עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Transfer,

שלום יש לי פנטיום 4 1500, לוח של אינטל ו 2 סטיקים של 128 rd-ram 400mhz שמעתי שזכרונות RD-RAM עובדים הכי טוב ב 2 סטיקים. יש בלוח שלי עוד 2 חיבורים פנויים, אז אם אני רוצה להוסיף זכרון עדיף לקחת בשני סטיקים או שאם יש לי כבר 2 אז זה לא משנה?

• 1 תגובה
    • 602 צפיות
  2. ההכרזה הרשמית של אינטל אודות מעבדי ה-Skylake-X האימתניים כבר כאן, ומצליחה להפתיע אותנו לחיוב לכתבה

3. Started by Carlito,

טוב אז ככה יש לי כמה שאלות חשומות מאוד והייתי שמח אם אפשר למצוא מצדכם תשובות א. מה זה כל ה-90nm, 130nm וכו' של המעבדים.. מה זה אומר?? ב. שאלה בקשר לזכרונות מה זה התיזמונים של הזכרונות? מה זה משפר? מה זה נותר? ומה זה ה-CL2, CL3 בזיכרונות ממש תודה לכל מי שירחיב קצת... נ.ב. עשיתי חיפוש ולא מצאתי כלום אז אל תציאו לי תודה

• 1 תגובה
    • 856 צפיות
  4. Started by mikibo,

שלום רב אני מעונין להתקיו RAID 1 על מחשב איזה לוח אם מומלץ בהנחה שהמעבד הוא I3 או I5 תודה מיקי

• 1 תגובה
    • 721 צפיות
  5. מחפש מדריך להתקנת מעבד בפרט ל-939, גריז טרמי וגוף קירור

• 1 תגובה
    • 547 צפיות
  6. תודה.

• 1 תגובה
    • 529 צפיות
  7. איך אני מחזיר חזרה???

• 1 תגובה
    • 571 צפיות
  8. Started by hagayben,

שאני מפרמט מחשבים שהם לא שלי ואין לי דיסיקים של דרייברים יש תוכנות או שיטות למציאת הדריבריים כמו שצריך ? כי זה תמיד סיפור... תודה מראש חגי.

• 1 תגובה
    • 570 צפיות
  9. Started by nore0,

אני צריך 2 סטיקים של 1024 איזה CL לקחת ?

10. איני מבין כלום בדבר ואודה לכל מי שיאיר את עיניי.

• 1 תגובה
    • 619 צפיות
  11. אני קונה מערכת מבוססת על מעבד Intel Pentium 4, 2A (512kb cache). נעצרתי בעיקרון על שלושה לוחות-אם (+ מחירים שאני יכול להשיג אותם) Gigabyte 8IEX - 120$ Gigabyte 8IEXP - 160$ Intel D845GBV - לא ביררתי מחיר עדיין. כרגע אין לי צורך ב-FireWire או ב-RAID (למרות שיהיה נחמד לנסות ) אז האם שווה לי להשקיע את ה-40$ האלו בזכרון נוסף (עולה לי 75$ ל-256 מגה של סאמסונג או של יונדאי, DDR 266). אגב, שווה לי להשקיע עוד 30$ בערך על זיכרון DDR 333? אני לא הכי רוצה לעשות אוברקלוק, וגם בשביל זיכרון DDR 266, עם המעבד שלי, אני אצטרך לעשות אוברקלוק קטן (לשנות ראטיו). תודה מראש על העזרה.

• 1 תגובה
    • 867 צפיות
  12. Started by maxos,

אני צריך המלצה ללוח שתומך בזכרונות של 1066. הבנתי שהשיפ של אינטל - 850E תומך ב533 אבל לא בזכרונות כאלה, לפחות לא רישמית. האם יש ציפים אחרים שתומחים בזכרונות אלו? רישמית? אילו זכרונות הכי כדאי לקנות?

• 1 תגובה
    • 773 צפיות
  13. Started by gurd,

אני מצטער שאני כותב את זה בשני פורומים , פשוט לא יודע בדיוק לאיפה זה שייך , חוץ מזה שאני פשוט לא מבין בזה בכלל. רציתי לדעת האם המחשב שלי מספיק טוב להריץ את המשחק PES12 , ובעיקר האם כדי ואיזה כרטיס מסך להוסיף לו ? המחשב : מעבד : AMD Athlon II X2 245 AM3 2.8GHz לוח אם : Gigabyte GA-MA78GM-UD2H זיכרון : 2GB מארז :1380 NSK תודה רבה !

