מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,817 דיונים בפורום זה
-
אהלן חבר'ה, הזמנתי היום מחשב חדש מ-KSP, AMD 2600 התכוונתי ללכת על הלוח אם של ABIT NF7-SL, אך כשהגעתי לשם הם אמרו לי שהם כבר לא מביאים אותו כי הוא ישן במקום החלטתי ללכת על הNF7-S2G, למישהו יש נסיון איתו? הוא נראה לי סבבה, יש את אלמנט ה Theramal Guard, ועוד דבר שנראה טוב שנקרא FAN EQ ששומר על הקרירות. יש למישהו הסתייגויות? והאם יש לכם לוח אם אחר להמליץ לי מהמבחר המצומצם של KSP (מבוסס NFORCE) תודה.
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מעניין לקנות מחשב. חשבתי שהמהירות שבה המעבד מדבר עם הזכרון RAM היא הערך הנמוך מבין שלושת הערכים הבאים: 1. המהירות שהמעבד יכול לדבר עם הבס. 2. המהירות שהבס יכול לדבר עם הזכרון או המעבד. 3. המהירות של הזכרון. אני רואה הרבה מפרטים המהירויות המקסימליות הן: מעבד שיכול לדבר ב-1333MHz עם בס שיכול לדבר נניח 800MHz עם הזכרון, וזכרון של 667MHz. לפי מה שהבנתי קונפיגורציה כזו תעבוד ב-667Mhz. האם אני טועה ואם כן למה? תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 694 צפיות
-
-
אני מעוניין במעבד שיחזיק לי הרבה זמן מה יותר עדיף לי אני לא כל כך בקטע של משחקים יותר באינטרנט אבל אפשר לקבל הסבר על שני המעבדים מה הייתרונות ומה החסרונות עכשיו אני רוצ לדעת איז לוח אם עדיף לי אם המעבד הנבחר?
-
- 3 תגובות
- 445 צפיות
-
-
שלום לכולם, עקב תקלות חוזרות אני נאלץ לשדרג את מחשב ה-P3 הזקן והאהוב שלי. בגלל שמצבי הכלכלי די גרוע כרגע (ולא נראה שהולך להשתפר בקרוב) אני רוצה לקנות לוח אם טוב שתהיה לו תאימות עתידית גבוהה ומעבד ישן וזול כי כרגע אני לא צריך ממש הרבה. ככה אוכל לשדרג בעתיד רק את המעבד. יש למישהו המלצות ?
-
- 3 תגובות
- 627 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש כרטיס מסך משומש ברשת, ועל הדף מידע של הלוח שלי מצויין: Ultimate graphics performance with PCI-E x16 interface וברצוני לדעת האם ניתן להתאים לחיבור זה כרטיס בעל חיבור PCI Express 3.0 x16 או PCI Express 2.0 x16, האם החיבור שיש לי רק יאט את התפוקה של הכרטיס או שתהה אי תאימות פיזית. תודה
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הכותרת דיי ממצה את עצמו שניהם 512X2 הOCZ 1790 והADATA 1400 זה הבדל דיי גדול.. 400 שקל ו500MHZ לעומת 400MHZ התזמונים של ה OCZ הם 2-3-2-5 והתזמונים של הADATA אני לא יודע (אם מישהו יודע זה נראה לי יעזור המון) מדובר בזכרונות שבהשוואה של האתר כמובן איזה לקחת ?
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-
כמו שרשום בכותרת, האם חיבור ה PCI עומד להיעלם הוא שהוא ימשיך איתנו גם בדורות הבאים (או לפחות בדור הבא )? רקע אני מעוניין לקנות כרטיס קול XONAR D1 (שלי שבק חיים). אני הולך עליו ולא על ה DX (בחיבור PCIE) כי כרטיס המסך שלי מכסה את חיבורי ה PCIE.
-
- 6 תגובות
- 996 צפיות
-
-
איך הלוח אם: GIGABYTE GA-945P-DS3 יציב? עושה בעיות? יש לוח אם יותר טוב במחיר הזה? (סביבות ה 500-600) אני מחפש לוח אם זול ופשוט, לא מתכנן שום OC, שלא יעשה בעיות. מתאים לצרכים?
