מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
-
Asus Maximus vi gene or hero http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?286664-ASUS-Maximus-VI-Gene-Review ---------- http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?286794-ASUS-Maximus-VI-Hero-Review חוץ מהעובדה מהגדלים של הלוחות מה יותר עדיף יחובר אל מעבד i5 4670k תודה
-
- 3 תגובות
- 853 צפיות
-
-
שלום. לא מזמן קניתי מחשב חדש שכולל לוח אם וכרטיס מסך 670. בנוסף יש לי ספק של seasonic 600w לוח אם: gigabyte GA-H77-DS3H ומעבד 3470 5i. ברצוני לעשות מערך כרטיסים (SLI) אך לוח האם שלי אינו תומך בכך. האם תוכלו להמליץ לי לוח אם שתומך ב-SLI (עדיף שלא יהיה 77z מכיוון שהמעבד שלי אינו בעל מכפלה פתוחה (אינו תומך ב-OC). תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כותרת^ הן מבחינת גיימינג והן מבחינת רווח עתידי, שכאמור תושבת 1150 יצאה לא מזמן ואיתה מעבדים חדשנים. מה אתם חושבים??
-
- 0 תגובות
- 851 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם ברשותי מחשב עם לוח אם intel d945gcpe ותושבת 775 הלוח התקלקל וברצוני להחליפו רק אני לא בטוח איזה לוחות יתאימו אשמח לעזרתכם
-
- 6 תגובות
- 915 צפיות
-
-
הלך לי לוח אם של סוקט 1156 המעבד בסדר אבל אין עוד לוחות אם כאלה אז אם יש למשהו עצה מה לעשות אני אשמח לעזרה. במידה ואין אני מעוניין בלוח ומעבד חדש הכי זול וחזק היה לי מעבד I7 860 אז אולי לא אותו כוח אבל שאני לא ארגיש את הירידה חזק אני אשמח גם למידע על מעבדים של AMD והלוח שיהיה זבלללללל העיקר זול היה GIGABIT והלך לא מאמין לחברות טובות!!!!!!.
-
- 19 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
ערב טוב לפני כמה ימים נהרס לי הלוח אם, אומנם המחשב שלי כבר ישן, אבל עבורי הוא סוחב, ואני מניח שיהיה יותר זול להחליף לוח אם, מאשר להחליף את כל המערכת. אז אני צריך למצוא לוח אם שיתאים למעבד intel core i5 750. הלוח אם הקודם היה intel blkdp55wb. אני יודע שאם אני כבר מוציא את המעבד והכל, אז יהיה צורך בלמרוח מחדש את הג'ל שבין המעבד לקירור שלו, אז אשמח לקבל המלצה לחומר כזה (אם יש משהו בתצורה של מדבקה, שיותר קל להניח, אז עדיף). הזכרונות הם מסוג DDR, ועד כמה שאני מבין, זה עדיין הסטנדרט. המארז שלי הוא מארז סטנדרטי (middle tower). אני מעדיף שלא לבזבז יותר מידי על הלוח אם. סה"כ המחשב הוא בעיקר מחשב לשימוש משרדי, תכנות וצפייה בסרטים. האם עוד ניתן למצוא לוח אם שיתאים למעבד הזה? או שכבר…
-
- 1 תגובה
- 729 צפיות
-
-
אינטל הצהירה שהיא עומדת לשחרר פקודות חדשות תחת השם AVX-512 instructions זהו סט פקודות חדש ברמה גבוה יותר מהקיים כיום בשוק זה אומר שאתם יכולים להכפיל את הדאטה שניתן להעביר בסט פקודות יחסית חדשות AVX/AVX2 בהוראה אחת או להכפיל פי 4 את הדאטה מפקודות SEE אינטל AVX-512 אמור להיכנס למעבדי Xeon http://www.fudzilla.com/home/item/32063-intel-promises-512-bit-avx-instructions
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך יכול ליהיות שבבדיקת מאמץ הלוח אם יותר חם מאשר המעבד?אני עם אוברקלוק אבל על המתח הנורמלי הרגיל של המעבד..בנגיעה בגוף קירור שעל הלוח הוא לא באמת בחום של ''70'' מעלות..אך איך אני מוודא את זה למען הרוגע הנפשי?
