עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. הרצון להתחרות סוף כל סוף מניב חדשות טובות לצרכן - אינטל מכריזה על הורדת מחירים משמעותית עבור חלק ממעבדיה השולחניים בסדרת Core Ultra 200Sלכתבה

2. Started by raiman1,

חיפשתי בוויקיפדיה אבל אין בעברית...

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by numnumnum,

היי. ברשותי מחשב All in one Toshiba Toshiba DX735-D3201: http://support.toshiba.com/support/modelHome?freeText=3132888 4 ג׳יגה זיכרון. לפי תוכנת CPU-Z, זה DDR3 1333, סמסונג, דגם m471b5773dh0-ch9. שני סלוטים במחשב, שניהם תפוסים. מעוניין להרחיב ל-8 ג׳יגה. האם כל זיכרון ddr3 1333 יתאים? האם הזיכרון הספציפי הבא יתאים? Komputerbay 8GB (2x 4GB) DDR3 SODIMM (204 pin) 1333MHz PC3-10600 8 GB (9-9-9-24) Laptop Memory Kit - Retail Package- (Not for Mac) https://www.amazon.com/dp/B0031GK3OI/ref=cm_sw_r_awd_7kzivb16YHSK2 https://www.amazon.com/dp/B0031GK3OI/ref=cm_sw_r_awd_7kzivb16YHSK2 האם 1600 מגה הרץ יכול גם להתאים? מוסיף גם תמונה של פרטי המעבד, לפי CPU-Z.

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  4. Started by AOF,

לפני 4-5 שנים קניתי את המחשב הנוכחי שלי, עם 4GB RAM. היום זה בקושי מספיק לי למערכת הפעלה + כמה טאבים אז החלטתי לשדרג. הבעיה היא שאני הולך לאיבוד בנושא של האם אני בכלל יכול לשדרג עם הלוח שיש לי, ומה הכי כדאי. הלוח אם:gigabyte p55-usl3 ו2 RAM של 2GB כל אחד של Patriot. האם מומלץ לקנות אחד של 8? או 2 של 4? או 4 ו8 וכו'.. תודה מראש לעוזרים

5. Started by DJO,

שלום, האשכול שלי ננעל בהתקפת נעילות האחרונה של אט'לון בכל מקרה הנה הלינק למי שרוצה לראות מה כבר דובר בעניין ולמי שאין כח אז בקצרה. יש לי כיום לוח אסוס עם ציפסט i440BX עם מעבד P2 350. אני שואל לשדרג את המעבד שלפי הבנתי הוא נמצא ב SLOT1. שאלתי היא איזה מעבדים מהירים יש על הסלוט הזה (חלק מה P3? סלרונים?) או/ו האם יש מתאם שאני אוכל לשים מעבד יותר חדש. אנא אל תמליצו לי לקנות מחשב חדש, זה יקרה מתישהו, לא עכשיו. עכשיו אני רוצה לשים כמה מאות שקלים על מעבד יותר מהיר.

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. תקציב בסביבות ה-800-900 אבל לא קשיח. * אני מעוניין בלוח ASUS כי יש להם תוכנת OC אוטומטית שמניסיוני עובדת מצויין. * לצרכי פיתוח יש צורך ב-UART והרבה יציאותצ USB. כמה שיותר יותר טוב. נכון שיש מפצלי USB וגם ממירים מ-USB ל-UART אבל אם ניתן אני מעדיף להמנע מהם. * יש טעם להעדיף לוחות תואמי IVY BRIDGE מאיזו סיבה? תודה. ד"א - יש איזושהי סיבה להעדיף I5-3750K על I5-2500K בכלל?

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by ydyehuda,

שלום לחכמים :hi: אני לפני קנית מחשב חדש, שימושי OFFICE ו VIDEO EDITING וכמובן משחקים ללא דרישות מיוחדות (לא המילה האחרונה במשחקים) 1) INTEL או AMD, מי ולמה? 2) איזה לוח אם מתאים להמלצה מ-1 תודה מראש, יהודה

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by orengreen,

Hello, first of all, I apologize for not writing in hebrew (I'm using a non-hebrew keyboard, but you can write in hebrew) and telling you guys what a great site this is!!! I need to buy a new motherboard (+CPU) and a new video card. I'm looking for something that is not "top of the line", because I don't want to pay so much, so I'm looking for something just one level below the best. I am a gamer, but not really heavy, and I'm not going to do overclocking. What combination (motherboard+CPU) do you think I should buy? Also, my memory sticks (DDR-SDRAM PC-3200/400) are still good, so if I can keep them that would be good. They are both 512MB. Finally, I know this i…