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. קניתי את הלוח הנ"ל, האם יש איזשהם Drivers&Utilities שכדאי לי להתקין (אני מעוניין לעשות OC) ? פה יש את כל הרשימה - מה להתקין ??? http://www.asrock.com/mb/Intel/Z87%20Pro4/?cat=Download&os=Win864 2. לאיזה חיבור בלוח לחבר את הכונן SSD ? 3. אם המערכת הפעלה שלי (Windows 8.1 64 Bit) מזהה את כל הדרייברים שלי - עדיין יש המלצה להתקין דרייברים ?
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום למסבירים אני מעוניין במחשב חדש לוידאו ,כל המשחקים,עריכת וידאו , 1440P השאלה אם כדאי לחכות למאי 2014 שיצא 5770 ? הבנתי שיצא 14 NM AVX2.0 4 צאנלים 4930 מאכזב קצת ב-OC האם יש עוד אלמנטים שיצא במעבד 5770 ? האם הוא יהיה חזק מ-4930 ?
-
- 0 תגובות
- 857 צפיות
-
-
אני משדרג את ה1.7 ל2.8 800 יש לי 2 אופציות: Intel Pentium IV 2.8C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX או Intel Pentium IV 2.8E GHz Prescott HT 1024K 800MHz Socket 478 CPU BOX הלוח שלי epox ep-4pca3i זיכרון geil 2x512 400 איזה מעבד לקחת? כי שניהם באותו מחיר.... בקצרה מה ההבדל ביניהם ??? תודה רבה מראש
-
- 6 תגובות
- 494 צפיות
-
-
מה ההבדל בין BOX לTRAY? אני מדבר על Intel E8400 ואיזה לוח יותר טוב? Gigabyte דגם GA-EP43-UD3L או MSI דגם P43 NEO-F ?
-
- 22 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות אחד משני הלוחות הבאים: Z68X-UD5-B3 GIGABYTE או Z68X-UD4-B3 GIGABYTE לא הבנתי בדיות את ההבדלים בין השניים ועם ההבדלים משמעותיים ומצדיקים את התשלום בגין הלוח היקר יותר. תודה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ואיי מנהל שמע,זה בעיה דחופה,נעלת לי סתם פעם קודמת,ואחר כך עוד פעם,כיאלו לא בא לך שיעזרו לי ,קשה לך להשאיר אשכול פתוח יותר מכמה שעות? אז מה,הייתי חדש לא קראתי חוקים למה לנעול ישר סתם? יכולת רק להגיד לי לקרוא חוקים או להביא אזהרה ולא לנעול ועכשיו נעלת ו"אסור " לי לפתוח עוד אשכול ממש גאוני. בכל מקרה אני פותח חדש בתקווה שתתן לאנשים לעזור לי במקום לנעול.... קיצר הוינדואס לא עולה בלי הדיסק של הוינדואס,וכשניסיתי להתקין ויסטה אחרי שהיא סיימה התקנה היא עשתה ריסטארט ואז ראיתי שכתוב משהו כמו מבטל את הצורך בדיסק לבוט ואז היה ERROR קיצר אני חושב שהבעיה בלוח אם וצריך לעדכן תBIOS ,יש השערות נוספות?
-
- 2 תגובות
- 541 צפיות
-
-
צהריים טובים, אני מעוניין להוריד מגוף הקירור של המעבד את המאוורר כדי להקטין את מידת הרעש עד כמה שאפשר, לשם כך אני מעוניין לדעת מהי הטמפרטורה המומלצת למעבד ? אדגיש כי אינני עושה OC, אין לי כרטיס מסך או כרטיס קול (הפולטים חום) כך שאולי מספיק עבורי המאוור של המארז בלבד. המעבד הוא Intel Core i3 3240 3.4Ghz. תודה חצרוני
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רובנו מכירים את התוכנה uAMD Tool המאפשרת לחשב את דירוג מעבדים שונים בתדרים שונים. שאלתי היא מה בדיוק הנוסחאות לחישוב הדירוג של כל סוג ליבה? זה מאוד מאוד חשוב לי תודה לעוזרים נ.ב. צריך נוסחא נפרדת למעבדי ה- A64 בעלי 1MB Cache מאלה של ה- 512KB Cache לא?
