עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by kotvana,

אני ממש מתלבט אם להתקין הכל מחדש בגירסת 64 ביט. יכול להיות שאני מפסיד המוןן בזה שאני ממשיך ב-32 ביט?

• 1 תגובה
    • 522 צפיות
  2. האם הלוח הזה טוב ל O .C ולמשחקים?

• 1 תגובה
    • 984 צפיות
  3. Started by pro.surfer,

יש לי מעבד Q9550 שעובד במהירות מקסימלית של 2.8MHZ באחת התוכנות שיש לי ראיתי כי המעבד שלי עובד במהירות נוכחית של 2003MHZ . מדוע זה כך ? ואיך אני מסדר את זה ?

• 1 תגובה
    • 573 צפיות
  4. Started by GoldenGold,

אוקיי בקרוב אני קונה מחשב ב-skypc ואני רוצה לעשות לו oc אז כך יש לי תקציב בשביל ההמעבד ולוח האם 1400-1300 ש"ח מה כדי לקנות למערכת הבאה: 204 1 זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 PI F2-6400CL4D-2GBPI 480 1 כרטיס גרפי ASUS ATI Radeon HD4670 512MB DDR3 PCIe 32615 258 1 כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB SATA2 16MB WDC1118 118 1 קרור למעבד Arctic-Cooling Freezer 7 Pro AC-FREEZER-7-PRO CoolerMaster CM 690 400CX של Corsair כעיקרון חשבתי לקנות אותם: 899 1 מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 Tray IQ6600ay 498 1 לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L 39470 כדאי?

• 1 תגובה
    • 492 צפיות
  5. Started by zohar678,

האם ניתן לקנות סוללה כזאת בחנות של שעונים? האם זאת סוללה נטענת או רגילה? מהו אורך החיים של סוללה כזאת? והאם החלפה של סוללה זאת יכולה לשפר במיקצת את ביצועי המחשב? כיצד אני יכול לדעת מתי היא נגמרת?

• 1 תגובה
    • 560 צפיות
  6. Started by Drek Boy,

מה ההבדל בין מעבד Core 2 Duo E7400 ל - Phenom Quad-Core 9550? המחירים דומים. אך לאחד 4 ליבות 2.2X4=8.8GH בתאוריה לעומת 2.8X2=5.6GH אני יודע שיש עוד מרכיבים ושזה לא מה שמכריע אם זה מעבד טוב או לא... אבל בגלל שאני לא מבין בתחום אז אנילא מבין במרכיבים המשניים. אז איזה מבין המעבדים עדיף למשחקים?

• 1 תגובה
    • 704 צפיות
  7. Started by Lior10,

פעם אחת ולתמיד אני רוצה לקבל תשובה בענין. איזה פלטפורמה עדיפה ולמה? אם יש הבדלים בגלל שימושים שונים, לפרט בענין. תודה.

• 1 תגובה
    • 528 צפיות
  8. אז ככה, יש לי 4 גיג'ה ראם ואני משתמש בויסטה 64 ביט ואני מרגיש שה4 גיג'ה האלה לא מספקים אותי במשחקים וכו'... כי הויסטה משתמשת בהמון זכרון.. אז השאלה שלי היא.. אם אני מוסיף עוד זכרונות הם צריכים להיות אותה חברה ואותו דגם בדיוק? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 456 צפיות
  9. Started by p11ma,

שלום, קודם כל אני רוצה להגיד כי אני ממש לא מעוניין בINTEL \ NVIDIA בגלל המחיר בעיקר. הרכבתי מפרט למחשב ממוצע+ ואני רוצה לקבל חוות דעת לגביו. כרגע יש לי 2 כוננים של: 1X 500GB 1X 300GB 2 גיגה זיכרון וכרטיס מסך HD4850 לגביי המעבד, הגעתי למסקנה שה-7750BE יספק את כל הצרכים של הHD4850 שלי. והוא גם דיי זול! http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=4981 412 ש"ח. אני אנסה לעשות לו אוברקלוק קל ל3.2 GHZ על סטוק לשימוש 24\7 כדי למנוע מקרה של צוואר בקבוק קיצוני. לגביי הלוח אם, חיפשתי לוח שייסחב אוברקלוק קליל, ומצאתי את המותק הזה: Biostar TA790GX http://www.bit-tech.co.il/Product.aspx?productid=1380 במחיר של 500 ש"ח. עם אופציה לCROSSFIRE במקרה שאני אחליט שHD4850 א…

• 1 תגובה
    • 652 צפיות
  10. Started by liortaib,

שלום לכולם חבר שלי רוצה לקנות מחשב למשחקים בתקציב של 6k והוא לקח את השילוב הזה... האם יכולהל להיות בעיה עם השילוב הזה או שזה בסדר תודה מראש לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  11. Started by hjkdghj,

מה ההבדל בין 2 הלוחות http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_List.aspx?VenderType=AMD&CPUType=socket+am3 GA-MA790XT-UD4P GA-MA790FXT-UD5P

• 1 תגובה
    • 447 צפיות
  12. מה ההבדל בינהם בביצועים? או שההבדל או רק בתוספות על הלוח? האם מפרט זהה שמורכב על שני המדר בורדים האלה יתן לי ביצועים זהים?

