עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. היי. הלוח שלי הוא : Asus m2n-mx לאחרונה רכשתי כרטיס רשת בתקן PCI, והמחשב מזהה אותו אך לא יכול לגרום לו להתחיל לעבוד. יש לידי מחשב אחר, פנטיום 4 עתיק, שבו שמתי את הכרטיס והכל תקין. האם יש בביוס איזו אופציה שצריכה להיות מופעלת ? תודה מראש.

2. Started by omri09,

ה- RAM שלי מוגדר כך: CL 5-4-4-15(CAS-TRCD-TRP-TRAS) 2.1 Volts http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_ddr2_pc2_6400_vista_performance_platinum_4gb_dual_channel ב- CPUZ ישנם גם ערכי tRFC ו- CR, מה הם אומרים ועל אילו ערכים צריכים להיות מוגדרים? כרגע: tRFC- 46 CR- 2T

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by hotshot,

בוקר טוב, יש לי מחשב קולנוע ביתי מבוסס לוח אם G41M4-F של MSI שבעוונותי רכשתי בלי מחשבה מוקדמת. הבעייה שלי איתו שיש לו רק חריץ PCI יחיד ושהוא לא מוציא sound ב-s/pdif (יש spdif פנימי ואפשר לחפש מתאם, אבל לא זמין באף חנות למרות שהם מפרסמים שיש להם). האם אתם יכולים להמליץ לי על לוח חלופי לא יקר מדי (כמובן שמתאים למעבד core 2 due והזכרונות שלי) שיש לו יותר חריצי PCI ויציאות s/pdif מובנות (יציאות USB נוספות זה יתרון)? בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 877 צפיות
  4. Started by morbidangel,

שלום לכולם אני רוצה לבנות מערכת בתקציב כולל של כ2.5 אל"ף עם פוטנציאל OC טוב. הייתי רוצה לקבל המלצות לסט של לוח אם\זכרונות\מעבד שיתנו לי את התוצאה הכי טובה. תודה

5. Started by Biatch,

המפרט של המחשב שלי: Intel Core 2 Duo E6300, 1866 MHz ASRock ConRoeXFire-eSATA2 2048 MB (DDR2-667 DDR2 SDRAM) שתי סטיקים 1024MB כל אחד של TWINMOS Radeon X1900 GT (256 MB) WDC WD2500KS-00MJB0 פתאום המחשב הפסיק לעבוד לא העלה פוסט בדקתי מה הבעיה פה ושם שיחקתי עם הסטיקים והמחשב עולה רק עם סטיק אחד בסלוט מסויים אחד .. מה זה אומר ? יש מצב "נשרפו" הסלוטים האחרים והסטיק השני ? יש פתרון כלשהו לבעיה ? בדיקה ?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  6. ברצוני לקנות לוח אם מחו"ל אשר יתמוך בINTEL ובLUCID אם הכי הרבה באנדל ופיצ'רים

• 0 תגובות
    • 978 צפיות
  7. אני מבקש הסבר מפורט על תאימות בין זכרונות למעבדים אני מדבר בעיקר על מעבדי intel i7 וזכרונות ddr3 יש המון זכרונות שמוצעים למכירה במהירויות שונות 1066 , 1333 , 1600 , 1866 ו2000 יש גם יותר אבל לא נתייחס אליהם. ומעבדים שתומכים בזכרונות במהירות 1066 או 1333 זה הרישמי לפי מה שאני יודע. אם זה ככה ואני לא טועה ..אז בשביל מה מייצרים זכרונות במהירות שעון גבוהים יותר ממה שהמעבדים תומכים? בוא ניקח לדוגמא את המעבד i7 980x שתומך בזכרונות 1066. ואני רוצה להתאים לו את הcorsair dominator gt 2000mhz אין לי שום סיכוי שהוא יעבוד ויהיה יציב ? אשמח על תשובות מפורטות, תודה למומחים!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. http://www.engadget.com/2011/01/03/intels-2nd-generation-core-processor-family-announced-includes/

• 0 תגובות
    • 873 צפיות
  9. Started by ZUMARA1,

יש לי ex58-extreme של גיגהבייט רציתי לשאול אם CF מנוצל על הלוח הזה בצורה טובה? יש לי 6850 ואני מעוניין לרכוש עוד אחד.תודה

• 0 תגובות
    • 677 צפיות
  10. Started by tzolerguy,

היי יש לי מעבד I7-920 עם לוח של ASUS P6T וזיכרון 3GB 1600MHZ של חברת GSKILL בכמה נראה לכם שיהיה אפשר למכור את החלקים הללו?

