מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,799 דיונים בפורום זה
-
שתי הלוחות מבוססים על הציפסט של Nvidia nForce 2 ... אני מתלבט לקנות לוח חדש ורציתי לשאול האם יש הבדל בין שתי הלוחות במובן של OC ? תודה לעונים
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
התחלתי היום את פרויקט הכדור שלי, האמת שהרוב כבר חתוך מוכן ומותאם ואפילו יש לי את כל מה שצריך - חוץ מדבר אחד... לוח אם.. אני מחפש לוח nforce2-mini atx שיכנס לכדור - הכדור הוא בקוטר שבין 30 ל-31 ס"מ (יש לי 2) האמת שאני בכלל לא מצליח למצוא איפה מוכרים כאלה בישראל... המלצות? מישהו מכיר???
-
- 23 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
התחלתי היום את פרויקט הכדור שלי, האמת שהרוב כבר חתוך מוכן ומותאם ואפילו יש לי את כל מה שצריך - חוץ מדבר אחד... לוח אם.. אני מחפש לוח nforce2-mini atx שיכנס לכדור - הכדור הוא בקוטר שבין 30 ל-31 ס"מ (יש לי 2) האמת שאני בכלל לא מצליח למצוא איפה מוכרים כאלה בישראל... המלצות? מישהו מכיר???
-
- 4 תגובות
- 932 צפיות
-
-
מעבד+זכרון+לוח CORSAIR PC3200 256MB CAS2 X2 AMD AXP 2100 TBRED B AIUHB 0301 EPOX 8RDA PLUS זה מה שחשבתי ואז יהיה לי 512MB עם ה DUAL DDR.. למישהו יש רעיון אחר במסגרת התקציב? זה מחשב שצריך להיות חזק ל OC
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אם אני קונה מחשב לא מורכב (כל חלק ארוז בקופסה שלו) אז אחרי שאני מרכיב את כל החלקים במארז אז צריך איזה תיכנות מיוחד (ב-BIOS או משהו כזה)??? או שישר מפעילים את המחשב אם דיסקט כלשהו ומתקינים מערכת הפעלה??
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
<פרולוג> (פתיחה, למתקשים) : ממה שאני מכיר משוק המחשבים (ונסיוני) הרחב, מנורת ה-HD LED דולקת כאשר ה-HD נמצא בעבודה (= קריאה/כתיבה). אצלי לא כך הדבר </פרולוג> ה-LED של ה-HD מהבהב באופן קבוע בקצב קבוע (כל שנייה בערך), בלי קשר לפעולת(פעילות) ה-HD. חשבתי שאולי יש בעיית חיבור של החוט והחלטתי לבדוק :החוט של ה-HD (כתוב עליו HD LED אני לא חמור) מחובר טוב למקום המתאים בלוח (בדקתי מס' פעמים). כמו כן הפכתי את החיבור ב-180 מעלות - מה שגורם למנורה לא לעבוד בכלל (= לא הפתרון). : מה הסיפור פה? אם למישהו יש לוח דומה אשמח לשמוע איך המצב אצלו.
-
- 21 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מה זה אומר: Installed & Enabled Size:128 MB Form Factor:RIMM Frequency:400MHz זה מה ש 3DMARK אומר על הזיכרון שלי, השאלה שלי היא מה זה אומר RIMM? זה סוג של זיכרון? אני לא מכיר זיכרון כזה, אולי אתם כן?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
כבר הרבה זמן אתם לא מעדכנים את מדור ההורדות,הגרסה הנוכחית היא 114 שאתם יכולים להוריד מ www.sis.com דרך אגב מישהו יכול להגיד לי איפה אני יכןל למצוא מידע על אילו דברים השתפרו או נןספו לדרייבר הזה (change log) אני לא מוצא.
-
- 0 תגובות
- 965 צפיות
-
-
רציתי לקנות את הלוח הזה: אבל בגל שהמחיר שלו עלה לשמיים 785 אז החלתטי לקחת את הלח הזה של איפוקס: אבל שמתי לב שאין שם חיבור לג'וייסטיק (דבר שמאוד חשוב לי) אז השאלה שלי האם זה קיים שם או לא?! תודה מראש! :-\
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. האם יש מעבדי AXP 2000 עם ליבת TBRED B? 2. איזה מהמעבדים של AMD עם ליבת ה TBRED-B הכי מומלצים ל OC 3. האם זה כל כך קל לפתוח מכפלת TBRED-B (לקצר בין שלושה גשרים?) 4. איזה סטפינג מומלץ לי לבקש ומאיזה סטפינג להתרחק? 5. האם זה נכון שה AXP 1700 TBRED-B הוא הכי טוב ל OC מכל הסדרה? 6. איזה זכרונות מומלצים ל OC וזולים (לא קורסאיר)? תודה רבה רבה!
-
- 2 תגובות
- 855 צפיות
-
-
יש לי לוח אם 8K9A2 EPOX וקובץ של עדכון לביוס שאני מוצא באתר זה רק לגירסא של ה8K9A2+ מה אתם אומרים זה לא משנה או שלא לשדרג זה יכול לדםוק את הביוס?
-
- 6 תגובות
- 827 צפיות
-
-
אני קונה לוח אם ASUS A7N8X DELUXE ודיסק קשיח WD 80 GB 7200 RPM 8 MB CAHE MEMORY וכבל עגול לדיסק קשיח ATA 133 האם אפשר לחבר את כל זה? כי אני הבנתי שללוח אם אין תמיכה ב- ATA 133 וגם הדיסק קשיח שלי עובד ב- ATA 100 מה אתם חושבים?