• 1 תגובה
    • 663 צפיות
  13. Started by dankken,

שלום לכם. קיבלתי מחבר בחו"ל את הלוח הנ"ל. אינני מומחה בלוחות אך חשוב לי לדעת ממכם מהי רמתו של הלוח, האם הוא לוח מקצועי? האם הוא איכותי? האם הייתם רוכשים אותו עבורכם? כמו כן הייתי רוצה לשמוע איזה מעבד וזכרונות הייתם ממליצים לי לקנות בהנחה שאינני רוצה להשקיע יותר מדי מצורף לינק http://global.msi.com.tw/index.php?func=proddesc&prod_no=1478&maincat_no=1 תודה

• 1 תגובה
    • 554 צפיות
  14. Started by kkot12,

קניתי לוח של asus -RAMPAGE FORMULA אני אמור לאסוף את זה מהחנות ,השאלה שלי היא מה צריך לבדוק באריזה לפני הקניה? האם האריזה צריכה להיות סגורה ארמטית עם מדבקה מסויימת או שזה מגיע פתוח ? . אני מבקש שתדריכו אותי לגבי האריזה.

• 1 תגובה
    • 507 צפיות
  15. Started by zedisdead,

אני בונה מחשב עם מעבד E5200 כרטיס מסך GEFORCE 8600 ושני גיגה זיכרון מחשב פשוט לעבודה באופיס וקצת אינטרנט איזה לוח אם ללא כרטיס מסך ובעדיפות ל ASUS כדאי לי לקנות? אין הגבלת מחיר , רק משהו שיתן לי תמורה הכי טובה לכסף לצרכים שלי

• 1 תגובה
    • 482 צפיות
  16. Started by tomerx,

כדי להריץ ניסוי כלשהו אני זקוק ל 16GB RAM. DDR2, 4 סטיקים של 4GB. המהירות לא כל-כך חשובה. המחיר כן. לא ראיתי יותר מדי אופציות לרכישה ברשת. יש למישהו המלצות?

• 1 תגובה
    • 611 צפיות
  17. לוח גרוע... אבל בכל זאת אלו זיכרונות מתאימים לו? (מצאתי קליפת בננה במחשב, נראה לי אני אשאיר אותה, נראית איכותית כזאת...)

• 1 תגובה
    • 781 צפיות
  18. הלוח הנ"ל אינו תומך בדואל צ'אנל ... האם זה מיותר לרכוש זכרונות 2X2048 שבאים בקיט 1 ואפשר להסתפק ב 2 שבאים בנפרד? זה יוצא יותר זול...

• 1 תגובה
    • 496 צפיות
  19. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 690 צפיות
  20. Started by Radeon38,

שלום יש לי לוח אם קצת ישן על סוקט A. העניין הוא שהחלטתי קצת לשפר ביצועי ולהשמיש את בקר הסאטה המובנה שלו.יצרתי התקנה של חלונות וחיברתי את הכוננים לבקר הבעיה היא שהביוס שלו קצת ישן והוא לא רואה את הבקר החיצוני או את הכוננים שמוגדרים כרייד 0.ההתקנה כבר הגיעה למצב של איתחול אבל המחשב לא רואה את הכוננים בכלל כי הם לא ניראים ללוח בגלל הבקר (SI 3112) עד כמה שזכור לי בלוחות בתקופה ההיא כדי להשמיש בקר חיצוני היה צריך להתקין מערכת הפעלה להתקין את הדריבר של הבקר ורק אז לחבר אליו את הכוננים.(בתקופת ה ATA 100 וה ATA 80 של בקרי פרומיס ) אשמח לעזרה

• 1 תגובה
    • 764 צפיות
  21. כרגע יש לי 2 גיגה של gskil ויש לי זיכוי בקי אס פי איזה זכרון 2 גיגה מומלץ לקנות משם? עד 200 שח

• 1 תגובה
    • 527 צפיות
  22. שלום לכולם...... רציתי שתעזרו לי למצוא השוואת מעבדים מקיפה של כל המעבדים (אינטל וAMD) משנת 2005-2009 אני מתכוון לטבלת השוואת ביצועים של כל המעבדים בתוכנה כלשהי למשל (WINRAR)

• 1 תגובה
    • 760 צפיות
  23. שלום למקצוענים, התקנתי EASYTUNE 6 ולפי התמונה תראו שרשום Max Bandwidth 667MHZ בכל אחד מהזכרונות. למרות שהזכרונות הם 1333mhz והלוח תומך 1333. מה יכול להיות שהמערכת שלי לא עובדת על 1333??? איך אני יכול להיות בטוח שהמחשב שלי עובד במהירות המרבית ?

• 1 תגובה
    • 578 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.