מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,798 דיונים בפורום זה
-
הכותרת אומרת הכל. קניתי לאחרונה 1066 4GB של GSKILL והם לא יכולים לשבת לי על ה-P31 (למרות שהבטיחו לי על גב אריזת הלוח שהוא כן יסחוב את הזכרונות האלו). אני צריך את הזכרונות כדי לבצע OC נורמאלי למעבד (E6600, גרוטאה אה? אם אני מעלה אותו ל-3.5GHZ, הוא יהיה סבבה). אין מצב אני עושה OC עם קינגסטון 667. בקיצור, לוח טוב ל-OC, לא צריך CF/SLI ולא שום דבר מיוחד, רק שיתאים לי ל-OC. התקציב הוא 700, עם חריגות רק במקרה שזה ממש שווה את זה. ואם אתם מציעים לוח, אשמח אם תוכלו להגיד לי מה היתרונות, וחשוב לא פחות - החיסרונות של הלוח. אני צריך לדעת מה אני קונה הרי, ובאילו קריטריונים לבצע השוואות. תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 704 צפיות
-
-
שלום למקצוענים, אבקש את עזרתכם בהגעה למיטוב זיכרונות. רכשתי 2 יחידות שעובדים בדואל מסוג: OCZ DDR2 2GB GOLD 800mhz CL-5-5-5-12. אני מעלה 2 צילומי מסך מתוכנת CPU-Z עם הנתונים. אמח אם מישהו מוכשר יוכל לנתח את הנתונים ויגיד לי אם זה אמור להיות ככה, ובמידה ולא מה עלי לעשות בשביל להגיע למצב האופטימלי. אוסיף כי מדובר במעבד Q6600 אשר יושבים על לוח Gigabyte GAP35CDS3R v2.0 - ביוס מעודכן F9. תודה מראש לעוזרים [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 435 צפיות
-
-
-
לסוקט 939 עדיף שיהיה טוב לoc ועדין לא החלטת אם לקחת לוח אם עם חיבור pcie או עם agp צריך תדעה שלכםםם ומחיר עד 650 תודה רבבבה ותתנו כמה הצעות ותסברו למה הוא טוב תתתוודה
-
- 0 תגובות
- 452 צפיות
-
-
שלום!! ברצוני לרכוש מעבד לוח אם וזכרונות חדשים. תקציב כמו בכותרת עם אפשרות לחריגה קטנה.. חשבתי על Intel Core 2 Duo E6550 2.33Ghz Conroe BOX Gigabyte GA-P35-DS3 G.Skill 2GB DDR2-800 DualKit (2x1GB) F2-6400CL4D-2GBPK CL4-4-4-1 הייתם משנים משהו ?
-
- 2 תגובות
- 695 צפיות
-
-
128MB DDR SDRAM (1x128MB) at 266MHz; maximum 1024MB DDR SDRAM (2x512MB) 256MB DDR SDRAM (1x256MB) at 266MHz; maximum 1024MB DDR SDRAM (2x512MB) עכשיו.... ההבדל במחירים הוא 50$ האם יש הבדל ענקייי בביצועים?! כי זה די יקר ... "ההבדל" עכשיו שאלה 2: 128MB DDR SDRAM,200MHz,1 DIMM שכאן זה במהירות 200 MHZ לעומת 266 למעלה... ממ אני לא יודע מה ההבדל בדיוק במחיר.. זה שתי חברות שונות של הנייד... אבל המהירות של הזיכרון... ההבדל הזה משפיע ממש בביצועים? שמים לב להבדל.. תודה לעוזרים ולקוראים
-
- 8 תגובות
- 742 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, רציתי להשתדרג מבחינת מע' וזה כולל ספק,מעבד ותוספת של עוד 4GB לזיכרון. כרגע יש לי E8400 שפועל בתדר של 4.2GHZ (על קירור אוויר). שימוש עיקרי: אינטרנט,קצת תוכנות עריכה גרפית,משחקים (בייחוד FPS ואסטרטגיה) *ההתלבטות שלי היא האם שווה להשתדרג לQX9650 לשימושים שלי ובכלל באופן כללי להשתדרג מסדרת הEXXX?? **תודה לעונים**
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://hwzone.co.il/news/1232421529/79150/ מהיכן זה מסתמן ?
