מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,793 דיונים בפורום זה
-
לא מזמן הורדתי גירסת ביוס חדשה ללוח שלי (GA-8IHXP) שמאפשרת Hyper-Threading אבל כידוע הפונקציה הזאת תהיה רק ב 3.06 החשדים, הביעה היא שלא מזמן ראיתי בחדשות שהחברות שמיצרות לוחות יתחילו ביצור ליין חדש שתומך במתח גדול יותר לכבוד סידרת ה 3GHZ + של אנטל אז השאלה שלי היא: האם הלוח שלי יתאים לסידרת המעבדים החדשה?
-
- 0 תגובות
- 607 צפיות
-
-
יש לי לוח אם MSI K7T266Pro 2 Version 2 עכשיו אני לא יודע מה קרה לכרטיס רשת אבל הוא לא מתחבר לי, אבל כשאני מחבר את המודם (ambit) ל-USB הוא מתחבר אבל ניראה שהוא יותר איטי... זה אמור להיות ככה? אפילו בבדיקת ההורדה הוא מוריד על גג 33KBPS, אז מה עושים? יש עדכון או משהו או איזה tweak שיוריד יותר מהר?? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 779 צפיות
-
-
-
שלום האם ה Aopen AK73 PRO יתמוך ב Athlon XP/Duron morgan ? (הלוח פועל לי ב bus 133)
-
- 0 תגובות
- 874 צפיות
-
-
תהיתי עם ידוע לכם על עדכון ביוס שיאפשר את קריאת טמפ' המעבד על לוחות גיגהבייט GA-8SR533 ו- GA-8SG667 ??
-
- 0 תגובות
- 723 צפיות
-
-
http://tomshardware.bizrate.com/marketplace/category/cat_front.xpml?cat_id=465&rf=tom001 סתכלו למטה זכרון מס' 4 של KINGSTON. מה אתם אומרים שווה?
-
- 0 תגובות
- 854 צפיות
-
-
יש לי Gigabyte Pentium4 Titan 533 Series GA-8IEX/8IEXP כרטיס הקול ONBOARD שעליו לא עובד טוב עם ה JOYSTICK -GAME PORT ולכן אני צריך להתקין כרטיס קןל חיצוני נוסף, הבעיה היא שבהתחלה זה עובד טוב אבל אחרי זמן קצר מתחילות נפילות והתקעויות מערכת ההפעלה היא XP PRO למעשה הנפילה הראשונה קרתה אחרי שהעלתי את המחשב בפעם הראשונה לאחר שביטלתי את כרטיס הקול ב BIOS אגב לא ביטלתי בשלב הזה את יתר תת הרכיבים שעל כרטיס הקול בשלב הבא נדפק כרטיס המסך והמחשב עלה ב4!!! COLOR פירמטתי והתקנתי את WIN XP מספר פעמים כולל כאשר כרטיס הקול הנוסף כבר בפנים כלום לא עזר זה עבד טוב לזמן קצר ואחר קרס אני יודע שהסידור הזה אפשרי מישהו יכול להסביר לי איפה אני טועה ? תודה אבישי
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות אותו אבל אני עדיין לא יודע של איזה חברה מישהו יכול להמצליץ לי? ואני גם רוצה שהוא יעבוד במהירות DDR 400 אז אני גם צריך זכרונות מסויימים, כי הצי'פסט הזה לא תומך בכל סוגי הזכרון (החברות) של DDR 400 אז אני צריך זכרונות מסויימים ואני רוצה לקנות את הכל מפנדה אז אני צריך זכרון משם מישהו יכול המליץ לי על חברה ועל סוג זכרון של DDR 400 שהלוח אם יתמוך בו? תודה על כל עזרה שתנתן
-
- 0 תגובות
- 698 צפיות
-
-
אני הולך לקנות את הלוח אם של GIGA BYTE GA-8SG667 תומך ב-AGP8X ובזכרונות DDR400 לא רשמית אני הולך לקנות את הלוח הזה מפנדה ואני רוצה לקנות זכרון DDR400 מתאים אבל אני לא יודע איזה כי יש כאלה שלא תומכים זה הלינק של הדגם http://www.giga-byte.com/products/8sg667.htm וזה לינק לכל סוגי הזכרונות שהלוח הזה תומך http://www.giga-byte.com/support/support_ddr400_8sg667.htm ומתוך כל סוגי הזכרונות שם, אני צריך לבחור דגם של זכרון שיש אותו בפנדה ואני לא יודע איזה יש בפנדה... עקרונית אני מעדיף את ה-CORSAIR אבל כל דגם יתקבל בברכה כל עוד הוא יעבוד ותודה !
