עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Moty_p,

שלום אנשים, יש לי מחשב שאני רוצה להכין לקרוב משפחה ואין לי זכרון בשבילו זה מחשב די ישן שאפשר לעשות ממנו שרת קטן ביתי או מחשב משרדי אבל אין לי זכרון SDRAM בשבילו כי הזכרון שלו נדפק וגם ככה הוא נמוך מאוד 256MB בלבד אני לא מוצא בשום מקום לא איבורי ולא KSP ולא פנדה ולא נעה ולא בשום מקום אחר זכרונות מסוג SDRAM אם יש לכם זכרון מסוג SDRAM או כמה כאלה שהם 256MB + שאתם לא צריכים ושהוא טוב בלי שגיאות אני מוכן לקנות במחיר סביר תצרו איתי קשר בפרטי, תודה לכולם.

• 1 תגובה
    • 795 צפיות
  2. Started by noambaum,

יש לי מחשב פנטיום 3 1000 מהצ עם 256 זיכרון ולוח אם אין לי מושג איזה כי אני לא מבין בכל הנושא של מותגים בחומרה אם אתם יכולים אני צריך שתעזרו לי להרכיב את השילוש הקדוש אבל משהו שיחזיק לי להרבה זמן ושלא יהיה יותר מדי יקר כי אני גם קונה כרטיס מסך חדש (כנראה TI 4200) במפרט המעבד חייב להיות 2.4 ghz תודה נועם

• 1 תגובה
    • 505 צפיות
  3. יש לי לוח אם של 965P-DS3 עם זוג קיים של 1*1 twinmos twister וברצוני להוסיף עוד זוג סטיקים של חברה אחרת שיעבדו גם כן כDUAL CHANNEL. הלוח תומך ב4 חריצי הרחבה לזיכרונות. ואם אני לא טועה עד 8 ג'יגה זיכרון. האם זה יהווה לי בעיה השדרוג? או שזה יעבוד? תודה רבה!!

• 1 תגובה
    • 473 צפיות
  4. היי, לפי נסיון העבר שלכם מתי לדעתכם תיהיה ההוזלה בפועל בחנויות פה בארץ. אני מעוניין לקנות את הe8400 שעולה בערך 1000 ש"ח. האם בתאריך קרוב צפויה להיות ירידה במחיר שלו? או שאין טעם לחכות ואני כבר יכול לקנות אותו עכשיו? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 495 צפיות
  5. Started by Clint Eastwood,

שבת שלום לכל עם ישראל! יש לי שאלה לעם... איזה לוח אם הכי כדאי לי לקנות בשביל AMD 2500 שהמחיר שלו לא מופרז (מקסימום 600 שקל)? אני לא רוצה כרטיס מסך משולב... רק כרטיס רשת וUSB כמובן! בעקרון לא משנה לי אם יש או אין כרטיס קול משולב... זה ממש לא משמעותי לי. אני גם לא מתכוון לעשות אוברקלוקינג או משהו כזה... אני פשוט צריך לוח אם עמיד וטוב! תודה לכל העונה!

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  6. לא ברור באיזה מהמעבדים החדשים הוא תומך ובאיזה לא! כיום הוא על D920, השאלה מה מתאים לו עוד כיום, והאם יש תמיכה במהירות באס של 1333.

• 1 תגובה
    • 654 צפיות
  7. Started by lioryb,

יש לי במחשב 2G זכרון, HMT112U6TFR8C-H9 (ראו תמונה מ-CPUZ) אני רוצה לשדרג אותו ל-4G, במינימום מחיר. מה אתם ממליצים? מישהו מכיר חנות בהרצליה פיתוח?

• 1 תגובה
    • 663 צפיות
  8. Started by asaf_azar,

יד לי מעבד פרסקוט 630(פנטיון 4 3 גיגה הרץ). המנוחה הוא בסביבות ה80-90 מעלות. איך אני מקרר אותו?

• 1 תגובה
    • 562 צפיות
  9. לאחר כמה וכמה נסיונות של כמה וכמה גירסאות WINDOWS 7, תמיד מופיע המסך הכחול בעת ההתקנה. ממה שהבנתי זה שצריך לעדכן ביוס ורק לאחר מכן אולי הבעיה תיפטר. אז ניסיתי עדכון אונליין של @BIOS אך לבסוף לא הצלחתי. הוא מתחיל להוריד לי את העדכון אך לאחר כמה אחוזים מופיעה לי הודעה הבאה מהי בעצם הבעיה? מה אפשר לעשות בנדון? תודה רבה. * הבעיה ניפתרה בדרך אחרת* אפשר למחוק את הנושא.