• 26 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. יש לי את המעבד הנ"ל עם לוח P7P55D LE קירור זלמן 7700ALCU כשקניתי אותו ניסיתי לעשות OC למעבד והבנתי שהקירור הזה לא בשביל זה.... עכשיו יש לי הזדמנות למחור לחבר את כל הסט הזה. ולקנות I5 2500K עם לוח מתאים? כדאי? המחשב בעיקר למשחקים....אבל אני עורך מדי פעם ווידאו.. הכרטיס מסך שלי כרגע GTX 275 בקיץ אני אחליף אותו ח GTX 570... איזו לוח כדאי ??? Gigabyte GA-P67A-UD3 MSI P67A-GD53 Gigabyte GA-P67A-UD3P ASRock P67 Extreme4 Asus P8P67 MSI P67A-GD55 ASRock P67 Extreme6 Asus P8P67 Pro MSI P67A-GD65 מבין כל אלה ;D

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by hck,

היי, ברשותי מחשב בן כ7.5 שנים. לוח אם Gigabyte Z370 HD3P, עם מעבד I7-8700 ו64GB זכרון SSD שלSamsung 960 evo בנפח 250GB + כרטיס מסך GTX 1060 6GB. המחשב משמש בעיקר לעריכת תמונות. שקלתי לשדרג אותו בגלל שתוכנות העריכה PS, LR, Topaz נהיו ממש כבדות ואני מרגיש שהמחשב נהיה איטי. בגלל שעלות מחשב חדש וחזק היא מאוד גבוהה שקלתי כרגע לפרמט את המחשב ולהגדיל את הSSD בכדי שהכל ירוץ עליו במקום על כונן SSD רגיל וככה למשוך עוד חצי שנה- שנה. האם יש כרטיס SSD NVMe PCIe 3 שהוא יותר מהיר *משמעותית* מה960 EVO שלי? האם התוכנית לפירמוט המחשב והגדלת הSSD שווה את ההשקעה ואכן ארגיש שיפור בביצועים?

11. Started by DIGITAL,

קרוב שלי מגיעה מחו"ל שבוע הבא ויש באפשרותו להביא לי לוח אם אני מתלבט בן AT7 MAX2 ABIT לבן ASUS A7V8X. מחיר ה ASUS בחול לגרסה המלאה 170$ לעומת מחיר ה ABIT 210$ לגרסה מלאה. מי טוב יותר בלי להתיחס למחיר (ואני מבקש לא סתם תשובה אלה הסבר מאחורי התשובה כמו ניסיון אישי, נידע על בעיות בדגם זה או אחר וכ"ו). DIGITAL

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. Started by T-Flash,

בשבוע האחרון ראינו תוצאות בבנצ'מארקים של המעבד Core E6600 שהופיע אצל הOcer הסיני VictorWang. המערכת שבה בודק המעבד, רחוקה מלהיות מושלמת... היו הרבה אי תאימות בין הרכיבים. היום, המעבד X2 4600+ AM2 הופיע אצל ויקטור. בבדיקות, הוא השתמש עם זיכרונות DDR2 667MHZ ולוח אם היה בעל כמה באגים ב BIOS... ומעבד ממוהר עד 2.7GHZ... התוצאות: * pi_1m=39.8sec (conroe 2.4G=21.25sec) * PCMark05 cputest=5510 (conroe 2.4G=6101) * 3DMark03 cputest=1073 (conroe 2.4G=1413) * 3DMark05 cputest=5582 (conroe 2.4G=8320) * ScienMark2.0=1454 (conroe 2.4G=1310) * pi_fast=46.03/58.44 (conroe 2.4G=32.55/40.41) * sisoft alu=24220/11022 * sisoft multi=51287/55489 * sisoft m…

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by efee123,

יש דרך או אפשרות להציל אותו? הוא לא היה מחובר לחשמל כשהוא נרטב... תודה!

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by scylla,

אני רוצה בעתיד לקנות זכרונות חדשים במטרה ברורה: אוברקלוק. קראתי את הדיון על הA-DATA, והופתעתי מהביצועים שלהם, אבל למרות זאת, היא חברה לא מוכרת כמו OCZ או מושקין או קורסייר, רציתי לשאול אתכם מה אתם ממליצים? לקחת את הADATA, או לקחת OCZ או חברה אחרת שתציג ביצועים יותר טובים כמובן עם תזמונים יותר טובים. כמובן שאני מתכוון לזכרונות PC4000 אבל גם PC4200 יתקבלו בחיוב! בכל מקרה אני רוצה לדעת אם יש הצדקה למחירים הגבוהים של קורסייר ומושקין למשל.

