מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,799 דיונים בפורום זה
- 

ו 2 של 512 מג"ה (כמובן בסדר שנקבע ע"י היצרן) ועדיין להנות מ DUAL CHANNAL תודה - 

- 0 תגובות
- 518 צפיות

- 

- 

יש לי כרגע 2 סטיקם של סמסנוג 256 mb והמחשב יחיסית חדש לפני שנה ככה ואני רוצה להחליף תזיכרון של אז החלטתי לימכור תשתיים שיש לי.. ולהחליף לזיכרונות שתים של 512 שיהיה dual השאלה אם הזיכרנות האלה טובים ?? http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16820146883 יש לי לוח אם asus p4p intel 865pe cheipset FSB 800mhz מעבד 2.8c ..וגם זה התקציב שלי 110 דולר יש משו במחיר כזה של זיכרון יותר טוב?? תודה לעוזרים(עם יהיה) - 

- 0 תגובות
- 480 צפיות

- 

- 

שלום לכולם התקציב שלי הוא 1000 ש"ח אני מחפש מעבד כפול ליבה טוב וחזק למישחקים לוח האם לא חייב שיהיה בעל כל הפ'יצרים שרוב התקציב ילך על המעבד לא מתכנן OC לוח- האם מעדיף של GIGABYTE - 

- 0 תגובות
- 410 צפיות

- 

- 

איזה לוח אם אמור להתאים למחשב הבא (במקום הלוח הקיים שכנראה התפגר) AMD Athlon XP 1.6, 4876 MHz Motherboard Name - gigabyte GA-7DX+ System Memory - 512 MB PC2100 DDR SDRAM כמו כן, מה דעתכם על רכישת לוח אם יד שנייה? המחשב בן 3.5 שנים. תוך שנה או קצת יותר כבר צריך לשדרג או לקנות חדש, אז האם כדאי לוח אם חדש? האם לוח אם משומש זה משהו שווה סיכון? - 

- 0 תגובות
- 596 צפיות

- 

- 

יש לי 3 זכרונות 2X4GB 1333 ו 1X2GB 1333 כרגע במחשב יש רק 8 גיגה וזה עובד דואל צאנל - השאלה מה עדיף ? 8 גיגה דואל צאנל או 10 גיגה סינגל צאנל עם 3 זכרונות ביחד 2-4-4 GB . - 

- 0 תגובות
- 629 צפיות

- 

- 

ערב טוב חברי הפורום. בהמשך להתפתחויות בנושא הרצת מעבדי Coffe Lake על לוחות Z170/Z270, הערב אני מביא לכם ידיעה על כך שמשתמש בשם Splave באתר HWBOT הצליח להריץ את מעבד הI7 8700K על לוח הZ170 שברשותו באמצעות צריבת ביוס שעבר שינוי על ידו (מישהו אמר LGA 771>LGA 775? )וחיבור 2 פינים על המעבד ביחד (אין צורך לכסות פינים מעבר לכך). התוצאות מוצגות לפניכם: https://community.hwbot.org/topic/175489-asrock-z170-mocf-lives-on-coffee-lake-mods/ יש לציין שמדובר בלוח אסרוק (כאשר ידוע שלוחות אסרוק ידידותיים למודים כאלה) ובעתיד מתכננים להריץ מעבד זה גם על לוחות אחרים (כפי שעשו כבר עם הI3 8100) כשימאס לי מה6700K, בכיף אחליף ל8700K (או אולי ל9700K? מי יודע? … - 

- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
- 2 followers

- 

- 

מאד מעניין ופוקח עיניים. אפילו אני הופתעתי: - 

- 0 תגובות
- 835 צפיות

- 

- 

אחד החברים בפורום המליץ לי לקנות את הזכרונות הבאים http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4954 הבעייה שבחניות שאני חושב לקנות אין לאם את זה KSP בחנות למעלה אין בכלל את החברה skypc אין את הדגם הזה שתי החניות המלצו לי לקנות זכרונות של http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_435_1817_2229&products_id=15135 איך הזכרונות מצטער פרסמתי במקום הלא נכון אם אפשר לעביר את זה - 

