מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,798 דיונים בפורום זה
-
אז נכון, המעבדים ישנים, אבל הם עדיפים פי כמה על מה שיש לי עכשיו, במיוחד כאשר היום יש תמיכה רחבה למעבדי בעלי מספר ליבות. שאלה נוספת - האם ניתן להשיג אותם היכנשהו פרט ליד שניה מאיביי?
-
- 6 תגובות
- 636 צפיות
-
-
האם שווה לי להוסיף ג'יגה זכרון ובכך לבטל את הדואל צ'אנל אבל להרוויח יותר זכרון? האם אני ארגיש הבדל לעומת 2 ג'יגה או שחבל על הזמן ולקנות כבר 2 ג'יגה נוספים למרות שאני לא עובד ב 64 ביט ולהשאר עם דואל צ'אנל, או לקחת סטיק אחד של 2 ג'יגה וגם ככה הדואל צ'אנל לא ממש מועיל?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שאלה, האם עדיף לקחת i7 11700k (ללא שום קשר לאוברקלוק כרגע) או i9 11900. ההפרש הכספי הוא לא בעיה. תודה.
-
- 1 תגובה
- 691 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, יש לי 2 אפשרויות לרכישת לוח אם , כשיש בינהם הבדל כספי (כי אחד מהם דרך מישהו פרטי ואחד דרך חנות) לדאבוני, היבואן "לא ידע" את ההבדל בינהם ... (וואלה! איזה יבואן...אם הוא לא יודע...מי זה שצריך לדעת?) ושלא לדבר שלא ידע בהתחלה על קיימות אחד הדגמים(ה-GA-EG41MF-US2H). אני יודע שאין כ"כ הבדל בין 2 הדגמים ... אך בכל זאת הייתי שמח לדעת מהו בכל זאת ההבדל שקיים בינהם (גם אם קטן הוא...). GA-EG41MF-US2H - 347nis(חדש מחנות) http://www.cobrapc.co.il/Product.asp?productid=4074 GA-EG41MF-S2H - 220nis(חדש באריזה מאדם פרטי) http://www.pcbay.co.il/Product.aspx?ProductID=241 תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 755 צפיות
-
-
אני צריך שתעזרו לי לבחור בין שני לוחות אם ל-2600K. אני מעוניין לעשות אוברקלוק בינוני למעבד ושמעתי שה-Z68 יותר טוב למטרה הזו. ההתלבטות שלי היא בין ה-GA-Z68X-UD4-B3 לבין מה שאני חושב שהוא המתחרה שלו ב-P67, ה-GA-P67A-UD4-B3 ראיתי שמבחינת המפרט שלהם הם דיי זהים חוץ מכמה פורטים של USB וSATA.. אשמח אם תעזרו לי להחליט מה הכי מתאים למטרת אוברקלוק מכובד של אזור עד ה5Ghz. תודה מראש לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
סליחה על הבורות אבל מהו המעבד המקביל של אינטל למעבד הזה:AM2 3800 X2 DUAL CORE 64BIT. ובכלל האם זה מעבד שתומך בויסטה (כמובן אם רכיבים אחרים מתאימים)ץ תודה ושוב סליחה על הבורות.
