עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by igori,

ההבדל המחירים עומד על מעל לאלף ש"ח. ההבדל בביצועים ללא OC - ה 3820 בחלק מהבנצ'מרקים אפילו מוביל , לאחר OC , מתפתח הפרש לטובת ה 3930K , האם שווה להשקיע סכום שכזה על מעבד שכזה? השימוש הוא גיימינג עם OC קל.

• 5 תגובות
    • 846 צפיות
  2. Started by Ori ZEE7,

http://www.tms.co.il/product/10539 שווה להרכיב עם מעבד מהדור הקודם? בערך שליש מהמחיר שלו...

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. אוקי השאלה שלי טיפה מסובכת, ולא יכולתי לקלוע בכותרת, אז אני אפרט: בעבר חשבתי שכרטיס המסך הוא תמיד השורה התחתונה כשמדובר בframe rate במשחק מחשב. כלומר, אם המעבד מספיק חזק כדי "לעמוד בביצועיו" של הכרטיס הגרפי- אז לא יהיה שום שיפור בקצב הפריימים גם אם אני אשים מעבד פי שניים יותר חזק. אבל, לאחרונה נתקלתי בבנצ'מרקים של משחקים, שבהם בודקים גם את הביצועים עם מעבדים שונים- אבל על אותו כרטיס(mid-high end). למשל הבנצ'מרק הזה של קרייסיס 3: http://www.tomshardware.com/reviews/crysis-3-performance-benchmark-gaming,3451-8.html כמו שאתם רואים, הם לקחו כרטיס חזק(אבל לא מאד חזק) ושמו אותו על מעבדים שונים. מתקבל פער משמעותי מאד בביצועים בין מעבדי הi7 החזקים לבין מעבד הi5 שהוא חזק כשלעצמו.…

4. Started by Gigiben,

אהלן, בעוד שבועיים או קצת יותר אני מתכנן לקנות מחשב ואני עדיין מתלבט לגבי הלוחות אם, המעבד יהיה מסדרת haswell ולחן גם הלוחות אם יהיהו מתושבת 1150, חשבתי על צ'יפסט h87 אבל שמתי לב שיש 2 סוגי לוחות: d3h ו hd3 כאשר הhd3 יותר זול בבערך 50 שקל. השאלה היא מה ההבדלים בינהם ולסופו של דבר איזה לוח כדאי לי לקנות בהתחשב בעובדה שהמחשב נועד למטרות גיימינג. (מעבד:i5 4670) (כרטיס מסך: gigabyte gtx770 oc windforce x3) (ראם 2x4gb 1.35v של corsair) (ספק כוח- מתלבט בין |s12 520w| ל|m12 620w| שניהם של סיסוניק, שמעתי גם שיש בעיה בין המתח שלהם למתח שדרוש למצב מנוחה של המעבד, אשמח לדעת עוד פרטים לגבי זה) תודה מראש לעונים

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. שלום וברכה ברשותי מחשב נייד acer aspire 5738dzg עם 3 גיגה זיכרון DDR2 האם אוכל לשלב עם הזיכרון הקיום אחד מהזיכרונות האלו http://ksp.co.il/?select=.268..316..99..786.&list=1&sort=2&glist=0&uin=0&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 אם כן.. אז מה הכי מומלץ לקחת? תודה מראש

• 11 תגובות
    • 984 צפיות
  6. Started by rami_8,

לפי מה שהבנתי אמורים לצאת ב 2014 ברגע שייצא הדור החמישי,הרי שמחיר הדור הרביעי יירד,השאלה אם טווח המחירים פחות או יותר אותו דבר,כלומר מעבדי HASWELL יירדו למחירים של ה IVY היום ומעבד ה BROADWELL יהיו במחירי ה HASWELL כיום אז השאלה היא אם מה שאמרתי נכון? (אפשר להתבסס על גם העבר...) נשמע כמו שאלה קצת מטומטמת אבל אני שואל כי אני מעוניין לקנות מחשב חדש,ואין לי בעיה לחכות עוד כמה חודשים עד שהדור החדש יותר ייצא... עוד שאלה בנוגע ל BROADWELL,האם הם צפויים להיות טובים יותר ב OC אל מול HASWELL?

7. Started by CXC,

שלום, יש נקודת טמפרטורה מסוימת שאם המעבד מגיע אליה אז הוא מוריד לעצמו את הביצועים או משהו כזה? אם אני מגיע ל-80 מעלות צלזיוס המעבד יהיה יותר איטי?

• 0 תגובות
    • 719 צפיות
  8. Started by Clint Eastwood,

היי, MSI B75MA-E33 vs. Gigabyte GA-B75M-D3V אני מתעניין לגבי ההבדלים ביניהם. חוץ מDVI שבעיני הוא לא רלוונטי כל עוד יש יציאת HDMI יש העדפה מבחינת אמינות?

