מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,794 דיונים בפורום זה
-
כותר - תודה לכם, פשוט המחשב שלי מלווה בהרבה קראשים בזמן האחרון באמצע משחקים כמו קריסיס 2, AC2, AC1 וכד'.. המעבד שלי - AMD P2 X3 720BE @3.6GHZ - 55C הזכרונות שלי - OCZ Platinum 2x2GB 1066 CL 5-5-5-18 @ 800 CL 5-5-5-15 - הורדתי את הביצועים כי חשבתי שזה אי תאימות בין המעבד לזכרונות בהתחלה כי הכל התחיל כשהחלפתי את הזכרונות, אבל ככל שהורדתי את הביצועים שלהם כך ירדה התדירות, אבל כשיש קראש, אז נשמש שהמאוורר של הכרטיס מסך מתחרע, כאילו הוא חם.. הכרטיס מסך שלי - Sapphire HD6870 1GB
-
- 1 תגובה
- 793 צפיות
-
-
יש לי מחשב דואל e8400 עכשיו יש לי 4 מקום לכרטיסי זיכרון 2סיטיקים צהובים 2 סטיקים אדומים יש לי 2 כרטיסים ddr2 800hz שמחוברים לצהוב כאשר אני מחבר את ה2 האחרים לאדום אותו סוג כרטיס אז מפעיל תמחשב אבל לא תמסך הוא אומר יעני שהוא בanalog mode חיברתי גם רק את הזיכרון לאדום והוא לא הראה תצוגה שהמחשב עולה.. שמח לעזרה
-
- 1 תגובה
- 488 צפיות
-
-
שלום ברצוני לקנות לוח אם של אסוס P5G41C-M LXעכשיו השאלה שלי היא כזות יש לי מעבד פנטיום D סוקט 775 כמובן והוא לא כתוב ברשימה של המעבדים בעמוד של הלוח השאלה שלי אם זה יעבוד לי המעבד הזה על הלוח הזה? ןעןד שאלה הזיכרונות הם DDR2 533MH האם גם הם יעבדו? http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=YraY16Bgg3U1mAW1 תודה רבה לעוזרים אני יודע שהשאלה די טיפשית אבל שביררתי חלק אמרו כן וחלק אמרו לא בפורמים שונים ושוב תודה רבה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 743 צפיות
-
-
שלום יש ברשותי זיכרון מסוג DDR2 533MH ואני רוצה לקנות לוח חדש שתומך בזיכרון בתדר של 677 ומעלה אז השאלה שלי אם הם יעבדו ביחד או שעליי לקנות זיכרון בנוסף תודה רבה מראש מקווה שאת השאלה הזות ניסחתי לפי דרישות המנהל וסליחה אם גרמתי בעיה
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-
-
http://usa.asus.com/product.aspx?P_ID=kpT6JUeGZkMlOjQQ
-
- 1 תגובה
- 878 צפיות
-
-
האם למעבד פנטיום 4 שהנתונים שלו הם : 3ghz / 512 / 800 האם צריך שכל הרכיבים שלו כמו לוח אם וזיכרונות יעבדו על תדר 800? או שהזכרונות והלוח אם יכולים להיות יותר? למשל 1066 או 1300? תודה (ואם אפשר המלצה ללוח אם זול שיתאים לו..)
-
- 1 תגובה
- 642 צפיות
-
-
שלום רב, אני מתכנן לקנות מחשב, ואימצתי את ההמלצה הראשונה מתוך המפרטים המומלצים שבאתר HW ZONE למחשב, לצורך שימוש בייתי בסיסי. כשקיבלתי הצעת מחיר מהמוכר בחנות, הוא הציע לי מעבד e5800 3.2 GB של intel במקום הATHLON AMD 245 ולוח אם "GA-G41" במקום ה"GA MA74" שמוצע במפרט המקורי. ההפרש במחיר הוא 90 ש"ח, וטענתו היא שמכיוון שהמעבד הוא כפול ליבה הוא מהיר יותר. האם זה נכון? והאם ההפרש הוא זניח לעומת הביצוע? תודה מראש וחג שמח נחי
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-
-
השאלה בכותרת, ושאלה נוספת, ע"פ איזה נתון באתר היצרנית אפשר לדעת אם המעבד הוא בעל מכפלה פתוחה?