• 24 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by SHAY LOTAN,

תמיד בלוחות האם הישנים היה כרטיס מסך מובנה מאז ה GPU מובנה בתוך המעבד , השאלה אם בלוח הזה יש כרטיס מסך מובנה כי רשום שזה מובנה ולא רשום איזה דגם https://www.gigabyte.com/Motherboard/GA-A320M-S2H-V2-rev-11#kf

16. Started by Lirux,

אני שוקל להחליף את השילוש של הלוח אם מעבד וזיכרונות כדי לקבל תמיכה ב ddr2 אבל אני לא יודע אם זה שווה כי מתי שהוא יעברו ל ddr3 אז אולי שווה לחכות עם זה... או שהקונרויים של היום יתמכו ב ddr3 ?

• 23 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by 1nstall,

היי אני מכין מפרט לבן-דוד שלי ואני לא יודע איזה מבין הלוחות האלה יותר טוב? אני מדבר מכל הבחינות... תודה מראש install

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by tal_levi1000,

כמה יכול לעלות שרת עצבני כזה Transport VX50 עם כל האפשרויות מותקנות?? זה תומך ב 8 אופטרונים 16 סטיקים של ראם... (לא בטוח שזה אמור להיות בפורום הזה פשוט לא ידעתי איפה לשים את זה)

• 39 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by mc_elad,

שלום שמי אלעד אני קניתי מחשב נייד ולפי המפרט של המחשב הזכרונות הם DDR4 2133MHZ ,התקנתי שתי תוכנות שיבדקו מהם הרכיבים של המערכת ..ולפי התוכנות הזכרונות הם DDR4 והמהירות היא באיזור ה 1064MHZ ..שאלה האם יש הבדל בין המהירות במאמץ לבין המהירות במנוחה(בדקתי במנוחה) ? האם יש DDR4 במהירות זיכרון כזו כמו שהתוכנות מראות לי?

20. מנכ"ל אינטל החדש פט גלסינגר חושף תוכנית מלהיבה עבור החברה לשנים הקרובות שכוללת הרחבת מפעלים, שיתופי פעולה ותחילת ייצור של שבבים בטכנולוגיות מתקדמות יותרלכתבה

21. http://www.tms.co.il/cat/79/22:1602

22. אני עומד לקנות מחשב ורציתי לדעת מהו לוח האם הטוב ביותר שנותן יחס ביצועים למחיר הטוב ביותר אשמח לכל מענה והסברים אלו הלוחות שאני מתלבט ביניהם: ASUS-P5KR GIGABYTE GAP35CDS3R GA-P35-S3L אך אם למישהו הערות אשמח לקבל המחשב מיועד לרנדרים ועבודה בפוטושופ עם מעבד Q6600 זיכרונות OCZ GOLD 2 GB 667 כרטיס מסך MSI 7600 GT

• 28 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Started by DarkenHero,

אהלן חברה, לפני בערך שנתיים קניתי מחשב ממפרט שאתם הרכבתם לי (תודה על העזרה אז) ורציתי לשאול משהו. לי יש מעבד AMD Phenom II 955 x4 Black Edition. המהירות שלו אמורה להיות 3.2Ghz אבל למעשה הוא תמיד פועל לי על 800Mhz. (המכפלה יורדת מx16 ל x4). קראתי שזה כביכול מנגנון שלו כדי שהוא לא יפעל סתם, אבל גם שביטלתי את הC1E וגם את הCool'n'quite הוא עדיין ממשיך לרדת ל800Mhz. זה מפריע לי במשחקים בעיקר כי כל הזמן יש לי לאגים מטורפים בחלק מהמשחקים בגלל זה. ד"א זה לא בגלל הכרטיס מסך כי הוא nVidia Geforce GTX 470. ניסיתי גם לעשות שהמתח קבוע, וגם לשנות את ההגדרות צריכת חשמל המינימאליות למקסימאליות וזה לא עוזר.. תודה רבה על העזרה!

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by assafmag,

מה אתם אומרים על הזכרונות האלה של G.SKILL: g.skill 2x1gb ddr2800 5-5-5-12 1.9v-2.0v +heat spreader

• 30 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. היה לדוד שלי את הלוח הזה ASUS P7H55-M LE LGA1156, ויום בהיר אחד התחילו בעיות של קריסה, תקיעה פתאומית של המחשב, מסכים כחולים לרוב. אחרי המון עבודה הצלחתי לבודד את הבעיה לחריץ זכרון אחד על הלוח. הלוח כבר לא באחריות (וגם נקנה מנעה מחשבים ז"ל), ומשיטוט קצר לא מצאתי אף מקום שמוכר לוחות בתושבת 1156(!) מצאתי ב"מציאון" של KSP את זה Gigabyte GA-P55A-UD4P אבל הם נותנים רק חודש אחריות ולך תדע מה עבר עד שהגיע למציאון... האם יש משהו שפספסתי? האם לא תהיה ברירה אלא לקנות גם מעבד אחר? תודה לכם,

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים