עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by geniaXP,

כתוב בחוברת שהוא מתאים לסאונד 2/4/5.1/7.1 האם הוא יתאים לרמקולים 2.1?

• 1 תגובה
    • 612 צפיות
  2. ברשותי מעבד E6300 7950GT Gigabyte EP43DS3L זיכרונות 1 ג'יגה דואל צ'אנל 667 512X2. הזמנתי את הזיכרונות האלה http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=2262 שאלתי היא כזאת: האם כשאני אתקין את הסטיקים שהזמנתי יהיה לי התנגשות בין הזיכרונות? והאם ויסטה יקרא את זה כ-5 ג'יגה זיכון?

• 8 תגובות
    • 693 צפיות
  3. Started by FRANKO,

האם הם חייבים ללכת בזוגות או שצריך רק מודול אחד?

• 3 תגובות
    • 537 צפיות
  4. יש לי כרגע 2*512MB זכרון ג'נרי של Princeton 400Mhz www.princetonusa.com בתזמונים 2.5-4-4-8 היום קיבלתי עוד 2*256MB של חברה אחרת נקראת TakeMS 400Mhz http://www.takems.com/ בתזמונים 2.5-3-3-8 עכשיו השאלה לפי מה שאני מבין הזכרונות של TakeMS יותר טובים בגלל שהתזמונים שלהם קצת יותר נמוכים אם אני ישלב את הזכרונות של TAKEMS עם הזכרנות של PRINCETON הכל יעבוד טוב? או שתיהיה ירידה בביצועים (דוגמה: הזכרון יעבוד פתאום ב 166MHZ במקום ב 200MHZ) ??? תודה מראש לכל מי שעונה.

• 1 תגובה
    • 634 צפיות
  5. Started by rikus,

הם עולים כמעט כפול, זה בגלל שיש שתי מעבדים בעלי אותו תדר על סוקט אחד? ואם כן, זה לא אומר שהמהירות שלהם צריכה להיות מוכפלת? או שזה שתי מעבדים איטיים שהם שווי ערך לחד ליבתי באותה תדירות?

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by gil_k,

סליחה על הבורות, אבל מה החיבורים האלו: זה פשוט חיבורים שלא עושים כלום שעשו אותם בשביל כרטיסי מסך שלוקחים שתי סלוטים? או שפשוט תעזרו לי ואני לא ידבר שטויות? : תודה מראש

• 1 תגובה
    • 418 צפיות
  7. היי. לא כ"כ מצאתי את הפתרון ב FAQ. הלוח שלי - Asus M2N-MX. יש לי כרגע במחשב שני סטיקים של 512 DDR II 667. קיבלתי מחבר סטיק של 1 ג'יגה 667. אין בעיה להתקין אותו, נכון ? תודה מראש.

8. יש לי שתי אופציות ביד: 1- זיכרון Mushkin DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-18 SP ¤291 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=996558 2- Kingston KVR800D2N6/2G X2 שני זכרונות בודדים, ולא קיט של "תאומים"- סה"כ 4 ג'יגה ************************* מדובר על המפרט הבא: מעבד intel core2q Q6600 box לוח אם ASUS P5kpl-cm קשיח- WD 500GB AACS מע הפעלה- WINXP-SP3 proffesional 32BIT כ. מסך - Sapphire HD4830 512mb GDDR3 שימושים עיקריים- עריכת סאונד וגיימינג ממוצע ( על הגדרות MEDIUM)

• 4 תגובות
    • 636 צפיות
  9. Started by benx,

מה זה הבטריה הקטנה הזאת שמונחת בלוח אם ? מה היא כבר עושה ?!

• 13 תגובות
    • 825 צפיות
  10. Started by dddani123,

כל הלוחות אם החדשים יחסית הם תומכי דואל צ'אנל? ואם לא אז הm2n-e הוא תומך? כי באתר של אסוס לא כתוס על זה משהו. תודה.

• 1 תגובה
    • 454 צפיות
  11. Started by עידו אהרון,

איפה הוכל לשאול שאלות לגבי קניית mp3?

