עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. אינטל טוענת כי פתרה סופית את בעיית חוסר היציבות בשבבי הדור ה-13 וה-14, ומספקת הסברים מפורטים על הסיבות והפתרונותלכתבה

2. מתי יצא ? כמה יציאות SATA ? כרטיס מסך מובנה איזה ?ואכותו ? http://www.geekextreme.com/content/view/12613/7/ מה ההבדל בין RD890 לבין RS 880 ?

• 0 תגובות
    • 494 צפיות
  3. Started by danielhasan,

ממ חשבתי ליקנות מחשב חדש עם החלקים הבאים: מעבד Intel Core 2 Quad Q9450 2.66Ghz 12MB Penryn BOX לוח אם Asus P5N-D וכרטיס מסך Twintech 9600GT XT Coolermaster OC 512MB X2 SLI Kit לפי תגובה של מישהו פה בפורום הוא כתב ש P5N-D היציאה של הכרטיס מסך הראשון צמודה מדיי לכרטיס מסך השני וזה גורם לכרטיס להתחמם מאוד אבל עם יש קירור זה עוזר?

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  4. Started by spider272,

איך יכול ליהיות שבבדיקת מאמץ הלוח אם יותר חם מאשר המעבד?אני עם אוברקלוק אבל על המתח הנורמלי הרגיל של המעבד..בנגיעה בגוף קירור שעל הלוח הוא לא באמת בחום של ''70'' מעלות..אך איך אני מוודא את זה למען הרוגע הנפשי?

• 0 תגובות
    • 793 צפיות
  5. אם זה מעניין אתכם היכנסו וקיראו. יש גם תגובות של אנשים אחרים. http://bit.ly/GMW0xJ

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  6. קירור אוויר ראוי במחיר הגיוני למעבדי ה-Threadripper האימתניים? מסתבר שיש חיה כזו לכתבה

7. Started by nec_000,

אז אחרי שטרם נרגענו מכל ההשוואות והסקירות ברשת, ואחרי שחשבנו בתחילה, כי ההשוואה הנכונה היא המשושה ליבות החדש של אינטל (הלא נעול K) אל מול המשושה ליבות של AMD, עתה כבר די ברור, כי במחיר לצרכן של סביבות 300$ למעבד 10600K (ללא מאוורר בקיט שיש לקנותו בנוסף) אל מול מעבד ryzen 3700x במחיר לצרכן של 270$ (כולל מאוור של AMD כלול בקיט) , כי זו היא התחרות הנכונה. AMD מציבה מעבד 8 ליבות לא נעול עם HT, במחיר מקביל פלוס מינוס (בעצם אפילו זול יותר) מזה שבו אינטל מציעה 6 ליבות לא נעול עם HT . ולכן זו התחרות הנכונה. בהצלחה:

• 0 תגובות
    • 898 צפיות
  8. דור המעבדים הנייד החדש עם מקצה שיפורים נרחב יוצג לעולם מחר - עם השקה מסחרית מעשית בתחילת החודש הבא לכתבה

9. Started by HoTShoT07,

שמעתי שנורטווד יותר כדאי כי הוא לא מתחמם מהר והוא מציג ביצועים יותר טובים מפרקוט ! ואכן חשבתי לקחת נורטווד ... אבל תראו פה הפרסקוט E מציג ביצועים יותר טובים במבחן אמת NORTHWOOD =C http://images.anandtech.com/graphs/doom3cp u_08020430812/3452.png אני מבולבל מישהו מוכן להסביר לי ?

• 0 תגובות
    • 678 צפיות
  10. לקחנו לסיבוב את מעבד אמצע השוק החדש של אינטל שזה עתה הוכרז, ואנו שמחים לבשר שמשאלות הלב שלנו התגשמו - כל הפרטים בפניםלכתבה

11. יש לי Gigabyte Pentium4 Titan 533 Series GA-8IEX/8IEXP כרטיס הקול ONBOARD שעליו לא עובד טוב עם ה JOYSTICK -GAME PORT ולכן אני צריך להתקין כרטיס קןל חיצוני נוסף, הבעיה היא שבהתחלה זה עובד טוב אבל אחרי זמן קצר מתחילות נפילות והתקעויות מערכת ההפעלה היא XP PRO למעשה הנפילה הראשונה קרתה אחרי שהעלתי את המחשב בפעם הראשונה לאחר שביטלתי את כרטיס הקול ב BIOS אגב לא ביטלתי בשלב הזה את יתר תת הרכיבים שעל כרטיס הקול בשלב הבא נדפק כרטיס המסך והמחשב עלה ב4!!! COLOR פירמטתי והתקנתי את WIN XP מספר פעמים כולל כאשר כרטיס הקול הנוסף כבר בפנים כלום לא עזר זה עבד טוב לזמן קצר ואחר קרס אני יודע שהסידור הזה אפשרי מישהו יכול להסביר לי איפה אני טועה ? תודה אבישי

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  12. Started by Pure-Gold,

יש לי Abit IT7-Max2 וכאשר מאורר מחובר ל FAN1 הוא לא מנטר לי את FAN2 ו 5. יש למישהו מושג מדוע ?