-
- 0 תגובות
- 780 צפיות
-
-
אהלן, אני מרכיב מחשב חדש שעיקר השימושים שבו יהיו משחקים וסרטים. המפרט כבר סגור פחות או יותר רק יש לי בעיה בבחירת לוח האם.. אני לא מבין הרבה בOC וזה לא משהו שאני מתכנן לעשות לאחד הרכיבים (אם יש לזה השפעה בבחירת הלוח) המעבד שאני אשתמש בו יהיה I5 4670 עם כרטיס מסך gtx 680 בודד אני מעדיף שיהיו 4 תושבות לזיכרון. כמו כן, אני מתכוון לחבר למחשב בעתיד הקרוב מערכת קולנוע ביתית, השאלה היא אם אפשר למצוא לוח איכותי עם יציאה אופטית שייתן סראונד טוב ואיכותי או שעדיף להשקיע בכרטיס קול ואם כן איזה? תודה מראש לעוזרים, ליעד.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מעונין לקנות זיכרונות למחשב חדש שאני בונה, המחשב הוא כמובן לצורכי גרפיקה כבדה, סרטי hd בין היתר גם כן.. השאלה הנתבקשת היא האם לקחת סטיקים של 4 בשביל כמובן 16gb או לקחת 2 סטיקים של 8gb ? מבחינת כסף אני מבין שה4x4 יותר זול? וזה כדאי או שזה לא בהכרח נכון? או שעדיף לקחת בכלל 32gb כי 16 לא יספיק
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
2 שאלות בנידון 1) מה הסיכוים שהם יצאו עד סוף חודש אוגוסט בארה״ב 2) מה הסיכוים שיורידו מחירים למעבדים הנוכחים עד סוף אוגוסט, לדוגמא כמבצע חזרה ללימודים או כמובן לקראת יציאת המעבדים החדשים תודה
-
- 3 תגובות
- 989 צפיות
-
-
שלום. התחדשתי בלוח g1.sniper2 תושבת 1155 ,רציתי לדעת לאיפה לחבר את הארדיסקים השונים ואת הצורב DVD, ואת ה ESATA. ההתקנים שברצוני לחבר: 1 SSD SATA-3 2 הארדיסקים של 1TB SATA-2 1 הארדיסק SATA-2 320GB 1 צורב DVD SATA-2 2 חיבורי ESATA הכניסות שיש לי בלוח אם: 2 SATA-3 של הציפסט. 2 SATA-3 של מרבל. 3 SATA-2 של הציפסט. אני מבין שה SATA-3 של הציפסט עדיף על מרבל, אז מה כדאי לחבר למה? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 954 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לקנות לוח אם חדש עם הדרישות הבאות: 1. שיהיו שני חיבורי לכרטיס מסך. 2. שיהיה בעל חיבור HDMI 3. שיהיו חיבורי USB3 4. ושיתאים למעבד Core 2 Duo (אם ניתן). אם התנאי האחרון לא ניתן אשמח לקבל ייעוץ על המעבד הכי זול שניתן להתאים ללוח.
-
- 4 תגובות
- 889 צפיות
-
-
אני משווה מעבדים ואני מנסה להבין לאילו שימושים יותר כדאי 2 ליבות ולאילו 4. ערכתי חיפוש בפורום אבל אין כל כך(/לא מצאתי) מידע מהזמן האחרון. תודה.
-
- 18 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, קודם כל תודה רבה על כל האווירה והעזרה שיש כאן! אני ממש מרגיש מוקף בין מומחים. אבקש להתייעץ איתכם לייעוץ והכוונה קטנה להרכבת מפרט. המחשב מיועד לצרכי עבודה (עבודה בסיסית ביותר בPHOTOSHOP CS2 ולא יותר, עריכות קבצים ובניית אתרים) חשוב מאוד מאוד זה עבודה מהירה ונוחה כי אני לא רואה את עצמי מחליף מחשב ב-3 שנים הקרובות. נתחיל עם מעבד: לפניכם 3 מעבדים שמצאתי, כאשר החלק המודגש הוא המחיר שמצאתי. האם ההבדלים ביניהם משמעותיים? האם כדאי להשקיע עוד 200 או 300 ש"ח או שההבדלים זניחים ביותר? Intel Core i7-3820 Box 1395 Intel Core i7-4770 Box 1530 Intel Core i7-4770K Box 1690 קיבלתי הצעה עם הדגם: iINTEL I7-3770K - ניסיתי לחפש ולא מצאתי עליו מידע או מחירים בארץ, האם הו…
-
- 1 תגובה
- 909 צפיות
-
-
בעקבות המלצתו של דניס אני פותח שרשור בנושא. על מנת להבין את הרקע מומלץ לקרוא את השרשור בפורום כרטיסי מסך. http://hwzone.co.il/community/threads/530404-המלצתכם-לכרטיס-מסך-ומניעת-צווארי-בקבוק?p=4763093&viewfull=1#post4763093 אני מעוניין להחליף כרטיס מסך ונאמר לי שהמערכת תגביל אותו בגלל התדר של המעבד. האם ניתן לבצע OC כך שהמעבד יעבוד בתדר המקורי שלו ?
-
- 4 תגובות
- 791 צפיות
- 1 follower
-
-
Support PCB ver 1.0/1.1 Improve PCIE-E compatibility הלוח שלי V 1.0 למה מציינים שיש תמיכה גם ל- 1.1 ? או שזה עדכון ל- 1.1 ? מה המשמעות בפועל של סעיף 2 ?
