מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,799 דיונים בפורום זה
- 

בדקתי בתוכנה Sandra Lite 2005 והיא כתבה לי שבגיגה זיכרון ומעלה צריך שה Buffered וה Registered היו מופעלים אין לי מושג מהזה אבל אצלי זה OFF איך אני מפעיל את זה?? http://img231.exs.cx/img231/3107/trtr5hf.png - 

- 0 תגובות
- 468 צפיות

- 

- 

מעוניינים לשדרג את המחשב ורוצים לדעת כמה זמן עוד תצטרכו להמתין לבוא הדור השישי והחדש של אינטל? כל הפרטים שאתם מחפשים נמצאים כאן לכתבה: http://hwzone.co.il/הכינו-את-המרשרשים-תאריכי-ההשקה-למעבדי/ - 

- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower

- 

- 

שלום, המעבד i5-3570K תומך בטכנולוגיית WiDi (שידור מדייה אלחוטי) האם אוכל לשדר עם מחשב נייח i5-3570K לטלויזיית הLCD שלי (עם מתאם כמובן) - אני שואלת כי כל הפוסטים והדפים שמצאתי מדברים על מחשבים ניידים, ולא מצאתי כלום על נייחים. - אם טעיתי בפורום אנא העבירו אותי לפורום הנכון. תודה - 

- 0 תגובות
- 1k צפיות

- 

- 

אני לפני קניית מחשב ואני מתלבט בין הלוחות אם הנ"ל המחיר לא משנה רק מבחינת ביצועים אוברקלוק וקירור ! זה די דחוף כי אני ממש לפני הזמנה =) תודה לעוזרים ! - 

- 0 תגובות
- 516 צפיות

- 

- 

אהלן, המחשב מספק מתח לUSB תמידת וזה משגע אותי (קורא הכרטיסים דולק, העכבר, הלד על מצלמת הרשת וכו') איך קוראים להגדרה בביוס שמנטרלת את זה? אני לא מצליח למצוא... הלוח הוא ep43-ds3l של ג'יגהבייט... ת'נקס - 

- 0 תגובות
- 609 צפיות

- 

- 

אהלן, מה הטמפ' הרצויה למעבד כזה? ובנוסף, האם לאחר OC אם המעבד מגיע ל80 מעלות (במצב עומס) זה תקין? תודה מראש. - 

- 0 תגובות
- 819 צפיות

- 

- 

אני לוחץ שם אנטר וזה לא עושה כלום לא יודע.. מישהו מוכן בבקשה להסביר לי איך אני משנה את זה? תודה רבה! =] - 

- 0 תגובות
- 451 צפיות

- 

- 

- 

ממה שאני ראיתי לא מזמן, אחד ה"מכאובים" של הלוח הזה יכולים לנבוע מהסיבה הפשוטה שכאשר הגדרות הIRQ של הלוח נמצאות על DEF כרטיס הרשת במונה ללוח, כרטיס הקול יושבים על אותו IRQ שכרטיס הAGP יושב עליהם, זה דבר שיכול להזיק להרבה כרטיסים. במקרים כאלה, זה ממש תלוי בכל כרטיס ספציפי(לא הצ'יפ אלא הכרטיס עצמו כמו למשל MSI, לידטק אסוס וכו') אם הוא יהיה מסוגל "לסבול" את שיתוף הIRQ או לא. לפני שאנשים יקפצו פה עם האופציות שכל הכרטיסים תומכים היום בIRQ Sharing, הריני מתכבד לומר לכם שהעניין הזה עדיין בחיתוליו, והחיתולים האלה לא מספיק נקיים. יש עדיין הרבה כרטיסים שפשוט אי אפשר לשתף ביניהם IRQים. 
- 

כתבו כאן שמעבדי אינטל דור 12 מיוצרים בישראל , אז מדוע מחייבים אותנו בחנויות על עלויות מיסוי מוצר מחו"ל הרי המוצר מיוצר בישראל ובכך צריך להעלות זול יותר מחו"ל למרות זאת שוב המחיר יקר מחו"ל "ש ישה מעבדים ראשונים, בהם ה-Core i9-12900K שיגיע עם 16 ליבות ו-24 נימים ובתדר עבודה מירבי של 5.2GHz. מעבדי ה-Alder Lake החדשים מגיעים כמוצר “ישראלי” שפותח במעבדות אינטל בישראל " https://www.gadgety.co.il/281805/alder-lake-desktop-launched/ - 

- 0 תגובות
- 498 צפיות

- 

- 

אחרי השקת הדגמים המוזלים ב-CES 2023 והפחתת המחיר לדגמים הבכירים - מגיעה הטבה נוספת עם המשחק Star Wars Jedi: Survivor שיושק בעוד חודש וחצילכתבה - 

- 0 תגובות
- 310 צפיות
- 1 follower

- 

- 

http://downloadfinder.intel.com/scripts-df/download.asp?url=/5010/eng/infinst_enu.exe תהנו - 

- 0 תגובות
- 908 צפיות

- 

- 

האסוס נמצא במפרטי AMD של 1000 עד 2000 ש"ח ועולה בערך חצי מהשני שנמצא במפרטי אינטל של 3000 ש"ח (ללא כרטיס גרפי) מה ההבדלים בינהם ? - 

- 0 תגובות
- 787 צפיות

- 

- 

שלום, אני קונה מחשב ויש לי התלבטות בין שני לוחות האם הבאים:INTEL EVA COVE : DG35EC ל-ABIT IP35P מי מהם יותר טוב,מה ההבדלים בניהם,של מי מהם יש חיים יותר ארוכים? תודה רבה. - 

