מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,793 דיונים בפורום זה
-
אהלן. בקיצור ולעניין - יש לי לוח p4p800 deluxe, pentium 4 2.4c@3.2 Ghz שאת שניהם שדרגתי לפני כמה חודשים אבל עוד לא שדרגתי את הזכרונות. אני עכשיו עם סטיק 512MB של סמסונג 266Mhz@356Mhz (מרשים למדי לזכרונות פשוטים של סמסונג... בלי שום קרור מיוחד...אתם חייבים להודות). בכל מקרה, אני מתלבט אם לעבור לזכרונות 400Mhz או 500Mhz... מה אתם אומרים? נראה שהמעבד שלי מסוגל להגיע למקסימום 3.3Mhz (בניתי על 3.6 כשקניתי אותו...נו מילא) ככה שאני אגיע למקסימום 275FSB (שזה 550Mhz ביחס 1:1) הבנתי שלמרות שמבחנים סינטיים מראים רוחב פס גבוה יותר לPC4000 הרי שבפועל אין כ"כ הבדל כי אין שום יישום שמנצל את זה ואולי עדיף לי לקחת PC3200 עם תזמונים ממש נמוכים ולקבוע יחס 4:5 למעבד. אז הנה ההתלבטות: אנ…
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
-
-
יש לי שני סטיקים של kingstone 256mb PC3200 התקנתי היום וולקנו 12 ולא יודע למה, כשאני הפעלתי את המחשב הלוח אם זיהה את המעבד כמעבד מסוג אחר. אז בגלל זה נכנסתי לביוס ועשיתי "העלאת הגדרות אופטימליות" או משהו כזה. בקיצור, עשיתי "שיחזור הגדרות". אבל עכשיו, הלוח אם חזר לקרוא את שני הזיכרונות כ-333DDR ולא כ-400DDR. הייתה לי בדיוק את אותה הבעיה לפני 3 חודשים. אתם עזרתם לי לפתור אותה (שיניתי משהו בביוס). אני ניסיתי לעשות חיפוש להודעה ההיא אבל לא מצאתי. אני נכנסתי לביוס ואז ל-SOFWMENUE ועדיין לא מצאתי שם משהו שקשור לזיכרון, חוץ מה: CPU/DRAM RATIO, אבל שם יש את היחש בין המעבד לזיכרון ולא קביעת ה-MHZ של הזיכרון. אם אפשר בבקשה תגידו לי שוב איך אני משנה את הזיכרונות מ-333 ל400? יש לי לו…
-
- 0 תגובות
- 465 צפיות
-
-
גבירותי ורבותי ABIT הוציאה גרסאות חדשות לNF הידוע כאחד מלוחות הOC הטובים ביותר לסוקט A והרי הם לפניכם NF7-S2G http://www.abit-usa.com/products/mb/products.php?categories=1&model=205 NF7-S2 http://www.abit-usa.com/products/mb/products.php?categories=1&model=204
-
- 0 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות amd 64 bit ואני צריך לוח אם זול, אני לא מתכנן oc ולא כלום , רק שיהיה ביצועים סבירים
-
- 0 תגובות
- 426 צפיות
-
-
לפני כשבוע קניתי מחנות כלשהי (לא יגיד איזו, אבל מוכרת) פנטיום 4 2.8E (החנות הפסיקה למכור את הנורט'וודים לצערי), והכל היה טוב ויפה, עד היום כשגיליתי משהו מעצבן. הגוף קירור שקיבלתי הוא הגוף קירור של הנורט'וודים - כולו אלומיניום, צלעות מקבילות ופד טרמי שחור (שהסרתי). ראיתי שהגוף קירור שאמורים לקבל עם הפרסקוטים מורכב מליבת נחושת וצלעות אלומיניום מאונכות לליבת נחושת ופד כסוף. בעקרון המעבד יחסית קר לשאר הפרסקוטים - 45 במנוחה, 58 בעומס, ככה שזה לא ממש מפריע לי כרגע. אבל האם יש משהו שאני יכול לעשות נגד זה כדי לקבל את הגוף המקורי מהחברה? הם טוענים שאי אפשר להחליף וזה מה שהם קיבלו עם המעבד (שזה ככל הנראה שקר). אני לפחות יודע ממי לא לקנות בפעם הבאה...