• 0 תגובות
    • 683 צפיות
  13. בימים הקרובים אניר אמור לקבל מעבד I5-2500 או I7-2600, לא בטוח עדיין איזה מהשתיים. בכל מקרה אני צריך לרכוש עבורו לוח אם וזיכרון ואני מתלבט בין P67 או Z68 ולגביי זיכרון האם יש טעם לקחת 1600 (אני לא עושה אוברקלוק) או פשוט לקחת 1333? המפרט הקיים שהכל יושתל אליו הוא כזה: GIGABYTE 560GTX Ti ספק ENERMAX PRO82 625W מה דעתכם?

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  14. Started by Prophecy,

סליחה טעות למחוק

• 0 תגובות
    • 497 צפיות
  15. Started by shronxx,

קיבלתי לאחרונה מעבד חדש מתנה Intel Core i7 3770 3.4Ghz !! ואני מעוניין לרכוש לוח חדש עבורו רוב שימושיי במחשב הם עבור high-end גיימינג אני מוכן להשקיע עד 600 ש"ח ברכישת הלוח אשמח לקבל הצעות ותגובות מקצועיות ! תודה מראש

• 0 תגובות
    • 552 צפיות
  16. שלום אני מתכנן לקנות מחשב בשבוע שבועיים הקרובים ואני מעוניין בהמלצות ללוח אם למפרט הבא כאשר אני מעוניין שתהיה לי אפשרות לשדרוג לעוד כרטיס מסך ככה שצריך שתי סלוטים של פי סי איי אקספרס לפי דעתי גם שיהיה 2.0 X16 (יכול להיות שאני טועה ומספיק סלוט אחד 2.0 X16 והשני יכול להיות X4 כמו שיש ברוב לוחות בטווח המחירים הנ"ל? או שחייב שתיים זהים X16 2.0 למערך כרוספייר עם שתי כרטיסי 3870X2) אני אישית מעדיף לוח של חברת גיגה בייט או אסוס בהתאם למפרט הבא: מעבד: intel q9300 זכרונות: ocz reaperX 4gb 800mhz cl4 דיסק קשיח: wd או seagate 320 או 500 גיגה בחיבור:sata2 כרטיס מסך: his/sapphire hd3780X2 צורב: בחיבור sata כל השאר(מארז ספק עכבר וכד') פחות קריטי בבחירת לוח אם תקציב ללוח אם דיי מוגבל ב…

• 0 תגובות
    • 521 צפיות
  17. חשבתי לקחת את הלוח : asus M2N-E Nforce 570 SLI יש למישהו רעיון ללוח יותר טוב באותו מחיר (450 ש"ח) ? אני רוצה להזמין את המחשב מחר אבל אני עדיין בהתלבטות לגבי הלוח אם שאר החלקים שאני קונה: GIGABYTE NVIDIA GEFORCE 8800GT 512MB GDDR3 PCIe AMD ATHLON 64 X2 6000+ SOCKET AM2 BOX OCZ DDR2 4096 (2 X 2048MB) 800MHZ CL 5-5-5-18 GOLD

• 0 תגובות
    • 521 צפיות
  18. Started by chmmr,

עברתי על thread-ים בפורום abxzone וניתקלתי ב thread הבא : http://www.abxzone.com/forums/showthread.php?s=a7cdc2dbb618f584e792452ac595c621&threadid=49814 האם זה נכון ? לא ראיתי שום הזכור לזה בכל מקום אחר ברשת.

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  19. המערכת שלי תהיה בנויה על intel e6750

• 0 תגובות
    • 507 צפיות
  20. Started by lipa,

http://www.techarp.com/showarticle.aspx?artno=437

• 0 תגובות
    • 517 צפיות
  21. יש לי מחשב מותג עם לוח אם סיני בעל חיבור atx 12v עם 4 פינים במקום 8 פינים כמו בלוחות אם האיכותיים יותר לפי מיטב הבנתי בחיבור עם ה8 פינים יש מתח ישיר למעבד ככה שבמקרה והמעבד במאמץ הוא ימשיך לקבל את המתח שהוא צריך בלי נפילות. השאלה שלי כמה זה משמעותי? זה מחשב שמשמש לעבודה יומיומית+ bf3 מידי פעם. מעבד core i5 3470 ספק coolermaster gx650W תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by TNAfan,

והאם כדאי להחליף את ה- E6600 שברשותי ל-E6850 ??

• 0 תגובות
    • 405 צפיות
  23. Started by nec_000,

המצגת של AMD מלפני כמה שעות למי שרוצה לצפות. שמתי בפורום הזה (מעבדים) במקרה, זה לא ממש משנה. זו חברה שעושה הכל מהכל ממעבדים דרך GPU ומה לא. נותנים preview על מעבדי EPYC הבאים מבוססי zen3, הדגמה של סוקט בודד 32 ליבות לעומת dual socket הכי מהיר של אינטל, סה"כ 28 ליבות כפול 2 = 56 ליבות, וה- epyc עם רק 32 ליבות מהיר ממנו. מרשים מאד. צפיה נעימה:

• 0 תגובות
    • 787 צפיות
  24. איטיות וגמגומים בשילוב מעבדי AMD ומערכת ההפעלה העכשווית של מיקרוסופט? עדכון קרוב מבטיח לשפר את המצב עבור משתמשים בפלטפורמת האבטחה הנפוצה שגורמת לכךלכתבה

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  25. Started by hag911,

מה יותר טוב.. לא מדבר על מחיר מבחינת ביצועים !!!

• 0 תגובות
    • 690 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.