14. שלום יש לי שתי בעיות בשתי מחשבים 1.המחשב הראשון שאני פותך את המחשב הכל בכחול המערכת ההפעלה הכול וגם לא רואים טוב 2.במחשב השני אני מדליק את המחשב והמחשב נידלק אבל לא רואים שום דבר על המסך דרך אגב הבעיה לא בזכרונות כי זה היה בסדר אני חושב שזה בלוח כי החלפתי 3 מעבדים הלוח של ינטל וגם שאני מדליק את המחשב במקום שתי צפצופים יש 3 המעבדים 1 פנטיום 3 450 ו-2 פנטיום 3 500 בבקשה זה דחוף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• 1 תגובה
    • 666 צפיות
  15. קניתי מחשב ביתי חדש, התקנתי ווינדוס 11, מעט תוכנות שימושיות אבל מבחינת דרייברים ודברים "נסתרים" שצריך לעשות, איך אני יכול לדעת מה בדיוק צריך? תודה רבה

16. Started by yoc1983,

לקחת אסוס P5QPL-AM או ששווה להשקיע עוד 210 ש"ח ללוח ג'יגה בייט GA-EP45-UD3L על הלוח יחוברו מעבד E6500 כרטיס מסך HD5770 ו2GBRAM

• 1 תגובה
    • 838 צפיות
  17. Started by srolik,

שלום לכולם אני מתכנן לרכוש את אחד הלוחות הבאים עבור מעבד I7 CORE 975 ב O.C לוח אם Asus דגם P6X58D Premium ASUS P6T Deluxe V2 (X58) i7 Nehalem - ATX GIGABYTE GA-EX58-EXTREME (X58) i7 Nehalem - ATX אני מתכנן בעתיד שיהיה לי על הלוח 24GB זיכרון ובשביל זה אני צריך סלוטים של 4GB השאלה שלי היא כזו הבנתי שעל הלוחות האלה אפשר לשים ערכות DUAL אן TRIPEL - קל לי יותר למצוא בשוק ערכות DOUAL במחיר הגיוני האם יש הבדל משמעותי אם הזכרונות רצים DUAL אן TRIPEL שמצדיקים את המחיר? בDUAL ארכוש כעת 2 ערכות סה"כ 16GB בעתיד אוסיף עוד 8 וב TRIPEL ערכה אחת סה"כ 12GB - בעתיד אוסיף עוד 12 כמו כן ניתן למצוא במחירים סבירים זכרונות ECC לפי מה שהבנתי הם לא מתאימים ללוחות האלה - רק לשרתים - (אם אני …

• 1 תגובה
    • 732 צפיות
  18. האם יש דרך לנטר את פעולת המאווררים על ידי תוכנה ולקבל התראה באם אחד המאווררים הפסיק לפעול . התקנתי את fanspeed והוא מנטר טמפרטורות שזה מצוין אבל הוא לא נותן ניטור של פעולת המאוורר עצמו משום מה למרות שיש שם דף ספציפי לכך עם גרף אבל אין קריאות בכלל וגם אם היו אין אפשרות שייתריע אם תפסיק הפעולה שלו. נראה לי שזה די קריטי לנייד. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 499 צפיות
  19. מישהו בבקשה שייתן לי לינק לתוכנה שבודקת תקינות של זכרונות. אני מתכוון תוכנה בדוס שבודקת תא - תא בזכרון... (אני כמעט בטוח שיש כזו תוכנה).

• 1 תגובה
    • 660 צפיות
  20. המפרט הוא כזה: מעבד i3 8 גגיגה זיכרון דיסק ssd בודד של256 , או דיסק אחד של טרה בודד עוד לא החלטתי. לוח אם של גיגהבייט h81 . מחפש מארז וספק, עדיף שיהיו יחסית שקטים. חשבתי על הננוקסיה דיפ סיילנס אבל נראה לי שזה די יקר

• 1 תגובה
    • 978 צפיות
  21. Started by PsyGhost,

אני מתכנן אולי לקנות 2 סטיקים של קינגסטון, כל אחד של 512 ולהרכיב אותם על הלוח שלי המפרט: לוח: GA-7VAXP של ג'יגהבייט מעבד: AMD Athlon XP +2200 כ. מסך: Geforce 4 MX זיכרון נוכחי: 256 (אני אשים את הסטיק הזה במחשב אחר אם אני קונה חדש) רציתי לדעת אם יש טעם להוסיף כזאת כמות של זיכרון למפרט שהוא כבר די ישן, זה יתן שיפור משמעותי במהירות או שהניצול של הזיכרון יהיה גרוע בגלל שאר הרכיבים הישנים?

• 1 תגובה
    • 709 צפיות
  22. שלום לכולם, אני מחפש לוח אם AM3 במחיר שפוי (עד 700 ש"ח) אם יש כזה. אני לא מעוניין בלוחות AM2+ תודה.

• 1 תגובה
    • 763 צפיות
  23. ???...

• 1 תגובה
    • 848 צפיות
  24. Started by mor_shalev,

האם ללוח האם הזה קישור http://us.dfi.com.tw/Product/xx_product_spec_details_r_us.jsp?PRODUCT_ID=3612&CATEGORY_TYPE=INFINITY&SITE=US אני יכול לחבר כרטיס מסך שהחיבור שלו הוא agp 8X

• 1 תגובה
    • 517 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.