עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by lmlm,

רציתי לשתף אותכם בראיון שראיתי שמשהו פירסם ב XS http://seekingalpha.com/article/14001 וראיון אחר http://www.bytesector.com/data/bs-article.asp?id=663

• 0 תגובות
    • 504 צפיות
  2. Started by BUNG,

קודם כל הBX2 שנראה ממש טוב עם כל המתחים האלה, ועכשיו ה-BearLake שהוא פשוט נראה מצויין ומביא DDR3 ו-PCI-E2.0. לפי איך שזה נראה הוא גם כן יביא תמיכה בDDR2 בוזמנית עם ה-DDR3. לא יודע מה איתכם אבל אני מחכה בקוצר רוח ראות בנצ'ים. תאריך יציאה משוער רבע ראשון-שני של 07. מקור http://www.ixbt.com/news/hard/index.shtml?06/96/57 (ברוסית)

• 0 תגובות
    • 508 צפיות
  3. בדקתי את זכרונות שלי באוורסט ויצא ככה ולעומת זאת שאני מסתכל על דגמים הרבה יותר חדשים וחזקים וכאלה יוצא להם ככה http://www.overclock3d.net/reviews.php?/memory/ocz_reaperx_pc2-6400_4gb_ddr2_kit/4 ומסתבר שככל שהדגם יקר יותר ואמור להיות טוב יותר יוצאות לו תוצאות פחות טובות. איך זה? או יש פה משהו שאני לא רואה?

• 0 תגובות
    • 723 צפיות
  4. סטיב עושה כהרגלו עבודה מצוינת, בשני חלקים: חלק ראשון חלק שני

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by pMor,

מישו יודע אם הזכרונות 512 MB בDDR400 פועלים בCAS 3 או 2.5? ואם כן, אז עד כמה זה משמעותי? (שימוש: משחקים)

• 0 תגובות
    • 489 צפיות
  6. Started by afik zach,

אהלן בהמשך לעדכון המעבד הוחלט גם להחליף את הזכרון כרגע יש לי זוג של Crucial Ballistix PC4000 אבל הבעיה שזה רק גיג'ה אני מחפש זכרון לOC שגיעה לאזור ה270+ ככה היחדים שהמצאתי ביחסית זול זה אלוhttp://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820146034 אבל אני חושב גם על הזוג הזה רק שאני לא כל כך מוצא ביקרות עליו http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820227210 בכל אופן יש את האפשרות של לקנות עוד זוג של גיג'ה שהם לא רעים ויחסית זולים http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820148009 אבל אני לא יודע כמה זה טוב ארבעה זכרונות אני חושב יותר בכיוון של הOCZ אבל אם זה טוב אז גם עוד זוג של Ballistix יהיה לא רע דרך אגב הלוח שלי זה LP ULTRA D אני ישמח …

• 0 תגובות
    • 452 צפיות
  7. קראתי שיש כל מיני באגים בביוס כמו טמפרטורות שגויות ומהירות זכרונות נמוכה ושהעדכון מתקן אותם קראתי את המדריך שלהם אבל זה עדיין דיי מסובך ואני לא רוצה לעשות איזה טעות גורלית מישהו כבר עשה את זה ויכול להסביר לי איך הוא עשה את זה בדיוק ? os:win xp sp2 NTFS bios ver 1.1 (7030) award bios *במחשב הקודם היה לי לוח של GigaByte ועשיתי עדכון דרך הwindows ,יש איזה דרך לעשות את זה גם בלוחות של MSI ?

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  8. הכרזה של היצרנית הגדולה על דגמים חדשים לשוק הסיני מספקת לנו היכרות עם ה-Ryzen 7 5800HS Creator Edition וה-Ryzen 9 5900HS Creator Editionלכתבה

9. Started by Yamabushi,

תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 424 צפיות
  10. OCZ 2GB DDR2-1150 DualKit (2x1GB) Flex XTC CL5-5-5-15 OCZ2FX1150

• 0 תגובות
    • 407 צפיות
  11. Started by computer_freak,

חג שמח לכולם למה ההגדרה למהירות בסיס לא קבועה בכל הרכיבים לדוגמא במעבדים מהירות הבסיס הוא מהירות התקשורת בין המעבד לשער הצפוני בזיכרונות זה מהירות הזיכרונות (לפני ההכפלה של ה ddr) ורציתי לדעת הזכרונות מתקשרים דרך השער במהירות הבסיס (לדוגמא 133) או במהירות הרגילה (266)?