• 2 תגובות
    • 695 צפיות
  12. Started by marking,

אני לא נוהג להתעסק יותר מדי בלוחות אם, אז רציתי לשאול אם הלוח שלי טוב, i850-W83627 ולפי מה שהבנתי הוא פועל עם זיכרון RDRAM. האם הלוח הזה טוב? אם כדאי להחליף אותו? האם הוא ישן? כי יש לי 382 זיכרון פנימי ועדיין המחשב שלי איטי יחסית(win XPpro )

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. אני מחכה כבר המון זמן לדברים החדשים שיגיעו כדי לקנות מחשב חדש אבל מה לעשות שהדברים לא זזים כמו שרוצים... היות והמחשב שלי מתפגר מיום ליום וזה מתחיל לשגע אותי כבר , חשבתי אולי לקנות מחשב עם לוח אם ומעבד הכי זולים (Amd2500+some mobo) ואז עוד כמה חודשים-חצי שנה כשיצאו לוחות אם עם nforce 400 ,עם סליי, DDR 2 וכל השטויות אני ימכור את הלוח והמעבד או שיעביר אותו למחשב הישן (p4-2000) ויקנה מעבד 64 ב 939 עם לוח אם טוב במחירים שפויים ... מה אתם חושבים על הרעיון הזה ? ככה אני יוכל גם להשקיע בכל הדברים האחרים יותר וכו' וגם ככה עדיין אין יתרון משמעותי למעבדי 64 בנתיים (עד שיצאו ישומי 64ביט) כרטיס מסך אני גם לא מחליף בזמן הקרוב יש לי 9800PRO חדש שמספק אותי בנתיים תודה מראש...

• 0 תגובות
    • 446 צפיות
  14. האם DD3 יהיה הבדל פיזי נגיד בחיבור עצמו או שזה רק הבדל בבאס. אינטל אמרה שהערכה החדשה תתמוך ב במעבדי ריבוי ליבות אז מה אלה של עכשיו לא תומוכות? או שהכוונה למעבדי מרובעי ליבה? והאם יש עוד חברה של שבבים שהודעיה על שבבים שיתמכו ב 4 ליבות בטווח הקרוב. ואם ההבדל היחידי בין DDR3 לבין DDR2 זה רק בבאס אז עם אוברקלוק פשוט יחסית אפשר להגדיל את הבאס כן?

15. Started by h0e,

שלום רב, כרגע ברשותי זכרון DDR שרץ ב 166MHz: 2.0-3-3-7 וב 200MHz: 2.5-3-3-8 (אני מריץ אותו ב200, רק רציתי לתת את כל המידע שיש לי לגביו) אני רוצה לקנות עוד זכרון למחשב אשר רשום כ 400MHz: 3-4-4-8 אני מניח שההשוואה היא ל 200MHz בזכרון הנוכחי שלי וההכפלה זה צורת ביטוי שונה של טכנולוגית ה DDR (תקנו אותי אם אני טועה) אני לא מעוניין לעשות OC, מה בדיוק יקרה כאשר אני אחבר את שתי הזכרונות האלה למחשב ביחד? ממה שאני מבין כל הזכרונות ירוצו בצורה המושתפת המהירה ביותר שהיא תהיה 3.0, אך האם זה יתבצע אוטומטית או שאני אצטרך לבצע שינויים? בנוסף עד כמה שאני מבין ההשפעה של מהירות הזכרון על המהירות הכללית של המחשב היא מינימלית ולהשקיע עוד 300 שקל בזכרון חדש של 2.5 הוא לא דבר כדאי (במידה והכל י…

• 7 תגובות
    • 628 צפיות
  16. Started by Crapy,

יש לי תקציב של 1700 שקל למעבד ולוח אם אשמח אם תציעו לי.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. דומגאת ה E8400 ?

• 5 תגובות
    • 631 צפיות
  18. אני מתלבט בין: 1. ?Gygabyte K8N51GMF-9 s939, NF4, VGA, PCI-E, SATA II? 2. ?Gygabyte K8NMF-9 (NF4, s939, PCI-E, SATA, 1394)? הם בערך אותו מחיר... מה ההבדל ביניהם בעצם? הלוח כמובן צריך להתאים למפרט שאני קונה.... : Athlon64 3000+ (S-939) VENICE CORE 512Mb 400MHz AData Gygabyte 6600 256MB DVI, TV, PCI-E - RETAIL WD 160GB SATA II 7200RPM 8MB HEC Compucase CI-6A21 400W תודה לכל העוזרים והמייעצים!

