מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
ECS, חברת לוחות הLOW-END המוכרת לכולנו, החליטה ללכת בגדול הפעם ולכלו קצת אפשרויות O\C בלוח מבוסס KT400 החדש שלה, שינוי מתחים, תזמוני זיכרון, FSB (עד 166), Command Rate וכדומה (אגב, האפשרוית דומות באופן מפתיע לאלו של הKD7 מבית אביט..אהמ..אהמ...)..כמובן שבשינוי מתחים הכניסו אפשרות שינוי מתח למעבד ולזיכרונות. מסתבר שהחבר'ה בECS לא עד כדי כך חכמים..שימו לב לאפשרות שלינוי המתח..V-coure- זה בסדר, הם יכולים לבוא להתלמד כאן במשוגים הבסיסיים ;D התמנוה לקוחה מהביקורות של ANANDTECH על הלוח, ניתן לקרוא בלינק הבא: http://www.anandtech.com/mb/showdoc.html?i=1712 לסיכום- Crap. עריכה- כולכם מוזמנים להעיף מבט במתח ה12V :-\
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לדוד שלי את הלוח הנ"ל ויש לו בעייה מוזרה הוא קנה אותו לפני 4 חודשים ומאז הספיק להביא אותו פעמיים לאחריות אבל באחריות לא מצאו את הסיבה לבעיה שביגללה הוא הביא אותו.מה שקורה זה שיום אחד המחשב פשוט לא נדלק בדקנו את כול החלקים במחשב שלו והכול עובד שמגיעים ללוח אין שום תגובה עכשיו חיפשתי באינטרנט חומר על הבעייה ומצאתי שמה שקורה על פי טענות אחד האתרים זה שהטנזיסטורים ליד המעבד פשוט מתחממים לטמפרטורות קיצוניות ועד כדי כך שהם אפילו מתחילים להינמס כתוצאה מכך אבל אחרי זה שהלוח מיתקרר זה חוזר לפעולה תקינה וזה מה שקרה שהוא הביא אותו לאחריות אחרי יום הם בדקו אותו ובשניי הפעמים שהוא הביא אותו היתה אותה בעיה והבן אדם לא מצליח להוכיח שיש לו בעייה בכול אופן אשמח לשמוע תגובות א…
-
- 6 תגובות
- 808 צפיות
-
-
ברשותי Q9450, וTUNIQ TOWER 120. הEIST והC1E מופעלים אצלי בביוס, אבל רציתי לדעת אם זה ממש קריטי. זאת אומרת, החסכון באנרגיה כל כך משמעותי? דרך אגב, המעבד בOC ל3.2 ובלי מאמץ הוא על 2.4 בגלל הEIST... אז זה ממש משמעותי? אי אפשר שזה יהיה על 3.2 קבוע והמחשב ירוץ ממש מהר על הפעולות הקטנות גם? ומה עם הC1E הזה? אשמח לתשובות מפורטות. תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 661 צפיות
-
-
התוכנה אמורה להעלות את התדר במאמץ, אבל התדר נשאר 1.6GHz במקום 2.4GHz גם במאמץ של למעלה מ-50%.לא משנה מה, התדר מסרב לעלות ל2.4GHz בחזרה.. מה לעשות? הת'רד הזה כבר לא חשוב, אפשר לנעול [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 667 צפיות
-
-
which memory is better? in some reviews i c that the rev 2 is having a hard time getting to 250 and sometimes hes doing 275,as expected with 2.5,3,4 or something simillar. on the other hand the bh-5 is allways hitting the 250mgh with 2.2.2 now on the dfi ultra-d which is better?
-
- 1 תגובה
- 518 צפיות
-
-
-
אני באמצע אוברקלוק ל Q6600 שלי ונתקלתי בבעיה.. בביוס למתחים של המעבד אפשר לעשות קפיצות קטנות קטנות, עד שמגיעים ל 1.60.. אפשר לעשות את זה רק 1.6, 1.8 ו 2... האם יש דרך לתת לדוגמה 1.625 (שזה פחות או יותר המתח שאני צריך ל 3.7GHz, בהתחשב בעובדה שזה יורד עם vdrops)? ניסיתי לשנות את זה ידנית (+ ואז הקלדתי מספר), אבל במקום לתת לי 1.625 הוא ישר נותן לי 1.8... מה אני יכול לעשות?
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
נאמר לי שלמעבד מרובע הליבות של אינטל q9550 יהיה עדיף לקחת לוח אם: GIGABYTE GA-EP43-DS3 מאשר אותו אחד עם סיומת L בסוף, כי יש לו שש פאזות ולזה עם ה-L רק שלוש ולכן הוא יציב יותר האם נכון הדבר ואילו עוד הבדלים ישנם בין שתיהם?
-
- 6 תגובות
- 966 צפיות
-
-
MODEL GA-EP43-DS3L (rev. 1.0) CPU 1. Support for an Intel® Core 2 Extreme processor/ Intel® Core 2 Quad processor/Intel® Core 2 Duo processor/ Intel® Pentium® Dual-Core processor/Intel® Celeron® processor in the LGA 775 package (Note) This motherboard is designed with VRD11.1 power phase, and cannot be compatible with VRD10 designed CPU. Please refer to ''CPU Support List'' for details. 2. L2 cache varies with CPU Front Side Bus 1. 1600(O.C.)/1333/1066/800 MHz FSB Chipset 1. North Bridge: Intel® P43 Express Chipset 2. South Bridge: Intel® ICH10 Memory 1. 4 x 1.8V DDR2 DIMM sockets supporting up to 8 GB of system memory 2. Dual channel memory architecture 3. Support for DD…
-
- 7 תגובות
- 817 צפיות
-
-
באיזה כרטיסי מסך הוא תומך NVIDIA או ATI
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
המערכת שאני מתכנן לקנות... מעבד: Intel Core 2 Quad Q9550 2.83Ghz 12MB Penryn BOX כמות: 1 - מחיר: ¤1643 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro כמות: 1 - מחיר: ¤105 לוח אם: Gigabyte GA-EP43-DS3L כמות: 1 - מחיר: ¤525 מארז: THERMALTAKE SOPRANO Black כמות: 1 - מחיר: ¤351 ספק כוח: Corsair 550VX 41A @ 12V כמות: 1 - מחיר: ¤483 זיכרון: Kingston Original 2GB DDR2-800Mhz כמות: 2 - מחיר: ¤228 קשיח למחשב שולחני: Western Digital 320Gb 16MB AAKS כמות: 1 - מחיר: ¤286 כרטיס מסך: Gigabyte Radeon 4870 512MB DDR5 Retail - זמין במלאי! כמות: 1 - מחיר: ¤1355 כונן אופטי: LG GH20NS DVD-RW x20 Dual Layer Sata Black כמות: 1 - מחיר: ¤130 הרכבה: הרכבת מערכת מחשב 3000שח ומעלה כולל בדיקות כמות: 1 - …
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קניתי מחשב ושמתי לב ש6 מתוך 8 כניסות USB ששמו לי הן של 1.1 ולא של 2....... רק כדי להיות בטוח , הלוח תואם הכל כניסות של 2? החנות בחרה לשים לי כניסות 1.1 ? או שככה זה מגיע? תודה רבה פשוט אני לא רוצה לבוא אליהם בטענות לפני שאני בודק
-
- 11 תגובות
- 837 צפיות
-
-
ללוח אין מחברים ייעודיים לesata ז"א שאם אני מחבר את הפורט של המארז ללוח זה נותן לי אך ורק אפיק מידע, איך אני יכול לתת לשם גם מתח כדי ש DOK עם ממשק esata יעבוד אצלי? - צריך לציין כי לא ניסיתי עדיין DOK עם esata, נכון להרגע, מחבר הesata של המארז מחובר אצלי כ sata 4 וזהו...
-
- 4 תגובות
- 655 צפיות
-
-
אהלן, התקנתי את ה UD3P החדש שלי, הכל עובד תקין חוץ מבעיה אחת. כשאני מדליק את המחשב, המאוורר של המעבד לא נדלק ישר, לוקח בערך 10 שניות עד שהמסך של GIGABYTE מופיע ורק אז המאוורר נדלק. בביוס עשיתי ENABLE ל- CPU Fan Fail Warning ואחרי בערך 5 שניות מאז שאני מדליק את המחשב אני שומע את הצפצוף אזהרה, אחרי שהמסך של גיגהבייט מופיע המאוורר נדלק פתאום. אני לא רוצה לנטרל את הצפצוף כי אם באמת המאוורר יפסיק לעבוד לי אני לא אדע מזה, כמו כן גם שמתי את CPU SmartFan Control על Enabled. בדקתי גם מאוורר סטוק של אינטל ואותו דבר קרה, המאוורר מתחיל לעבוד רק אחרי 10-5 שניות. למרות שזה צפצוף של כמה שניות זה בלתי נסבל, יש למישהו מושג?
-
- 6 תגובות
- 695 צפיות
-
-
חשבתי על הלוח הזה בשביל המעבד . אני צריך לוח שלא יגביל אותי בבאס שלו .מתוכנן oc עד לאיפה שאני יגיע .(קירור TR 120 EXTREME) מה אתם אומרים ? הצעות אחרות ? אין לי תקציב ללוח . פשוט לוח שיתאים לדרישה בהכי פחות כסף. אין לי שום דרישה אחרת מהלוח חוץ מזאת .
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
https://videocardz.com/newz/epic-games-launcher-makes-amd-ryzen-cpus-run-hotter-even-without-any-game-running אצלי זה הוריד 15-20 מעלות ב-IDLE.
-
- 0 תגובות
- 807 צפיות
- 1 follower
-
-
1) שלום אני רוצה לקנות AMD 64 BIT ואני מתלבת בין 3 לוחות מה כדי לי לבחור: (אני צריך את המחשב למשחקים ואני מתכוון לעשות OC) אא והאם כדי לי לקחת את הלוח של ABIT ל AMD 64 ? הלוחות שאני רוצה הם: EPOX EP-8KDA3+ (nForce3) - ATX EPOX EP-8KDA3J (nForce3) - ATX Gigabyte GA-K8NNXP nForce 3 150 2) ועוד שאלה חשובה האם ההבדל בין ה 8KDA3+ וה 8KDA3J הוא רק בכמות חיבורי ה RAID
-
- 12 תגובות
- 844 צפיות
-
-
מה עדיף לי לקנות מבחינת איכות, אוברקלוקינג, אמינות וביצועים בלי שום קשר למ-ח-י-ר!: פנטיום 4 נורטווד עם לוח של ASUS/EPOX/ABIT (תבחרו אתם...) א.מ.ד אתלון XP עם לוח של ASUS/EPOX/ABIT (תבחרו אתם...) אנא הציפו בהודעות. זה די דחוף.
-
- 13 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
-
-
יש אפשרות לבעיות תאימות עם הR9700, ביחד עם AMD 1700+ וזכרונות של XTREME DDR 256MBPC2700? עדיף לקחת את הVRXP?
-
- 4 תגובות
- 897 צפיות
-
-
תתעלמו מהז... באתר היצרן (epox) כתוב המידע הבא 3 PC2700 DDR SDRAM banks for Maximum 3 GB memory * (DDR400 unofficially supported) עכשיו מה לכל השדים והרוחות זה אומר... תומך אבל אני לא יקבל תמיכה תכנית, אין מה לעשות אם יש בעיות איתו, אני לא מבין.... ???
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי שני HD שיושבים על הכניסות הרגילות, האם אני יכול להוסיף עוד HD SATA?
-
- 7 תגובות
- 673 צפיות
-
-
-
EPOX 8KDA3J or MSI k8n neo האם ה MSI יותר טוב? בשביל OC גם
-
- 10 תגובות
- 958 צפיות
-