-
- 1 תגובה
- 629 צפיות
-
-
במחשב הראשון שלי יושב לוח-אם: P4V800D-X והצ'יפסט של לוח-אם זה הוא VIA PT880 ובאתר עצמו של אסוס לא כתוב שהוא תומך בDDRII אך במקומות אחרים קראתי שהוא כן תומך ואני כבר מבולבל אז תוכלו להסביר לי האם הוא תומך או שלא?? כי המעבד הוא סוקט478... שאלה שנייה בקשר ללוח-אם זה: האם הוא תומך גם SATAII כי כתוב תומך SATA??? שאלה אחרונה על לוח-אם זה יושב מעבד INTEL P4 2.4GHZ בחנות אמרו לי בשביל לשים כרטיס מסך PCI-E אני צריך מינימום מעבד 2.8GHZ בכדי לשים לב לשינויים...בינתיים יש עליו RADEON9600XT האם זה נכון???
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, לפני שנה וחצי קניתי מפנדה מחשב. הלוח אם שהמליצו לי אז ברוב קולות היה EPOX 8RDA+. וכך עשיתי. היום, שנה וחצי אחרי, כנראה שהלך הלוח הזה שלי. לא יודע למה, בלי שום סיבה מוצדקת או הגיונית שאני רואה, כנראה שהוא נשרף. אם יש ספקות כלשהן, אז לא ביצעתי בו המהרות או כל מיני שינויים, ואין לי מושג למה אחרי שנה וחצי הוא שווק חיים. בקיצור, המפרט שלי מפורט בפרטים. אשמח אם תוכלו להמליץ לי על לוח אם זול ואמין. לא צריך שיהיה עליו כרטיס מסך מובנה כמובן. אם זה יכול להוזיל אז גם כרטיס קול ורשת לא קריטיים אם הם על הלוח או לא. תודה מראש, יונתן
-
- 9 תגובות
- 711 צפיות
-
-
האם הם טובים ? http://www.skypc.co.il/Product.asp?PID=F2-5400PHU2-1GBLA&Cat2Cat1ID=15&Cat2ID=0
-
- 1 תגובה
- 420 צפיות
-
-
הבנתי שעומדים לצאת מעבדי ה-64bit של אינטל האם לדעתכם לקנות היום מעבד AMD זאת תהיה טעות?
-
- 9 תגובות
- 853 צפיות
-
-
אז ככה, ברשותי Athlon64 90nm 3200 שרץ בסטוק עם קירור סטוק. מאוורר Antec באחורי המארז וזהו. הטמפ' שהלוח (K8NF-9) מציג נשמעו לטענת חברי הפורום נמוכות מידי. בימי החורף הקרים לפני כמה שבועות, הייתי רואה 19 מעלות מיד אחרי cold boot, המעבד טיפס ל-23 מעלות ונשאר שם. עם הדלקת מזגן על חימום, הוא טיפס לכדי 25-26 ונשאר שם. היום, יחסית חם, הוא כרגע על 29 מעלות... אתמול נגעתי ב-HS שעל המעבד והוא היה קריר למגע. זה נשמע לכם מעט מידי? האם יש איזושהי בעייה בהולכת החום? או שאולי התמזל מזלי וקיבלתי סיליקון משובח?
-
- 11 תגובות
- 960 צפיות
-
-
האם אותם זכרונות עם כל הנתונים זהים ואפילו אותה חברה אבל אחד 667 MHZ ואחד 800 MHZ עדיין יכול לעבוד כdual?
-
- 1 תגובה
- 465 צפיות
-
-
המחשב של...פתאום נכבה ומאז הוא עובד עם הזיכרון רק בסינגל.... היה לי מסך כחול.. עשיתי CLR COMS אבל לא עזר... החלפתי את הזיכרונות לDIMM אחרים.. את המפרט אפשר לראות במפרט ולא בחתימה...
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
חג שמח לכולם ! אשמח לדעת אם מישהו יודע איפה אני יכול לקנות 64 או 128 מגה של אם אני לא טועה dim עבור פנטיום 1 166 שלי שמריץ עליו win2000 , ניסיתי בכמה חניות אבל אף אחד לא מחזיק אותם אז.. אם מישהו רוצה למכור לי בבקשה.. או להמליץ לי איפה אפשר כן להשיג, תודה, ותהנו בחג.