• 1 תגובה
    • 517 צפיות
  10. Started by J.allmighty,

הלוח שבמפרט אני חייב להחלי אותו, אין הגבלה של תקציב, מה אתם ממליצים ? שימושים - משחקים , Office - Inet חובה sata , lan תודה מראש

• 1 תגובה
    • 677 צפיות
  11. בעיה נדפק לךי ההר-דיסק(משמיע תיקתוק), עכשיו אני צריך לקנות הר-דיסק חדש אך אני לא יודע איזה נפח יכול הביוס שלי לקבל. הנה המפרט שלקחתי: P III 867MH לוח אם Asus CUV4x chipset via Appollo Pro133z הביוס שלי מעודכן לגירסא 1007 העניין הוא כזה, איך אני יכול לדעת איזה נפח של הר-דיסק מתאים לי 80,120,160 GB אין ממי לקחת כדי לנסות. איך אני יכול לדעת מה המקסימלי בלוח האם הנ"ל? הייתי באתר של ASUS לא מצאתי תשובה חד משמעית. אם הוא יכול לזהות עד 120 ואני אקנה 160 האם שאר הקיבולת שלא זיהה יכולה במשך הזמן להרוס את ההר-דיסק? האם העידכון שלי די כדי שיזהה הר דיסק 160, 120? אני חושש לעדכן ביוס מהפחד שיהרס לי הלו ח אם. תודה רבה

• 1 תגובה
    • 477 צפיות
  12. Started by mishaniso,

שלום רב לכל חברי הפורום!!! אני צריך עזרה למצוא לוח אם שתומך גם ב-DDR וגם בDDR2 שיהיה לו שני כרטיסי הרחבה PCI ושני חריצי הרחבה של PCI EXPRESS כמו כן יש צורך בRAID חומרתי מובנה בלוח על IDE וגם על SATA

• 1 תגובה
    • 553 צפיות
  13. היי הלוח שלי הוא KN8K9 ULTRA זיגבייט, אבל יש לו בעית הקבלים הנפוחים , איזה לוח מקביל לו בח יבורים המיוחדים ? לא חיבור USB2 , חיבור פייר , לא זוכר את השם במדויק. רוני

• 1 תגובה
    • 579 צפיות
  14. Started by askme,

שלא במפתיע, התגלתה פירצת אבטחה חדשה במעבדי אינטל, העונה לשם Lazy FP . הפירצה מוגדרת כבינונית בחומרתה ( ע"י אינטל ), ועדיין לא דווח על פתרון לבעיה.

15. 1. עד 300 ש"ח 2. 300-500 ש"ח 3. 500-700 ש"ח 4. 700-1000 ש"ח 5. מעל 1000 ש"ח תודה

• 1 תגובה
    • 643 צפיות
  16. Started by יוסי סנדור,

היי לכולם ברשותי לוח אם prime a320-a ברצוני לחבר מיקרופון פנימי אשמח האם משהו יכול ליעץ לי כיצד לבצע זאת והאם זה אפשרי תודה יוסי

17. האם הם ירדו או שזה סתם שמועות !? לא יודע אם פתחו כבר כזה נושא !!! אז לא לכעוס בבקשה !

18. Started by zahi74,

יש לי לוח מסוג P5LD2-VM עם מעבד P4 530 אני מעוניין להחליף מעבד ל-E6400 האם זה כדאי וגם האם הלוח תומך טוב במעבד מהסוג הזה וגם האם אני ארגיש הבדל ???? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 438 צפיות
  19. אוקיי אז כרגע יש לי משהו ממש עלוב סלרון 666 וזיכרון 396 sdram משהו כזה.. כרטיס מסך בסדר mx 440. אני רוצה בעקרון בתקציב של מקס' 750 שקל לקנות לוח אם ומעבד של amd.. אני לא כל כך מבין במעבדים ובכוח שלהם ועד כמה זה שונה מintel אבל כן הומלץ לי על לוח אם abit nf7 v2.0 ונאמר לי כי הוא זול ומחירו לא עולה על 360,בנוגע למהירות המעבד הייתי מסתפק במעבד בכוח של 1.2 לעבודות ומשחקים קלים וכמובן לעבודה ברשת. שאלה נוספת אשר מטרידה אותי היא לגבי הזיכרון האם הזיכרון הקיים שיש לי 3 סטיקים של sdram יתאימו ללוח אם החדש? אשמח לשמוע הצעות למפרטים שונים,הערות,הארות. תודה לכולכם מראש נ.ב אני יודע שמסגרת התקציב היא מאוד זעומה אבל אני ממש במגבלת ה750 אז בלי הצעות הרפתקניות העוברות את ה800 ש"…