• 0 תגובות
    • 751 צפיות
  11. כעיקרון אני צריך להתאים זיכרון (8 ג'יגה) ללוח אם ASUS P8P67 עם מעבד: core I7 S1155 2600K 3.4Ghz לא כדאי לי לרדת מהתדר של 1800 כי הבנתי שזה גם לא יהיה מה שאני אקבל בפועל (או שאני טועה?) השאלה שלי למעשה היא כזאת: בלוח הנ"ל ניתן לשים עד 4 מודולים. מה תחל'ס עדיף: 4 של 2 ג'יגה או 2 של 4 ג'יגה ולמה? ומה לגבי המתחים? מה אני צריך לדעת פה כדי לא לאכול אותה? הלוח הזה נראה לי משהו מטורף, לא כל-כך התעמקתי אבל אולי אפשר לעשות פה איזו קומבינה כדי לעשות OVERCLOCKING לזיכרון? מישהו שמע על זה משהו? אולי מישהו גם יוכל לתת לי המלצה לזיכרון ספציפי, משהו שניתן בכלות להשיג בארץ כרגע או בעתיד המידי. תודה.

• 0 תגובות
    • 727 צפיות
  12. כלומר OC ניתן לעשות עליהם לחבר מקסימום כרטיס מסך 1 ולקבל PCI E 2

• 0 תגובות
    • 755 צפיות
  13. Started by ychig,

בSPECS של הלוח שלי(DS3) רשום : Supports DDR2 800/667/533 memory אם הזכרון יהיה בOC של 900MHZ הזכרון יוגבל ע"י הלוח? והאם תדר גבוה מהתמיכה של הלוח עלול לגרום לבעיות? תודה

• 0 תגובות
    • 714 צפיות
  14. Started by rotman,

שלום לכולם , אני משתמש בלוח שציינתי. אני תמיד שם את המחשב ב SLEEP והבעיה שלי היא שאיכשהו המחשב "מתעורר" ע"י כל מקש שנלץ במקלדת... זה ממש מציק . גם אם המחשב ב SLEEP ואני שולף התקן USB שמחובר אליו (למשל מוציא את החוט של המקלדת) המחשב מתעורר לחיים. איך אפשר לבטל את זה? חיפשתי ב BIOS משהו שקשור לאופציה הזו ולא מצאתי. תודה על העזרה.

• 0 תגובות
    • 807 צפיות
  15. בעוד כחודש או שניים אני הולך לשדרג את המעבד, לוח אם והזכרונות לאחר 4 שנים. Intel Core 2 Duo E6300 1.86GHz Gigabyte GA-965GM-S2 512MB x 2 SUPERTALENT DDR2 667MHz 1GB x 2 OCZ DDR2 800MHz(הם SPECIAL OPS או GOLD משהו) בכמה אפשר למכור את כל החלקים האלה?

• 0 תגובות
    • 775 צפיות
  16. http://www.tomshardware.com/reviews/best-gaming-cpu-core-i3-2100-phenom-ii-x6-1075t,2859.html תוצאות מאוד מעניינות. מה תגידו?

• 0 תגובות
    • 836 צפיות
  17. כמובן, לקחת את הכל בערבון מוגבל, אחרי הכל הסרטון לא מסופק ממישהו נייטרלי. עדיין, יש לקו המוצרים החדש פוטנציאל מצויין כפי שנראה בסרטון:

18. Started by SoapSeller,

עקב סיום חייהם של הלוח\מעבד ב-HTPC שלי אני מחפש שילוש חדש. אני משתמש במארז Ahanix D.Vine 5 עם ספק 220W של אותה חברה עם חיבור ATX20. בנוסף יש במחשב כרטיס Geforce 9500GT PCI-E ושני הארדיסקים(אחד עם חיבור IDE, אבל התמיכה בו פחות קריטית). וקירור גולדן אורב 2(שאני מניח שאצטרך גם להחליף) המחשב משמש נטו להשמעת מוזיקה וצפיה בסרטים, אין לי תקציב מוגדר לחבילה שאני מחפש, מעדיף להוציא כמה שפחות, אבל אני מניח שאלף שקל זה הגבול העליון. אשמח לשמוע תובנות, הצעות וכו'. בתודה מראש.

• 0 תגובות
    • 825 צפיות
  19. Started by liloli,

אהלן אנשים. מי שישים לב התרד הקודם שפתחתי הוא לגבי הלוח שיש לי ASUS STRIKER EXTREME ומעבד שכבר הוזמן Q9450 ובוטל מכוון שלאחר בירור מסתבר שהלוח אינו תומך בסדרת מעבדי Q9 למה? איני יודע אם כך עלי לבחור מעבד אחר אני מעוניין במערכת שתצליך להריץ משחקים חדשים שעתידיים לצאת כמו למשל GTA החדש שיצא בינואר נראה לי. ובעיקר להריץ אפליקציות רבות בו זמנית. אני מתכוון לעשות למעבד אוברקלוק אני עדיין לא יודע של כמה ואיך אבל אני בטוח יעשה!! החומרה שיש לי במחשב ולזה יצטרף המעבד היא: לוח: ASUS STRIKER ETREME 680i קירור מעבד: TRU120E + SFLEX 1600 ספק: corsair 650TX זיכרון: OCZ REAPER 800 4G 4X1 כרטיס מסך: XFX Nvidia 7950GX2 ואליו יצורף כנראה עוד אחד כזה או 9800GX2 מסך: SAMSUNG Syncmaster 2…