-
- 0 תגובות
- 786 צפיות
-
-
אני צריך המלצה לוח טוב שתומך RDRAM 1066 + זיכרונות RDRAM 1066 של 256M . (אין תקציב ל 512 ). אם אפשר לציין גם מחיר . תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 670 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 809 צפיות
-
-
יש לי את ה333 ורציתי לדעת אם החדש טוב כמו הישן שהיה לוח מעולה הפיצרים החדשים לא ממש מענינים אותי (הזיכרון והX8) מענין אותי היציבות והמהירות
-
- 0 תגובות
- 774 צפיות
-
-
איזה לוח אם אתם ממליצים ל: P4 2.4 Corsair 3000/3200 512mb לוח שייתן אופציה ל OC טוב למעבד וכמו כן שימוש מקסימלי(או יותר) לזכרון. USB2 - חובה Onboard LAN - עדיף אבל לא חובה RAID - עדיף אבל לא חובה FireWire - יהיה נחמד אבל לא חובה S-ATA - יהיה נחמד אבל לא חובה Chipset - המלצה שלכם, רק שייתן אופציה ל OC טוב למעבד וכמו כן שימוש מקסימלי(או יותר) לזכרון( DDR3000/3200) אם אפשר כמה אופציות (ולא, לא IT7-MAX2 , הוא פשוט יקר מדי(1300ש"ח)) פתוח למגוון אפשרויות, רק אם אפשר להסביר למה עדיף את הלוח המסויים בתודה מראש : : :
-
- 0 תגובות
- 773 צפיות
-
-
מה ההבדל בין לוחות ה EPOX הבאים: 8K5A2N (מחיר - 555 ש"ח) 8K5A2+ (מחיר - 625 ש"ח) וראיתי שיש גם: 8K5A2N+B1 8K5A2N+B2 תודה :-)
-
- 0 תגובות
- 519 צפיות
-
-
היי! אני משתמש חומרה מתחיל ואני רוצה להבין יותר בקטע של החומרה ובתקווה להגיע לרמה שלכם. אז דבר ראשון הייתי רוצה שתביאו לי אתרי חדשות של חומרה (באנגלית או עברית) או כל אתר טוב אחר שאתם גולשים בו כדי שיהיה לי בסיס טוב להתחיל בו. דבר שני תסבירו לי על כל הלוחות אם הזיכרונות וכל שאר הירקות כי אני ממש מעונין לדעת עליהם. ובכלל אולי יש לכם עצות בשבילי איך אני יוכל להתחיל להיות משתמש חומרה טוב ולהגיע לרמה גובהה של מידע כמו שאתם יודעים. תודה!
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
קודם כל שלום, אני חדש בפורום הזה (אז להתייחס יפה 0()0 ) שמעתי על משהוא שנקרא מעגלים דואטוניים ושהוא הולך להחליף את המעגלים של היום. מה זה?. תודה. יאיר.