-
- 0 תגובות
- 672 צפיות
-
-
מה דעתכם למערכת לטווח של שנה שנתיים : עלות 1,356 מעבד Intel Core 2 Quad Q9400 Box IQ9400 עלות 698 לוח אם ASUS P5Q PRO 31202 עלות 469 1 זיכרון SuperTalent DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 T800UX4GC5 עלות 389 1 מארז כולל ספק HEC 6A19B Black 400W CI-6A19B-400 בקשר ל IO מעביר RAID 5 ממערכת אחרת צורב : מעביר ממערכת אחרת 2 צורבים SATA ו IDE תודה
-
- 0 תגובות
- 519 צפיות
-
-
מחפש פתרון ל לוח אם שישמש ל SLI וגם ל OVERCLOCK + מעבד שגם OVERCLOCKER טוב ....לא משנה לי אם זה INTEL או AMD תודה ... עריכה : אני חושב שאלך על הלוח הזה....Asus P5N-E SLI, nForce 650 SLI http://www.wellcom.co.il/catalog/product_info.php?language=he&products_id=6015 הוא טוב לאוברקלוק ו SLI והמעבד : ....Intel Pentium E2140 http://wellcom.co.il/catalog/product_info.php/cPath/21_22/products_id/6130?osCsid=f16a5d4788c0f098e315adec792eb4f1 סה"כ 990 ש"ח .... מה דעתכם ?
-
- 10 תגובות
- 750 צפיות
-
-
שלום, קניתי לא מזמן מחשב עם 2 זכרונות כל אחד 512 MB ו 667MHZ לפי מה שאני בודק בכמה תוכנות כמו CPU Z זה מראה לי שמהירות הזיכרון שלי היא 333MHZ. פתחתי את המחשב ובדקתי את המדבקות הנמצאות על הזיכרונות ובאמת הווכחותי כי זה 667 MHZ כל אחד מהזכרונות(זה מה שכתוב על המדבקות לפחות). שאלתי כמה אנשים והם אמרו לי שאולי צריך לשנות משהו עם הJUMPERS או משהו כזה. מישהו אולי יכול לכוון אותי איך להפוך את זה לבאמת 667 כמו שהוא אמור להיות?
-
- 1 תגובה
- 469 צפיות
-
-
אהלן! קניתי מחשב חדש ושמתי לב שמהירות המאורר במעבד משתנה כל הזמן. גם כשאני עושה פעולות פשוטות כמו הפעלת דפדפן למשל... הטמפרטורה במצב סטטי בווינדווס היא בסביבות 43. האם ככה זה צריך להיות? קראתי שלעוד אנשים זה היה ברשת וחלקם פשוט שינו את הפרופיל של המאוורר דרך הביוס. אז עשיתי גם שהמאוורר יהיה על 30 אחוז ורק כשהטמפרטורה תגיע למעל 60 הוא יגביר מהירות. זה פיתרון טוב? או שיש פיתרון אחר שלא מצאתי?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה אתם אומרים על לוח אם הזה??? ??? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_86_1198&products_id=7024 תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 513 צפיות
-
-
יריבות שעושה רק טוב לכל הצדדים בה? כך בהחלט נראה המצב הנוכחי בשוק המעבדים, אם לשפוט לפי הדיווחים הכלכליים של שתי המתחרות האמריקאיות הוותיקות לכתבה
-
- 1 תגובה
- 966 צפיות
- 1 follower
-
-
בכבוד רב, אורי
-
- 1 תגובה
- 516 צפיות
-
-
שלום אנשים אני מעונין להזמין מחשב חדש והחלטתי לבחור בלוח של INTEL LEMONT DP965LTCK CONROE READY איך הלוח הזה? אני חייב לציין שלא מתוכנן שום OC והמעבד שהולך להיות עליו זה E6300 וכרטיס מסך 7600 GS 256 M,B
-
- 6 תגובות
- 500 צפיות
-
-
פירקתי מיני לפטופ ישן של טושיבה אני רואה את המעבד, אבל איפה השטח אכסון?
-
- 1 תגובה
- 918 צפיות
- 1 follower
-