מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,794 דיונים בפורום זה
-
הלוח שלי זה Gigabyte P35-DS3L (המעבד נ"ל), עכשיו שאני מפעיל בביוס את ה M.I.T (השליטה על מהירויות רכיבים בביוס שלי) הוא מראה מכפלה של 10 ואת המהירות המקורית המקסימלית של המעבד שהיא 2.66 ג'יגה, אז אני שומר ויוצא, אבל בתוך XP כשאני מפעיל את CPUID הוא מראה שמהירות המעבד 1.6 ג'יגה בלבד והמכפלה כפול 6, איך פותרים את זה ? תודה מראש, רועי עריכה - קראתי עכשיו בנעוץ על הבעיה, קיבלתי תשובה לעניין, אפשר לנעול
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
שלום אני צריך בשביל חבר סיקור מסודר - אם מישהו מוכן לעשות בהשווה בין 2 לוחות אם: http://www.msi.com/index.php?func=proddesc&maincat_no=1&prod_no=1472 http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2758 לא שיש לי בעיה להסביר לו שהראשון יש אפשרות ל4 ג'יגה זיכרון והשני 8 ובזה 2 סאטא ובזה 5 ובשני יש HDMI וכו' אלא שהייתי רוצה לעשות כמו טבלה של השוואה 1 מול 2 אם מישהו יכול לעשות אני אשמח ואודה לו
-
- 0 תגובות
- 471 צפיות
-
-
הייתי שמח לדעת כמה הפרמטר של זכרון מעבד חשוב לביצועים של המחשב או ש צוואר הבקבוק נמצא בכל מקרה ברכיב אחר תודה ויום טוב atedgi
-
- 0 תגובות
- 915 צפיות
-
-
אני יודע שזה הרבה כסף אבל זה בכוונה כרגע... חשבתי על אחד הלוחות של ASUS אבל מביקורות שראיתי הבנתי שגם MSI לא רעים השנה אני בעיקרון מחפש לוח שיהיה טוב ל-DDR3 ולמעבד 920 של אינטל. התעניינתי בכל ה-P6T אבל אני רוצה לשמוע מה דעתכם. בנוסף אני מעוניין ב-6GB זיכרון אבל אני לא יודע מה כדאי לקחת. מתוכנן OC קליל להתחלה וארצה גם כרטיס קול בהמשך אז לקחת גם את זה בחשבון. לא רוצה את הלוחות שמגיעים עם כרטיס קול חיצוני בבאנדל כי הם פשוט על הפנים. אשמח לעזרה.
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
-
-
[צונזר] אין אפשרות לפרסם בפורומים ובישביל זה בדיוק יש את מדור יד שנייה TradeZone. (כן, גם אם אתה מחפש לקנות ולא למכור) ננעל.
-
- 0 תגובות
- 521 צפיות
-
-
אני תקוע עם הבעייה הזו כבר זמן רב. בשלב מסויים לאחר שהתקנתי את המחשב החדש, גיליתי שהשעון מפגר בצורה נוראה. (אני לא מדבר על ה BIOS והבטריה, אצלי המחשב דלוק רצוף, ועדכון השעון מתבצע כידוע על ידי פסיקות השעון). לאחר ששרפתי הרבה מאוד שעות, והתקנתי שתי דיסקים נוספים עם מערכות נקיות של XP SP3 וכן WIN 7 נקיים. גיליתי את הדברים האלו: אם התוכנית EsyTune של הלוח(תוכנה שמראה פרמטרים על המעבד והלוח, ומאפשרת OC), פועלת, וגם המדיה פלייר (דווקא של מיקרוסופט) מנגן אפילו MP3, השעון מתחיל לפגר בקצב מטורף של 3 שניות לדקה! המצב לא השתנה אם ניתקתי את המחשב מהרשת או לא, וכן ניסיתי לשחק עם הזכרונות, והחלפתי ספק כח. מצאתי מצבים נוספים בו השעון מפגר. וזה באמצעות הרצת טסטים של סיס סנדרה בנצ'מרק. ה…
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
שלום, נכנסתי לגוגל במטרה לחפש מידע ותגובות על לוח האם של Gigabyte GA-MA790X-DS4 וברשימת הצעות חיפוש של גוגל ראיתי את המילה FIRE בין היתר. נבהלתי. בהמשך קראתי כתבות ותגובות על כך שהלוח אם הזה גורם לדליקות ושריפות של בתים! וגם הדגם המקביל של אסוס גורם לאותן תוצאות הרסניות. רציתי לקנות את הלוח אם הזה. וגם במפרטים המומלצים יש אותו. האם יש לכם נסיון עם הלוח? מה עליי לעשות. האם יש תחליף?. אימלה ??? כנסו לגוגל ותווחכו בעצמכם. מה עליי לעשות?? http://www.google.com/search?hl=en&q=ga-ma790x-ds4+fire&aq=4&oq=GA-MA790X-DS4+&aqi=g10
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי מחשב די ישן עם מעבד Athlon 64 3800+ (S939) X2 DUAL CORE למעבד אין קירור שכרגע מורכב אליו. יש לי קירור Thermaltake Big Typhoon שאני רוצה להרכיב על המעבד אבל אין לי את התושבת הפלסטיק השחור הזה שבא בקופסא של המעבד יש למישהו תושבת כזו אני רוצה לקנות תודה לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
היי יש לי תדר לוח של 200 ראיתי בביוס שאפשר לשנות אותו לעד 350 חוץ מזה יש לי תדר זיכרון בביוס שרשום 133 אבל ראיתי שאותו אפשר לשים עד 200 רציתי לעשות ניסוי ואז שמתי את הזיכרון על 200 רציתי לדעת אם זה מסוכן לזיכרון? אחר כך שמתי את התדר בסיס של הלוח שהיה ב200 שמתי אותו על 230 ואז ראיתי שתדר הזיכרון ירד משום מה ל184 באופן אוטומטי למה זה?
