מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
אני משתמש בלוח EPOX 8KDA3J, למיטב הבנתי הוא אינו תומך ב dual memory. האם אני טועה? אם הוא אכן אינו תומך ב dual memory האם יש טעם בלקנות זכרונות המיועדים לעבוד בקונפיגורציה כזו ומגיעים באריזה של 2 ? (כגון: OCZ DDR PC4000 ) :s05:
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היה ליא את הלוח של אפוקס 8KHA+ שהלך לי ואני עומד לקבל לוח חדש מאפוקס עכשיו יש לי את הלוח של גיגהבייט 7VTHX+ שאלתי היא: האם יש הבדל בין שני הלוחות? והאם כדאי להרכיב את הלוח של אפוקס ואת הלוח של גיגהבייט למכור?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ככל הנראה, לאחר שבהתחלה סירבתי להאמין, כנראה הלוח הזה הוא חתיכת חר* על מקל... תראו בעצמם באוברקלוקרז כנראה שאני לא יקנה אותו...
-
- 2 תגובות
- 698 צפיות
-
-
אני מדבר על ה Epox 8RDA ולא הEpox 8RDA+ האם הוא OC טוב? אני יודע שההבדל בינו ל+ הוא הSB שגורם לכך שהוא יהיה בלי NET,SS אבל האם יש עוד הבדלים ומידע שאני צריך לדעת עליו?
-
- 0 תגובות
- 457 צפיות
-
-
שמעתי שיש לו בעייה עם האורך של הכ. מסך.... יש לי INNO3D GF3 TI200 .צפוייה בעייה? ומה שמעתי שצריך לעשות לו עדכוני BIOS בשביל שהוא יעבוד נורמלי... אני כבר חושב לקחת במקומו את ה LEADTEK
-
- 2 תגובות
- 843 צפיות
-
-
לפני כמה ימים קיבלתי את החלקים המשלימים למחשב שלי - R9800Pro , ו OCz PC4000 Gold . התיישבתי להרכיב את המערכת החדשה שלי , שהמפרט הסופי שלה יוצא - AMD 2500+ Barton Epox 8RDA+ OCz PC4000 EL Gold Sapphire R9800 Pro לאחר כשעה של הרכבה , הפעלתי את המחשב , והוא פשוט מסרב לעלות . כל הרכיבים פועלים ( כרטיס מסך , הארד דיסק , הכל ) , אבל שום דבר לא עולה על המסך . השגיאה שמתקבלת על מסך השגיאות של הלוח היא FF , שלפי החוברת אומרת Boot Try . מה אני עושה ?
-
- 6 תגובות
- 779 צפיות
-
-
-
קראתי בפורמים שהלוח של אפוקס הוא פצצות אבל שגם הלוחות של ABIT הם הכי טובים ל OC בסוף לקחתי את האפוקס (אני מתכנן OC רצחני) זה בסדר ?
-
- 4 תגובות
- 839 צפיות
-
-
אני מאמין שהכותרת אומרת הכל, ד"א מהה הבדל בין כל הגרסאות של ABIT ? ההתלבטות שלי היא בין האפוקס לבין האביט הבסיסי (עולה 75 שקל מתחת לאפוקס)
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ראיתי ביקורות על שניהם שניהם לוחות מצוינים אבל האם האסוס שווים השקעה של עוד 150-200 שקל? לאסוס יש עוד כרטיס רשת וחיבורי אודיו (באפוקס הם באים כLINE IN וMIC ואם רוצים להתשמש בסראומד הם מתחלפים ומגיע גם פאנל חיצוני עם SPDF)
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי קיבלתי את הלוח הזה במקום ה NFORCE 2 של לידטק. אני בטוח שזה היה שווה (בלי תוספת מחיר :-X) עכשיו, ברצוני לדעת פרטים על הלוח הזה. מה היכולות OC שלו, איך הוא עומד במבחנים תחת לחץ וכ'ו... יש לי Athlon XP 2000+ וזכרון Crosair 512 3200/400. עוש משהו - הלוח מכוער ! תודה לכל העוזרים. ;D עריכה : מה זאת אומרת נועל את ה pci וה agp? תודה.
-
- 4 תגובות
- 832 צפיות
-
-
OK אני ידוע שהיה כבר כמה ת'רדים קראתי ,ולא הכי עזרו לי להגיע להחלטה. אני עדיין לא בטוח מה לקחת. לאפוקס יש שם טוב אבל חסרון של SATA (לא מדבר על 8rda3 אין לו SS ככה שהוא לא בא בחשבון) לאביט יש גם שם טוב וגם יצא לי להרכיב אחד כזה (לחבר) ,למרות זאת גם שמעתי על כמה אנשים מאוכזבים ממנו יש לו SATA וגם את הsata 2 pata שמאוד קורץ לי וגם קרור אקטיבי לNB. עכשיו מכיוון שהרבה פרטים על לאיפה הגיעו איתם יותר רחוק עם OC לא מצאתי וזה גם אחד מהדברים שיקבעו מה עדיף בסופו של דבר אז כל מי שיש לו אחד מהלוחות הנ"ל אנא שתפו אותי ואת השאר הפורום לאן הגעתם עם הOC כמובן שתציינו עם איזה זכרונות\מעבד או שפשוט תגידו(או שתצביעו) מה אתם אומרים כדאי לקחת עם איזה נימוק קטן למה.