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
יש לי לוח אם מסוג asush p4s533-e ואני צריך בשבילו זכרון 256 במהירות של 333 בחוברת רשום שהוא עובד עם הזכרונות :nanya ; samsung; micron; kingmax השאלה שלי היא האם הוא יעבוד עם זכרון מסוג: a-data או ld או xtron. שהם יותר זולים ויותר זמינים מהזכרונות הממולצים. האם כדאי לקחת את הסיכון?
-
- 0 תגובות
- 518 צפיות
-
-
אני לא נגד אינטל פשוט לא נראה לי שאחד המעבדים יאתאים לתקציב. אבל אם כן בבקשה ! יהיו לי בסוף החודש כ2200 שקל ואני בונה מע' קירור מים אז הייתי רוצה לקחת שילוש שיחזיק OC דיי רציני. חשבתי ללכת על ה 2500+ Mobile, אבל ראיתי גם את ה 2600+ Mobile, מה ההבדל ? מה יותר שווה ? אני צריך גם המלצה ללוח טוב שיספק מתחים טובים, וזכרונות (כאן זאת החולשה עם התקציב הזה, אבל כבר נראה..) תודה על העזרה
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
שלום, לפני כשבוע המחשב שלי התחיל להתרסק באמצע פעילות שגרתית. מבדיקה ב- event viewer עולה כי בכל התרסקות יש הודעת שגיאה של ACPI BIOS (רצ"ב). למיטב הבנתי מדובר בניסיון כתיבה/קריאה של ה- BIOS, אשר נחסם ע"י WindowsXP ויוצר את התקלה. בדקתי באתר של ASUS, במידה ועדכון ה- BIOS יוכל לעזור, אך למרבה הפלא, יש לי את גירסת ה- BIOS האחרונה, למרות שהלוח בן למעלה משנתיים. מדובר על לוח ASUS CUV4X ACPI BIOS Revision 1009 וגירסת Award Modular BIOS v6.0 מע' הפעלה WindowsXP SP1. מה אני יכול לעשות? תודה, RBH [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 0 תגובות
- 472 צפיות
-
-
ומהם הסטפינג המומלצים. יש לי מעבד ברטון 2600 ואני לא מצליח לעשות לו oc מעל 192MHz :-[ ואני מנסה להבין למה. תודה.
-
- 0 תגובות
- 460 צפיות
-
-
יש לי לוח 7NIF2 של Chaintech וניסיתי להשתמש בפונקציה של Alarm Wake-up (מכוונים ב-BIOS יום בחודש ושעה, והמחשב נדלק לבד כשמגיע היום והמועד המבוקש). הבעייה היא שזה לא עובד! גם נסיון להדליק את המחשב בעזרת פונקציות Keyboard Wakeup לא עובד. עוד לא ניסיתי לעדכן BIOS לגרסא האחרונה (זה הדבר הבא) אבל אני חושד בבעיה עם ה- +5V Standby שאמור להיות אספקת הזרם ללוח כאשר המחשב כבוי. אני משתמש בספק Zalman ZM400A. יש למישהו כאן לוח כזה? האם ניסית להשתמש בפונקציה הנ"ל?
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
שלום. מתי יגיעו מעבדי הסמפרון לארץ ואילו דגמים של ספמרון חוץ מ3100+ יעבדו בSOCKET 754? כמה המעבדים האלה אמורים לעלות? ובקשר לATI 9100PRO IGF, האם הכרטיס מסך יהיה חזק מהGF4MX בNFORCE 2?
-
- 0 תגובות
- 444 צפיות
-
-
האם כדאי לקנות לוח אם סוקט T 755 , כמו AS8 של ABIT , או P5P-800 של אסוס ואם כן איזה לוח עדיף תודה
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
שלום לי יש את הלוח אם הזה... א) רציתי לדעת קצת ביקורת עליו - מה מצבו בשוק כיום... ב) רציתי לדעת איך לעדכן את הביוס שלו - כי בדיסק קיים התקנה אוטומטית דרך WINDOWS והדיסק לא מוכן להתקין לי את זה על המחשב... אז בעייתי בשבילי להתקין את העדכון. וניסיתי ליצור דיסק איתחול ולהתקין את זה ידנית עם AFUDOS וזה לא פעל לי כי הוא אומר שהוא לא מזהה לי את ה ההרדיסק בדוס... ??? ??? ???מה אני עושה???? ??? ??? ???