-
- 8 תגובות
- 918 צפיות
-
-
שלום לכולם !! כפי שאתם רואים לפי ההודעות הרבות שלי בזמן האחרון אני משדרג את המחשב... החלטתי כבר Athlon Xp -2100 על לוח אם Epox 8RDA וזכרונות..... לא החלטתי.... מה יותר עדיף לקנות שני סטיקים של 256\2700 או אחד של 256\3200 המחשב הזה הוא למטרות אוברקלוקינג ומשחקים... אנא עיזרו !!!!!!!! בתודה Lir@n
-
- 8 תגובות
- 991 צפיות
-
-
שלום לכלום יש שמועות רציניות על בעיית מבנה מוזרה בלוחות אי פוקס 8אר די הקליפס של הזכרונות ראם נוגע במקום רגיש לג'י פורסים וגורם לשריפתם... לכל מי שיש מידע על העיניין או ניסיון אישי אנא הגיבו תגובתכם דיי דחופה כי אני עומד לקנות את הלוח הזה ויש לי ג'י פורס... בתודה Lir@n בקרוב בעל אט'לון 2100 עם סטיפינג AIUHB ולוח אי פוקס 8 אר דיי וזכרונות ווונבונד (תרגישו חופשי להגיב על המפרט החדש)
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אם לא שווה, למה?? תודה לכל העוזרים..
-
- 4 תגובות
- 711 צפיות
-
-
מה המשקל שלו בערך? והאם יש לו daiagnoctis lab
-
- 3 תגובות
- 626 צפיות
-
-
אני קונה לוח של אסוס (nforce 2) אם זה משנה ורציתי לדעת איזה מהזכרונות הבאים יותר טוב בשביל הלוח ומה ההבדל ביניהם? זכרונות של קורסאיר שבסוף כתוב c2 זכרונות של קורסאיר שבסוף כתוב pt מה ההבדל?
-
- 4 תגובות
- 827 צפיות
-
-
קראתי היום את העדכון היומי שלכם,ואהבתי את הרעיון של Overclocking Database בעודי מעיין לי,חיפשתי על המעבד שלי שהוא פנטיום 3 600 וראיתי שיש מספר גרסאות לו: PENTIUM 3 600 PENTIUM 3 600 B PENTIUM 3 600 E PENTIUM 3 600 EB איך אני יודע איזה מבניהם יש לי? ??? ומה יותר טוב? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 805 צפיות
-
-
טוב, אז כנראה שאני הולך להגשים חלום ישן ולארגן לי מחשב עם שני מעבדים (אני יודע שבחלק גדול מהמקרים זה לא מוסיף הרבה לביצועים - אבל אני רוצה וזהו). לוח האם שלי יהיה כנראה Asus K7m266-D (אם היה בארץ אז הייתי לוקח MSI K7D). אני מנסה שהמערכת לא תהיה יקרה בטירוף ולכן לא לקחתי לוח של Tyan. משיקולי מחיר, אני לא רוצה מעבדי אתלון MP אלא אני אקח אתלון XP וילחים לו את ה L5 BRIDGE כך שהוא יוכל לעבוד ב SMP. זה אמור לעבוד בלי יותר מדי בעיות. ברור לי שמה שאני אקבל לא יהיה מערכת HIGH END עם המעבדים ולוחות האם והזכרונות הכי חדישים ומהירים בשוק - אלא משהו טיפה יותר מיושן אבל הרבה יותר חזק ויציב. עדיין, עם כרטיס מסך טוב זה יוכל להריץ הכל. ההתלבטות שלי היא האם לקנות זוג מעבדי ATHLON XP 2200 ב…
-
- 4 תגובות
- 664 צפיות
-
-
למרות שאת הספק אני קונה בארץ.... האם צריך לכוון מתח מיוחד או שזה יעבוד סטנדרטי
-
- 8 תגובות
- 847 צפיות
-
-
כיום יש לי מעבד שאין לי מושג איזה לוח אם הוא יושב, אני רק יודע שזה של חברת ASUS והמעבד שלי זה AMD 1200, ואני רוצה לשדרג למשהו יותר מתקדם, בסביבות ה - 1200- 1500 שח, מה כדאי?
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-
-
כי אני חושב שגם 2100 הוא 0.13 מיקרון בקיצור אני רוצה לעשות OC לא קטן אבל אני לא יודע מה לקחת אני מתלבט בין שתי המעבדים מה אתם אומרים והלוח שאני הולך לקחת הוא EPOX 8RDA+
-
- 5 תגובות
- 774 צפיות
-
-
האפשרויות הם: 1)AXP 1700+ TBREDB (מחיר 250 ש"ח) 2)AXP 2100+ TBREDB (מחיר 500 ש"ח) 3)AXP 2400+ TBREDB (מחיר 1280 ש"ח) תודה רבה!
-
- 10 תגובות
- 960 צפיות
-
-
הבנתי שהמעבד הזה יצא... והנה כמה שאלות: 1. תוך כמה זמן אתם חושבים שהוא יגיע לארץ? 2. הוא יתמוך ב- FSB 333 נכון? ואם כן הלוחות מבוססי NFORCE 2 יתמכו בו כמו למשל ה- EPOX 8RDA+? 3. כמה בערך אתם חושבים שהוא יעלה כשהוא יגיע לארץ? תודה לכל העונים!
-
- 7 תגובות
- 786 צפיות
-
-
ולמה יש הפרש במחירים שלהם..(כי ראיתי ש PA יותר זול) תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 782 צפיות
-