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  20. Started by nitsanroz,

אני רוצה להחליף מעבד, איזה כדאי? 9450? 9550? אולי אחר? ניתן לראות את המערכת שלי בפרופיל שלי לשימושים גרפיים בלבד כולל תלת מימד (3DMAX+AFTER)

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  21. Started by barhanin,

הזמנתי היום את המחשב החדש שלי שהלוח הזה כלול בתוכו רציתי לשאול אלת דעתכם עליו.. לינק לפירוט הלוח הוא תומך ב PCIe2.0 ? eSATA? והאם הלוחות האחרים עדיפים עליו כדוגמת.. Asus P5QL PRO http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=710&l4=0&model=2307&modelmenu=1 Gigabyte GA-EP43-DS3L http://www.giga-byte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ProductID=2847 אם יש לוח שתומך ברכיבים שרשמתי למעלה בסביבות ה 500-400 ש"ח שירשום בבקשה המפשרט שלי הוא כזה intel Core 2 Duo E8400 nVIDIA GeForce 9800GT 512MB PCIeוInnovision Geil DDR2 2048MB 800MHZ CL4 Seagate ST3500320AS 500G תודה אנשים!

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  22. Started by parsi1,

. המליצו לי על מארז: ANTEC NSK4480 380W Silver/Black לגבי קירור איזה חברה כדאי לקחת ? שמעתי על Arctic Cooling 8L 80mm או Arctic Cooling Fan 80mm PWM או על מאוררים של SPAIER וגם Nexus איך הם ואיזה דגם מומלץ ? חשוב לי שיהיה שקט. זה אומר שהקירור בנוסף לקירור שיש במארז או שבמקום ? ואם כבר אז עדיף לקחת 120 ואם בכלל אני יכול לקחת 120 מבחינת התאימות למארז ? 2. לגבי קירור למעבד, לקחתי מעבדוCore 2 Duo E8400 BoxוIntel ושמעתי שהקירור של אינטל לא כ"כ טוב ולכן עדיף קירור אחר ז"א להוציא את הקירור של אינטל או בנוסף ? ואם כבר להוציא קירור אז לא עדיף כבר לקחת את הTRAY במקום BOX ? בכל אופן רציתי לשאול של איזה חברה ודגם כדאי לקחת אני שמעתי על Arctic Cooling 7 PRO או Arctic Cooling Freezer …

• 0 תגובות
    • 765 צפיות
  23. מה דעתכם למערכת לטווח של שנה שנתיים : עלות 1,356 מעבד Intel Core 2 Quad Q9400 Box IQ9400 עלות 698 לוח אם ASUS P5Q PRO 31202 עלות 469 1 זיכרון SuperTalent DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 T800UX4GC5 עלות 389 1 מארז כולל ספק HEC 6A19B Black 400W CI-6A19B-400 בקשר ל IO מעביר RAID 5 ממערכת אחרת צורב : מעביר ממערכת אחרת 2 צורבים SATA ו IDE תודה

24. שלום. האם מישהו מכיר מכשירים מסוג המכשיר הנ"ל? ברצוני לרכוש מכשיר כזה אבל אני לא יודע האם הוא יתן לי את האינדיקציה שאני צריך, או שזה סתם מכשיר שישב לי בבית ולא יהיה לי שימוש בו. דוגמא למכשיר בלינק הבא: http://www.wallabuy.co.il/sap.aspx?xi=408517

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  25. חברי פורום יקרים, אנא הקדישו מספר דקות מזמנכם לקריאת חוקי הפורום והבנתם על מנת לשמור על רמת דיון גבוהה וכדי שיהיה לכולנו נעים יותר לגלוש ולהשתמש בפורום. לעיון בחוקי הפורום המלאים. דגשים לגבי כותרות: אין להדגיש את דחיפות העניין בכותרת. הדיונים של כולם חשובים בדיוק באותה מידה. על הכותרת להיות עניינית ומפורטת. הכותרת לא נועדה להיות הקדמה לדיון אלא לתמצת את נושא הדיון ולספק את תמצית הפרטים החשובים. כותרת עניינית היא כותרת שממנה ניתן להבין מהו נושא הדיון ולקבל את הפרטים הבסיסיים מבלי להיכנס לדיון עצמו. כותרת עשירה במידע ענייני תייחד את הדיון שלכם ותבדיל אותו מדיונים אחרים בעלי נושאים זהים או דומים. דגשים לכתיבת כותרת תקינה: -…

• 0 תגובות
    • 32.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.