מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,799 דיונים בפורום זה
-
סטיב הגדול מכולם בעוד פרק משעשע ומעניין, ללא ספק בעל כשרון הגשת תכנית, שהוא לטעמי בין הטובים שיש כיום בשוק:
-
- 0 תגובות
- 783 צפיות
- 1 follower
-
-
אני יודע שאני קרציה אבל אני מתווכח עם גורמים *אהמ* קצת עקשנים, שמאמינים לאתר העלוב הזה motherboards.org שנותן ל MSI 645 Utra, אני לא האמנתי - 4 מתוך 15 בביצועים !! שקרנים עלובים !! ב tomshardware הוא היה הכי מהיר מבין כל ה SIS שנבדקו, וזה ידוע שה SIS לוקחים את אינטל. אז מישהו יכול לתת לי כמה אתרים (לא הצלחתי למצוא) שמראים פעם אחת ולתמיד שהצ'יפסטים של SIS יותר טובים ויותר זולים מאלה של אינטל ? מן השוואה ראש בראש בין, הכי עדיף בין שני הלוחות שציינתי בכותרת, או משהו דומה אני רוצה לסיים סופסוף את הוויכוח האדיוטי הזה אני כבר מתייאש אנשים, בבקשה תעזרו לי !! תודה קישורים לספציפיקציות של הלוחות : http://www.msi.com.tw/products/mainboard/mainboard.php?mode…
-
- 0 תגובות
- 967 צפיות
-
-
מאמר בסיסי למדי, וזה בעצם היתרון - הוא מאוד פשוט להבנה, גם בשביל מישהו בלי יותר מדי רקע. http://www.hardwarecentral.com/hardwarecentral/tutorials/2427/1/
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
-
-
אני נמצא בנקודת החלטה בה אני רוצה להרכיב מערכת A64 אבל מחכה ל - PCI EXPRESS מישהו ראה באיזהשהוא מקום אזכור לגבי המועד בו יהיו זמינים לוחות מבוססי NFORCE 4 ? תודה
-
- 0 תגובות
- 449 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מחשב תקציבי חדש עם לוח אם של אסוס, ל AMD ועם כרטיס מסך מובנה. ראיתי שיש לוחות M2A-VM ו M2N-VM שניהם מגיעים עם או בלי HDMI. רציתי לדעת מה ההבדלים בין הצ'יפסטים (690 ו 7050) מן הסתם מבחינת ביצועים גרפיים (שם ראיתי ביקורת אחת שאומרת שה X1250 עדיף אבל לא משהו יותר מדי מקיף) ומבחינת שאר הפיצ'רים. בתודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 502 צפיות
-
-
היי, אני מחפש שילוש לאוברקלוק קליל.. שימושי המחשב הם שימושים רגילים בעיקר, כמעט ובלי משחקים. חשבתי על השילוש הבא עם רצון להכליל לוח שיאפשר שדרוג עתידי: Intel E4500 - בערך 600 ש"ח GA-P35C-DS3R - גם בערך 600 ש"ח http://www.giga-byte.com/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=2749&ProductName=GA-P35C-DS3R PQI DDR2 800MHZ 4096MB Dual Channel CL5 - מנועה 435 ש"ח בחרתי בלוח הזה בגלל האופציה ל DDR3, השאלה היא איך הוא באוברקלוק.. אם הוא לא טוב, יש לוחות אחרים עם תמיכה ב DDR3 שטובים באוברקלוק?
-
- 0 תגובות
- 432 צפיות
-
-
הזמנתי את הזכרונות האלה, רציתי לדעת אם הם מומלצים וטובים ? http://www.gskill.com/products.php?index=390 http://www.kitguru.net/components/memory/zardon/g-skill-sniper-ddr3-8gb-1600mhz-1-25v-sr2-memory-review/all/1/ תודה.
-
- 0 תגובות
- 665 צפיות
-
-
טוב, קצר וקולע. חבר שלי קונה מחשב חדש, השימוש העיקרי הוא פוטוקאד והוא אמר לי שזאת תוכנה כבדה (אף פעם לא התעסקתי איתה). חשבתי על סמפרון 2800 754 האם זה יספיק?
-
- 0 תגובות
- 710 צפיות
-
-
יש לי 3X2GB 1333MHZ KINGSTONE ,אני מעוניין להוסיף עוד 6GB או 3GB העיקר שיהיו סט של שלוש. אני כבר לא מוצא את הדגם שקניתי לפני 3 שנים הם קטנים יותר מהסטנדרת , איזה זכרונות אפשר להרכיב הדגם שיש לי הוא KVR1333D3N9/2G
-
- 0 תגובות
- 709 צפיות
-
-
מה ההבדל בין המעבדים החדשים של amd לבין הסדרת Q של אינטל?..????