• 1 תגובה
    • 459 צפיות
  20. Started by arield,

רציתי לשאול , אני רוצה לקנות לוח אם חדש(אני גיימר כבד יש לציין), יש לי 2500K i5 וכן 8GB DDR3 1600 , מערך כרטיסים gtx560 ואני מתכנן לעשות OC בינוני עד כבד. אני רוצה שללוח יהיה את כל היציאות החדשות(,USB3,sata3,BT וכ"ד) ,שיתמוך בraid וכמובן שיהיה יכולות OC טובות ומתח טוב.התקציב שלי עומד על כ1000 שקלים,בלי חריגה,וניתן להשתמש בכל הכסף. אני ראיתי המלצות באתר הזה על כמה לוחות אבל לא הבנתי מה ההבדלים בינהם אז הנה השאלה עצמה, מה ההבדלים בין הלוחות הבאים: ASROCK Z68 Extreme4 Gen3 Z68 CHIPSET ASROCK Z68 Extreme 4 B3 Z68 CHIPSET ASROCK Z68 Extreme3 Gen3 Z68 CHIPSET ASRock Z68 Pro3 Z68 Chipset Asus P8Z68-V Pro Z68 CHIPSET Socket 1155 Asus P8Z68-V Z68 CHIPSET Socket 1155 Asus P8Z68-V/…

21. Started by avi2014,

טוב מאז שקניתי את המחשב לפני שנה וחצי חכיתי לרגע שהמעבדים האלה יצאו...והנה אני רואה שהם הגיעו לנועה. כיום אני עם 3800 חד ליבה, מישהו יכוללספר פרטים על הפנום(ללא מעודכנים כמוני) המעבד שווה את ה1300 שקל..? ***אל תדברו על אינטל כי אני לא הולך להחליף לוח..

• 1 תגובה
    • 694 צפיות
  22. אחד החידושים המשמעותיים שראינו בעולם החומרה בכנס CES 2024 קשור דווקא למראה של מחשבים נייחים. MSI שמה לעצמה מטרה אחת פשוטה - להחביא כמה שיותר מהכבלים בגב לוח האם על ידי הטמעת מחברים אחורייםלכתבה

23. Started by zedisdead,

מה זה NON ECC האם זה משהו שצריך לעניין אותי?

• 1 תגובה
    • 484 צפיות
  24. Started by ברבוניה,

הי, אני צריך לבחור לוח למספר מחשבים לשימוש משרדי בלבד. הלוחות שהציעו לי הם: D946GZISSL DG965RYCK DG965WHMKR כשהמחיר עולה מ100$ עד 147$ מה דעתכם ?

• 1 תגובה
    • 478 צפיות
  25. עובד בMAX 9 32BIT + VRAY מחשב חדש E6000+ 2GB RAM WIN XP PRO ממדל סצנות 3D כבדות עם הרבה פוליגונים ותאורות(בעיקר אדריכליות) לפעמים כאשר אני מוסיף בלוקים 3D של עצים (שהם בנויים מהרבה פוליגונים) - התוכנה עפה או אומרת שאין מספיק זיכרון. אם אני מצמצם אתהבלוקים של ה3D לגבול מסויים היא עובדת בסדר. השאלה: אם אני אוסיף עוד 2GB RAM ( סה"כ יהיה לי 4GB RAM) האם זה יעזור? האם MAX יידע לעבוד על זה? שמעתי שאם אני עובד על 32BIT זה לא ישנה. האם זה נכון? תודה! [br]פורסם בתאריך: 25.03.2007 בשעה 10:47:19 אפשר התייחסות?? Porfavor? :-(

• 1 תגובה
    • 571 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.