-
- 1 תגובה
- 595 צפיות
-
-
האם ידוע איזה מהמעבדים המצויינים בכותרת יותר טוב? ההתלבטות היחידה שלי כרגע בקניית מחשב חדש (למטרות בייתיות) הוא איזה מעבד עדיף, AMD Athlon II X2 250 או Intel Pentium Dual-Core E5800. הנה השוואה ביניהם שמצאתי: http://www.cpu-world.com/Compare/245/AMD_Athlon_II_X2_250u_vs_Intel_Pentium_Dual-Core_E5800.html אשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
ערב טוב חברים, ברשותי מחשב לפני כמה שנים וברצוני להשתדרג. לאחרונה פצחתי בחיפושים אחרי המחשב הנייד האידאלי בשבילי, לצורך העניין אני צלם, עובד הרבה עם פוטושופ ולייטרום שגוזלים ממני המון סבלנות. בנוסף, בתקופה הקרובה אתקרב לתוכנות כמו פלאש, אפטר אפקטס וכל חבילת אדובה (לימודי גרפיקה). לאחרונה בכל המפרטים שראיתי ישנם ניידים עם 6 ו8 ג'יגה זיכרון. השאלה שלי האם הזיכרון הזה מנוצל מבחינת מערכת ההפעלה? כלומר, האם לאחר התקנת וינדוס, במקרה הזה 64 ביט, יתן לי ניצול מקסימלי של הזיכרון? האם מעבד I5 עם טכנולוגית הסנדי ברידג' יספיק לי? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 879 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לקנות מחשב שישמש אותי למטרות שונות בינהן עבודה. אני צריך שהוא יוכל להפעיל SOLIDWORKS בקלות ויאפשר לי לעשות דברים נוספים בזמן שאני מפעיל את התוכנה. ראיתי מחשב עם מפרט ויש לו מעבד E5700 אני רוצה לדעת איך המעבד והאם אני יכול לעוד איתו. תודה רבה ושבת שלום! עריכה: אני יודע שלקנות מחשב "קומפלט" יוצא יותר יקר ופחות טוב אבל אין לי את הזמן להתעסק עם הרכבת מחשב, ולכן אני קונה מחשב "קומפלט" עם המעבד הנ"ל. כמו כן אם מישהו מכיר מקום שמוכר מחשב שיעמוד בדרישות שלי במחיר טוב מוזמן להציע.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, התחלתי ללמוד לקורס רשתות מתכנן להקים 7 עד 10 מכונות וירטואליות בנוסף מתכנן לתכנת לצפות בסרטים ולשחק במשחקים כמו SC או CALL OF DUTY .לא מהחדשים מחפש להשקיע סכום עד 8K ( בכול המכונה אם כמובן יצא פחות יהיה נחמד) הכי חשוב בזיכרון HIGH END איכותי 16GB פנימי ולוח אם איכותי בעל 4 סלוטיים לזיכרון.כול שאר הדברים פחות חשובים לי. על איזה זיכרון(סידרה שלא נפוצה) הייתם הולכים כיום?ואיזה לוח אם?שיעבוד עם Phenom IIx6 תודה.
-
- 1 תגובה
- 817 צפיות
-
-
שלום, חשבתי לפנק את המחשב בעוד 3 סטיקים של זיכרון, וראיתי שההבדל במחיר בין סטיק של 1 ל-2, ממש לא משמעותי. ב-KSP מוכרים סטיק אחד של 2 ג'יגה זיכרון DDR3, ב-120 ש"ח. אני הולך על TRIPLE, כי הבנתי שבזה המחשב שלי תומך. מפרט המחשב: מפרט המחשב המזקן: CPU: Intel Core i7 920 Motherboard: Gigabyte GA-EX58-DS4 Memory: 3*1GB DDR 3 1066MHZ GPU: ATI HD4870 Hard Disk: Hitachi 1 Tera-byte, and Samsung 500GB שימושים: משחקים מידי פעם, מטלב בעתיד, סרטים, וגלישה באינטרנט... אני מתלבט אם אני ארגיש שינוי רציני אם אני אעשה שדרוג כזה. אני מריץ WINDOWS 7 64 BIT. אשמח לתשובה בנושא. תודה
-
- 1 תגובה
- 784 צפיות
-
-
שוב שלום לכולם. אני מנסה להחליט בין שני לוחות אם שאני רוצה לקנות למחשב החדש שאני בונה שעצם משנים את המפרט במקצת תלוי בסוג של הלוח שאני קונה ASUS Rampage III Extreme שנכון שהוא 1366 אבל הוא יתאים ל-i7-990 שאני יכול לקבל, בעצם גורם לי לנצל את ה-Triple Channel שלו מבחינת הזיכרון ולבנות SLI 580GTX עליו. או ASUS Maximus IV שהוא 1155, ויתאים ל-2600K שאני יכול לקבל, אבל הזיכרון שלו יהיה "רק" ב-Dual Channel ולפי ההבנה שלי גם היכולות שלו לנצל SLI במלואו הם יותר נמוכות מאשר 1366. משום שאני לא הכי סגור בעולם איזה מהם יותר טוב (כל המידע שכתבתי הוא מטיול בפורומים ובערך הבנה של ההבדלים בין 1366 ו-1155), אז הבאתי את השאלה לפה שאולי אני אקבל עוד כמה דעות בשביל שהקנייה תהיה יותר משתלמת. ו…
-
- 1 תגובה
- 638 צפיות
-
-
יש לי כרגע מעבד PENTIUM DUE CORE על הלוח GA945P-S3 אני רוצה לקנות מעבד ב 500 שקל ככה [אפילו יד שניה] איזה מעבדים מומלץ ללוח כזה?
-
- 1 תגובה
- 674 צפיות
-
-
כותרת.
