מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,793 דיונים בפורום זה
-
יש למישהו מושג האם לוחות ה Asus P4P800 הנוכחיים שכרגע נמכרים בישראל עדיין מסוגלים להפעיל את ה PAT ? הייתה איזו חדשה שהאפשרות מבוטלת בלוחות החדשים, אבל קשה לי להאמין שהסטוק מתחלף עד כדי כך מהר
-
- 0 תגובות
- 598 צפיות
-
-
-
לפני כמה ימים כתבתי אותו שאלה בפורום. אני חוזר על זה ומספר לך פרטים מלאים מהם השלבים עשיתי בדיקה למחשב שלי. אני משתמש בחלונות 2000 פרו בעברית + 2 תוכנות משולבות אנטי וירוס+ firewall בחברה פנדה. יש לי מחשב פנטיום 2.6 זיכרון (400) 2X256=512 MB כרטיס מסך AGP G-4 128MB Ti דיסק קשיח 80GB אני מדליק את המחשב שלי, בעליה רואים סמל לוגו : WINDOWS 2000 PRO...... ולמטה יש פס כחול עולה ועולה, ופתאום באמצע רואים ההודעה שגיאת מופיעה לי המסך כחול הוא: *** stop: 0X0000007F (0X00000008, 0X00000000, 0X00000000,0X00000000) UNEXPECTED_KERNER_MODE_TRAP אני נסיתי ליפתור את הבעיה הזאת בעצמי. כמה שלבים לאתר תקלה הם: 1. הוצאתי זיכרון אחד לבדוק אחד מיהם מי לא תקין בזיכרון. וגליתי שניהם תקינים. 2. י…
-
- 0 תגובות
- 708 צפיות
-
-
אני מתלבט איזה זכרון לקחת, יש את ה Corsair CMX 512 3200C2 שאני יודע שהם CAS 2 ויש את ה Corsair CMX512-3200PT שאני יודע שהם CAS 2.5, חוץ מזה לא הבנתי מה ההבדלים הנוספים ביניהם ולמה אין בינהם הבדלי מחירים? והאם הם יראו ביצועים טובים יותר מהמושקין בלאק 3200 LEVEL 1 (אני מדבר על ביצועים באוברקלוק וביצועים בתכלס)?
-
- 0 תגובות
- 441 צפיות
-
-
מה יותר חשוב ? באס או מהירות ? נניח 2.4 גיגה הרץ 800 באס או 2.6 גיגה הרץ 533 באס ? ואילו זכרונות לקנות למעבד 2.4 800 גם חברה וגם מהירות והשאלה הנצחית איזה לוח אם לקנות ? אין הגבלה של כסף אבל אין סיבה להשיקע בלוח להמהרה כי אני לא מתכוון לעשות. אין סיבה להשקיעי בפיצרים של צגי טמפרטורה וכבלים עגולים וכל מיני לוקסוסים יש סיבה להשקיע באמינות ביציבות בלוח ללא תקלות כי הוא גם לא בשבילי ויש סיבה להשקיעי בלוח שלא יצטרך שדרוג בקרוב וגם כשנצטרך שהלוח לא יהווה מכשול ז"א להוסיף זכרון דיסקים קשיחים מעבד מהיר יותר וכו'. השימוש במחשב יהיה משחקים קצת הרבה אינטרנט מוזיקה לימודים
-
- 0 תגובות
- 629 צפיות
-
-
האם ידוע לכם על בעיה מסוימת?
-
- 0 תגובות
- 452 צפיות
-
-
שלום אני משתמש בחלונות XP פרו, אני מבצע כיבויי מחשב לוחץ --> התחל --> כיבויי --> תוך שניות כתוב "שומר הגדרות....". ואז המסך הופך לכחול ויש הודעה שגיאה. שאומרת: A problem has been detected and windows has been shut to prevent damage to your computer. if this is the first time you've seen rhis stop error screen, restart your computer. if this screen appears again, follow these steps: check to make sure any new hardware or software is properly installed. if this is a new installation, ask your hardware or software manufacturer for any windows updates you might need. if problems. continue, disable or remove any newly installed hardware or software. disable Bios me…
-
- 0 תגובות
- 686 צפיות
-
-
2 שאלות 1. מה עושים הMHZ בזכרונות? 2. מה עושים התזמונים בזכרונות? תודה!
-
- 0 תגובות
- 497 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות מעבד אי אמ די 2500 בקרוב , אמרו לבדוק סטפינג משהו כזה מה זה ?
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
נורא קשה למצוא חנות שמוכרת כזה דבר...
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
-
-
הלינק הבא שופך אור מעט שונה על האת'לון 64. ההתלהבות מהתוצאות שפורסמו ב TBREAK דועכת למראה הגרפים המוצגים בכתבה הבאה: http://translate.google.com/translate?sourceid=navclient-menuext&hl=en&u=http%3A%2F%2Fwww%2Ex86%2Dsecret%2Ecom%2Fpopups%2Farticleswindow%2Ephp%3Fid%3D91
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-
-
הייתי מעוניין לדעת איך אתם מעריכים את לוח האם הזה.
-
- 0 תגובות
- 505 צפיות
-
-
זהו לוח nForce3 150 למעבדי את'לון 64 (לא FX) סוקט 754: לינק למידע באתר ג'יגהבייט: http://tw.giga-byte.com/MotherBoard/Products/Products_GA-K8N%20Pro.htm ביקורות אמורות לצוץ בקרוב...