- 0 תגובות
- 452 צפיות

- 

- 

- 

בזמן האחרון ראיתי הרבה נושאים שבהם נטען שתוכנת Everest לא מזהה נכון את הטמפרטורות (בעיקר של המעבד, ובמיוחד בלוחות של Gigabyte) ולפעמים אפילו את דגם הלוח. הבעיה נובעת מהעובדה שהגירסה הרישמית האחרונה יצאה לפני חודשים ארוכים. החלטתי לחפש קצת באתר שלהם ולראות האם קיים פיתרון לבעיה הזו כדי לעזור למשתמשים, ואז גיליתי שהתוכנה עדיין בפיתוח, אך גירסאות Beta משוחררות כל הזמן. הפורום שלהם מעדכן מדי פעם על יציאת גירסת Beta חדשה, אך לא באופן סדיר, ולכן הדרך הטובה ביותר היא לבדוק לבד האם יצאה גירסה חדשה באופן ידני. הגירסה האחרונה שקיימת היא Build 304, והקובץ: http://www.lavalys.hu/pre/everesthome/everesthome_build_0304.zip כדי לבדוק האם יצאה גירסה חדשה, יש לשנות את המספר בשם הקובץ עד ש… - 

- 0 תגובות
- 659 צפיות

- 

- 

הזכרונות שלי pc2-6400 של OCZ נמצאים ב873mhz במתח 2.10 האם הם גורמים למערכת להיתקע? כי הם עוברים את מבחני הזכרונות - 

- 0 תגובות
- 551 צפיות

- 

- 

אם אני יגידר שליבה אחת של המעבד תמיד תעבוד על כל התהליכים הרגילים שרצים ברקע באופן קבוע (כל התהליכים של ה-Windows, AV וכאלה). והליבה השנייה תעבוד רק עם מה שקורה על המסך (דפדפנים, משחקים, תוכנות וכל אלה). זה יהיה יעיל ? כי זה לא נשמע לי כ"כ יעיל, אבל סתם התענינתי |: ואני מודע לאפשרות ה"Affifinty" שקיים ב-Task Manager ב-Windows אבל היא לא מספקת יש תוכנה חיצונית כלשהי שתעשה את זה? - 

- 0 תגובות
- 726 צפיות

- 

- 

יש לי מחשב "ישן" עם לוח אם של אסוס P5NE SLI עם מעבד E4500 ו-2 גיגה זיכרון ,אני רוצה להחליף את הלוח אם כי הוא עושה לי בעיות חמורות מאוד של ריסטים,מסכים כחולים וכבר אין לי כח בשבילו (קניתי אותו ב-200 שקל וכנראה הוא היה שווה את ה-200 שקל) הלוח שאני רוצה יהיה חייב להתאים לחומרה הנ"ל עם צי'פסט יציב שלא עושה בעיות,שיהיו עליו כמה שיותר PCI ויציאות USB ...אם יש לכם המלצות אשמח לשמוע תודה - 

- 0 תגובות
- 540 צפיות

- 

- 

לא מספיק שיש בעיות עים התושבת של הציפסט הזה וגם עים מייצבי הזרם עכשיו יש גם בעיות עים תאימות עים הטלפון הכי פופולרי: http://www.macnn.com/articles/09/11/02/connection.failures.report.on.p55.components/ - 

- 0 תגובות
- 606 צפיות

- 

- 

ועוד שאלה, יש לוחות עם PCIe שנמכרים בארץ לAMD64? לא חיפשתי הרבה, אבל גם לא ממש ראיתי אחד שנמכר, יש אחד מומלץ במיוחד? - 

- 0 תגובות
- 471 צפיות

- 

- 

איזה לוח יותר טוב באוברקלוק ? למעבד E2140 - 

- 0 תגובות
- 556 צפיות

- 

- 

של ג'יגה בייט. מה דעתכם עליו? האם הוא יעבוד עם מעבד פנטיום 4, 1.7G, 400MHZ 0.18 מיקרון וסוקט של 478. אני שוקל לקנות אותו דרך פלונטר עם כרטיס קול אדולוג'י 2 ורמקולים AVS500 של אלטקלנסינג. ועוד בקשה, אם מישהו מכיר חנות שמוכרת את הלוח הנוכחי (הוא הגרסה הפשוטה יותר שלו, נדמה לי שהיא 667 אבל אני לא בטוח), כרטיס קול הרקולס GTXP ואותם רמקולים אני אודה לו מאוד. אני מעדיף את הכרטיס של הרקולס מאשר האדולוג'י ובפלונטר אין הרקולס. 
- 

http://arstechnica.com/news.ars/post/20070417-intel-details-penryn-performance-sse4.html - 