-
- 0 תגובות
- 415 צפיות
-
-
יש לי 1200 שקל אני רוצה גיגה זיכרון !! 2 של 512 תנו לי מה אתם ממליצים לי לקנות אני מוכן להוסיף עוד מאה מתיים שקל אבל עם זה ישתלם .. ורציתי לדעת עם 512 זיכרון לעומת גיגה זיכרון אני יראה את השיפור בעניים ? ממש ממש הכול יהיה לי יותר מהיר ? או שזה לא ממש ממש ישנה את המהירות
-
- 0 תגובות
- 472 צפיות
-
-
-
מישו יודע אם הזכרונות 512 MB בDDR400 פועלים בCAS 3 או 2.5? ואם כן, אז עד כמה זה משמעותי? (שימוש: משחקים)
-
- 0 תגובות
- 480 צפיות
-
-
בלוח הזה ASUS a7n8x-E ULTA 400 יש סאונד סטרום? כמו בלוח של ABIT NF -SL ?
-
- 0 תגובות
- 466 צפיות
-
-
אני קונה מחשב עם מעבד AMD 64 3000+ ועם לוח אם ?KV8 sata,GBL? של אביט רציתי לדעת איך הוא וגם מה ההבדלים בינו ל ??8HDA3J S-754 sata, gbl? של Epox
-
- 0 תגובות
- 412 צפיות
-
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב בקרוב. יותר נכון לוח מעבד וזיכרון ובלי לחשוב פעמיים אני הולך על AMD. השאלה היא איזה לוח לקנות..... המליצו לי על לוח של אפוקס. או לוח של ג'יגהבייט... יש דגם של ג'יגה בייט שמאוד התרשמתי ממנו. יש עליו 2 USB 2.0 ועוד 4 קדמיים... ויש עליו firewire. חוץ מזה יש עליו בקר RAID, dual bios 5 pci AGP x8 ותוספת ליציאה אופטית למיני דיסק מכרטיס קול און בורד.... למרות שיש לי כרטיס קול מצויין ואני מתכוון להשתמש בו.... יש לי את הלינק לפירוט על הלוח: GA 7VAXP אם יש לכם הצעות מה כדאי אשמח לשמוע. ואיזה חברה מומלצת לזיכרון DDR והאם כדאי לקנות זיכרון במהירות 400 Mhz? חוץ מזה מעבד אני קונה AMD xp 2200 ואני לא חושב שצריכה ליות בעיה... זהו... אשמח מאוד לקבל ת…
-
- 0 תגובות
- 771 צפיות
-
-
??? אני מעוניין לקנות מחשב בקרוב. יותר נכון לוח מעבד וזיכרון ובלי לחשוב פעמיים אני הולך על AMD. השאלה היא איזה לוח לקנות..... המליצו לי על לוח של אפוקס. או לוח של ג'יגהבייט... יש דגם של ג'יגה בייט שמאוד התרשמתי ממנו. יש עליו 2 USB 2.0 ועוד 4 קדמיים... ויש עליו firewire. חוץ מזה יש עליו בקר RAID, dual bios 5 pci AGP x8 ותוספת ליציאה אופטית למיני דיסק מכרטיס קול און בורד.... למרות שיש לי כרטיס קול מצויין ואני מתכוון להשתמש בו.... יש לי את הלינק לפירוט על הלוח: GA 7VAXP אם יש לכם הצעות מה כדאי אשמח לשמוע. ואיזה חברה מומלצת לזיכרון DDR והאם כדאי לקנות זיכרון במהירות 400 Mhz? חוץ מזה מעבד אני קונה AMD xp 2200 ואני לא חושב שצריכה ליות בעיה... אבל אין לי מושג באיזו מהירות הוא …
-
- 0 תגובות
- 769 צפיות
-
-
יש לי מתחת לאפשרות הזאת שלושה סעיפים: User Define,היא לא רלוונטית לשאלה. 8NS143Mhz ו7NS125Mhz. מה הפירוש של שתי האפשרויות האחרונות?
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
לפי מה שאני יודע האפוקס לוקח את הגיגהבייט בביצועים, זה נכון?
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-