-
- 1 תגובה
- 626 צפיות
-
-
שלום לכולם, השבוע הרכבתי מחשב חדש (סוף סוף), הרצתי בדיקת יציבות למשך הלילה (Prime 95 ו IntelBurnTest) ושניהם נכשלו והודיעו לי על Hardware Failure. לאחר חיפושים הגעתי לת'רד הזה שמודיע על בעיות של אי יציבות בלוחות החדשים של MSI ו B3 במיוחד: http://www.gskill.us/forum/showthread.php?t=8076 הייתי מציע לא לרכוש את הבאנדל הזה כרגע עד שיצא עדכון ביוס בנושא. חד שמח לכולם.
-
- 1 תגובה
- 687 צפיות
-
-
3DMark06 בדיקת המהירות מעבד בתוכנה הזאת היא 3000MHZ לאחר OC קטן ( במקום 2700MHZ ) בתוכנה CPU Z ובתוכנה של הלוח אם גיגבייט EasyTune5 הוא מראה 1800 MHZ שזה מכפלה X6 המעבד אמור לעבוד במכפלה X10 וכך הוא מוגדר גם בביוס X10 והתדר( מהירות משתנה לפעמים מ 1800 ל 3000 MHZ ) וגם המכפלה X6 משתנה ל X10 גם CPU Z וגם EasyTune5 מבחינת המהירות מרגישים את זה קצת במחשב וגם במשחקים האם יש בעיה במעבד או בלוח ?
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
באתר של אינטל: http://ark.intel.com/Product.aspx?id=27254 מופיע שהמעבד נתמך בשני סוקטים:PBGA479, PPGA478 הם זה אומר שיש שתי גרסאות שלו, אחת ל479 ואחת ל478 או שאותו מעבד מתאים לשני הסוקטים?
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
היי, מה זה Pin 1? אמרו לי שיש pin 1 בלוח אם, איך אני יודע איפה זה Pin 1 בלוח האם, אם לא רשום? ומה זה בעצם Pin 1?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם , ברשותי לוח אם של אסוס מדגם : P5GC-MX כרגע מותקנים לי 2 סטיקים של DDR2 667 ונפח 1GB , אני רוצה לשדרג ל 2 סטיקים של GB2 , משום מה הסטיקים של מהירות 800 יותר זולים מהסטיקים של 667 , לפי מה שאני יודע לא צריכה להיות בעיה להתקין 2 סטיקים של 800 גם אם הלוח אם שלי לא תומך במהירות הזו (למרות שנראה לי שהוא כן תומך) , האם אני צודק? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 533 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפי הפוסט הזה: http://forums.anandtech.com/showthread.php?t=2159674 ניתן להשתכנע שצריך ללכת על הגירסא של ה-PRO אני לא מצאתי עוד דיונים בקשר לעניין הזה לכן אני פותח כאן דיון חדש כדי לשמוע את הדעות שלכם האם יש סיבה אמיתית ללכת על הגירסא של ה-PRO שעולה קצת יותר. (אין תכנון ל-SLI / CF, אוברקלוק בינוני+ מתוכנן לעתיד הרחוק) ושאלה נוספת היא האם עדיף ללכת על GA-P67A-UD3-B3 או על מה שנאמר לעיל? מכמה פוסטים שקראתי באינטרנט הרבה המליצו דווקא על ה-ASUS בעיקר בגלל ה-BIOS שהרבה יותר מגוון ונוח. הולך לשבת על זה כרטיס מסך GIGABYTE GTX 560 Ti ומעבד i5 2500k 3.3ghz בתוך מארז CM690 II ADVANCED דעתכם?
-
- 1 תגובה
- 748 צפיות
-
-
אז ככה עוד מעט אני משיג את המעבד I7 2600K ויש לי חבר שעובד בחנות מחשבים ושאלתי אותו אם אני יכול לבחור איזה מעבד לקחת מהמבחר שיש לו בחנות עכשיו ככה שמעתי שיש דבר כזה נקרא "שבוע ייצור" ככה שהשבוע ייצור טוב ככה אני יוכל לקבל תוצאה טובה בOC וכמובן בפחות VOLTAGE..ראיתי איזה מדריך באתר אחר שאפשר לזהות שבוע ייצור דרך הBATCH CODE שמופיע על הקופסא.. אז השאלה שלי כזאת איך אני מבחין איזה שבוע ייצור הוא באמת טוב??איך זה הולך בידיוק?למה אני לא רוצה להדפק עם מעבד דפוק תודה ויום טוב זה ממש חשוב לי!
-
- 1 תגובה
- 714 צפיות
-
-
שלום, רציתי לברר איך המעבד Core i5 2500 3.3Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray GIGABYTE H67MA-UD2H-B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel H67, DDR3 1333, 2xPCI-E, DVI, HDMI, DP והלוח אם הזה?לשימוש ביתי אופיס,קצת משחקים?
-
- 1 תגובה
- 547 צפיות
-
-
מתלבט בקשר לרכישת הלוח. האם בAXTU בתוכנת המוניטורינג קיים LOG FILE שמתריע ומתעד תוצאות חריגות כגון נפילות מתח רגעיות וכיוב'?
-
- 1 תגובה
- 709 צפיות
-