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
שלום לכולם! איזה לוח אם הכי יתאים למעבד amd 2800+ ולכרטיס מסך Radeon 9600pro? EPOX 8RDA3 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=270_290_372&products_id=3781&advertisor=zap או ABIT NF7 2.0 Nforce 2 AMD http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=270_315_537&products_id=3507&advertisor=zap תודה מראש eXaLT
-
- 6 תגובות
- 759 צפיות
-
-
-
מי מהם יותר טוב מבחינת , נוחות , יציבות , OC(לא הכי חשוב) , פיצ'רים , תמיכה , אחריות והכל הדברים האחרים שמשפיעים על לוח אם... ענו לי הפעם זה דחוף! מחר אני הולך לקנות.
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני ממש מתלבט בין שני הלוחות אם הללו. לשני הלוחות ציפסטים דומים של NFORCE2, שניהם DUAL CHANNEL DDR 400, שניהם מפוצצים בפיצ'רים כוללים את הFIRE WIRE שאותו אגב אני צריך, SATA כרטיסי רשת מובנים. ההבדלים שאני מוצא הם ללוח של Abit יש כרטיס קול איכותי יחסית מובנה עליו דבר שחוסך כסף. לעומת הלוח של EPOX שהכרטיס קול המובנה שלו לא טוב בכלל. עוד יתרון שאני רואה אצל הלוח של Abit הוא ציפסט הGURU שמאפשר OC יותר טוב שכן גם ככה הלוחות אם של Abit ידועים בOC שלהם. שניהם אותו מחיר 590ש"ח. כמובן שהמעבד שאני קונה AMD 2500 barton.
-
- 7 תגובות
- 774 צפיות
-
-
אני כבר משתגע. מה יותר טוב ? לABIT יש SoundStorm, שמעבר לכך שהוא כרטיס קול יותר טוב (שזה בכלל לא משמעותי לי כי אין לי רמקולים טובים), הוא משתמש במעט משאבי מעבד שזה חשוב. לאיפוקס אין סאונד סטורם, אבל הוא בא עם היטסינקים למופסטים וכבלי IDE מעוגלים ! מה לגבי האוברקלוקינג ? הם זהים ? ולגבי הביצועים עצמם ? תודה רבה
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ניתן למצוא את הלוח הנ"ל בחנויות בארץ? אם כן, איפה? תודה.
-
- 3 תגובות
- 621 צפיות
-
-
שלום , אז אחרי שהלך ה8RGA+ לעולמו , אני נאלץ לקנות לוח חדש... ההתלבטויות הן כאלה : 1 . http://www.epox.nl/english/products/motherboard/8rda3i.htm 2. http://www.epox.nl/english/products/motherboard/8rda3%2B.htm 3. http://www.epox.nl/english/products/motherboard/8rda%2B.htm כאשר משנה לי קצת ה-Soundstorm עם הצ'יפ הדרומי MCPT זה מה שהיה לי ב-8RGA+ , גם נותן סיכוי שלא אצטרך לפרמט... בכולם יש LAN בכולם יש USB . FIREWIRE לא הכי חשוב לי.. SATA לא משמש אותי.. אוברקלוקינג , ביצועים ואמינות - כן משנים לי. אני אשמח אם מישהו יוכל לתת לי כמה תשובות\הסברים בשעה וחצי הקרובה... תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 802 צפיות
-
-
שלום לכולם! היום התקשרו אלי מPCH בקשר להזמנה שלי ואמרו לי שהלוח הנ"ל יגיע אליהם רק בסוף החודש ולכן ההזמנה תתעקב. הם הציעו לי שאם ארצה להחליף את הלוח לABIT אבל סירבתי ואמרתי להם שאני אחכה. עכשיו יש לי שאלה: יש מצב שאני אקבל REV 2.1 או משהו? תודה מראש!
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אוקיי , נסעתי היום לKSP בגעש , ורכשתי לי את הלוח שבכותרת , חשבתי , מה כבר אפשר לשפר בו? , אז הם שיפרו , ובגדול , והנה המפרט הטכני לאחר סקירה קצרה שלי בעיניים(הסתכלתי על צ'יפים ועל הלוח עצמו פיזית , הוא עוד לא מותקן במחשב): 8RDA3i 3.2 NF 2 Ultra 400 chipset Realtek integrated sound with ALC655 codec 7.1 channel נוספה יציאה קוקסיאלית... , וזהו בערך(לאח שלי יש את אותו לוח , רק 2.1...) עוד פלוס גדול , מקבלים עם הלוח מדבקה כזאת של איפוקס! שהיא מגניבה חבל"ז!!!!! היא ממתכת , אם הייתי יכול לצלם הייתי מצלם... , זה נראה כמו מדבקה מנירוסטה , היא בוהקת כמו אנ'לאיודעמה! לכל מי שמתלבט אם לקנות NF7 או 8RDA3i , עכשיו אני יכול להגיד בראש שקט(מאוד) שהאיפוקס הרבה הרבה יותר טוב!
-
- 34 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
-
איזה מבין הלוחות האלו יותר טוב/שווה/מומלץ? ??? ???
-
- 1 תגובה
- 796 צפיות
-
-