-
- 3 תגובות
- 472 צפיות
-
-
המחשב אצלי כבר שנה חשבתי לתצפ'ר אותו יש לי תקציב של 2500 חשבתי על זה מה דעתכם? Gigabyte GA-8IPE1000-G Intel 865PE PGA 478 Twinmos 512MB DDR400 PC3200 X2 Club3D ATI Radeon 9600 256MB AGP Antec SL400 400Watt ATX12V בעיקרו אני צריך ספק,זיכרון,לוח אם,כרטיס מסך עד 2500 חריגה אפשרית עד 3000
-
- 22 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם... יש לי שאלה לגבי עדיפות וסידור זכרונות.. יש לי שני סטיקים בdual של 256 כל אחד 400 מהירות. הבאתי עוד סטיק של 256 אבל הוא פועל על מהירות נמוכה יותר של 333. מה עדיף? dual, מהירות 400 אבל 512 , או תוספת של 50 אחוז בכמות אבל להפסיד את המהירות והdual? צירפתי תמונה מeverest! [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 593 צפיות
-
-
אהלן. קראתי באתר של ג'יגהבייט כאשר מחברים שני כרטיסי מסך ב-crossfire המהירות של הפורטים יורד ל- X8 כאשר פורט של PCI הוא X16. האם זה ככה בכל הלוחות אם (מגבלה טכנולוגית להשאר באותה המהירות)? או שזה קטע של ג'יגהבייט? קראת את זה פה
-
- 8 תגובות
- 884 צפיות
-
-
שלום, אני בונה מפרט למחשב שנועד להפעיל משחקים וסרטים ורציתי להתייעץ בנוגע למעבד ולוח אם זה המפרט בינתיים : Transcend 2GB DDR3 1333Mhz 2x ATI Radeon HD 5770 (מסך 1680x1050 lg w2220p) איזה מעבד אתם חושבים שמתאים ביותר להרצת משחקים וסרטים ? והאם כפול/משולש/מרובע ליבה ? ואיזה לוח אם יתאים לו ? (שמתאים ל DDR3 ) לא חובה שיהיה בר שידרוג תודה מראש ! התקציב הוא 1200~ (למעבד +לוח אם )
-
- 8 תגובות
- 895 צפיות
-
-
היי. מדובר כמובן על עריכה ברמה הבסיסית ביותר (אחרת התקציב היה גבוה יותר). בworst case scenario תוכנות של Adobe ייכנסו לתמונה מתישהו, אבל גם אז לא ייעשה כאן שימוש מקצועי ורציני. אני משדרג את השילוש הקדוש+כר' מסך בסיסי כי נראה לי שלא צריך יותר מבסיסי (אלא אם כן אתם חושבים אחרת). הייתי מעדיף מעבד של AMD, אבל אני מנחש שלעריכה רצוי אינטל ?... המחשב ישודרג בפנדה, אז אני אשמח אם תפנו אותי לחלקים שנמכרים שם. תודה רבה מראש.
-
- 7 תגובות
- 813 צפיות
-
-
השאלה מזה MMX-SSE-SSE1-SSE2 ? בבקשה בלי לינק לויקיפדיה באנגלית תודה ולילה טוב
-
- 3 תגובות
- 960 צפיות
-
-
שלום לכולם, שתי שאלות בענייני זיכרון - אני בונה מחשב חדש למשחקים (לא מתכנן OC): 1. האם עדיף 2 ג'יגה במהירות 667 או 1 ג'יגה במהירות 800? 2. האם TWINMOS חברה טובה? והאם חשוב לשדרג לחברה כמו KINGSTON או G.SKILL? תודה מראש,
-
- 5 תגובות
- 728 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי שאלה, איזה לוח אם מומלץ לסוקט 939 למעבד AMD - 3000+? טווח מחירים לא מופרז, משהו בסביבות של ה-EPoX 8KDA3J. תודה.
-
- 5 תגובות
- 571 צפיות
-
-
http://cgi.ebay.com/NEW-Intel-Pentium-Dual-Core-E2140-1-6GHz-800MHz-775-CPU_W0QQitemZ350005453099QQihZ022QQcategoryZ129317QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem#ShippingPayment יוצא 75 דולר בול 300 המחיר הכי זול בארץ למעבד כזה כולל מאוורר
-
- 0 תגובות
- 657 צפיות
-
-
פשוט לחבר שלי היה מלא בעיות וזה הלוח אם והוא מחפש חדש.. זה הלוח אם בטוח ממ משהו במחיר סביר.... אתם יודעים 400+- תודה לא ל OC או משהו לא משומש.. חדש כמובן! מממ ותביאו דגם או משהו כי הוא לא יקנה את זה בחנות ONLINE
-
- 2 תגובות
- 643 צפיות
-
-
יש לי לוח אם MSI עם DDR2 שתומך עד תדר 667MHZ ועד 2GB בכללי. הזיכרון הישן שלי היה 512MB DDR2 533MHZ הזיכרון החדש שקניתי הוא GEIL DDR2 1GBX2 800MHZ עכשיו הבעיה היא שאני לא מצליח להפעיל את המחשב ששני הזכרונות בפנים (2GB) או אפילו רק אם אני שם אחד מהם.. המחשב עובד רק שאני שם בסלוט הראשון (השמאלי ליד המעבד) את הזכרון הישן, ובסלוט השני את הזכרון החדש (1GB) - ככה שיש לי 1.5GB .. אז עכשיו למה שניי הזכרונות לא פועלים לי ביחד? ולמה אף אחד מהם לא פועל לחוד?