• 0 תגובות
    • 453 צפיות
  12. Started by dddd211,

אני קונה A64 המעבד עולה 1380 יש איתו את המאורBOX זה מאורר? טוב? משהו אמר לי לא ליקנות VENTEC 12 בגלל שה BOX לא צריך מאורר יותר טוב מי זה VENTEC זה לה OC. VENTEC 12 שווה את הכסף? אני קונה מי החנות.....

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  13. Started by BMItay,

מה עדיף מבין שתי לוחות אלו? המחירים זהים לחלוטין,והלוחות מבוססים אותו צ'יפסט אגב,המעבד Athlon 64 5200+ יעבוד לי על שתי הלוחות,נכון? ואם בעתיד אני ארצה לשדרג למעבד Phenom,אני אוכל לשרדג בלי בעיה,נכון? תודה!

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  14. Started by b127,

בהמשך לביקורת המוצלחת על הP5B דלוקס. אני מתכנן לקנות אחד כזה, +E6400 (אולי E6600). ומה שאני צריך זה זכרון שיאפשר לי להגיע למקסימות OC על אויר, (ויש לי קירור אויר פי כמה מוצלח מהקירור של אינטל, שיפר לי בכעשרים מעלות בהשוואה). וזה אומר שאני חייב להגיע לבאס 450-500. (הזכרון שלי כיום מגיע עד 370). בקצרה אני צריך המלצה לסטיקים שיגיעו לתוצאה כזאת, במחיר הכי נמוך שאפשר. בינתיים נסתפק בסטיק בודד של 1GB, כשתאומו יצטרף אליו בהמשך... יאללה לינקים..

• 0 תגובות
    • 433 צפיות
  15. סדרת מעבדים חדשה לאינטל ואיתה גם סדרת ערכות שבבים חדשה יצאו אל אוויר העולם - בביקורת זאת אנחנו מתמקדים באופציה מתקדמת מבית MSI מדגם MPG GAMING CARBON WIFIלכתבה

16. Started by SpLAsH,

שלום לכולם ברשותי המחשב הנייד pavilion tx 1218ca עם מעבד Turion tl-58 1.9ghz וויסטה הום פרימיום. כרגע יש לו 2 סטיקים של חצי ג'יגה בזכרון ואני רוצה לשדרג. שאלותי הן: 1. בגלל שמדובר על מעבד AMD, האם הוא ידע לנצל זכרון 800 מה"צ או שהוא יודע לעבוד רק עם 667? 2. יש טעם לקנות 4 ג'יגה 800 מה"צ (670 שקל) או שלא יהיה הבדל ביצועים לעומת 2 ג'יגה 667 מה"צ (300 שקל)? תודה

• 0 תגובות
    • 475 צפיות
  17. בדף המוצר של ה NF4 U של DFI (שקע 939 כמובן) מוזכר גם הסמפרון כמעבד שמתאים ללוח. AMD Athlon 64 FX / Athlon 64 / Sempron מקור: http://www.dfi.com.tw/Product/xx_product_spec_details_r_us.jsp?PRODUCT_ID=3471&CATEGORY_TYPE=LP&SITE=US הערה: מי שרוצה מערכת עם שקע 939 בעלות הנמוכה ביותר, זאת הדרך, מן הסתם סמפרון בשקע 939 יהיה גם AMD64, כתגובה לסלרון D של אינטל.

• 0 תגובות
    • 486 צפיות
  18. מבעס חח ראיתי שהם העלו גם את המחירים של הזכרונות.

• 0 תגובות
    • 450 צפיות
  19. יש לי מחשב נוסף עם זיכרון של 512 מ"ב, שאני רוצה להוסיף לו זיכרון ליותר גדול הלוח הוא אינטל עם 2 תושבות של זיכרון (ללא יכולת DC) וקיים סטיק אחד של זיכרון CL2.5 DDR400 512MB של A-DATA הישגתי סטיק זיכרון של 1GB עם תיזמון DDR400 CL3 של OCZ ולהרכבו בתושבת השניה שבלוח. והשאלה היא! האם לא יווצרו כל מיני התנגשויות בהמשך הזמן עקב אי התאמה של סטיק גדול וקטן - או בתיזמון השונה. והאם יש סדר להרכבה מי הראשון בינהם. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 517 צפיות
  20. Started by Or ei,