-
- 7 תגובות
- 821 צפיות
-
-
אהלן! יש לי מחשב מבוסס 9550, לוח ג'יגהבייט צ'יפסט P45 וזכרונות DDR2 4GB (2GBx2) 1000Mhz CL5 מסדרת PI עם צלעות הקירור. לפי המהירות שכתובה ב"מידע מערכת" (Q9550 @ 2.83GHz) ככל הנראה אין על המעבד OC (בחנות שקניתי את המחשב ביקשתי שיעשו לי OC + אחריות). מידע על המעבד באתר אינטל אני רוצה להשיג שלושה דברים: 1. להסיר לגמרי שאריות של OC מהמעבד: אם קיימות, כי במחשבה שניה אין לי צורך בזה ואני ממש לא מבין בזה ולא מעוניין בבעיות. 2. לשדרג את הזכרון הקיים במחשב: בחנות מסוימת שמוכרת לטובה בפורום, אמרו לי שכל עוד אני לא עושה OC אין לי צורך בזכרון מיוחד וכדאי ללכת על הזכרון הכי סטנדרטי. מכיוון שכבר יש לי זכרון יקר יותר, כמו שציינתי למעלה, אני לא רוצה לעשות שדרוג שבפועל יאט לי את המע…
-
- 6 תגובות
- 917 צפיות
-
-
למשהו יש מושג מה קורה עם המעבדים האלו מתי הם אמורים לצאת לשוק יש את סידרת הברודוול שמתעכבת ומתעכבת לפי מה שהבנתי שתי הסדרות אמורות לצאת ביחד (הפרש של מספר חודשים בין סירה אחת לשניה ם )אבל ההשקה של ברודוול התעכבה אינטל תנסה לגזור את הקופון ולא נראה לי שתדלג על התקלה (ברודוול) כך שמבחינה צרכנית (בתור אחד שרוצה לקנות מחשב ) מה אני אמוק להבין אין לי בעיה לחכות קצת מס חודשים אחרי הכל מבחינת ביצועים גרידא - בלי כל הקישושים של בלי כבלים, העברה אלחוטית מהירה,ליבה וידאו תומכת 4K, תמיכה בהתקנים מהירים שעוד לא הומצאו (תקנים בלבד)... וכו (אני לא מזלזל - עבדו על זה טובי המוחות וזמן רב ) אבל אני לא יודע מה זה יעזור לי מבחית ביצועים בבית כשני מתחבר EA או מפעיל קובץ אקסל בכל הסירטני…
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
1.קניתי זכרון של קינגסטון הכל כתוב קינגסטון קופסא זכרון הכל... אבל באברסט הוא קורא סמסונג... עבדו עלי או שזה אכן חברה בת או משהו בסגנון....? 2. באברסט הוא גם רושם לי זכרון מוחלש, לעומת הזכרון שהוא רושם נורמלי, יש בו אולי תקלה, אני צריך להחליף אותו...?
-
- 8 תגובות
- 593 צפיות
-
-
יש לי מחשב P4 3.0GHZ HT עם לוח אם די מאפן של MSI)865PEM2) .הסלוט של הAGP תומך בAGP*8 אבל במתח של 0.8 V וכרטיס המסך חזק מדי בשבילו (7600 GT-LEADTEK)וצריך 1.5 V .האם אני צריך לוח אם חזק יותר ואם כן איזה?? ראיתי רק שני דגמים של ASROCK ואני לא בטוח לגבהם!! אני לא יודע אם המעבד שלי מתלבש עליהם והזיכרונות (TWINMOS 200DDRII)??
-
- 4 תגובות
- 545 צפיות
-
-
אני כל הזמן רואה שאומרים שדי די ראם יותר טוב למרות שארדי ראם הרבה יותר יקר וגם יותר מהיר לעיתים אם אני לא טועה 400 מגה הרץ וגם אם מישהו יכול להסביר לי על דואל די די ראם אני אודה לו תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
אני הולך לקנות מחשב מבוסס AMD ורוצה לקחת 2 סטיקים של ג'ידה כל אחד מהזיכרון הנ"ל. OC לא מתוכנן כרגע. אני רואה שהמחיר של הזיכרון הזה הוא זול יחסית לאחרים אבל אני יודע ש-KINGSTON נחשבת חברה טובה אז אין לי מושג האם הזיכרון הזה כדאי. אולי התיזמונים שלו דפוקים ? מה הקאטש פה אם בכלל יש ?
-
- 3 תגובות
- 468 צפיות
-
-
שלום בתחילה חשבתי לקנות את את 6300 עקב המלצות חמות באתר זה אחכ ראיתי את מעבד AMD +5200 אני יודע שמהירות 6300 היא 1.8 קאש 2 (שעוד מעט עולה ל-4עם ה-6320) מהירות 5200 היא 2.6 קאש 1MB x2 שני המעבדים באותו מחיר מחיר +/- 1050 שח שאלת מליון הדולר - מי יותר טוב ולמה
-
- 18 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום השגתי זיכרונות samsung tccd, לשימוש בלוח ה dfi infinity nf2 (המתיישן) שלי הבנתי שtccd לא "אוהבים" יותר מדי לוחות nf2, ואמרו שיש ROMSIPs ייחודים שמתאימים. רציתי לדעת מה הם romsips, ואילו בדיוק אמורים להתאים לי (ואולי המלצה על ביוס ייחודי שיתאים) תודות לעונים נדב
-
- 2 תגובות
- 801 צפיות
-