מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,824 דיונים בפורום זה
-
שלום חבריוס! אני רוצה לשים מחשב קטן שיהיה בסלון שיריץ סרטים. החלטתי ללכת על MINI-ATX, יש לי כבר הארדיסק 40 ג'יגה, זכרון 256 סמסונג-DDR, ג'יפורס 2-למרות שאני חושב שאצטרף משהו יותר איכותי ליציאת וידאו, וסידירום לא בעיה להשיג השאלה האם כל החלקים האלה ה"רגילים" מתאימים ללוח אם MIN ATX?? על איזה לוח אתם הייתם ממליצים לי? אני חשבתי על זה http://global.shuttle.com/Product/MotherBoard/mbd_Spec.asp?M_id=62 הוא עולה 180 ש"ח. נראה לי לא רע בכלל..ויש בו אפילו כרטיס מסך מובנה עם שתי יציאות למסכים, השאלה שעלתה בראשי האם יש ללוח גם יציאת וידאו לטלויזיה??? אם כן אז ממש טוב, אם לא האם כרטיס מסך רגיל יתאים? או שיש גם כרטיסי מסך שהם מיני או משהו כזה? ד"א יש איזשהו אתר שמוכר לוחות/מארזים MIN…
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מה יהיה עדיף ? לקנות לוח טוב יותר וזכרונות פחות טובים ולעבוד עם מחלקים לזכרון או לקנות לוח פחות טוב וזכרונות טובים יותר ולעבוד ביחס של 1:1 ? התקציב הוא בינתיים 2700 ש"ח ללוח + זכרונות.
-
- 28 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לוח אם: P6NG Neo-Digital מעבד: Core 2 Duo E7400, 1066Mhz, s775, 3MB זיכרון: 2 ג'יגה של זיכרון ג'נרי 800 Vista Media Center מה שירוץ עליו השאלה היא אם בעצם המחשב יעמוד ב-1080p בלי תקיעות וחלק? וגם אוליי אם פרו 9 יוכל לרוץ על זה חלק לא ברזולוציה הכי גבוהה משהו סביר?
-
- 22 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מנכ"ל אינטל החדש פט גלסינגר חושף תוכנית מלהיבה עבור החברה לשנים הקרובות שכוללת הרחבת מפעלים, שיתופי פעולה ותחילת ייצור של שבבים בטכנולוגיות מתקדמות יותרלכתבה
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
- 2 followers
-
-
יש לי זכרון שאלו הפרטים שלו: Module Name Samsung M3 68L3313CT1-CB0 Module Size 256 MB (2 rows, 4 banks) Module Type Unbuffered Memory Type DDR SDRAM Memory Speed PC2100 (133 MHz) אני רוצה להוסיף עוד 256. קודם כל האם לוח האם שלי תומך בדואל? יש לי לוח אם Intel Brownsville D845GBV אם אתם לא יודעים אז איך אני יכול לבדוק אם הוא תומך בדואל? אם הוא תומך אז איזה זיכרון הייתם ממליצים לי להוסיף? אם הוא לא תומך אז אתם חושבים שעדיף לי לוותר על הזכרון הקיים ולהחליף אותו ב-512?
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מתכוון לשדרג את המחשב ומחפש כעת לוח אם שיתאים למעבד פנטיום 4 (בין 2.4 ל 2.6 GHZ). הקריטריונים החשובים הם ביצועים, יציבות ותוספות. הדגש על: זכרון: 333 DDR תמיכה ב PC2700 - חובה USB 2.0 - חובה כרטיס רשת: 10/100 - חובה , 1GB - רצוי Firewire IEEE 1394 - רצוי מאוד Ultra DMA 133 - רצוי מהחיפושים שעשיתי עד עכשיו, נראה כי הצ'יפסט Intel 845 PE יכול להתאים. האם יש צ'יפסטים אחרים שבאים בחשבון ? על איזה לוח אם הייתם ממליצים ? תודה, Flash
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מישהו יכול להביא השוואה נורמלית של שתי המעבדים האלה??
