מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,793 דיונים בפורום זה
-
אני נמצא בנקודת החלטה בה אני רוצה להרכיב מערכת A64 אבל מחכה ל - PCI EXPRESS מישהו ראה באיזהשהוא מקום אזכור לגבי המועד בו יהיו זמינים לוחות מבוססי NFORCE 4 ? תודה
-
- 0 תגובות
- 440 צפיות
-
-
שמעתי שנורטווד יותר כדאי כי הוא לא מתחמם מהר והוא מציג ביצועים יותר טובים מפרקוט ! ואכן חשבתי לקחת נורטווד ... אבל תראו פה הפרסקוט E מציג ביצועים יותר טובים במבחן אמת NORTHWOOD =C http://images.anandtech.com/graphs/doom3cp u_08020430812/3452.png אני מבולבל מישהו מוכן להסביר לי ?
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
היי חבר'ה ברצוני ללמוד ולדעת את כול המפרטים של ה - BIOS ובקיצור הכול עליו. אולי משהו מכיר מדריך מאמר או ספר שמסביר עליו (רצוי בעברית) תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 471 צפיות
-
-
אם יש לכם אתם ניסיתם להשתמש ב game port? הוא עובד לכם טוב? עשיתם משהו כדי שיעבוד? תודה ועוד שאלה מה ההבדל בין הגרסאות שלו?
-
- 0 תגובות
- 498 צפיות
-
-
OK אני ידוע שהיה כבר כמה ת'רדים קראתי ,ולא הכי עזרו לי להגיע להחלטה. אני עדיין לא בטוח מה לקחת. לאפוקס יש שם טוב אבל חסרון של SATA (לא מדבר על 8rda3 אין לו SS ככה שהוא לא בא בחשבון) לאביט יש גם שם טוב וגם יצא לי להרכיב אחד כזה (לחבר) ,למרות זאת גם שמעתי על כמה אנשים מאוכזבים ממנו יש לו SATA וגם את הsata 2 pata שמאוד קורץ לי וגם קרור אקטיבי לNB. עכשיו מכיוון שהרבה פרטים על לאיפה הגיעו איתם יותר רחוק עם OC לא מצאתי וזה גם אחד מהדברים שיקבעו מה עדיף בסופו של דבר אז כל מי שיש לו אחד מהלוחות הנ"ל אנא שתפו אותי ואת השאר הפורום לאן הגעתם עם הOC כמובן שתציינו עם איזה זכרונות\מעבד או שפשוט תגידו(או שתצביעו) מה אתם אומרים כדאי לקחת עם איזה נימוק קטן למה.
-
- 0 תגובות
- 583 צפיות
-
-
מישהו עבד אם הזיכרון הזה ויכול לתת חוות דעת? איך הוא בOC? OCZ 512 mb ddr pc3200 400mhz revision 2 performence series
-
- 0 תגובות
- 535 צפיות
-
-
היי, מישהו כאן יודע מהו ההבדל בין EPOX 8RDA+ 2.1 לבין גירסא 2.0 שלו? ומה כל כך תותחני בה כפי שכולם אומרים (ולפי המחיר, כמובן)? כמו כן האם הוא עדיף על ה-8RDA3 ו-8RDA3+ (ה-8RDA3 הוא זול יותר מה-2.1 אבל ה-8RDA3+ הוא יקר יותר משניהם)?
-
- 0 תגובות
- 499 צפיות
-
-
אפשר לקבל מידע בנוגע למונח MICROCODE שאני מאתחל את המחשב אז בתהליך הפוסטינג כשיש את הנתונים של המעבד הוא גם רושם MICROCODE PATCH CPU ID מה זה הדבר הזה??? יש לי לוח של ג'גיה בייט ומעבד P4 2.53
-
- 0 תגובות
- 463 צפיות
-
-
http://www.newegg.com/app/viewProductDesc.asp?description=19-103-425&DEPA=1&sumit=property&catalog=343&mfrcode=0&propertycodevalue=4954,4425&keywords=&minprice=&maxprice= ללא הרבה מילים ... פשוט תכנסו ללינק יש שם טעות בפרטים התכנים ... כתוב שזה 2GHZ עם 1מב מטמון רמה 2 שזה עקרונית בכלל 3200+ ה3000 + בא או ב2גה"ז עם 512 מטמון (ניוקאסטל) או ב1.8GHZ עם 1מ"ב מטמון בכל מקרה זה ה1.8GHZ עם 1מ"ב מטמון רמה 2 ... פשוט אם תבדקו בחיפשו מוצרים לפי קטגוריה>A64 תראו שיש שם לינק ל1.8GHZ וזה יביא אותכם לדף הזה ;D
-
- 0 תגובות
- 536 צפיות
-
-
איזה ראם הכי כדאי לקנות ללוח ASUS מסדרת ה-P4P800!
