מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,799 דיונים בפורום זה
-
-
שלום רב, אני רוצה לקנות מערכת עם כרטיס מסך GTX 660. כשביקשתי מהמוכר בחנות GA B75M-D3H הוא אמר שכדאי לי לקחת במקום GA-H77-DS3H כי אז אני מקבל תמיכה בpci express 3.0 ולא 2 כמו בלוח שביקשתי. אני לא מבין גדול בחומרה ורציתי לדעת האם זה נכון. ראיתי בהרבה מקומות שהדגם הראשון הוא המומלץ מבין השניים ורציתי לדעת מה דעתכם. תודה מראש, גל
-
- 1 תגובה
- 547 צפיות
-
-
אהלן, אני זוכר שב2005 מישהו פירק פנטיום D ל2. יעני, שפשף את המסגרת, דחף סכין בין שני המעבדים המודבקים ופיצל אותם. לא הצלחתי למצוא את הסרטון, מישהו יכול לעזור?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות 2 בלוקים של 512MB DDR400, ולא מתכנן אוברקלוק בכלל. וכידוע ישנן כמה חברות המייצרות זכרונות, חלקן ידועות וטובות וחלקן פחות, ויש גם תדירויות שונות, אז מה שאני שואל זה האם זה שווה את תוספת ה-100 200 שקל לקנות GEIL או CORSAIR ולא MICRON או סמסונג או בכלל זיכרון ג'נרי? האם ההבדלים משמעותיים בין ערכי LATENCY שונים? התקציב שלי פשוט די צפוף תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
שלום, הייתי רוצה לדעת האם יש אבל בין KIT של 1024X2 לעומת שתי כרטיסי זיכרון בודדים של 1024 מבחינת ה-DC תודה,
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-
-
יצרניות לוחות האם חושפות לנו את דגם ה-Threadripper 1920 עם 12 הליבות ש-AMD עצמה טרם סיפרה לנו עליו לכתבה
-
- 1 תגובה
- 857 צפיות
- 1 follower
-
-
טוב אזז ככה. כמו שכולם יודעים. לוחות ה945 הם לוחות זולים למשתמש הרגיל. אשר ניתמכים בזיכרונות DDR2 667 שזה המקסימום. ובמעבדי 65NM של 1066FSB. ומיכאן השאלה הגדולה למה בסקיי פי סי מוכרים מחשבים מורכבים עם הלוח הזהGA-945GCM-S2L ועל הלוח מורכב מעבד E7200 עם 1066FSB שזה בסדר אבל הוא גם 45NM שזה ביכלל לא מתאים צריך הסבר לזה ? וגם הזיכרונות המורכבים שהם הם DDR2 800 1X2GB CL4-4-4-12 שזה ביכלל לא הגיוני מישהו מוכן להסביר לי מה קורה פו ? אינה הלינק למחשב עם הלוח שיש לי ממש מוזר :s05: http://www.skypc.co.il/pl_product~sky103~88~0.htm
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
שלום אנשים, לחברה שלי יש לוח-אם ישן של msi, דגם: MS-7173. בתוכנה system info כתוב שהלוח תומך עד 1gb זכרון (יש רק 2 סלוטים בלוח). לעומת זאת, באתר של msi כתוב שהלוח תומך עד 2gb. אני מניח שעדכון ביוס יפתור את הבעיה, אבל מה הדרך הבטוחה ביותר? בעבר אני זוכר שדוד שלי עדכן עם LiveUpdate של msi שעושה את זה דרך הווינדוס, והייתה שגיאה ובריסט הבא המחשב לא עלה. אשמח לעזרה, תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
שלום אנשים אני מעונין לנקות את המשחה הישנה שעל המעבד כדי למרוח משחה חדשה אמרו לי שכדאי לנקות עם אלכוהול זה נכון?? ואם כן אם מה? סתם סמרטוט לשים עליו קצת אלכוהול ולנקות?? בתודה אמיר
-
- 1 תגובה
- 524 צפיות
-
-
יש לי ga-81945pl-g ואני מעוניין לרכוש כרטיס מסך חדש חדש חדש והייתי מעוניין לדעת אם אני יכול לקנות בטכנולוגיית PCI EXPRESS .. תודהתודה...
-
- 1 תגובה
- 533 צפיות
-
-
-
אני צריך תמליצו לי בבקשה על לוח עם שתומך בחיבור PCIX ויש לו חיבור דואלי לזיכרון וכרטיס סאונד אונ בורד לא משו יקר תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 425 צפיות
-
-
שלום קיבלתי את המחשב שלי היום והייתי רוצה לשאול משהו במעבד שקיבלתי שמתי לב מתוך החלון של המארז שהמעבד בא עם מאוורר של טרלמטק גדול השאלה שלי היא יש הבדל גדול בין המאוורר הזה לבין המאוורר המקורי של AMD כי אני מפחד שסידרו אותי .... (אני ביקשתי שיביאו לי מאוורר מקורי ).. ??? והאם הטמפרטורות גבוהות מידי במצב מנוחה לחלקים של המחשב שמראה האוורסט ??