- 0 תגובות
- 587 צפיות

- 

- 

אני יודע שזה הרבה כסף אבל זה בכוונה כרגע... חשבתי על אחד הלוחות של ASUS אבל מביקורות שראיתי הבנתי שגם MSI לא רעים השנה אני בעיקרון מחפש לוח שיהיה טוב ל-DDR3 ולמעבד 920 של אינטל. התעניינתי בכל ה-P6T אבל אני רוצה לשמוע מה דעתכם. בנוסף אני מעוניין ב-6GB זיכרון אבל אני לא יודע מה כדאי לקחת. מתוכנן OC קליל להתחלה וארצה גם כרטיס קול בהמשך אז לקחת גם את זה בחשבון. לא רוצה את הלוחות שמגיעים עם כרטיס קול חיצוני בבאנדל כי הם פשוט על הפנים. אשמח לעזרה. - 

- 0 תגובות
- 552 צפיות

- 

- 

אוקיי , יש לי 450שקל בשביל זיכרונות , ואני בינתיים הולך על אלו : http://www.newegg.com/app/ViewProductDesc.asp?description=20-146-835&depa=1 , הם עולים טיפה יותר מ450שקל , אבל נסתדר עם זה , מבקש לא לחרוג לאיזור ה490אפילו , שלא יעבור את ה490שקל. האם יש משהו יותר משתלם מהזיכרונות האלו בניואג באותו מחיר? - 

- 0 תגובות
- 432 צפיות

- 

- 

מה יתן ביצועים טובים יותר בעריכת וידאו? האם זה תלוי באיזה תוכנות? ובכלל למה יש כאלה שמעדיפים Xeon? (חוץ משימוש ב2 מעבדים בו זמנית?) - 

- 0 תגובות
- 857 צפיות

- 

- 

http://hwzone.co.il/news/136224 בכתבה שלכם לפי תמונה ימין מצויין CORE I3 יש תוספות למעבד CVT-HD QSV / INTR 3D ולמעבד הבכיר CORE I7 לא נוסף דבר ? ביכולת עיבוד ? - 

- 0 תגובות
- 603 צפיות

- 

- 

שלום לכולם איך אפשר לדעת אם הלוח אם נשרף? מדובר בלוח מתוצרת PCCHIPS אם זה משנה SOCKET mPGA478B תודה לעוזרים... - 

- 0 תגובות
- 647 צפיות

- 

- 

- 

- 

אוקי...יש לחבר שלי מחשב נייד של קומפק (לא בטוח איזה דגם) עם פנטיום 3 1000... האם הזכרון הזה בטוח יתאים לו או שיש סיכוי שיש לו סוג אחר של זכרון? והאם יש מצב שיש שני dimm של זכרון או שזה תמיד בא רק בDIMM אחד? http://www2.newegg.com/Product/ProductList.asp?Manufactory=&PropertyCodeValue=529%3A7865&PropertyCodeValue=523%3A7856&PropertyCodeValue=0&PropertyCodeValue=0&PropertyCodeValue=0&PropertyCodeValue=0&description=&MinPrice=&MaxPrice=&SubCategory=381&Submit=Property - 

- 0 תגובות
- 460 צפיות

- 

- 

שלום לכולם אני מחזיק בבית Bare metal hyperviser (מריץ citrix xenserver ) שכיום רץ על ep45t-ud3lr של gigabyte , מעבד Q9400 ו 16 גיגה RAM של פטריוט. אני מעוניין לשדרג את רכיבי החומרה . כרגע על הפרק מעבד+ לוח ( יתכן גם זכרון). אני מתלבט בין i7-2600 ( לא K , אין לי צורך ב OC ויש לי צורך ב VT ) לבין FX-8150. רוב הזמן ירוצו על ה hyperviser כ 4-8 VM ש 4 מהם יהיו ideal רוב הזמן. למישהו יש המלצה לכיוון זה או אחר ? מעבר לזה אני מחפש גם לוח אם פשוט ויציב, אין צורך ב sli,raid וכו' , אבל יש צורך בתמיכה במינימום 4 סטיקים של RAM סה"כ 16 גיגה. יתרון תמיכה ביותר RAM אשמח להמלצות על לוח אם מתאים לכל אחד מהמעבדים. תודה מראש לעונים - 

- 0 תגובות
- 715 צפיות

- 

- 

שלום לכולם רציתי לדעת אך הזכרונות האלה של חברת WINBOND דגם: W942508CH-6 אני יודע שהם 333MHZ ושהם קיט של 512X2 אבל רציתי לדעת אך הם בכלליות יחסית לחברות אחרות באותו המהירות,יכולם OC וכאלה... - 

- 0 תגובות
- 551 צפיות

- 

- 

שלום לכולם ביום שישי ביקרתי במעבדת מחשבים והחלטתי לקנות מחשב הבעיה שלי מתחילה שאני יושב בממ"ד והקירות אטומים ולא נושמים מה גם שהחום בממ"ד גבוהה מאוד לפני שש שנים בחרתי בלוח אם של חברת GIGABYTE אחרי שש שנים אני יכול לסכם שהלוח עמד בעומס החום הדרוש לוחות אחרים פשוט נפגעו והקבלים בלוחות הישנים התנפחו מהחום אשמח לדעת איך לוח לבחור למעבד I7 בחרתי נתונים מצוינים וחזקים, במקביל הבנתי שיש ציפים ושביבים אשמח לדעת מה כדאי ומה יתן לי את המהירות הכי טובה והניצול הכי טוב לזיכרון DDR4 אודה לעזרתכם - 

- 0 תגובות
- 884 צפיות

-