-
- 27 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ארגון תקינה מספק לנו פרטים טכניים אודות המשפחה הראשונה של יצרנית השבבים שתבוסס על 10 ננומטר - בעולם השרתים ומרכזי המידע לכתבה
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מתכנן לנסוע לחו"ל עוד כשבועיים ולפי בדיקה ב www.newegg.com המחירים בארה"ב זולים בהרבה מהמחירים בארץ. אבל אני פוחד מהענין של האחריות ולכן החלטתי לקנות שם רק את המעבד והזיכרון. וזה המפרט המוצע: ABIT NF7-SL v2.0 nForce2 Motherboard (Dual DDR400, AGPx8, S-ATA, 1394, 5.1 Sound, USB 2.0) 672.26 nis את זה אני קונה בארץ AMD ATHLON XP 2500 "Barton" 333 FSB PROCESSOR CPU- OEM 87$ (374 nis) GEIL DDR RAM 512MB PC-3200 Value 400MHz Ultra 73$ (314 nis) את אלה אני קונה ב www.newegg.com אז ככה, אני לא מכיר חנויות בארה"ב. אם מישהו מכיר חנות יותר זולה - אני אשמח. דבר שני, תעירו לגבי המפרט עצמו - האם הרכיבים טובים ומתאימים. אני לא מתכנן אוברקלוקינג בתקופה הקרובה אבל רוצה להשאיר אופצ…
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני החלטתי שאני רוצה לשדרג את המעבד שלי, אני לא רוצה לקנות מחשב חדש פשוט לשדרג את המעבד. כרגע יש לי P2 350 SLOT1. האפשרויות שיש לי זה או לקנות P3 SLOT1 או לקנות מתאם ואז לשים עליו מעבד אחר. האפשרות הראשונה מצאתי מישהו שמוכן למכור לי P3 866 SLOT1 ב 380 שקל, זה דיי המון כסף אבל זה מעבד חזק ובסלוט שאני צריך וזה אמור להיות פשוט מאוד. האפשרות השנייה היא ללכת על מתאם, אז קודם כל מה אתם ממליצים בכלליות ודבר שני בקשר למתאם יש: CPU Adaptor PC-PGA ( PIII ) CPU Adaptor PGA ( CELERON ) אחד זה בשביל P3 סוקט ואחד בשביל סלרון סוקט 370 אני מניח? נראה לי שיהיה לי עדיף ללכת על הסלרון כי סלרון 1.3 אני קונה ב 350 ו פ3 1000 ב 630. בכל מקרה אני אשמח אם יש למישהו רעיון לעזור לי, תודה!
-
- 22 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני רוצה לבנות לי מחשב משרדי (אופיס, סרטים באיכות רגילה ואינטרנט) איזה זוג עדיף? Pentium E5400, 2.7GHz, 800Mhz, s775, 2MB, DualCore, Tray http://ark.intel.com/Product.aspx?spec=SLB9V G41M-ES2L s775 C2D 1333Mhz, Intel G41, DDRII 800, VGA, PCI- http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3024#ov או Athlon II x2 Dual Core 250 3.0Ghz Socket AM3 Box http://products.amd.com/en-us/DesktopCPUDetail.aspx?id=594&f1=AMD+Athlon\%e2\%84\%a2+II+X4&f2=&f3=&f4=512&f5=AM3&f6=C2&f7=45nm+SOI&f8=&f9=4000&f10=False&f11=False&f12=True MA74GM-S2 AM2+, AM3, 740G, DDR2 800, VGA ATI HD2100, PCI-E, HDAudio, GBL http://www.gigabyte.co…
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כמה יכול לעלות שרת עצבני כזה Transport VX50 עם כל האפשרויות מותקנות?? זה תומך ב 8 אופטרונים 16 סטיקים של ראם... (לא בטוח שזה אמור להיות בפורום הזה פשוט לא ידעתי איפה לשים את זה)
-
- 39 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
בדף הראשי של האתר יש כתבה יפה על המעבד ואני שואל את עצמי - האם יכול להיות שמעבד של 6 ליבות AMD מקבל ציון יותר נמוך ממעבד I7 עם 4 ליבות OC 4Ghz ? מעבד AMD של 6 ליבות על 4.46Ghz - מקבל ציון של 2991 בCPU כאשר מחשב I7 על 4Ghz מקבל 3000+ - מדובר ב CPU TEST1 ב Vantege..
