מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
אני מתקשה להבין את נושא מהירות אפיק BUS הזיכרון מול מהירות אפיק הלוח FSB. אני רואה על לוחות שרשום שהם עובדים ב 800MHZ FSB. גם המעבד עובד במהירות דומה. אז למה על הזיכרונות התואמים רשום הם עובדים במהירות 400MHZ? מה זה עוזר שהמעבד עובד במהירות כפולה מהזיכרון... הרי הזיכרון יאט את כל התהליך. אשמח להסברים. תודה.
-
- 3 תגובות
- 494 צפיות
-
-
יש לי לוח ASUS p4s533-VM שתומך (אני חושב) ב133\266\533 האם אוכל לקנות זיכרון של 400 mhz שבאמת יעבוד על 400 mhz??או שהוא יעבוד על פחות?...
-
- 1 תגובה
- 424 צפיות
-
-
שאלתי שאלה לגבי השוואת מהרות ותשובה שקיבלתי לא מובנת מזה בסטיקי ולמה אני לא יוכל לתת תשובה למשמגיב (הנושא נעול)
-
- 8 תגובות
- 775 צפיות
-
-
-
שאני קונה מעבד, אני אמור לקבל איתו מאוורר? או איזשהו דרך לקרר אותו? או שאני צריך לקנות את זה בנפרד.. איך זה הולך??
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו מכיר לוח אם עם שבב גרפי מובנה שיעבוד עם i5 750 ולא רק עם המעבדים בעלי השבב הגרפי? אני עובד עם עריכת וידאו ולכן אני זקוק לעוצמה של i5 750 על פני i5 661, מצד שני אין לי צורך בכרטיס מסך איכותי.
-
- 1 תגובה
- 659 צפיות
-
-
https://semiengineering.com/the-race-to-next-gen-2-5d-3d-packages/
-
- 0 תגובות
- 783 צפיות
-
-
בהמשך לת'ראד על הגייל, גיליתי שנכון לעכשיו או נכון לקודם או נכון לעתיד, אין לי מושג היות ואף חברה לא מבטיחה סוג שבב מסויים בדגמים שאני רוצה... אני מתכנן לקנות בארה"ב זיכרון DDR 2 800 MHZ עם תכנונים לאובר קלוק מעבל ל 400, וכמובן בתיזמונים טובים. כאשר אני בונה על איזור ה 200 דולר, ומה שבטוח לא יותר מ 250. ממה שראיתי עכשיו האפשרויות פחות או יותר הן: הגייל כרגע מיוצרים עם אלפידיה הגיסקיל PK עם Mosel האוקז פלטינום גרסה 2 עם פרומוס (promos) יש העדפות לאחד מהם? או המלצות לזיכרון אחר מארה"ב בתקציב? תודה רבה מראש רום.
-
- 8 תגובות
- 537 צפיות
-
-
טוב. מעבד: AMD ATHLONXP 1800+ זיכרון: 256MBDDR PC2700 כרטיס מסך: S/U/M/A G4TI4200SE 64MB ג'יגהבייט אמרו לי שיש בעיות. אני חושב על אפוקס, אבל אני צריך שתגידו לי אם ה EPOX 8K3A?KT333 הוא טוב. עוד משהו: אני הולך לעשות O\C לסומה(מי לא ), אני רוצה לדעת אם יש קשר בין הלוח אם לבין הכרטיס מסך, או אם יש קשר בין רכיב כלשהו לכרטיס מסך. הO\C כנראה יהיה 250/550 -> 320/650 MHz ולכן מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד!!! חשוב לי לקבל המלצות לגבי כמות המאווררים, מארז אנרמקס 350W. בתודה רבה רבה רבה רבה.
-
- 4 תגובות
- 968 צפיות
-
-
היי אני רוצה לשדרג את ה ram במחשב נייד של dell הוצאתי את הכרטיס זיכרון https://www.samsung.com/semiconductor/dram/module/M471A5244CB0-CRC/ ואני רוצה לקנות עוד 4 גיג'ה אבל לא מצאתי התאמה מלאה בכרטיסים https://ksp.co.il/?select=.1038..316..2100..99.&kg=&list=1&sort=4&glist=1&uin=0&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0&intersect=&rintersect=&store_real= אז השאלה היא אם זה יעבוד עם כרטיס שלא בדיוק זהה ואם כן איזה? ואם יהיה יותר טוב בצורה משמעותית ששני הכרטיסים יהיו זהים לחלוטין תודה רבה הדגם של המחשב https://www.gadgetsnow.com/laptops/Dell-Vostro-15-3568-A553117WIN9-Laptop-Core-i3-7t…
-
- 0 תגובות
- 727 צפיות
-
-
היה לי שתי זכרונות של ddr במהירות של 400mhz .. ניקיתי את החשב וכשבאתי להחזיר את הזכורנות לא הצלחתי והפעלתי כוח ..,יותר מדי כך ששברתי את אחד הקליפסים הלבנים ורק אחר כך הבנתי ששמתי הפוך.. יש לי רק שתי סלוטים אז עכשיו מחובר אצלי רק אחד של 512 .. מה לעשות? יש פיתרון לתקן או שאם אני רוצה 1 גיגה זה רק לקנות סטייק של גיגה? או שכבר אני ישאר עם ה512?