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
כמו שהכותרת אומרת , בלי להתחשב במחיר , איזה לוח יותר טוב ? ועוד שאלה קטנה - מזה תזמונים של זכרונות ?
-
- 0 תגובות
- 595 צפיות
-
-
לפני ששואלים שאלות כלליות על המעבדים, מומלץ לבדוק בלינקים הבאים : AMD AMD DURON(פורמט PDF) AMD ATHLON XP :cwm15: INTEL INTEL PENTIUM 3 INTEL PENTIUM 4 :cwm15: *למנהלי הפורום: אפשר לשים את הת'רד הזה כסטיקי?
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
1. משהו מכיר את הביצועים של הלוח אם הזה? 2. הצעה לזכרונות טובים - 256*2 DDR 333. 3. איך הכוננים הקשיחים של SATA? תודה
-
- 0 תגובות
- 431 צפיות
-
-
יש לי כרגע את הGigabyte GA-7VA, וקיבלתי את הASUS A7V8X-X. אני צריך לבחור באחד מהם וממש אין לי מושג איזה מהם עדיף... למישהו יש מושג?
-
- 0 תגובות
- 510 צפיות
-
-
דבר ראשון, אחלה פורום. רואים שמדובר באנשים רציניים שמבינים עניין. אז ככה, יש לי MB ישן עם ציפסט GB450 של אינטל. מעבד 1.3G וזכרון 256 RDRAM. על פי האתר של אינטל, לוח האם תואם למקסימום מעבד 2.0 עם 256KBIT. השאלה היא איפה אפשר להשיג מעבד כזה? בטח אי אפשר, אז השאלה היא על איזה שילוב MB -מעבד-מארז (1200~ ש"ח) אתם ממליצים ככה שאני אוכל להעביר את שאר החומרה (כולל הזכרון RDRAM אם אפשרי)? תודה רבה רבה
-
- 0 תגובות
- 492 צפיות
-
-
אם כן אז איפה? תראו מה עשו לו זה קטלךני ביותר http://www.xbitlabs.com/news/cpu/display/20030930171549.html
-
- 0 תגובות
- 508 צפיות
-
-
הדרייברים שמותקנים אצלי במחשב הם הכי עדכניים ה- 2.45, ראיתי שבאתר של Nvidia רשום שם NOTE: NVIDIA accelerated IDE drivers are not included in this release זה יכול להשפיע על הביצועים של הדיסק הקשיח? כי בכל זאת רשום שם שהחבילה מגיעה עם IDE In-the-box 2.70. תודה ולהתראות.
-
- 0 תגובות
- 496 צפיות
-
-
http://www.bit-tech.net/review/269 אז מה אתם אומרים?
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
עברתי על thread-ים בפורום abxzone וניתקלתי ב thread הבא : http://www.abxzone.com/forums/showthread.php?s=a7cdc2dbb618f584e792452ac595c621&threadid=49814 האם זה נכון ? לא ראיתי שום הזכור לזה בכל מקום אחר ברשת.
-
- 0 תגובות
- 521 צפיות
-
-
קראתי ביקורות אבל אני מעדיף לשמוע מאנשים שהתנסו איתם.... יש אפשרות לארגן קניה קבוצתית במחיר לא רע (88$ ל-512MB ואולי פחות בהתאם לכמות)
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
שלום, קיבלתי היום לוח mATX מבוסס NF2 תוצרת Albatron,דגם KM18G Pro,הלוח הותקן עם דיסק קשיח חדש,ובעת ההפעלה הראשונית אני מגיע למסך שבו רשום nVidia Boot Agent,לאחר מכן רשום Boot from CD,ואז הוא רושם שמבחן המדיה נכשל,ושצריך לבדוק את הכבל... לאחר כמה שניות הוא רושם שצריך להכניס את דיסק הבוט וללחוץ Enter,מה שמחזיר אותי לאותה נקודה. עזרה plz... תודה מראש. *הדיסק הקשיח תקין.
-
- 0 תגובות
- 508 צפיות
-
-
אתה לוח שלי קניתי בגירסא 12 או 11 לפי מה שזכור לי הטפרטורה שהחיישן של המעבד מציין הייתה שיקרית לאחר עדכון של ביוס לגירסא 14 שהיה כתוב בגירסא שהם תיקנו את קריאות החיישן של המעבד הטמפרטורה ירדה 8 מעלות בערך. זכור לי שעופר (MAPHISTO) בדק אז את רמת האמינות של החיישן בביוס 14 והוא היה מאוד אמין. בביוס 18 זכור לי שאביט כתבו שהם עשו שוב מודיפיקציה לקריאה של החיישן. היום עדכנתי את הביוס לגירסא 19 והטמפרטורות עלו ב 7 מעלות +\- לדוגמא בביוס 14 בטמפ' של המעבד ב מצב IDLE הייתה בערך 35-37 ועכשיו זה לא יורד מתחת 44 מעלות. השאלה שלי היא האם הקריאה של החיישן בביוס 19 היא מדוייק ובאיזה מהביוסים החיישן משקר. יש לי קירור SK7+SF2 מהירות ה SF2 ב IDLE מכוונת ל 3000RPM לפעמים אפילו ל 2600RPM. …
-
- 0 תגובות
- 518 צפיות
-