-
- 0 תגובות
- 473 צפיות
-
-
עד כמה שהבנתי הלוח הוא NF7 משודרג. מה שבאמת קורץ לי זה החיבור כניסה של אודיו דיגיטלי ותמיכה מלאה בultra400. בכל מקרה, אני לא מוצא שום בקורות על הלוח. תודה למגיבים.
-
- 0 תגובות
- 431 צפיות
-
-
אז ככה... הזמנתי מהאתר פנדה לוח אם של ג'יגה בייט כחלק מהזמנה של מחשב.. הם כרגע טילפנו ואמרו שיש בעיה ולחא ניתן לספק את הלוח בזמן הקרוב כי המשלוח נתקע במכס.. הם הציעו לי לבחור לוח אחר.. ואין לי ממש מושג איזה כדאי.. אני צריך במחיר של עד 530 שקל ושיתמוך בזיכרונות 400 agpx8 ושיהיו לפחות 4 יו אס בי 2 בבקשה מישהו יכול להמליץ לי על לוח במחיר הזה מהאתר pandas המון תודה ;D www.pandas.co.il
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-
-
שתי דברים 1. cas katency (cl) זה זמן התגובה של הזיכרון?? 2. מה זה אומר נגיד 2-3-3-2 הראשון cl ומה זה כל השאר?
-
- 0 תגובות
- 517 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה לבדוק תאימות בין זכרונות מחברות שונות מישהו יכול להביא לי בבקשה
-
- 0 תגובות
- 488 צפיות
-
-
שמישהו יביא לי אתר עם מחרים בישראל תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 464 צפיות
-
-
פשוט כל מה שאתם יודעים.. (ואם אפשר אז לכתוב פה ובעברית ולא להפנות אותי לאתרים) תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
עדכנתי את הביוס AMI שלי מגרסה 1010 לגרסה 1012 בלוח ASUS P4P800 ופתאום התמונת הפעלה נהייתה מכוערת כזאת לא כמו הראשונה. למי שיש את התמונה המקורית ויכול להביא לי אני ישמח מאוד או איך דרך ווינדוס אני מדגיש, אני יכול להחזיר את הביוס הישן שיש לי את הקובץ שלו!
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-
-
רכשתי לוח(epox pda2+()rev 2.0 .אבקש את עזרתכם להתאים זכרון mb512 שיתאים גם ל oc קראתי שה corsair הם הטובים ביותר אבל יש להם הרבה בעיות תאימות ללוחות שונים.איך הם עובדים עם הלוח שרכשתי? תודה מראש :
-
- 0 תגובות
- 460 צפיות
-
-
האם הזיכרון שווה משהו (DDR400) או שללכת על samsung וזהו? תודה.
-
- 0 תגובות
- 519 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי לוח אם אביט IC7 ויש לי כמה שאלות: 1 הדרייבר ללוח נקרא Intel INF Update v5.00.1015 ? 2 איזה עוד דרייבר אני צריך להוריד חוץ מהאודיו? 3 האם הדרייבר של USB 2.0 Driver ושל SiliconImage 3112A SATA Driver באים עם הדרייבר של הלוח או שאת זה גם צריך להוריד? דרך אגב,הכל מהאתר של אביט http://www.abit-usa.com/products/mb/drivers.php?categories=1&model=5
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
איזה צ'יפ כדי לקנות למעבד a64 3000: nforce 3 via sis ו ali עוד לא יצאו.כדי לחכות?? אם אפשר גם את הסוג של הלוח.תודה!!! -----------עריכה----------- תקציב-900 ש"ח
-
- 0 תגובות
- 462 צפיות
-
-
יש למשהו את מפת הדרכים של כל מעבדי אינטל כלומר מתי יצא למשל P-500 או מתי יצא הפנטיום הראשון תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
איפה ניתן למצוא את רשימת הסטפינגס של barton 2600? אפשר לקבל לינק בבקשה? תודה.
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-
-
כרטיס קול 16BIT של קריאיטיב במערכת הפעלה WIN XP שומעים שרוט ומעוות בו זמנית קיימת מערכת הפעלה שניה על המחשב WIN 98 והסאונד נשמע מצויין כל הדריוורים מעודכנים בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 516 צפיות
-
-
בסיסי יחסית התומך במעבד היוצא בתקופה הקרובה ...(הכוונה ל intel prescott)
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-