-
- 5 תגובות
- 842 צפיות
-
-
לא הבאנתי מה רוצים ממני פה בבקשה אם תוכלו להסביר לי בהרחבה ויבורך מי שיתרגם את הכל ויסביר בסוף מה הם רוצים ממני...תודה...
-
- 5 תגובות
- 691 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לקנות מחשב שישמש אותי למטרות שונות בינהן עבודה. אני צריך שהוא יוכל להפעיל SOLIDWORKS בקלות ויאפשר לי לעשות דברים נוספים בזמן שאני מפעיל את התוכנה. ראיתי מחשב עם מפרט ויש לו מעבד E5700 אני רוצה לדעת איך המעבד והאם אני יכול לעוד איתו. תודה רבה ושבת שלום! עריכה: אני יודע שלקנות מחשב "קומפלט" יוצא יותר יקר ופחות טוב אבל אין לי את הזמן להתעסק עם הרכבת מחשב, ולכן אני קונה מחשב "קומפלט" עם המעבד הנ"ל. כמו כן אם מישהו מכיר מקום שמוכר מחשב שיעמוד בדרישות שלי במחיר טוב מוזמן להציע.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי לוח EP-8RDA+... כשאני מדליק את המחשב הוא רושם לי בביוס שהמאוורר של המעבד כאילו לא פועל(למרות שהוא פועל) ועליית המחשב נתקעת... כשאני עושה ריסט אחרי דבר כזה המחשב עולה כרגיל. מה הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
שלום אתמול החלפתי במחשב לוח וזיכרון ועכשיו שניכנסתי לביוס הוא מציג לי הערה שאני נכנס ל ADVENT ואז ל Chipset הוא כותב לי setting wrong values in below selections may cause system to malfunction מה לעשות? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-
-
כל פעם שאני משחק counter-strike כמה זמן רצוף פתאום נהיה לי מסך כחול שאומר לי משהו damage your computer..... bla bla bla .... dumped ניסיתי ליבדוק אם יש איזו שהיא חומרה לא מותקנת טוב התקנתי עדכון של הכרטיס מסך נכנסתי גם ללוח בקרה -> מערכת -> מתקדם -> הפעלה ושחזור -> והורדתי את הוי ב הפעל מחדש אוטומטית זה גם לא עזר יש לי windows xp pro אני כבר מיואש מה עוד אפשר לעשות יש מצב שצריך לקנות מאוררים כי יש לי רק אחד של הפנטיום בבקשה תעזרו לי תודה מראש :'( :'( :'( [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 48 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי המפרט שבצד ולפני כמה ימים התחלתי לחוש בעבודה מוזרה של המחשב. הוינדוס התחיל להאט את קצבו בהרבה מקרים, תוכנות החלו להתקע ולבסוף המחשב כולו החל לקרוס מספר פעמים. (הופיע מסך כחול עם מלא מספרים וסימני XX..) היום ניזכרתי שיש לי דיסק של HIREN ועליו MEMTEST V2.1. הפעלתי את התוכנה ובמהלך כ 25 דקות עבודה מופיעים 4000 שגיאות לערך.. אני לא עשיתי OC ולא שיניתי שום דבר מהגדרות היצרן של המחשב ועד לפני כמה ימים הוא עבד פרפקט. יש עוד משהו שאפשר לשנות/לבדוק או שפשוט לגשת לחנות להחלפת זכרונות? (יש לי תחושה שמשהו קרה גם ללוח אם..) http://img166.imageshack.us/my.php?image=dsc00546yb2.jpg תודה מראש.
