מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,799 דיונים בפורום זה
- 

יש לי AMD 55-FX Asus sli deluxe corsair twinx pro 3200 led 1gig וכל פעם שאני מריץ את PCMARK04 הוא נתקע בזכרונות משום מה אם מישהו יודע למה אשמח לשמוע - 

- 0 תגובות
- 562 צפיות

- 

- 

האם הלוח P5N-D של Asus הוא בעל חריצי הרחבה של PCIe 2.0 מלאים? או שהוא "תואם" 2.0 כמו כל הלוחות שיש היום? האם יש לוחות אחרים בטווח המחיר שלו (850 ש"ח) שהם תומכי SLI והם טובים ממנו? תודה. - 

- 0 תגובות
- 569 צפיות

- 

- 

http://hardocp.com/news.html?news=MjU2OTYsLCxoZW50aHVzaWFzdCwsLDE= שימו לב שרשום שה SpiderMan 3 HD מרונדר כמעט בזמן אמת X: מעניין איזה פייט המעבדים החדשים יתנו מול ה-CORE2 של אינטל, אבל ללא ספק, אנחנו רק נרויח P: - 

- 0 תגובות
- 899 צפיות

- 

- 

- 

- 

יש לי Phenom 2 X6 1090T שווה לשדרג ל4570 למטרות גיימינג או שההבדל לא יהיה מורגש? צירפתי את המיקום שלו ב-CPU Benchmarks לשם המחשה היכן הוא עומד כרגע - 

- 0 תגובות
- 794 צפיות

- 

- 

כנס CES 2021 נפתח באופן רשמי, הפעם במתכונת דיגיטלית, וענקית השבבים האמריקאית מכוונת גבוה מהרגע הראשון - את השנה הזו אנו פותחים בהשקה זריזה ובהבטחה לדגמים רבים נוספים בהמשך הדרךלכתבה - 

- 0 תגובות
- 625 צפיות
- 1 follower

- 

- 

שלום, הייתי מעוניין לקבל חוות דעתכם לגבי תוצאות הסנדרה המצ"ב. מדובר במערכת עם 2*2 מגה זיכרון של OCZ בקיט שעובדת בדואל DDR. לוח אם של גיגהבייט G41. ומעבד E6300. ביקשתי מהחנות לערוך השוואה לפני קניה. אודה על עצה טובה בנושא. האם הזכרונות והמערכת מתפקדים כמו שצריך?? הזכרונות בתדר 1033MHZ שהונמכו לעבוד ב 800 בגלל תאימות למעבד E6300. אשמח לתשובה מהירה - עד מחר. תודה וחג שמח! SPC [attachment deleted by admin] - 

- 0 תגובות
- 623 צפיות

- 

- 

שלום, אני עומד לקנות מחשב ואני מתלבט בין שני מעבדים. AMD Athlon 64 3000 (939-pin) BOX לבין AMD Athlon 64 3200 (939-pin) BOX . ובכן, ההבדל במחירים שלהם הוא כמעט 300 שקל, ואני רוצה לדעת האם ההבדל בביצועים משמעותי מספיק בשביל להשקיע עוד כסף. - 

- 0 תגובות
- 461 צפיות

- 

- 

שלום חברים, אם זה לא המקום הנכון לבקשה שלי אני נורא מצטער אבל זה ממש ממש דחוף!!! אני לומד במכללת שלוחה של מייקרוסופט, וקיבלתי מטלה מהמרצה... אני צריך להעביר הרצאה של 5 דקות על סדרת המעבדים i של intel... (איי 3,5,7) הבעיה היא שאני צריך להכין את זה להיום בערב ואין לי אפילו דקה אחת לעשות את זה כי אני עובד... אז אני מאוד אשמח אם תוכלו לתת לי יד בנושא ולפרסם לי לינקים לכתבות מאמרים וכל מיני כאלה, כך שאני אוכל לסכם מהר בלי להתעכב בחיפושים... אני מקווה שתוכלו לעזור, תודה רבה רבה רבה והמשך יום נעים! ניר. - 

- 0 תגובות
- 598 צפיות

- 

- 

זה "הסנונית" הראשונה , וזה יקר 2.8 http://www.ncix.com/products/index.php?sku=14870&vpn=BX80551PG2800FN&manufacture=Intel 3.0 http://www.ncix.com/products/index.php?sku=14871&vpn=BX80551PG3000FN&manufacture=Intel - 

- 0 תגובות
- 483 צפיות

- 

- 

חברת Colorful חושפת לוח אם קומפקטי אשר כולל ליבה גראפית מתקדמת שמולחמת אליו ישירות ועשוי לאפשר גיימינג אמיתי באריזות קומפקטיות מאוד תערוכת Computex 2016 הייתה עמוסה לעייפה במוצרים וקונספטים ייחודיים ומתקדמים, ואנחנו נעשה את מירב המאמצים בכדי להכיר ולהציג לכם כמה שיותר מהם. אחד מאלו שבלטו במיוחד עבורנו היה אב-טיפוס של לוח אם מחברת Colorful הסינית, שעדיין לא ממש מוכרת בשוק המקומי אך שואפת להפוך לשם מרכזי בעולם חומרת הגיימינג הצומח. לוח האם המדובר כלל תושבת LGA1151 עבור מעבדי דור ה-Skylake (וה-Kaby Lake), בשילוב עם ערכת שבבי ה-B150 לשוק הביניים – וגם ליבת GP104-200, כמו זו שנמצאת בדגמי ה-GeForce GTX 1070, אשר מאכלסת את המקום שבו בדרך כלל הייתם מצפים למצוא את חריצי … - 