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
אהלן לכולכם, אני רוצה לארגן קנייה קבוצתית של זכרונות, ואני צריך אתכם בתור חלק מהקבוצה (זה למה קוראים לזה קנייה קבוצתית ). כל מי שרוצה לקנות זכרונות איכותיים (כדוגמת OCZ Platinum/Gold או משהו איכותי אחר) שיכתוב כאן בת'רד, ואם יהיו מספיק קונים דנדן יארגן לנו קנייה קבוצתית. סבבה? סבבה. יאללה לעבודה ;D
-
- 0 תגובות
- 661 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לדעת האם המפרט הבא יביא לי ביצועים טובים למשחקים ואם תוכלו לשפר לי אותו ולהישאר באותו טווח מחיר. אני מעוניין לא לחרוג מ-3500 ש"ח אבל אשמח להצעות ייעול שיוסיפו כמה מאות שקלים בודדים. המפרט הוא: מעבד: Intel Core 2 Duo E4500 לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3L זיכרון: Transcend 2GB DDR2-667 CL5 כרטיס מסך: Gigabyte Nvidia Geforce 8800GT 512MB ספק כוח: HEC 500W הארד-דיסק: קיים, לא כלול במחיר מארז: קיים, לא כלול במחיר האם המעבד הנ"ל שווה משהו בכלל עבור משחקים ? אשמח לכל עזרה שהיא, תודה מראש ! נא להעביר לפורום מפרטים, טעות שלי
-
- 0 תגובות
- 426 צפיות
-
-
שלום חבר'ה, הורדתי את התוכנה SpeedFan כדי לעקוב אחרי מהירויות המאווררים שלי וטמפרטורת המעבד שלי. 1. מישהו יודע מה הטווח הרצוי שלהם? 2. האם מישהו מכיר את התוכנה ויודע להגיד לי מה הנתונים הרלוונטים שם? תודה
-
- 0 תגובות
- 441 צפיות
-
-
הצעת מחיר - skypc.co.il 1398 Intel Core 2 Quad Q6600 Box 526 ThermalTake BigWater 735 532 GIGABYTE GA-P35-DS3L 2,496 ₪ סכום כולל מע``מ (כולל משלוח של 50 שקל) מה דעתכם, יתאים לOC? יש לי יותר כסף.. אני פשוט שוקל אם להשקיע אותו בלוח שיותר יתאים לOC או שזה יספק אותי (לא מתוכנן משהו קיצוני מדי, רק שיהיה משהו נחמד ושקט...)
-
- 0 תגובות
- 446 צפיות
-
-
אשמח לדעת מה זה, על מה זה משפיע ומתי צריך וכדאי להתעסק עם זה... תודה
-
- 0 תגובות
- 750 צפיות
-
-
אני דיברתי פההרבה בפורום על ה Q9450 ואמרו לי לחכות אז מחכה כפי שהבנתי יצאו עכשיו מרובעים חדשים וכפולים {יכול להיות שאני לא מבין... תודיעוני} בכתבה שקראתי פה הבנתי שהמעבד הנ"ל עומד לצאת מהשוק ביגלל החדשים א"כ מה המעבד הכי מישתלם אם אני קונה תוך שבועיים-חודש מחשב עדיף לחכות כמה שיותר ביגלל הכרטיסי מסך גם תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 476 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חדש בפורום ואשמח לקבל את עזרתכם היות והידע שלי בחומרה הוא דל, אשמח לקבל את עזרתכם בשאלה הדי בסיסית שלי: כרגע יש לי AMD64BIT שרץ על לוח אם מסוג Albatron K8X800 Pro 2 עם סטיק זיכרון דואלי יחיד של 512RAM PC3200 R2 מסוג OCZ. אני רוצה להוסיף עוד סטיק של 512mb למחשב, כאן מגיע תורכם. אני רוצה לדעת במה אני צריך להתחשב בקניית סטיק הזיכרון החדש? כלומר, אני לא רוצה שהתזמון של הזיכרון הישן שלי היפגע והאיכות של הזיכרון (הבנתי ש OCZ היא חברה מעולה) תשאר גבוהה גם כן.... איזה זיכרון כדי לי לקנות? אותו זיכרון בדיוק? כמו כן רציתי לשאול אם תהיה לי בעיה להריץ את הסטיק הנוסף בדאול צ'אנל? הלוח שלי תומך ב 2 ערוצים דואלים ו 2 SDRAM לא? מודה לכם מקרב לב!