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
המחשב התחיל להיות איטי לפני כמה ימים ופתאום התחיל לקרוס ולכבות את עצמו לאחר כל מיני ניסיונות לפענח מה בדיוק הולך כאן שהעלתי את המחשב מיד לאחר הביוס קיבלתי הודעה cpu is unworkable or has been changed check out of cpu soft menu מה לע@#@3 זה אמור להביע? אם יש למישהוא איזשהוא מושג אני אשמח לקבל דיעה נ.ב לידע כללי לא בוצע במחשב לא לפני ולא אחרי oc הכל קרה בבוקר יום בהיר
-
- 2 תגובות
- 501 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי כרגע שילוש של AMD שעובר לאחי הקטן לאחר ששלו הלך. אני רוצה לקנות שילוש חדש(מעבד+קירור+לוח אם+זיכרון). תקציב : עד 2000 עם עדיפות לחסוך,השימושים הם משחקים בעיקר,ותכנות קל. OC דיי גבוהה מתוכנן. ע:לא משנה,הבעיה בלוח הייתה בלוח אם שלו,החלפתי לוחות עם אחד הלוחות הישנים שיש לי והבעיה הסתדרה,ניתן למחוק\לנעול את התרא'ד.
-
- 0 תגובות
- 517 צפיות
-
-
שלום, היה לי לוח msi p35 neo והוא נשרף לי פעמיים... במסגרת האחריות החליפו לי אותו לmsi p43t-c51 שדרגו אותי או שנמכו?? מה עדיף? תודה רבה לכל המגיבים.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד דגם L855-S5405 שיש לו מעבד i3 ויש לי מחשב שלא עובד (נפל בזמנו ואין לו מטען) שיש לו i5 לקחתי את המעבד ה i5 מהמחשב שלא עובד והתקנתי על המחשב שלי אבל נתקלתי בבעיה מוזרה: המחשב נדלק, המאוורר עובד, אבל המסך שחור... החזרתי בחזרה את ה i3 והדלקתי. - ועבד כמובן.. אז עשיתי restore defualt ב bios והחלפתי שוב ל i5 ועדיין.. אותה בעיה עם מסך שחור.. חשבתי אולי זה קשור ללוח אם שה i5 לא מתאים.. אתם יכולים להגיד לי אם כן? ואם יש מצב לפתרון? חבל לי על המעבד הזה אני מת להשתמש בו תודה רבה לעוזרים!! מצורף תמונות של המעבד והלוח אם ב cpu-z ותמונה של המעבד i5 עצמו - כתוב שם i5-560M
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
- 2 followers
-
-
יש לי מחשב ישן בבית והחלטתי להוסיף לו זיכרון, קניתי זיכרון גדול יותר מאותו סוג ושהוא בתוך המחשב, המחשב עולה אבל המסך לא עובד, כאילו שאין חיבור למחשב ושאני מחזירה את הישנים הוא חוזר לעבוד כרגיל כמו קודם. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
יש לי לוח אם Intel® Desktop Board D865GBF עם 4 סלוטים לזכרון החלפתי 2 שהיו DDR400 256MB ל2 Elpida EBD52UC8AMFA-6B 500MB כך שכרגע יש לי 2 ג'יגה זכרון (ב2 סלוטים האחרים היה לי ונשאר 2 של 500 A-Data שרשום שהם PC3200 200 MHz האם שדורגתי מ1.5 ל 2 או שהורדתי את המהירות ובכך לא הועלתי? להשאיר או להחזיר? :-\[br]פורסם בתאריך: 13.02.2009 בשעה 15:26:49 אני חושב שהזכרון החדש איטי יותר אבל לא סגור על זה...
-
- 4 תגובות
- 553 צפיות
-
-
עריכה: קניתי זיכרון של סמסונג CL3 512MB עכשיו הכול יותר מהר ובסה"כ יש לי 768MB. הפעלתי את המשחק קרבון על LOW הכול עבד חלק העלית לרזולוציה של 1024 ולמדיום וזה גם עובד חלק!!! מדהים לא? ששאלתי בפורום אמרו לי שספק עם יעבוד לי על LOW בכלל. רציתי המלצות למשחקים שיעבדו לי על המשב.. מירוצים/פעולה גוף ראשון/משחקי יריות ברשת(חינמיים). תודה.
-
- 10 תגובות
- 653 צפיות
-
-
שלום לכולם, בהתחלה היה לי רק 128ram והופיע במנהל המשימות (ב commit charge) שיש 310-320m ואחרי כן שדרגתי ל 256ram והופיע 630m זאת אומרת כל הכפלת זיכרון מכפילה את המגבלה אז למה כששדרגתי ל 1GB= 4*256 לא מופיע 2200-2300m ב commit charge? *הזכרונות הם rdram ויש לי מחשב נוסף של ddr2 שיש בו 2GB RAM ויש במגבלה 3900m של ram זאת אומרת בחצי מזה שיש 1GB צריך להופיע מעל 2000m במגבלה במנהל המשימות.
-
- 7 תגובות
- 730 צפיות
-