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, בתוכנית כרגע לקנות בימים הקרובים שילוש מעבד 2600X לוח אם ככל הנראה אם אמצא לו זכרונות B450 AORUS PRO זכרונות? הכיוון הוא 3200MHZ CL16, זה לפחות מה שמפורסם כמעט בכל אתר ותיק שאופטימלי למעבד הזה. תזמונים קצרים יותר עולים יקר יותר... באתר של לוח האם מופיעה הרשימה הבאה: אף אחד מהקודים של ג'י סקייל או קורסיאר לא מופיע בניו אגג חוץ מאחד שגם באתר של הזכרונות עצמם מציון שהם מתאימים לאינטל, ללא אזכור לAMD. זכרונות שמציון עליהם באתר ניו אגג שהם תואמים לAMD לא מופיעים ברשימה הזו. שורה תחתונה, אם הלוח תומך עד 3200MHZ, כל זכרון שהוא 288 פינים יתאים ללוח והרשימה הזו היא המלצה גרידא, או שצריך לבחור דווקא מתוך זה ונסיון לקח…
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
ייעצתם לי מה לקנות ואכן הקשבתי לכם. התקשרתי לSPYPC אבל אין להם במלאי אז התקשרתי לחנות אחרת וגם שם אין במלאי אז התקשרתי לחנות שלישית-wellcom, ושם הופתעתי לשמוע שהמחירים זולים. אפשר לומר זולים מדי. אין להם מעבד 3600 שהמלצתם, לכן אני אקח 3800. וזה עדיין זול יותר ממעבד 3600 מהחנות הכי זולה בזאפ. בקיצור הזמנתי לוח אם ומעבד (כמו שציינתי בכותרת). בנוסף החנות הזאת היא במקרה גם הכי קרובה אליי כך שבאמת יוצא משתלם. רציתי לשאול האם יש כאן משהו מוזר? איך זה שהם הכי זולים אבל לא מופיעים במקום הראשון בזאפ? איך הם מוכרים בכאלה מחירים? מה אתם אומרים? אני מצרף צילום מסך של הרכיבים אותם הזמנתי. הנה השרשור הקודם שלי כאן-http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=285486.0 [attachment dele…
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
איזה לוח הכי עדיף מבין השלושה ? בתודה מראש
-
- 23 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מה יש לכם להגיד על הלוח M הזה: http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=3097&catcode=171 הינה המפרט: http://img244.echo.cx/my.php?image=finish0xs.jpg אל תשימו לב לכרטיס מסך כי אני קונה את הכרטיס הזה : http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=2737&catcode= השאלה היא!!!! 1.האם כדאי לקנות את הלוח M הזה הנ"ל? 2.האם הוא יתאים למפרט ? :s05: תודה רבה מראש לכל העוזר!!!
-
- 27 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אילו זכרונות יותר טובים? :-/ :asthanos: :asthanos: OCZ או CORSAIR? תודה מראש.. :asthanos:. :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: ;D ;D :asthanos: :AR15: :saint: :saint:
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום רב, מחפש המלצה לזכרון של 8 ג'יגה - בקיט של 2 כדי שישאיר מקום לשדרוג בעתיד. לוח האם הוא DP67BG, אני מתכנם לעשות OC למעבד 2600K ולהגיע סביב ה- 4.5~4.7. 1. חנות מאיזור המרכז. 2. אין חשיבות לחנות. 3. עדיף כמה שיותר זול. תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ברצוני לעשות מערך CROOSFIRE של שני 7950 OC האם הלוח הזה יתאים GA-Z77X-UD3H? תודה לעוזרים!
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, האשכול שלי ננעל בהתקפת נעילות האחרונה של אט'לון בכל מקרה הנה הלינק למי שרוצה לראות מה כבר דובר בעניין ולמי שאין כח אז בקצרה. יש לי כיום לוח אסוס עם ציפסט i440BX עם מעבד P2 350. אני שואל לשדרג את המעבד שלפי הבנתי הוא נמצא ב SLOT1. שאלתי היא איזה מעבדים מהירים יש על הסלוט הזה (חלק מה P3? סלרונים?) או/ו האם יש מתאם שאני אוכל לשים מעבד יותר חדש. אנא אל תמליצו לי לקנות מחשב חדש, זה יקרה מתישהו, לא עכשיו. עכשיו אני רוצה לשים כמה מאות שקלים על מעבד יותר מהיר.
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
Hello, first of all, I apologize for not writing in hebrew (I'm using a non-hebrew keyboard, but you can write in hebrew) and telling you guys what a great site this is!!! I need to buy a new motherboard (+CPU) and a new video card. I'm looking for something that is not "top of the line", because I don't want to pay so much, so I'm looking for something just one level below the best. I am a gamer, but not really heavy, and I'm not going to do overclocking. What combination (motherboard+CPU) do you think I should buy? Also, my memory sticks (DDR-SDRAM PC-3200/400) are still good, so if I can keep them that would be good. They are both 512MB. Finally, I know this i…
-
- 26 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מה???? CORE 2 דגם 6600 עולה יותר מ 2,000 שקל ? ככה ראיתי בזיגזג
-
- 22 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
יש לי כרטיס מסך RADEON 9700 PRO של GIGA-BYTE ולוח אם GA-7VAXP של GIGA- BYTE שהוא תומך רק כרטיסי מסך 1.5v והכרטיס מסך שלי הוא 0.8v אמרו לי שאפשר לסדר את זה עם עדכון דרייבר לביוס אז בבקשה שמישהו יביא לי לינק לדרייבר הזה ושלא יגיד לי להיכנס לאתר של GIGA-BYTE נ.ב אני לא יודע איך עושים בדיקות של הכרטיס מסך (3D MARK לא שאני יודע מה זה וכל השאר). אבל אם אתם רוצים להסביר לי איך עושים את זה אני יביא לכם תוצאות של מה ששוה הכרטיס. אלה הפרטים של המחשב שלי: AMD ATHLON XP 2000 GIGA-BYTE GA-7VAXP CORSAIR 256 DDR 3200 MAXTOR 80 GB 7200 HERCULES GAME THEATRE XP GIGA-BYTE RADEON 9700 PRO
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-