מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,798 דיונים בפורום זה
-
מחפש פתרון ל לוח אם שישמש ל SLI וגם ל OVERCLOCK + מעבד שגם OVERCLOCKER טוב ....לא משנה לי אם זה INTEL או AMD תודה ... עריכה : אני חושב שאלך על הלוח הזה....Asus P5N-E SLI, nForce 650 SLI http://www.wellcom.co.il/catalog/product_info.php?language=he&products_id=6015 הוא טוב לאוברקלוק ו SLI והמעבד : ....Intel Pentium E2140 http://wellcom.co.il/catalog/product_info.php/cPath/21_22/products_id/6130?osCsid=f16a5d4788c0f098e315adec792eb4f1 סה"כ 990 ש"ח .... מה דעתכם ?
-
- 10 תגובות
- 729 צפיות
-
-
שלום, קניתי לא מזמן מחשב עם 2 זכרונות כל אחד 512 MB ו 667MHZ לפי מה שאני בודק בכמה תוכנות כמו CPU Z זה מראה לי שמהירות הזיכרון שלי היא 333MHZ. פתחתי את המחשב ובדקתי את המדבקות הנמצאות על הזיכרונות ובאמת הווכחותי כי זה 667 MHZ כל אחד מהזכרונות(זה מה שכתוב על המדבקות לפחות). שאלתי כמה אנשים והם אמרו לי שאולי צריך לשנות משהו עם הJUMPERS או משהו כזה. מישהו אולי יכול לכוון אותי איך להפוך את זה לבאמת 667 כמו שהוא אמור להיות?
-
- 1 תגובה
- 448 צפיות
-
-
אהלן! קניתי מחשב חדש ושמתי לב שמהירות המאורר במעבד משתנה כל הזמן. גם כשאני עושה פעולות פשוטות כמו הפעלת דפדפן למשל... הטמפרטורה במצב סטטי בווינדווס היא בסביבות 43. האם ככה זה צריך להיות? קראתי שלעוד אנשים זה היה ברשת וחלקם פשוט שינו את הפרופיל של המאוורר דרך הביוס. אז עשיתי גם שהמאוורר יהיה על 30 אחוז ורק כשהטמפרטורה תגיע למעל 60 הוא יגביר מהירות. זה פיתרון טוב? או שיש פיתרון אחר שלא מצאתי?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה אתם אומרים על לוח אם הזה??? ??? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_86_1198&products_id=7024 תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 485 צפיות
-
-
יריבות שעושה רק טוב לכל הצדדים בה? כך בהחלט נראה המצב הנוכחי בשוק המעבדים, אם לשפוט לפי הדיווחים הכלכליים של שתי המתחרות האמריקאיות הוותיקות לכתבה
-
- 1 תגובה
- 908 צפיות
- 1 follower
-
-
בכבוד רב, אורי
-
- 1 תגובה
- 494 צפיות
-
-
שלום אנשים אני מעונין להזמין מחשב חדש והחלטתי לבחור בלוח של INTEL LEMONT DP965LTCK CONROE READY איך הלוח הזה? אני חייב לציין שלא מתוכנן שום OC והמעבד שהולך להיות עליו זה E6300 וכרטיס מסך 7600 GS 256 M,B
-
- 6 תגובות
- 475 צפיות
-
-
פירקתי מיני לפטופ ישן של טושיבה אני רואה את המעבד, אבל איפה השטח אכסון?