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
כדי שאני יוכל לראות ולשמוע בטלויזיה שלי סרטים מהמחשב הבנתי שאני צריך לחבר את הטלויזיה לכרטיס מסך בHDMI לHDMI ואת הכרטיס מסך לחבר ללוח אם (בנוסף על הPCI EXPRESS) ליציאת SPDIF יש לי לוח אם של ג'יגהבייט דגם GA-945P-S3 ובאתר של ג'יגהבייט הבנתי שיש לי על הלוח אם כזאת יציאה הבעיה היחידה היא שאני לא מוצא אותה מישהו מכיר ויכול לתאר לי איפה היא נמצאת או אולי להעלות תמונה ולהקיף בעיגול?
-
- 0 תגובות
- 546 צפיות
-
-
שורת הגדרה בביוס קיים בחלק מלוחות אסוס VID CMOS צרפתי תמונה מה משנה המספר אם משנים אותו לנתון אחר במקרה כאן הוא 45 דבר נוסף לא קשור לנושא הזה ,,,, זה פנייה לצוות הניהול באתר ,נסיתי ליצור קשר לניהול האתר או אחראי אבל אין אפשרות זה מקפיץ כל הזמן לדף ראשי,,,,,,,,בעניין הגלישה באתר זה מאוד איטי ועד שניפתח כל דבר לוקח זמן רב ....מה שלא היה לפני שינוי האתר לא מזמן ,אנה שפרו או בידקו זאת בדקתי זאת ממספר מקומות במחשבים שונים וזה מאוד איטי [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 511 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש רשימה השוואתית של מעבדי AMD מול INTEL החל מ AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 3600+ אני מתכוון לרשימה של כל מעבד והמקביל לו בחברה השניה כמו שיש עם הכרטיסי מסך בפורום כרטיסי מסך. תודה רבה, דניאל.
-
- 0 תגובות
- 607 צפיות
-
-
אהלן לכולכם, אני רוצה לארגן קנייה קבוצתית של זכרונות, ואני צריך אתכם בתור חלק מהקבוצה (זה למה קוראים לזה קנייה קבוצתית ). כל מי שרוצה לקנות זכרונות איכותיים (כדוגמת OCZ Platinum/Gold או משהו איכותי אחר) שיכתוב כאן בת'רד, ואם יהיו מספיק קונים דנדן יארגן לנו קנייה קבוצתית. סבבה? סבבה. יאללה לעבודה ;D
-
- 0 תגובות
- 651 צפיות
-
-
היי חבר'ה הבעייה היא כזאת חבר קנה מארז חדש העביר הכל אליו על הדרך הוא הוציא תמעבד לנקות אותו והחזיר אותו לא טוב כתוצאה מכך שני פינים נשברו על כל מקרה הבאנו מעבד חדש יותר נכון יד 2 שהו INTEL CPU 2.80 800FSP שיתאים ללוח אם ASUS P4SP-MX עכשיו הפעלה של המחשב הוא העלה אותו ישר לביוס ואמר שצריך לכוון את התדרים Frequency שני התדרים שהוא נתן לא עבדו טוב כלומר המחשב הופעל מחשב בלי לעלות כלומר התדרים לא התאימו לאחר מכן שמתי על ידני וכיווני וזה כן עלה רק שזה ניראה לא יציב בכלל אם אני מפעיל תחווה בפייסבוק או כמה דברים באינרנט זה פשוט יוצא לי ממנו גם שאני לוחץ על המנהל משימות אני רואה שהוא עובד רק במאמץ גבוהה מאוד מישהו יודע איזה תדברים אני יכול לשים אותו זה ניראה מלא תדרים שהם 1…
-
- 0 תגובות
- 835 צפיות
-
-
שלום לכולם, אתמול כנראה הלך לי הלוח Asus Crosshair שמאד אהבתי. עכשיו בדקתי אצל כל היבואנים ואין יותר את הלוח הזה וגם לא את Asus Crosshair II והשניים היחידים שראיתי לנכון להיות לו למחליף הם ה LANPARTY DK 790FXB-M2RS של DFI http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=5917 ואת את הלוח של אסוס ASUS M4N82 DELUX ASUS M4N82 DELUXE ורציתי לשמוע חוות דעת. תודה לעוזרים!!