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
היי, חיפשתי לוח ונראה שהלוח הנ" נראה משתלם תקציבית וביצועית, למרות שאם קיים משהו בשוק שנותן מענה יותר חזק, אולי ישתלם להוסיף עוד 200-300 ש"ח, מה אתם אומרים? בעיקרון הלוח כנראה יאכלס את ה(תלוי בתשובות בתרד הקודם ;D) : Q6700 או Q6600 או E6850 תודה
-
- 0 תגובות
- 455 צפיות
-
-
ב"ה שלום חברים 2 לוחות חדשים מבית פוקסקון הגיעו לארץ ע"י היבואן "לייף מחשבים" והם : FoxConn P9657AA-8EKRS2H הלוח מבוסס ציפסט 965P שתומך בכל סוגי מעבדי CORE 2 ו ICH8R שתומך בכל סוגי ה RAID הבאים 0, 1, 5, 0+1, JBOD ומחירו יהיה החל מ 700 ש"ח עד 800 ש"ח. FoxConn 975X7AB-8EKRS2H הלוח מבוסס ציפסט 975X שתומך בכל סוגי מעבדי CORE 2 ו ICH7R שתומך בכל סוגי ה RAID הבאים 0, 1, 0+1, 5 ומחירו יהיה החל מ 1,150 ש"ח עד 1,300 ש"ח. 2 לוחות נוספים מבית אלבטרון הגיעו לארץ ע"י היבואן "רוסטק" והם : Albatron PXP965 הלוח מבוסס ציפסט 965P שתומך בכל סוגי מעבדי CORE 2 ו ICH8 שלא ממש תומך באופצית ה RAID לצערנו כמו ICH8R מה שמהווה חיסרון ללוח זה ! ומחירו יהיה החל מ 750 ש"ח עד 900 ש"ח. Albatron PX975X …
-
- 0 תגובות
- 643 צפיות
-
-
ללוח הזה יש שני סלוטים של PCI-E רציתי לדעת אם יש דרייברים פרוצים שיאפשרו SLI והאם אני צריך SLI BRIDGE כדי לאפשר SLI אני חיפשתי קצת בפורומים אחרים אמרו שיש דבר כזה למרות שאף אחד עוד לא בדק בעצמו .... עריכה: מצאתי את הדרייברים הנחוצים , וזה ממש הופך אותו ללוח של SLI , אפשר לחשוב שהחריץ השני עם X4 מגביל אבל בהשוואה עם מערכת דומה ולוח SLI "תקני" אין הרבה הבדל , כמובן שצריך SLI BRIDGE כמו בכל SLI כדי לקבל את המקסימום וזה אפשר להשיג בקלות מ EBAY ...
-
- 0 תגובות
- 507 צפיות
-
-
החלטתי לתרום חלקים של מחשב/ ציוד היקפי לאנשים שבאמת צריכים/ זקוקים ואין להם אפשרות כספית לקנות..
-
- 0 תגובות
- 825 צפיות
-
-
למרות שאמרתם רבעון רביעי האם יש תאריך השקה ברור ?
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש! יש לי עכשיו בעיה בכרטיס מסך יש הרבה איבותים ויש לי בעיה עם העכבר אז יום שלישי אני נותן לחנות את המחשב!! אז בPCMARK04 קבלתי 1400 נקודות בערך זה בסדר לזיכרון הזה samsung 512 ddr 400mhz pc3200 :-[ רק תגידו לי כמה עם זיכרון כמו שלי אני צריך לקבל נקודות בערך ! :-[
-
- 0 תגובות
- 458 צפיות
-
-
crosair ddr2 2048mb (1024mbx2) 667mhz cl5 או g.skill ddr2 2048mb (1024mbx2) 800mhz cl4 מה יותר טוב מיבניהם ומה ההבדלים? ואם יש משהו יותר טוב במחירים האלה? תודה רבה אנשים
-
- 0 תגובות
- 457 צפיות
-
-
גרסה הנדסית מוקדמת של דגם ה-Ryzen 7 5700G נבחנת לראשונה - ומציגה שיפורים דו-ספרתיים בהשוואה לדגמי Ryzen 3000 מקביליםלכתבה
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
- 1 follower
-