-
- 1 תגובה
- 857 צפיות
- 1 follower
-
-
פשוט נהדר פתרון לכל מכאובי הלוחות של רוב היצרנים. http://forum.ocworkbench.com/ocwbcgi/ultimatebb.cgi דן
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
האם הלוח הזה מתאים לזכרונות PC-133 GIGABAYT GA-7DX+ מפרט טכני של הלוח
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
או שלא
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שמעתי על הסוג הזה, שמכיל בתוכו 2 תושבות של מעבדים. אני לא מבין 2 דברים על הסוג הזה של הלוח: 1. איך גורמים ל2 מעבדים לעבוד ביחד? 2. אם גורמים ל2 מעבדים לעבוד ביחד, למה שמישהו יצטרך דבר כזה? זה יותר מפלצתי מכל מחשב שאני יכול לחשוב עליו חוץ ממחשבי העל, אולי הHPTX זה בכלל בנוי בשביל מחשבי על? בקיצר תנסו לענות לי על השאלה ותודה מראש
-
- 5 תגובות
- 887 צפיות
-
-
אני מתלבט האם לרכוש מחשב נייד HP עם מעבד פנטיום 4 2.8 או M , האם יש עדיפות לפנטיום 4 על M? ובכלל האם שווה לי לרכוש פנטיום 4 בידיעה שהם יוצאים מן השוק? אגב בקשר לניידות אני לרוב מחובר לחשמל ולכן שאלתי מתייחסת לשיקולי ביצועים ומהירות ולא לניידות או התחממות (שאפשר לפתור בעזרת מאוורים חיצוניים) באותו מחשב נאמר שמהירות FSB שלו היא 1.6 מגה הרץ , האם זה נשמע הגיוני? ובקיצור האם מחשב 2.8 נייד שמיועד לעריכת וידאו מוסיקו ועיבוד תמונות יעשה את העבודה? (שאר המרכיבים חזקים ביותר ,1GB RAM , 7200 HD)
-
- 3 תגובות
- 479 צפיות
-
-
שלום לכולם. ברשותי לוח אם ASUS P4P800 SE. ברצוני לעדכן את גרסאת הביוס, הורדתי מהאתר של ASUS את הקבצים המתאימים, אך לפי ההדרכה שלהם. ביצוע העדכנה הוא BOOT דרך הפלופי ועידכון עם הקבצים דרך מצב DOS. כרגע הפלופי שלי "דפוק" ולא עובד כראוי. האם יש דרך לצרוב נניח לדיסק ולעדכן? ניסתי בנרו לצרוב דיסק BOOT, אבל הוא ניסה לעשות משו עם הפלופי ומכיוון שהפלופי לא עובד טוב הוא נכשל בהכנה לצריבה. האם למישו יש דרך לעדכן ביוס בלי שימוש בכונן פלופי?
-
- 2 תגובות
- 630 צפיות
-
-
איזה מעבד יותר טוב? מעבד Amd Athlon 5000 Dual Core 64 Socket AM2 Tray או INTEL CORE 2 DUO E6400 תודה רז יחזקאל
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום הגיע זמן להחליף את הגרוטה שיש לי, נמאס לי מהמגע הרופף של הזכרונות והלוח. מחשב לשימוש רב תכליתי גם משחקים וגם עריכת סאונד וכולה. יש לי כרטיס מסך HD4850 ואני נשאר איתו כי הוא מספק אותי. חשבתי על החלקים הבאים: מעבד: Intel Core i5 2500 לוח:Asus P8Z68-V LE זיכרון:2x4GB G.Skill SNIPER Edition Dual Channel 1600MHz CL9-9-9-24 סה"כ 1975 1. התלבטות בין לוח האסוס ל:GigaByte Z68X-UD3H-B3 די דומים, איזה נראה לכם עדיף? 2. המלצות אחרות? תודה רבה
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
להריץ את Battlefield V ב-FullHD, בהגדרות גבוהות ובקצב תצוגה שפוי בהתבסס על ליבה גראפית מובנית בתוך מחשב נייד קומפקטי? באינטל מאותתים לנו שבקרוב זה כבר לא יהיה חלום מוזר לכתבה
-
- 0 תגובות
- 796 צפיות
-
-
אז לאחר שפנדה דפקו אותי ונשארתי בלי לוח אם, אני חייב לקנות לוח אם חדש. אני רוצה לוח אם מאד איכותי למעבד AXP 2500. לא כל כך אכפת לי מ-OC, אבל חשוב שללוח תהיה יכולת OC מסויימת. חשוב שעל הלוח יהיו 4 חורים ליד הסוקט, בשביל גוף קירור גדול במיוחד. חשוב שהוא לא יהיה גדול, כי אין לי הרבה מקום במארז. תקציב: 900 ש"ח.