• 4 תגובות
    • 506 צפיות
  19. Started by freefeeling,

Intel Core 2 Duo E6600 Conroe 2.4GHz מה זה אומר? 2.4GHz מציין את המכלול הסופי? או שכול ליבה עובדת במהירות 2.4GHz? וזה אומר שבכללי (בערך) 4.8GHZ? שובבי

• 11 תגובות
    • 780 צפיות
  20. Started by Game5,

שלום , יש לי כרגע 512mb אני חושב ddr 400 . האם זה מספיק? או צריך להוסיף זכרון? ואם להוסיף , להוסיף אחד של 512 , אחד של 1 gb או בכלל 2 של 512 ? תודה

• 5 תגובות
    • 594 צפיות
  21. שלום, אני קונה מחשב התומך בטכנולוגית SLI, אך הוצא לי לוח אם DFI Infinity NF4 Ultra SATA-II nForce 4 Ultra 939 Motherboard שאינו תומך. לעומת זאת, אני רוצה שלוח האם יוכל לעבוד גם עם ההארדיסק עם SATAII, והלוח: DFI Infinity NF4 SLI nForce 4 Socket939 Motherboard אינו תומך בכך. האם אני צריך לבחור או כך או כך? אין דרך או לוח אם המשלב את שתי הטכנולוגיות? אני צריך להחזיר תשובה בזמן הקרוב לבחור שאני הזמנתי אצלו את המחשב, לכן הנושא די דחוף לי. תודה מראש. מעיין.

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. נתכוון לקנות עוד היום INTEL 2.8c ו ASUS P4P800 DELUXE. למחשב ללא OC בכלל, מהן הזכרונות שהכי כדאי לי לקנות למחשב זה כיום ? (בהתחשב בעובדה שכיום אני קונה סטיק 1 של 512K ואוסיף בהמשך אחד נוסף) אודה על תגובתכם המהירה שכן היום זה היום תומר.

• 9 תגובות
    • 657 צפיות
  23. אני יודע שברוב השימושים במחשב ההבדל פחות דרמטי אבל מדובר על קונפיגורציה חדשה שזה כל התפקיד שלה בחיים. עריכה דיגיטלית, המרות, קידוד ופיענוח, DVD ושום דבר אחר. ממה שהסבירו לי דווקא בתחומים האלו המעבדים של אינטל מהירים יותר בצורה משמעותית בגלל סט הפקודות שלהם והמבנה של הזיכרון שהוא דרישה גדולה בפעולות כאלו ולכן אני שואל. כמו שציינתי בכותרת אני לא רוצה להפוך את זה לעוד דיון וויכוח בין מעריצי אינטל למושבעי AMD שיינעל אחרי רבע דקה. אני אוהב את אינטל ואת AMD וגם את סינקלייר. זו לא הנקודה, השאלה היא רק בהתייחס לסוג השימוש המתואר. תודה.

• 2 תגובות
    • 762 צפיות
  24. Started by ILobeIL,

היי איך אני יודע אם ללוח האם שלי אני אוכל להוסיף כרטיס מסך (לשים לו שניים). יש לכם מומלצים? תודה!

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. לפני כמה ימים הייתי כאן ועברתי על הנתונים ועל ההמלצות ועל הפורום. כל החיים עבדתי עם מערכות אינטל מתוך הרגל או סיבות קדומות או לא יודע מה. אני עומד לפני רכישה ומה שאני עושה בעיקר זה לשחק על המחשב. אקיצר, הרושם שקיבלתי כאן הוא שבכלל עדיף ללכת על AMD בגלל שהם הוכיחו את עצמם, בגלל המחיר ובגלל העובדה שהרוב אומרים שההבדל בין מערכת מבוססת אינטל לבין מערכת מבוססת AMD מבחינת ביצועים, הוא זניח עד שלא ניתן לראותו בעין בילתי מזוינת בשעה שאת ההבדל בכיס תרגיש ועוד איך. סבבה. אמרתי לעצמי שאני הולך על AMD. והנה שוחחתי עם חברים שמשתמשים במחשבים וגם מבינים עניין והם אמרו מייד שלמשחקים אז רק אינטל. AMD זה נחמד למחשב בבית אם אתה משתמש בייתי רגוע, או נניח אם אתה בעניין של OC אבל אם במשחקים …

• 11 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים