מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם מחפש שילוש(לוח.מעבד.זיכרונות)לגיימינג כבד..מעבד שיריץ הכל על האיכות הכי גבוהה..כגון קרייסיס..באטלפילד..GTA V.. תקציב כעיקרון 1200 אבל אני יכול להמשיך לחסוך עוד כסף..לא לוותר על ביצועים..רק תגידו מה כדאי ואני יחסוך KSP מת''מ..מזומן מפרט עכשיו: e7500 @3.7 ep-45 ud3lr 2x2 gb ocz 1066 gtx660 1440x900 enermax naxn 550
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קבלתי 4 זיכרונות של ניידים DDR3 מהירות 1600 אני מעוניין לבנות מערכת שולחנית על בסיס הזיכרונות האלה איזה לוח אתם מכירים שתומך בזיכרונות האלה שמתאים למעבדי הסוויל או IB ? או האם יש מתאם כלשהו שאני יכול להתקין זיכרונות כאלה על לוחות רגילים -?
-
- 2 תגובות
- 728 צפיות
-
-
שאלה עבור חבר. I5 3470 או I5 4570? לוח מבוסס B75 או B85 בהתאמה והבדל של כ200-250 ש"ח בעלויות. האם מעבד הHaswell שווה את התוספת? האם יורגש הבדל בכלל ואם כן, מתי? תודה :-)
-
- 0 תגובות
- 870 צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן עם לוח אם של MSI P965 NEO (שרוף כנראה) כעת ברצוני להחליף אותו באופן עצמאי (זה מחשב ישן שכנראה ילך למשפחה) ויש המון לוחות שונים, הרבה CHIPEST. מה ההבדל בין כולם? כל עוד התושבת דומה והDDR דומה זה יעבוד תמיד? אם כן מה הציפסט מסמן?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, שמתי לב שלH87 יש יותר יציאות usb וחיבורי sata, ובנוסף יש לו תמיכה בraid וב rst . מישהו הבין למה הכוונה? במה זה יותר טוב? האם שווה את הכסף? אשמח לתשובה במהרה, לירון
-
- 1 תגובה
- 838 צפיות
- 1 follower
-
-
כמו שרשום בכותרת, האם חיבור ה PCI עומד להיעלם הוא שהוא ימשיך איתנו גם בדורות הבאים (או לפחות בדור הבא )? רקע אני מעוניין לקנות כרטיס קול XONAR D1 (שלי שבק חיים). אני הולך עליו ולא על ה DX (בחיבור PCIE) כי כרטיס המסך שלי מכסה את חיבורי ה PCIE.
-
- 6 תגובות
- 951 צפיות
-
-
לא ידעתי אם לפרסם את זה בפורום של לוחות אם או כרטיסי מסך אז בחרתי ברנדומלי אני רוצה לשדרג את הGEFORCE GT620 שלי לATI 4870 RADEON והלוח אם שלי לפי הDXdiag זה Gigabyte to be filled by O.E.M (לא שאני יודע מה זה אומר) איך אני יכול לדעת אם הלוח אם יקבל את הכרטיס הזה?
-
- 1 תגובה
- 763 צפיות
-
-
שמעתי דברים טובים על fan xpert של אסוס, הבעיה שכל הלוחות שראיתי הם עם שלושה חיבורים מקסימום, כלומר השאר יתחברו באופן ישיר לספק ויפעלו על 100% כל הזמן או בעזרת שימוש במפצלים שגם לא יאפשרו לי שליטה נפרדת על כל אחד בנפרד. אין לוח שיתן שליטה אוטומטית בכולם לפי תכניות שאני מגדיר לו?
-
- 0 תגובות
- 727 צפיות
-
-
מה זה דואל צ'אנל וטריפל צ'אנל? מה יותר טוב? יש הבדל מורגש בין 1333MHZ לבין1600? שווה השקעה? http://www.tms.co.il/product/11868 הזכרון הנ"ל משתלם וטוב? יש בתקציב משהו יותר טוב? יש הבדל משמעותי בין CL9 לCL11?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אם אני מחליף את המעבד במחשב שיש בו מעבד i5 מהדור הראשון בעל 2 ליבות עם מעבד i5 4 ליבות האם הכל יעבוד כמו שצריך? כמובן ששניהם בעל אותה התושבת
-
- 2 תגובות
- 785 צפיות
-
-
היי, לוח האם שלי:ASUS P8Z68-V PRO. כרגע הזיכרונות הקיימים שלי:(Crosair XMS DDR3 1600MHZ 8GB Kit CL7 (4*2GB. הזמנתי זיכרונות חדשים,שהם:(Crosair Vengeance 32GB Kit DDR3 1600MHZ CL9 (4*8GB. 1.האם לפני ו/או בזמן החלפת הזיכרונות הקיימים,בחדשים - צריך לשנות הגדרות כלשהן בBIOS (תיזמונים וכדומה...),במידה וכן אז מתי,צריך לשנות הגדרות אילו? 2.האם בגלל הגדרות לא נכונות בביוס,יכולות להופיע שגיאות (ERRORS) רבות - בבדיקת הMEMTEST? תודה רבה מאוד מראש .
-
- 2 תגובות
- 639 צפיות
-
-
שלום, יש לי זיכרונות DUAL CHANNEL בנפח 8GB בסה"כ במהירות של 1333MHZ. כשאני בודק ב-CPU-Z התדר של הזיכרונות הוא 665.2MHZ יחס 1:5. מה זה אומר בדיוק ולמה זה ככה? וגם בסעיף של "רוחב פס מקסימלי" זה בתדר של 667MHZ. משהו קצת מוזר לי כשיש לי 1333MHZ מהירות בזיכרונות. מישהו יכול להסביר לי? תודה.
-
- 2 תגובות
- 790 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, מעוניין בהמלצות לשדרוג הזכרון (הזכרון שלי כרגע פגום וחשבתי על הדרך לשדרג) המערכת שברשותי: מעבד - intel core i7 920 2.67GHz לוח אם - ASUS P6T chipes - intel x58 זכרון עכשווי - OCZ ddr3 6 gb (triple) - לא זוכר את המהירות ולא כל כך מבין איך בודקים אותה, אך הנה שתי נתונים שאולי קשורים מcpu-z - NB Frequency - 2137Mhz DRAM Frequency - 534.5Mhz בדף של SPD רשום Max Bandwidth - 533Mhz כרטיס מסך - Nvidia GeForce GT 240 שימושים: אני סטודנט למדעי המחשב - צריך מחשב יציב בעיקר ומהיר תקציב: מעדיף משהו בסביבות 300-500 תודה לעוזרים ניר
-
- 11 תגובות
- 994 צפיות
-
-
-
היי , קניתי מעבד PHENOM 2 X4 965 יד שניה מאיביי (ב300 שח כולל משלוח) ואני רוצה להתאים לו לוח אם השאלה שלי היא כזו , אם שווה לקחת לוח אם GA-MA770T-UD3 של ג'יגה בייט ב349 שח מוולקום או להוסיף עוד 100 שח ולקחת GA-870A-UD3 ב442 שח גם מוולקום או שבכלל להתפרע וללכת על GA-990XA-UD3 ב570 שח בKSP או שיש לי דרך להשיג קצת בפחות ב530 שח ... (חשוב לי לציין שאני מעדיף לחסוך אבל השאלה איך הלוח הזה של צ'יפסט 770? ואם כדאי לי להסתכל על חשיבה לטווח ארוך במידה וארצה לשדרג?) ודבר נוסף , עשיתי טעות שלקחתי פנום ולא למשל FX4100 או FX4300 ? (המערכת אמורה להיות מיועדת למשחקים בין היתר , חשוב שהיא תוכל להחזיק משחקים כבדים, כרטיס מסך יהיה בהמשך- כרגע זה לא רלבנטי, אני קונה את החלקים של המערכת ל…
-
- 14 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
נא לקרא הכל אז ככה יש לי לוח אם שעבד מצויין במשך 4 שנים שלמות ופתאום שבק חיים התסמונת כבר נאמרה כאן בנושא אחר ואני מעוניין לדעת דבר אחר כאשר אני מדליק את המחשב נדלקת נורד ביקורת וישר נכבה קראתי שכזה דבר יכול ליקרות בגלל פינים עקומים והלוח מזהה את זה בתור בעיה בדקתי ואכן היו פינים עקומים והרבה 8 בערך כאשר הוצאתי את המעבד ושוב הפעלתי את הלוח "בלי כלום לא כרטיס מסך לא זיכרונות כלום אפילו לא חיבורי חשמל אחרים" הוצאתי את הכל רכיב אחרי רכיב כך שהגעתי למצב של לוח ומעבד בלבד והמעבד הוצא ועדיין אותו מצב!!!!! השאלה היא האם עם הזמן הפינים גרמו לקצר והלוח הלך או המעבד עם הזמן ??? כי ראיתי שיש מצב שהמחשב יעבוד גם כשיש פינים עקומים ואני לא עשיתי את זה בטוח !!!! מאה אחוז כי אם כן…
-
- 23 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
איזה מהם http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=9698 ------ http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=6242 או שזה יותר מדיי
-
- 3 תגובות
- 961 צפיות
-
-
-
השאלה בכותרת.. בדיקות שיבטיחו קנייה בטוחה.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
Asus Maximus vi gene or hero http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?286664-ASUS-Maximus-VI-Gene-Review ---------- http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?286794-ASUS-Maximus-VI-Hero-Review חוץ מהעובדה מהגדלים של הלוחות מה יותר עדיף יחובר אל מעבד i5 4670k תודה
-
- 3 תגובות
- 854 צפיות
-
-
כותרת^ הן מבחינת גיימינג והן מבחינת רווח עתידי, שכאמור תושבת 1150 יצאה לא מזמן ואיתה מעבדים חדשנים. מה אתם חושבים??
-
- 0 תגובות
- 854 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, אתמול קניתי כרטיס זיכרון חדש של 4GB זיכרון (של Kingston אם זה משנה) והיום ניסיתי לחבר אותו למחשב, במקביל ל-2GB הקודמים שכבר היו לי. כשהפעלתי את המחשב, השלב של העליה של הלוח אם נתקע עלפני המקום בו הוא מזהה כמה שיכרון יש לו (אצלי זה קורה אחרי שהוא מאתחל את ה-USB). ניסיתי לשם רק זוג מהם ביחד, לשחק עם הסלוטים של הזיכרון ומה לא... המצב הטוב ביותר שהיגעתי אליו היה כשהוא כן הצליח לעבור את השלב הזה, אבל כשהלוח אם סיים לעלות המחשב מייד כיבה את עצמו למשך כמה שניות... מה שכן הכרטיס זיכרון החדש עולה בקלות כשהוא לבד. הלוח אם שלי הוא H55M-E33 של MSI, אחד מהזכרונות הישנים גם של Kingston והשני של Ceon. המתח שדורש הכרטיס החדש הוא 1.5V, וה-kingston הישן גם 1.5 (השלישי לא…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ערב טוב לפני כמה ימים נהרס לי הלוח אם, אומנם המחשב שלי כבר ישן, אבל עבורי הוא סוחב, ואני מניח שיהיה יותר זול להחליף לוח אם, מאשר להחליף את כל המערכת. אז אני צריך למצוא לוח אם שיתאים למעבד intel core i5 750. הלוח אם הקודם היה intel blkdp55wb. אני יודע שאם אני כבר מוציא את המעבד והכל, אז יהיה צורך בלמרוח מחדש את הג'ל שבין המעבד לקירור שלו, אז אשמח לקבל המלצה לחומר כזה (אם יש משהו בתצורה של מדבקה, שיותר קל להניח, אז עדיף). הזכרונות הם מסוג DDR, ועד כמה שאני מבין, זה עדיין הסטנדרט. המארז שלי הוא מארז סטנדרטי (middle tower). אני מעדיף שלא לבזבז יותר מידי על הלוח אם. סה"כ המחשב הוא בעיקר מחשב לשימוש משרדי, תכנות וצפייה בסרטים. האם עוד ניתן למצוא לוח אם שיתאים למעבד הזה? או שכבר…
-
- 1 תגובה
- 730 צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי מחשב עם לוח אם intel d945gcpe ותושבת 775 הלוח התקלקל וברצוני להחליפו רק אני לא בטוח איזה לוחות יתאימו אשמח לעזרתכם
-
- 6 תגובות
- 916 צפיות
-
-
איך יכול ליהיות שבבדיקת מאמץ הלוח אם יותר חם מאשר המעבד?אני עם אוברקלוק אבל על המתח הנורמלי הרגיל של המעבד..בנגיעה בגוף קירור שעל הלוח הוא לא באמת בחום של ''70'' מעלות..אך איך אני מוודא את זה למען הרוגע הנפשי?
-
- 0 תגובות
- 782 צפיות
-