• 4 תגובות
    • 950 צפיות
  9. Started by debilz,

שלום, חבר שלי מתלבט לגבי לוח אם שמתאים למעבד 4770K שמגיע עם מכפלה פתוחה. את המעבד הוא מקבל במחיר מיוחד, ככה שאין פה קטע של בזבנות, השאלה היא מכיוון שניתן כבר לעשות OC, האם הלוח של אינטל (שגם אותו הוא משיג במחיר מיוחד) מדגם DZ87KLT הוא לוח מעולה בתחרות עם GB ו MSI ודומיהם, או שלא ? אם אני מבין מביקורות זה לוח אם די טוב, אבל קצת קשה לעשות איתו OC אין לו PRESET מוכנים לזה. איך הוא לעומת ה MSI G3 Z87 ? ועל מה הייתם הולכים ?

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  10. Started by ori24,

מה הטמפרטורות המומלצות של מעבד ה4570 במנוחה ובזמן משחקים כבדים? העלתי תמונה של הטמפ' בזמן מנוחה בתנאי חדר ממוזג,איפה אני אמור להסתכל שם? יש כמה ערכים של טמפרטורה שקשורות למעבד,מה הכי נכון? תודה לעונים. http://www.interload.co.il/upload/3529358.jpg

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by shlex,

שלום לכולם, יש לי מחשב נייד FUJITSU עם זכרון של 2GB RAM. מעבד : Intel Core i3 3217U CPU 1.8GHz אני מעוניין להרחיב אותו ל-4GB RAM. השאלה שלי אם כדאי לי לקנות עוד 2 GB או כבר לקנות 4. זה יהיה אותו הספק? מה כדאי? מה יהיה עדיף ויותר טוב? ואיך ניתן לדעת מה המקסימום זכרון שאני יכול לחבר? תודה לכל העוזרים!

• 0 תגובות
    • 434 צפיות
  12. שלום לכל התותחים, אשמח לעזרה תודה מראש.. אני רוצה להבין פעם אחת ולתמיד את הייתרונות של מעבד i7 לעומת i5 בגרפיקה, רינדורים וכאלה(ידוע של- i7 יש HT). כמו כן האם לפוטושופ עדיף i7 או שמספיק i5 , מה עם עריכת תלת מימד, מה עדיף ? כמו כן היכן יש העדפה לכמות זכרון גדולה 8/16 GB פוטושופ, תלת מימד/סוליד? אם תוכלו לצרף קצת גרפים ובדיקות אני אשמח

• 0 תגובות
    • 670 צפיות
  13. Started by redastral,

אני אשמח לקצת עזרה, אם מישהוא יכול לעזור לי למצוא חנות בארץ שמוכרת את המעבדים האלו עד לסכום של 600 ש"ח.

• 7 תגובות
    • 623 צפיות
  14. Started by asaff74,

שלום כל חבריי הפורום המחשב שלי לא נדלק מיזה שבועה אנ בטוח שזה או ספק או לוח או מעבד יש לי לוח ASUS RAMPAGE 2 EXTREME וספק HEC CUAGER 700W חברים מה אני יכול לעשות בשביל לוודות מה הלך דרך אגב הנורות בלוח דולקות וכתוב על הצג של הלוח CPU INIT תודה לעוזרים

15. אהלן , אני מעוניין לחבר רכיב למחשב שהוא מצריך חיבור 9 פינים (חיבור USB ללוח אם) בגלל שכל הכניסות בלוח אם תפוסות אצלי אני מעוניין בכרטיס PCI שיתן לי אפשרות חיבור כזאת מצאתי כרטיס PCI כזה שיש לו גם חיבור 9 PIN http://www.ebay.com/itm/USB-3-0-Power-eSATA-USB-USB-3-0-Internal-9-Pin-USB-2-0-PCI-E-Expess-Card/130722716124?rt=nc&_trksid=p2047675.m1851&_trkparms=aid%3D222002%26algo%3DSIC.FIT%26ao%3D1%26asc%3D261%26meid%3D511953695322201%26pid%3D100005%26prg%3D1088%26rk%3D5%26rkt%3D5%26sd%3D251295757543%26 האם אתם מכירים עוד כרטיסים כאלה שיש רק את החיבור ה9 PIN? כי כל השאר מה שיש על הכרטיס אין לי צורך בו

• 5 תגובות
    • 590 צפיות
  16. Started by sabosal,

יש לי זכרונות PQI ddr2 pqi24200-2gdb turbo memory, אחד מהם תקול. האם יש דרך לממש את האחריות? מה צריך לעשות בשביל לבדוק? האם "אחריות לכל החיים" היא באמת לכל החיים? תודה!