OK אני ידוע שהיה כבר כמה ת'רדים קראתי ,ולא הכי עזרו לי להגיע להחלטה. אני עדיין לא בטוח מה לקחת. לאפוקס יש שם טוב אבל חסרון של SATA (לא מדבר על 8rda3 אין לו SS ככה שהוא לא בא בחשבון) לאביט יש גם שם טוב וגם יצא לי להרכיב אחד כזה (לחבר) ,למרות זאת גם שמעתי על כמה אנשים מאוכזבים ממנו יש לו SATA וגם את הsata 2 pata שמאוד קורץ לי וגם קרור אקטיבי לNB. עכשיו מכיוון שהרבה פרטים על לאיפה הגיעו איתם יותר רחוק עם OC לא מצאתי וזה גם אחד מהדברים שיקבעו מה עדיף בסופו של דבר אז כל מי שיש לו אחד מהלוחות הנ"ל אנא שתפו אותי ואת השאר הפורום לאן הגעתם עם הOC כמובן שתציינו עם איזה זכרונות\מעבד או שפשוט תגידו(או שתצביעו) מה אתם אומרים כדאי לקחת עם איזה נימוק קטן למה.

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  21. שלום לי יש את הלוח אם הזה... א) רציתי לדעת קצת ביקורת עליו - מה מצבו בשוק כיום... ב) רציתי לדעת איך לעדכן את הביוס שלו - כי בדיסק קיים התקנה אוטומטית דרך WINDOWS והדיסק לא מוכן להתקין לי את זה על המחשב... אז בעייתי בשבילי להתקין את העדכון. וניסיתי ליצור דיסק איתחול ולהתקין את זה ידנית עם AFUDOS וזה לא פעל לי כי הוא אומר שהוא לא מזהה לי את ה ההרדיסק בדוס... ??? ??? ???מה אני עושה???? ??? ??? ???

• 0 תגובות
    • 424 צפיות
  22. Started by regev123,

שלום. אני מעוניין להחליף זכרון וכרטיס מסך למחשב שלי כי הוא מתקשה לאחרונה עם המשחקים החדשים שיוצאים. אני צריך המלצות לגבי איזה זכרון לקנות כי אני מתבלבל כבר מכל השמות השונים שתוקעים לכל זכרון. לפי הבנתי הלוח אם שלי תומך עד 1333mhz תקנו אותי אם אני טועה. אם על הדרך תוכלו להמליץ לי על כרטיס מסך בנוסף אני אודה לכם מאוד (עד 2000 ש"ח לשני החלקים בייחד) מפרט המחשב: מעבד: Intel core i7 2600 3.4Ghz 8MB L3 Cache s1155 קירור למעבד: Arctic cooling Freezer 7 Pro rev.2 לוח אם: Gigabyte GA-H67A-UD3H זכרון: G.Skill 2x2GB DDR3 1333Mhz דיסק קשיח: Samsung spinpoint F3 1TB 7200 RPM 32MB כרטיס מסך: Gigabyte GTX460 1GB GDDR5 מארז: Antec Two Hundred ATX Mid Tower Ga…

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  23. Started by napoleon45,

שלום לכולם. בעוד AMD מבטיחה שיפור של 19 אחוזים של IPC בדור המעבדים החדש שלה לעומת הדור הקודם, ממידע שאמנם לא הכי מהימן בשלב זה, מצתיירת תמונה לא פחות טובה מהדור החדש של INTEL, כשעל פניו נראה כי מעבדי רוקט לייק יהנו משיפור דומה ביחס לדור המעבדים הנוכחי. https://www.tomshardware.com/amp/news/intel-rocket-lake-vs-core-i9-10900k-benchmarks בקיצור, חובת ההוכחה על היצרניות, אבל ברור שאף אחת מהן לא נחה על זרי הדפנה. לא שהן לא היו רוצות ( מספיק להבית 3 שנים אחרוה על אינטל ), הן פשוט לא יכולות. אז בינתיים, לפחות בדבר אחד, העתיד וורוד למדי.

• 0 תגובות
    • 697 צפיות
  24. Started by yonir,

אח שלי הסביר לי שלקראת סוף שנה (אזרחית) כל החברות מורידות מחירים כדי לנסות לעמוד במכסות שהן נתנו בתחזיות (אם הן עדיין לא) - לקראת הדו"חות הכספיים השנתיים. האם זה אכן קורה גם בשוק המחשבים? (ואם כן האם זה משפיע על המחירים לצרכנים ועד כמה) עריכה: אולי זה לא הפורום המתאים.. נראה לי שזה יותר מתאים לפורום כללי.

• 0 תגובות
    • 827 צפיות
  25. מעבדי הגיימינג החדשים של AMD עם זיכרון מטמון מורחב יגיעו בהמשך החודש במחירים תחרותיים למדי - כל הפרטים כאןלכתבה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.