- 0 תגובות
- 1.3k צפיות

- 

- 

יש לי כרגע 256 מגה זכרון של WINBOUND, קניתי זכרון של סמסונג גם 256 ב400 מגההרץ, המחשב רשם שעדיין יש לי 256 - החלפתי סלוטים לא עזר. אני רוצה לקנות או 2*512 או סטיק אחד של ג'יגה מה עדיף ואיזה חברה תקציב של 700 ש"ח. הלוח אם שלי הוא ג'יגהבייט GA-8SG800. תודה - 

- 0 תגובות
- 482 צפיות

- 

- 

1. באופן כללי, מה היתרונות של 78 על פני ה 74 (ששוה 250 ש"ח נוספים..) ? 2. האם למחשב משרדי התוספות הנ"ל חשובות / כדאיות ? תודה ! - 

- 0 תגובות
- 668 צפיות

- 

- 

אני מחפש שילוש לגיימינג+OC,ככה שאני זקוק המלצה למעבד+לוח+זכרונות+קירור עד 2000 ש"ח,2200 גג. מעדיף לקנות מIQPC. - 

- 0 תגובות
- 629 צפיות

- 

- 

משפחת IdeaPad 5 המעודכנת של היצרנית הסינית מאמצת את כלל המעבדים המודרניים שתומכים בחלונות 10, כך שלמשתמשים תהיה גמישות מקסימליתלכתבה - 

- 0 תגובות
- 556 צפיות
- 1 follower

- 

- 

מה תהיה בערך העלות שלהם? ואיך שהבנתי מעבד הפנום 9500 שכבר הגיע לארץ יכול לעבוד גם על לוחות AM2 הישנים. השאלה האם ידוע כמה אחוזים מהביצועים מאבדים אם שמים את ה9500 על AM2? והאם זה משמעותי? - 

- 0 תגובות
- 556 צפיות

- 

- 

http://www.inn.co.il/News/News.aspx/206992 - 

- 0 תגובות
- 730 צפיות

- 

- 

שלום רב, אני רוצה לרכוש לוח אם חדש למעבדי AMD שיתמוך לי במערך SLI של 9600GT כרגע אני על 4800X2 אבל אני רוצה שהוא יתאים למעבדי הphenom העתידיים. תקציב סביבות 600-800 שקל. - 

- 0 תגובות
- 431 צפיות

- 

- 

מתלבט בין לוחות האם הבאים:[כולם של ASUS] P5GCMX P5K P5K SE Asus P5KPL-VM בהנחה שישאר לי מספיק כסף איזה מעבד הכי טוב לקנות בתקציב של עד 500 ש"ח מקסימום? רק מחברת INTEL ? ושהוא יותר מהיר מפנטיום P4 איזה כרטיס מסך מבין שניהם עדיף לי: ATI HD3450 PRO 256MB או PCIe nVIDIA GeForce 8400GS 256MB - 

- 0 תגובות
- 441 צפיות

- 

- 

מפרט: מעבד intel i5 3470 ivy זכרונות ( corsair 2x4GB(8GB) 9-9-9-24) CMX8GX3M2A160 לוח אם gigabyte-Z77-DS3H כרטיס מסך: gigabyte gtx 660 יש לי בעיה בכרטיס מסך שלפעמים הוא מפסיק לעבוד לכמה שניות ואז יש לי מסך לבן. ראיתי באחד מהפוסטים בפורום שגם הייתה את אותה בעיה והוא הצליח לסדר אותה על ידי סידור הגדרות זיכרונות. אשמח עם מישהו יכול להגיד לי מה בבדיוק לעשות. תודה לעוזרים - 

- 0 תגובות
- 651 צפיות

- 

- 

בשביל זה הקמנו את tradezone, אין קניה ומכירה בפורום (ראה חוקי הפורום). - 

- 0 תגובות
- 451 צפיות

- 

- 

שלום לכולם! אני קונה בקרוב את ה12600KF ואני רוצה להתאים לי עכשיו לוח אם מתאים מסדרת Z690 יש כל כך הרבה דגמים עם כל כך הרבה פיצרים שאני לא מבין בהם ורציתי לשאול אם אפשר הסבר? בנוסף אני לא יודע איזה קירור אני צריך למערכת הזאת, אני חייב שהיא תהיה שקטנה. גם אם זה להוסיף 300-400 שקל. אני לא סובל רעש. בעיקרון אני כמעט ולא משחק משחקים אני נטו מתכנת בVS, eclipse ומשתמש הרבה בvirtualbox. איזה זיכרון DDR5 אתם ממליצים לי נפח ומהירות? בנוסף ראיתי שכמעט בכל לוח אם של Z690 יש כרטיס קול שונה.. יש לי microlab solo 4c כדאי לי לשים לב לאיזה כרטיס קול אני לוקח? הבנתם בעיקרון את השימושים שלי מתכנת ששומע הרבה מוזיקה אתם ממליצים לי לעשות OC? … - 

- 0 תגובות
- 441 צפיות

- 

- 

החברה הטאיוואנית דוחסת בהצלחה טכנולוגיות עיבוד ותצוגה מודרניות אל תוך מעטפת קומפקטית במיוחדלכתבה - 

- 0 תגובות
- 359 צפיות
- 1 follower

- 

- 

לאחר מעבדי Ryzen 9000 קיבלנו גם סדרות חדשות של לוחות אם עבור תושבת AM5 - הכירו את ערכות השבבים החדשות והמתקדמות של AMD - ה-X870 וה-X870E. בסקירה זאת אנו מביטים אל X870E AORUS PRO וה-X870 AORUS ELITE WIFI7לכתבה - 

- 0 תגובות
- 242 צפיות
- 1 follower

-