-
- 9 תגובות
- 592 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם .. רציתי לשאול האם בלוח של ג'יגהבייט יש כרטיס קול מובנה וכרטיס מסך מובנה ?? ואם כן תוכלו לציין שמם?? והאם כדאי להשקיע בכרטיס קול בנפרד מהלוח?? תודה רבה לעונים...
-
- 4 תגובות
- 581 צפיות
-
-
יש לי 2000 שקל לזכרונות (מתוכנן אוברקלוק) אני צריך זיכרונות pc3200 400ddr בשתי סטיקים של 512... אבל לא ב dual channel kit. תודה מראש. אשמח לקבל כמה אופציות
-
- 2 תגובות
- 611 צפיות
-
-
יש לי זיכרונות של קרוסייר 2 של 2ג'יגה cl5 800 hz ועוד 2 של 1ג'יגה cl4 800hz אמרו לי שאם אני יחבר הכל אז יהיה לי סה"כ 6ג'יגה שיעבדו על cl5 חיברתי והמחשב בקושי זז.. אז ישר הוצאתי.. עכשיו יש לי לוח של אינטל אז הוא כמו אבן איפשר לשנות כמעט כלום עכשיו אם אפשר איך מגדירים בביוס שהcl4 יעבדו כמו הcl5? אם אפשר מדריך או משו?
-
- 2 תגובות
- 647 צפיות
-
-
אני בקרוב קונה מחשב חדש. המחשב ישמש בעיקר למשחקים ואינטרנט. התקציב שלי למעבד הוא בערך 1000-1200, אז האם שווה לי לקנות את ה-AMD 64 BIT 3200? וגם, איזה לוח אם עדיף לקנות? כי ממה שהבנתי עדיף שיהיה NFORCE 4 ו-SATA 2 ושל חברת GYGABITE או ASUS. ויש המון לוחות אם כאלה, אז מה עדיף לי לבחור? (אני קונה ב-KSP).
-
- 6 תגובות
- 624 צפיות
-
-
האלן חברה, חבר שלי נטס לארות הברית (לציקגו) ואני רוצה להזמין ממנו זכרנות! עכשיו היתי רוצה DDR PC2700 333MHZ אשר יהיה מיועדים למערכת אינטל עם OC!!! אני רוצה לקנות 2 סטיקים של 256! אנא המליצו לי על 3 הסטיקים שהכי כדאי לקנות! (PC2700 333) תודה! ;) חוצמזה אם מישהו מכיר חנויות חומרה בציקגו ויתן לי פרטים עליהן , אני יודה מאוד מאוד!
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, אני מתלבט בין שני מחשבים ניידים, לאחד מהם i3 4010U ואילו לשני i5 4200U. לא ברור לי ממה נובעים ההפרשים במבחני הביצועים, לפי ההשוואה הזו: http://cpuboss.com/cpus/Intel-Core-i5-4200U-vs-Intel-Core-i3-4010U על פי הנתונים שם, המעבדים זהים, למעט תדר ו-cache. כאשר ה-i5 עובד בתדר קצת יותר גבוה מה-i3, אבל ל-i3 יש יותר L2 cache. אם כבר, ה-i3 אמור להיות חזק יותר או לפחות דומה, לא? אז מה מסביר את ההבדלים הגדולים יחסית בבנצ'מרקים? כלומר, איפה טמון ההבדל המהותי בין ה-i3 ל-i5? ושאלה נוספת, יותר פרקטית: האם ה-i3 הזה יגביל את השימוש במחשב נייד שמיועד בעיקר לאופיס ולגלישה באינטרנט? למשל, במקרה שפותחים מספר מסמכים במקביל יחד עם מספר טאבים בדפדפן - האם יהיה דיליי בתגובת המחשב? האם ז…
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
איזה לוח עדיף ? GA-G31M-S2L http://www.giga-byte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=2693&ProductName=GA-G31M-S2L או P5KPL-CM http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=563&l4=0&model=2068&modelmenu=1 תודה . נמאס לי מהמעבד של AMD העגלה הזה מצאתי חד ליבה 3GHZ של אינטל .. אני בטוח שהוא הרבה יותר טוב מהזבל הזה שקורס כל הזמן . 3000-800-1MB-775
-
- 3 תגובות
- 923 צפיות
-