה שהם אוברקלוקאבליים? (דאמ! איזה מילה ארוכה ומסובכת)
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, יש לי כרגע לוח-אם P35-DS4 של GIGABYTE ומעבד DUO CORE E6750 (LGA775)Z אני רוצה לשדרג את הלוח-אם מבלי להחליף את המעבד(יקר לי), האמת שאני רוצה פשוט יותר זיכרון וקצת קשה להשיג\יקר למצוא DDR2 אז אני מעדיף כבר לעבור ל DDR3 אז אני צריך לוח-אם חדש שיתמוך בהם, אז מישהו יכול להמליץ לי על לוח-אם, שתומך במעבד שלי? אני גיימר אז אני צריך שתהייה PCI-E ל GEFORCE שכרגע יש לי התקציב שלי נמוך, עד 300 שקל (450-500 שח כולל זיכרונות DDR3) אני אעריך מאוד כל עזרה שהיא, תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 689 צפיות
-