מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,793 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש לוח אם שתומך רשמית במעבדים עם 800MHz FSB. התקציב שלי הוא 700-800 ש"ח, אז תמליצו על אחד טוב.
-
- 0 תגובות
- 595 צפיות
-
-
שלןם לכולם, אני מעונין לקנות זכרון נייד בחיבור usb דבר ראשון אני לא מבין מה ההבדל בין דיסק אונקי לזכרון נייד רגיל (יש הבדלים עצומים במחיר)? דבר שני האם כדאי לקנות עכשיו (אני מעונין ב 256 מ"ג) או שצפוייה ירידת מחירים ? דבר שלישי האם חברה לא מוכרת כמו ur מספיק טובה בתוספת אחריות לשנה של היבואן ? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
-
-
מזה ? CAS 2 RAS !? כל הדברים האלו, מה הם אומרים ? מישהו יכול אחת ולתמיד להסביר את הנושא הזה עד הסוף ? בבקשה תענו תשובות רציניות, לא נראה לי... ולפי דעתי, אלא תשובות של אנשים שיודעים. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
(עריכה: גיא, דיר באלק אתה כותב שוב פעם עם היוזר שלי! ותלמד לתת כותרת מתאימה לא סתם את שם הלוח ) יש לי בעיה עם לוח זה, IDE 2 פשוט לא עובד הוא נבדק על 3 לוחות זהים ובשלושתם בעיה זהה, הרכיבים המורכבים על הIDE 2 לא עובדים, הרכיבים נבדקו על IDE 1 ועבדו, הוחלף הכבל ולא עזר, כמו שאמרתי גם את הלוח החלפתי פעמיים (כלומר 3 לוחות עם אותה בעיה).
-
- 0 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שלום אנשים! יש לי בעיה מעצבנת ונגמרו לי הרעיונות: הבורד: gigabyte 7vrxp rev1.1 /bios f12 הבעיה: לאחר התעוררות ממצב חיסכון בחשמל S3 (STR) ביצועיי הגרפיקה פשוט צונחים - ממש עלובים, אם זה ב2D , אם זה ב 3D (זה היה עם הGF2 , זה עדיין גם עם ה 9500P) והטמפרטורות של המעבד והלוח לא קריאות (0) אחרי ריסטרט הכל חוזר להיות בסדר. ניסיתי גרסאות ביוס שונות ומשונות, התקנה מחדש של XP ,עדכונים אפשריים (מיקרוסופט, וג'יגהבייט =enable s3 for usb) ראוי לציין יש לי עוד כרטיס רשת, SCSI , ו DXR3... חוץ מלנסות להוציא את כל הכרטיסים האלה יש לכם עוד רעיונות.. זה משגע אותי,אני רוצה לעשות suspend-to-ram* כשהמחשב לא עושה כלום (אל תגידו לי להשאיר דלוק\כבוי או לעבור למצב S1...) *str=שהכל כבוי, כו…
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-
-
הבנתי שואוטוטו יש ירידת מחירים למעבדי אינטל... אחרי ההשקה של המעבדים שפועלים בבאס 800 ירדו מחירי ה 533 למישהו יש מושג בכמה ירד המעבד הבא 2.533 533 אני אשמח עם מישהו יוכל למצוא לי את הטבלה שמראה את ההעדכונים במחירים
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-
-
חרשתי אל האתר שלכם ושלהם ולא מצאתי מישהוא יכול לתת לי לינק
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
קניתי זכרון של MICRON 256 333MHZ אני רוצה לדעת איך אני יכול לכוון בביוס שהזיכרון יוציא את כל התפוקה שלו אני שמעתי על CAS 2.5 2.0 ,T1 וכו אבל אני לא הבנתי מה צריך לעשות אם יש עוד דברים שיעזרו לי תגידו לי בבקשה יש לי לוח של GIGABYTE 7VRXP תודה רבה IDD
-
- 0 תגובות
- 702 צפיות
-
-
-
-
רציתי לדעת מה אומרים האותיות בדגמים השונים של קורסייר ואיזה מהם הוא הכי טוב לאוברקלוק. תודה
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
-
במיבחנים של hardocp הKT600 החדש לוקח את ה-NFORCE2 החדש אפילו שאין לו DUAL CHANNEL תחשבו מה יקרה אם יוסיפו לו DUAL CHANNEL
-
- 0 תגובות
- 462 צפיות
-
-
שלום יש כפי שהבנתם את הלוח של ABIT AT7 MAX 2 ואני רוצה עכשיו לשים לו דיסק קשיח שתומך בS-ATA עכשיו השאלה היא האם הS-ATA בלוח הזה הוא רייד או כמו IDE רגיל רק S-ATA אני חייב לדעת כי לא כתוב בספר ולא באתר כלום רק שזה S-ATA 150 לפני שאני מזמין כי אם זה רייד אני אקח שניים קטנים יותר מאחד גדול ואחבר אותם . בבקשה תשובות רציניות ולא למה אתה צריך את זה או דברים שלא קשורים לשאלה בבקשה דחוף CUPRA
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
אני מחפש לוח אם למעבד AMD Athlon XP 3000+ Barton (512K, 333 Mhz) BOX CPU וזכרונות ddr 3500 לוח שיהיה טוב ושל חברה טובה תקציב טוב לא מופרז
-
- 0 תגובות
- 572 צפיות
-
-
-
איזה לוח אתם ממליצים ל- p2.4b ? : ABIT BH7 Intel 845PE או Gigabyte GA-8IPE1000 Intel 865PE
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
כל גירסאות ה1000 1100 PRO עם FIREWIRE שמומלצות כאן ונמכרות בארץ פשוט לא מופיעות שם, רק הגירסאות הפשוטות יותר. מה הסיבה?
-
- 0 תגובות
- 535 צפיות
-
-
-
הלוח הכי משתלם וכדאי בעל אופציית השדרוג הכי ארוכה כי אני לא קונ לוח כל יום... חייב שיפעיל לי את ה1700 ויילמט שלי בבאס 400... אבל שאני יוכל לשדרג ל 2.4C או משהו בסגנון...
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
ראיתי שיצאו גירסאות ביוס חדשות ללוחות של איפוקס , שמעתי שהם ממש טובות.. אבל הם עדיין בגירסאת בטא , מישהו כבר ניסה אותם? (רצוי על הלוח +8rda) תגובות? הערות?
-
- 0 תגובות
- 524 צפיות
-
-
איך הביצועים של הלוח ה OC לא מש איכפת לי, אם אפשר לינק לביקורת תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
http://www.theinquirer.net/?article=9738 מישהו מוכן להסביר לי איך "סיליקון יותר טוב" משפיע על ביצועי המערכת?
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
מחפש מידע על לוחות M למעבדים 8086,80286,80386,80486, Pentium pentium 2 .... pentium 4 יש למשישהוא מידע איפה אפשר למצוא כאלו?
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
איך ה-O/C שלו? האם הוא ייתן ביצועם טובים יותר במשחקים? לא מזמן היה באתר של טום ביקורות על לוחות NFORCE 2 שתומכים במעבדים החדשים של בארטון עם ה-400 FSB והוא היה לא רע. אם יש לכם ביקורות זה יעזור תודה.
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-