-
- 0 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב ותיק (6+) שהמאוורר למעבד בשלבי גסיסה, כמו כן צריך להחליף גם את מאווררי המארז (2 יחידות של 120) שקע 775 דגם לוח GA-P35-DS3P מארז Thermaltake Eureka אני מעוניין בדגמים שקטים(מאוד) ואמינים וכמובן שישמרו על רמת ביצועים גבוהה - אני מריץ על המחשב מכונות וירטואליות שמאמצות את המעבד, כמו כן יש במארז כ 7 דיסקים קשיחים שתורמים גם לטמפ'. כיום המאוורר למעבד הינו Thermaltake V1 שהוא בהחלט לא שקט אך שמר על המערכת עד עכשיו (555) ראיתי גם שיש קירור מים - האם זה שקט יותר ושווה את ההפרש במחיר ? תודה מראש לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 817 צפיות
-
-
היי, בעקבות הפוסט הזה: http://hwzone.co.il/community/threads/526801-Radeon-HD-6850-האם-אני-מקבל-ביצועים-הגיוניים שבו שאל הבחור על הסיבה לFPS הנמוך שהוא מקבל באיזה MMO והראה צילומסך שבו לא המעבד ולא הכרטיס הגרפי לא הגיעו לנצילות של 100%, התעוררה אצלי שאלה. בפורום כרטיסי מסך כנראה לא כל כך יודעים, אז אני פותח שאילתה חדשה ושואל פה (שזה גם יותר הגיוני). תודה.
-
- 16 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
האם מעבדי Haswell (ליתר דיוק 4670K) באמת מפשלים בענק כשזה לידי ביטוי ב-OC? אני רואה הרבה אנשים שאומרים שהם לא מצליחים אפילו לעבור את ה-4.2Ghz, ואלה שכן מקבלים טמפרטורות מטורפות של איזה 90 מעלות... אני מתכוון לקנות מחשב חדש עם: i5 4670k Corsair H110 MSI Z87-G45 ואני לא יודע אם שווה להוסיף כל כך הרבה כסף, כשבסוף יכול להיות שהמעבד שאני יקבל בכלל לא יעבור את ה-4.2... השימושים שלי הם רק גיימינג. ולפני שתגידו ש-OC למעבד לא עוזר בגיימינג, אז אני משחק הרבה ב-Arma 3 ו-Planetside 2 שזה שני משחקים שמאוד נהנים ממעבדים עם OC. וגם אני חושב על משחקים עתידיים, מי יודע, אולי יצא איזה משחק חדש מדהים שאני ממש ארצה לשחק בו והוא יהיה מאוד cpu demanding? אז מה אתם אומרים, שווה לי להשקיע כל כך …
-
- 42 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
-
שלום יש לי בעיה אני רוצה לשדרג את המעבד שלי למעבד חדש וחזק יותר, אבל התברר לי שהלוח אם שלי לא תומך בחיבור שצריך. יש לי לוח אם gigabyte P55M-UD2, והוא עם socket 1156, מה שבעצם מגביל אותי בשדרוג המעבד. יש לי את המחשב כבר 3 שנים, ולאחרונה רק החלפתי כרטיס מסך. האם שווה לי להחליף את הלוח אם כדי שיתאים למעבד חדש? ולמה אני צריך להתיחס בקנייה של לוח אם חדש? תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 805 צפיות
-
-
שלום בעקבות מותו של לוח האם הנוכחי וכיוון שלא מצאתי לוח אם אחר להחליף אותו, אני מחפש שילוש חדש שיריץ שרת קבצים ומדיה מסוג unraid. מס' דגשים ודרישות נוספות: 1. השרת הישן היה מבוסס על לוח Asus m2n-e מעבד 5200 של amd ו 2 ג'יגה ram מסוג ddr2. כאמור הלוח מת אז אני מניח שאהיה חייב להחליף את כל השילוש. 2. הלוח החדש צריך להיות עם כמה שיותר חיבורי sata כיוון שכיום יש לי 6 דיסקים והשרת עתיד לגדול עם הזמן.כאשר יתווספו דיסקים נוספים אז אקנה כרטיסי הרחבה sata pcie להוספת חיבורים נוספים. 3. השרת נמצא בנישה בפינת אוכל ולא בחדר יעודי ולכן ארצה לשמור על מערת שקטה ככל שניתן. 4. השרת עובד 24/7 ולכן ארצה לעבור למערכת לחסכונית ככל שניתן. 5. אין לי העדפה לחברה או ארכיטקטורה מסוימת. המגבלה היחי…
-
- 0 תגובות
- 801 צפיות
-
-
שלום המחשב של ההורים שלי עובד די לאט. חשבתי להוסיף לו קצת זיכרון כרגע יש להם DDR3 1333Mhz 2GB Kingston לוח אם GIGABYTE MA78LMT-S2 AM2+ מעבד AMD: Athlon II x2 Dual Core 250 3.0Ghz Socket AM3 Box השאלות שלי: האם כל זיכרון DDR3 1333Mhz יתאים? או צריך רק של אותה חברה? מה מומלץ לקחת? 4GB? 8GB? עדיף להוציא את הישן? תוכלו בבקשה להמליץ לי זיכרון מKSP? תודה מראש!!
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-