- 0 תגובות
- 564 צפיות

- 

- 

הלוח האם של המחב הישן שלי נשרף ואני רוצה לא לקנות אותו לוח אם ישן אלה חדש אבל אני רוצה לשמור על הקייס הישן שלי שהוא מתאים למדר בורד ישן של micro atx והייתי רוצה לדעת האם החדש שאני קונה שגם הוא micro atx יהיה בגודל דומה? - 

- 0 תגובות
- 572 צפיות

- 

- 

Shalom i am looking for firewire card for pentium 4 based on texas instruments cheeps does any one knows where can i buy one you can answer in hebrew thank you - 

- 0 תגובות
- 600 צפיות

- 

- 

שלום לאחר חיפוש מייגע אחר כרטיס זיכרון נוסף מסוג : kingston 1024 mb 266 mhz DDR cl 2.5 מצאתי אצל היבואן הרשמי (ארו ישראל) אך לא חזרו אליי עד לרגע זה בבקשה להצעת מחיר. והשני אצל חברת dmii שמציעה את הכרטיס למכירה באתר האינטרנט שלהם e-memory אך יש לי חששות מלבצע את הקניה אצלהם מהסיבות הבאות ואשמח אם מישהו יוכל לומר לי את חוות דעתו בעניין א. החברה מציגה עצמה כיבואן של קינגסטון והיבואן הרשמי הוא ארו ישראל וכך גם לפי האתר הרשמי של kingston ניסיתי לוודא עם ארו שאולי ו dmii הם בכלל מפיצים של ארו אך גם שם אין מענה. ב. Dmii לא עונים לטלפונים ובנוסף הם מציגים אפשרות לאסוף את המוצר באופן עצמאי אך בכרטיס הביקור של החברה באתר לא מצויין בכלל היכן הם יושבים או כתובת עסק כלשהיא ונזכיר… - 

- 0 תגובות
- 506 צפיות

- 

- 

שלום , החומרה - hp envy 15 core i7 4700hq/intel 4600graphics/nvidia740m שיחקתי לאחרונה עם intel extreme tuning utility . ויש לי כמה שאלות. המחשב כרגע מתפקד כנייח והוא מעט שבור אז הקירור לא עובד ככ טוב- המעבד מגיע ל99 מעלות ב 2.6ghz ולא יותר מזה (מתוך טורבו של 3.4) 1.overclocking למעבד הגרפי המובנה- האם זה מוממלץ? סתם מתוך עניין לראות לאן הוא יכול להגיע - אפשר כמעט להכפיל את התדר שלו (ברירת מחדל עד 1150MMHZ) 2. undervolting - למעבד -70mv ללא בעיה. האם מומלץ להוריד מתח גם למעבד בגרפי? 3.הורדת זרם מקסימלי- כרגע זה עומד על 84A מה ייקרה אם אשנה את זה? 4. הורדת Max turbo power consuption -האם מדובר בהורדת הTDP? לשניהם יש אותו הערך. כמה הד… - 

- 0 תגובות
- 1.4k צפיות

- 

- 

משהו שלא ראינו עד כה ועבודת מחקר יפה של סטיב: - 

- 0 תגובות
- 791 צפיות

- 

- 

שלום לכם יש לי זכרונות DDR1 400MHZ וכתוב עליהם שהתזמונים הם: 2.5-3-3-7 ובתוכנה EVEREST כתוב שזה 2.5-4-4-8 מישו יכול להגיד לי למה זה? והאם אפשר לשנות את זה לרגיל? תודה אריאל - 

- 0 תגובות
- 444 צפיות

- 

- 

המעבד העוצמתי ביותר של אינטל במסגרת דור Raptor Lake הנייד ממשיך לקבל תיעודים במסגרת הדלפות שונות, ויוכל להיות הבסיס המועדף עבור כלל הניידים המוגדלים שמתכננים לבצע קאמבק לקטגוריה בתקופה הקרובהלכתבה - 

- 0 תגובות
- 516 צפיות
- 1 follower

-