-
- 0 תגובות
- 790 צפיות
-
-
מה יתן ביצועים טובים יותר בעריכת וידאו? האם זה תלוי באיזה תוכנות? ובכלל למה יש כאלה שמעדיפים Xeon? (חוץ משימוש ב2 מעבדים בו זמנית?)
-
- 0 תגובות
- 846 צפיות
-
-
שמעתי שסור להתקרב לתושבת fuxconn איך אני ידע אם הלוח הזה עם התושבת הזאת או לא? יש לי מזל בחיים שאני תמיד נדפק בדברים אלה אני חייב להיות בטוח בהכל לפני שאני קונה.
-
- 0 תגובות
- 527 צפיות
-
-
האם מעבד מעבד: AMD Athlon II X2 250 יתאים לכרטיס מסך 5770 האם הוא יתאים ולא יצור בעיה המטרה משחקים ובעיקר סרטים
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
אני מעונין לקנות את ה- fx-60 אם מישהו יודע היכן ניתן למצוא אותו במחיר טוב, אשמח אם תפנו אותי. מתנצל אם זה לא הפורום המתאים.
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
אפשר בבקשה סיקור על מעבד ה-CELL הכי טוב שיש מהאתר הזה, תודה רבה למי שיביא לי! אני מחשב כבר המון זמן חיפשתי גם בחיפוש של האתר ואני לא מוצא.
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-
-
יש לי שני מודולי זיכרון. ה BIOS (וגם windows) מתעלמים מהמודול שנמצא ב slot השני. אם אני מחליף בין שני המודולים - הביוס שוב מתעלם מהמודול בslot השני (כלומר, הוא מכיר רק במודול שלפי ההחלפה הוא התעלם ממנו). לעומת זה, תוכנות כמו cpu-z מזהות את שני המודולים. פרטים (מתוך PC WIZARD) : הזיכרון: מצד אחד הוא מזהה מודול של 1024MB ומודול של 512MB, ומצד שני הוא כותב "A1 : empty". למה? General Information : A0 (RAS 1, RAS 2) : 1024 (Double Bank) A1 : Empty Information SPD EEPROM (A0) : Manufacturer : PDP Systems Part Number : PSD1G400 Serial Number : Unspecified Type : DDR-SDRAM PC-3200 (200 MHz) - [DDR-400] Size : 1024 MB (2 rows, 4 banks) Module Buffered : No Module …
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
http://www.anandtech.com/bench/default.aspx?p=109&p2=47 להבנתי: יתרון מעניין דווקא ל-i5, פרט לשני מבחנים בהם יש כנראה ניצול שלי ה-thread-ים, וה-920 מגיע לעד 50% יתרון!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מתלבט בין אלה GA-M85M-US2H GA-MA78LM-S2 GA-MA78LM-S2H GA-MA78GM-UD2H GA-M78SM-S2H נוטה לכיוון האדום עקב עלות נמוכה יותר. יורכב עם מעבד 245 למערכת אינטרנט ואופיס. ללא OC יש השגות? הבדלים מהותיים? מזמין יום ראשון...
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
-
-
הייתי בטוח עד עכשיו שqpi זה הבקר זיכרון שיושב על המעבד אני רוצה להבין כי נהיה לי קצת חוסר הבנה קטן ישנם 3 דברים שונים לגמרי שהם בקר הזיכרון, qpi בi7 וdmi ב5? בכל אופן בכל המעבדים החדשים הבקר נמצא על המעבד אבל המהירות העברת נתונים שונה? כלומר יש qpi ו dmi?
-
- 0 תגובות
- 800 צפיות
-
-
היי, אני מריץ בביתי תחנת עבודה Dell Precision 530, עם 2 מעבדים: Intel Xeon 1.7Ghz כל אחד... אני רוצה להחליפם במעבדים מעט יותר חזקים (2.8Ghz למשל - או יותר), אך לא הצלחתי למצוא מידע מהימן לגבי התמיכה במעבדים של תחנת עבודה זו. מצאתי קונפיגורציות למכירה שהכילו מעבדי 2.8Ghz, כך שאני מניח שזה אפשרי, אך האם אפשר יותר?? (3Ghz או 3.2Ghz, למשל)
-
- 0 תגובות
- 674 צפיות
-