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-
-
הי רציתי לדעת: יש לי שתי מחשבים בבית עם מעבדי AMD 1800 עכשיו השאלה שלי היא אחד מהם הוא בצבע חום כזה והשני בצבע ירוק יש משמעות לצבעים האלו? שלי של אחי
-
- 0 תגובות
- 725 צפיות
-
-
אנשים מישהו עידכן ביוס ללוח הנ"ל?? אם כן אז אתם יכולים להגיד לי מה השינויים בביוס החדש?? חוץ מזה לחבר שלי יש את הדגם החדש של EPOX וכשהמחשב שלו עולה אז יש לו תמונה של EPOX בהתחלה.. האם אפשר לעשות כזה דבר גם בדגם שלי?? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
-
-
איזה לוחות מבוססי ה-Intel PE ChipSet נחשבים טובים ל-OC? ה-ABIT IT7-MAX2 REV2 לא בא בחשבון בגלל המחיר המטורף שלו, אני רוצה משהו במחיר סביר שיכול להגיע ל-OC דיי רציני, וגם שיהיו לו אפשרויות טובות ל-OC, בזה אני לא כל-כך מבין אבל אני יודע שחשוב כמה Voltage אפשר לשים למעבד, ו-FSB ומכפלה, ובלה בלה בלה. המעבד שככל הנראה יהיה על הלוח זה ה-Pentium 4 1.8A שידוע טוב ל-OC, ואני מתכנן להביא אותו לסביבות ה-2.8 או עם ה-ThermalRight AX478 או עם מערכת קירור מים שאני יתחיל לבנות מהחודש הבא. התקציב הוא מ-500-800ש"ח. תודה מראש, מתן.
-
- 0 תגובות
- 677 צפיות
-
-
אנשים בבקשה, עם למישהוא יש טבלת השוואות בין מעבדי INTEL מה 8086 עד ל P4, בבקשה שיביא לי לינק או שישלח לי לדואל jj516@bezeqint.net הפרמטרים שאני צריך הם אפיק נתונים אפיק כתובות גודל הסגמנט מהירות סוג אוורור שנת הופעה עם יש אז בבקשה כי אני חייב!
-
- 0 תגובות
- 763 צפיות
-
-
http://downloadfinder.intel.com/scripts-df/download.asp?url=/5010/eng/infinst_enu.exe תהנו
-
- 0 תגובות
- 891 צפיות
-
-
חברים שלום האמת שאני כבר במצב של החלטה קשה במה לבחור(לא בעייה תקציבית) אני רוצה לשדרג המחשב שלי והחלטתי ללכת הפעם על מעבדAMD XP 2000+ אבל נשארתי מרוב החיפושים באי וודאות כללית ולכן אני צריך "סתירה" וורטואלית" לחזור למציאות . אז תעזרו לי לבחור את הלוח המתאים והטוב ביותר כך שלעתיד במידה ואני ארצה לעשות הרחבות אוכל להשתמש בלוח( אני לא מתכונן לעשות OC רק לעבוד שותף) כמו כן שיתמוך בATA133 ויש לו גם reaid הבנתי גם שעדיף 2 סטיקים של זכרונות אז תנו גם המלצה כמו כן אשמח גם לקבל על לוח מסוג NFORCE2 עם יכולת הרחבה ואולי הוא גם משולב אבל שיש לו כמו שציינתי ובסוף אם מישהוא נתקל בבנדל טוב שגם יעביר המלצה עשו לי את השבת במידה ולא קשה לכם תודה :inlove: רא
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
למידע על הזכרון החדש (יצא ב 13/1) http://www.corsairmemory.com/main/PR_lowlatency.html עולה 628 בפנדה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_435_513&products_id=2896&PHPSESSID=36b5ad01481df8a048434d56d3f472b8 לעומת 599 ללא ה LL http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_435_513&products_id=2213&PHPSESSID=36b5ad01481df8a048434d56d3f472b8 לא יודע אם מותר לפרסם פה סתם חדשה כזאת ואת הכתבות של האתרים- אם לא- תמחקו.. תודה
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-
-
-
של ג'יגה בייט. מה דעתכם עליו? האם הוא יעבוד עם מעבד פנטיום 4, 1.7G, 400MHZ 0.18 מיקרון וסוקט של 478. אני שוקל לקנות אותו דרך פלונטר עם כרטיס קול אדולוג'י 2 ורמקולים AVS500 של אלטקלנסינג. ועוד בקשה, אם מישהו מכיר חנות שמוכרת את הלוח הנוכחי (הוא הגרסה הפשוטה יותר שלו, נדמה לי שהיא 667 אבל אני לא בטוח), כרטיס קול הרקולס GTXP ואותם רמקולים אני אודה לו מאוד. אני מעדיף את הכרטיס של הרקולס מאשר האדולוג'י ובפלונטר אין הרקולס.