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
GIGABYTE GA-8IEXP DDR 845E או Gigabyte GA-8PE667 PRO תודה לכל העוזרים.....
-
- 5 תגובות
- 777 צפיות
-
-
זוכרים שקנתי מחשב המכור מציע לקחת מעבדי אינטל במקום AMD 3500 הוא אמור שיש פגם ביצור או משהן הוא הראה לי בזה אתר אחד אצלו AMD 3500 היא סדרתה דפוקה יש משהו בדבריו להחליף? ותעשו לי טובה שלחו לי מבחני ביצועים של AMD מול אינטל תודה
-
- 20 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, מישהו יודע אם ניתן להשיג בארץ את הכבל ל-945P-S3 המאפשר את כל החיבורים החסרים בלוח של כרטיס קול? אני אמנם לפני קניה, אבל המליצו לי עליו ובפאנל האחורי של הבורד יש רק מחבר סטריאו אנלוגי אחד, ואני צריך שלוש כדי לחבר את מערכת הרמקולים. לפי מה שקראתי בביקורות על הלוח הכבל הוא קצת נדיר וקשה להשגה. תיאור של הכבל: http://www.giga-byte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Accessories.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=2324&ProductName=GA-945P-S3 לחילופין אשמח לקבל המלצה לבורד אחר ל-C2D שדומה בתכונות ובמחיר שלו ל-945P-S3.
-
- 2 תגובות
- 747 צפיות
-
-
שלום רב לכם. לאחר זמן רב שלא הייתי כאן, חזרתי, עם בקשה לעזרה... לאחר ששמתי לב כי המחשב שלי קצת מאיט, עקב עומס זיכרון [טוב, נו, כשאני עובד עם Netscape7, Crazy Browser, ובנוסף גם Photoshop7 וWinamp3 רוב היום, זה לא מפתיע]. אני משתמש בתוכנה לניקוי זיכרון, FreeRAMXPPro שמה, שאותה למי שלא מכיר ניתן למצוא בDownload.com, ועדיין, יש האטה משמעותית בשימוש המחשב שלי... אני רוצה לקנות תוספת לזיכרון. דבר ראשון אני צריך לברר איזה סוג זיכרון יש לי. אם מישה יוכל להגיד לי איך, אני אשמח... הבנתי שלא ניתן לשלב בין סוגי זכרון שונים. יש לי מקום על לוח האם שלי רק לשני כרטיסי זיכרון, ואחד תפוס, ע"י כרטיס של 256MB. לאחר שאני אגלה איזה סוג זיכרון יש לי, אני רוצה לקבל המלצות על כרטיסי 128MB וגם כן…
-
- 8 תגובות
- 859 צפיות
-
-
אהלן אני רוצה הסבר על התיזמונים אני יודע ש 2-2-2-5 זה טוב אבל כמה שיותר נמוך יותר טוב או כמה שיותר גבוה http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_el_ddr_pc_3200_dual_channel וזה טוב?
-
- 3 תגובות
- 648 צפיות
-
-
מישהו אולי יכול לפרט את דרוג הזכרונות (על פי חברות) בצורה פשוטה, מהאמין/טוב בסדר יורד?
-
- 10 תגובות
- 898 צפיות
-
-
קניתי 8600gt/512mb ויש לי לוח ציפסט 945g בשלב של ספירת הזכרון של כרטיס המסך המחשב עושה ריסטרט הציפסט אמור להיות בעיה? נ.ב-ביטלתי כרטיס מסך מובנה בביוס
-
- 4 תגובות
- 618 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לרכוש לוח אם מסוג Asus P5LD2 אך נתקלתי במספר סוגים: P5LD2 P5LD2-VM P5LD2-V P5LD2 SE P5LD2 Deluxe --------------------------------------------------- כל הסוגים מפורטים בלינק הבא באתר הבית של ASUS. http://www.asus.com/search.aspx?searchitem=1&searchkey=P5LD2 מה ההבדלים בניהם ובסופו ש דבר מה לרכוש? אני רוכש DUAL CORE 3. כרטיס מסך 7600 GT. 1 GIGA זכרון 200 HD...
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-