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. Started by naor-007,

שלום, האם הזיכרון הזה: http://www.corsair.com/en/vengeance-8gb-quad-channel-ddr3-memory-kit-cmz8gx3m4x1600c9.html יוכל להיכנס בלוח ג'יגבייט GA-H87-D3H, כשמותקן בו מוגן 3? תודה.

• 4 תגובות
    • 819 צפיות
  18. Started by xytkhi,

׳�׳�׳¨׳– ׳�׳�׳—׳©׳‘ Luhaixin ATX 326 - ׳‘׳�׳–׳–׳©׳•׳₪׳¡, ׳”׳‘׳�׳�׳– ׳”׳—׳–׳§ ׳‘׳¨׳©׳× www.buzzshops.co.il זה מארז ATX כולל ספק כח. רציתי לוודא שהוא יתאים ללוח אם asus p5q pro תודה.

• 2 תגובות
    • 567 צפיות
  19. Started by noplease,

שלום, זה הזכרון: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=10406 הוא מתאים ללוח Gigabyte GA-H87-D3H? פשוט ראיתי שכתוב בנתונים שהסלוטים שלו הם של 1.5V ואני מפחד שיהיה בעיות...

20. Started by ilanb0,

כרגע מתוך 4 סלוטים, 2 מאוישים בשני זכרונות DDR2 במהירות 1 גיגה כל אחד. מבקש להגדיל ל - 4 גיגה. האם עדיף 2 סטיקים של 2 גיגה כל אחד, או שהאפקט יהיה זהה אם אוסיף סטיק אחד של 2 גיגה כך שביחד עם הקיים יהיה 4 גיגה?

21. אני צריך לוח אם תשבת S2011 למעבד i7 3930K ל-OC + SLI/CROSSFIRE

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  22. היי, אני בוחן לוחות של AMD תושבת FM2 לראות לכמה יש יותר מ2 סלוטים לזיכרון וכשאני עושה סינון על גודל הלוח להוציא את כל המיקרו ATX ולהשאיר ATX רגיל אני רואה רק 2 לוחות. זה הגיוני? אני קונה מארז midi דהיינו בינוני, ללוח אם רגיל. או שאני מתפדח והתבלבלתי לגמרי? תודה

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. אוקיי, אז לפני שנתיים אני זוכר שפלטפורמת מעבד+לוח אם של AMD וINTEL עם ביצועים דומים היו זולים יותר במעבדים בינוניים (טווח מחירים של 400-500 ש"ח למעבד) באיזור ה200-300 ש"ח. עכשיו אני מרפרף בין הלוחות של KSP (בTMS יש להם מבחר עלוב שלAMD) ואמנם לא התעמקתי בהכל מכל, אבל בנתיים נראה לי שלוחות עם פונקציות דומות עולים גם מחיר דומה. האם זה רק נדמה לי? או שמבחינת המחיר/ביצע AMD כבר לא אטרקטיבים? תודה.

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. יש לי I7 3770 ואני מבין שיש לו גם יכולות גרפיות. כרגע המעבד יושב על לוח של גיגבייט GA-Z77-D3H עם יציאת HDMI עליו. בנוסף יש לי כרטיס מסך GTX460 עם יציאת HDMI עליו. כרטיס קול אין לי (רק המובנה) ואני שוקל להוסיף אם צריך. אני מעוניין לחבר את המחשב לטלויזיה 50" והשאלה מה הדרך הטובה ביותר לעשות זאת. מטבע הדברים, היום אני משתמש ב DVI שעל כרטיס המסך וה DVI שעל הלוח אם לא בשימוש. כך גם ה HDMI. שלוש שאלות: 1. האם ה HDMI שעל הלוח יתן איכות גבוהה יותר מה HDMI על הכרטיס מסך? או שהשאלה טיפשית כמדובר באות דיגיטלית, והיא זהה בין השניים. 2. האם ה HDMI שעל הלוח אם פעיל כאשר אני משתמש בכרטיס המסך הנפרד ולא המובנה במעבד? כלומר, האם אפשר שצג המחשב יחובר ב DVI לכרטיס המסך הלא מובנה, ואילו הטל…

• 0 תגובות
    • 446 צפיות
  25. Started by ilanb0,

מה אני "מפסיד" אם אני לוקח i5? מדובר על מחשב שישמש את הבן שלי למשחקים כגון crysis 3 ושאמור לשמור על העדכניות שלו במשך 4-5 שנים. כמו כן, איני צריך פיצ'רים מיוחדים בלוח, אבל אולי אפשר לדעת איזה פיצ'רים קיימים בערכת שבבים H87 שאינם בערכת B85?

דיונים חדשים בפורומים