-
- 1 תגובה
- 449 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך מחשב בתקציב של מקס 4000 שקל. שהמחשב יכלול מסך 17 דק,אני צריך תמחשב לאינטרנט וקצת למשחקים-פיפא,לא יותר מזה. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 560 צפיות
-
-
שלום לכל המומחים חברי החליף את המעבד והלוח אם שלו וכן את הכרטיס מסך ונתקל בבעיה טכנית. להלן העובדות: הוחלף: 1-מעבד- Athlon 64 3500+ Socket 939וAMD 2-לוח אם- GAK8NS-ULTRAוGigabyte 3-כרטיס מסך-7100 פשוט. הפריטים הנ"ל הוחלפו לפריטים הבאים: 1-מעבד -Athlon 64 X2 4400+ Socket 939וAMD 2-לוח אם- A8N-SLI PremiumוAsus 3-כרטיס מסך- Inno3D GEFORCE 7100 GS להלן סדר הפעולות בה הורכבו הפריטים שלעיל: 1-המעבד הגיע מורכב על הלוח אם. 2-חברי התקין את הזכרונות שלו<יונדאי DDR 400 2GB ב-4 יחידות של 512MB>כנדרש. 3-חברי התקין את הכרטיס מסך כנדרש. 4-פרט חשוב שחברי ביקש לציין:בלוח אם יש 8 SATA , מהם 4 שחורים ומהם 4 אדומים.חברי חיבר את הכבלי SATA של ההארד דיסק שלו ל-2 השחורים.<חשוב לצי…
-
- 1 תגובה
- 495 צפיות
-
-
מה ההבדלים? לפי מה שקראתי שניהם בעלי 4 ליבות ו8 נימים ובשניהם בקר הזיכרון על המעבד עצמו אז במה בתכלס טוב יותר ה7?
-
- 1 תגובה
- 934 צפיות
-
-
מספר חודשים אחרי שראינו את מוצרי ה-APU השולחניים של מפתחת השבבים האדומה הופכים זמינים בגרסאות בלעדיות ליצרניות של מערכות מורכבות - בקרוב גם הצרכנים הביתיים הממוצעים יוכלו ליהנות משמונה ליבות Zen 3 שיפעלו ללא דרישה לכרטיסי מסך חיצוניים שעולים הון תועפות בעידן הנוכחילכתבה
-
- 1 תגובה
- 886 צפיות
- 1 follower
-
-
GIGABYTE GA-MA785GMT-UD2H לעומת GIGABYTE GA-MA770T-UD3P לעומת GIGABYTE GA-770TA-UD3 הראשון עולה 590,השני 500 והשלישי 450.(בזיגזג). האם יש מניעה לקחת את הזול מבינהם? (אין לי צורך בכרטיס מסך מובנה). תודה!
-
- 1 תגובה
- 686 צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_86_1198_2492&products_id=17516 אני צריך לוח אם טוב ל-Q6600 עם 4 גיגה זכרון 800 HZ לקידודי ווידאו לכידת וידאו אינטרנט ומשחקים, עבודת קידוד עם קבצים גדולים האם הלוח אם הזה ייתן לי מענה טוב?
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על הלוח הזה P4P800S SE אזוס כמובן אני מרכיב מחשב לאחי שעיקר השימוש הוא אינטרנט משחקים +כרטיס 5700+מעבד 3 פרסקוט +256*2 לא חברה משהו 400מ"ה
-
- 1 תגובה
- 496 צפיות
-
-
ראיתי בהמלצות של המפרטים הקיימים וגם בת'רדים, שלמערכות ביתיות בסכום של עד 1500 ש"ח נהוג להמליץ על מעבדי אינטל מסדרת E5300 או אחד מדומיו. עם זאת, אם התקציב מטפס בעוד כמה מאות ש"ח, הומלצו כאן מערכות עם מעבד I3 של אינטל. האם אפשר לקבל פירוט מה הטעם במחשב משרדי לאופיס וסרטים להתקין מעבד I3 לעומת המעבד האחר? כלומר, איזה יתרונות ייתן המעבד הזה למחשב משרדי שיצדיק את ההוצאה הנוספת?
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-
-
-
שלום. יש לי לוח אם מדגם P8P67-M היום לפתע הוא לא נדלק לי, פשוט עשה ריסטארטים (2 או3) בהדלקה. אחרי הריסטארט האחרון המשיך לעבוד אבל בלי שום תצוגה על המסך. בזמן התקלה דלקה נורת ה DRAM LED על הלוח אם. אחרי שניתקתי את אחד מכרטיסי הזכרון שלי המחשב כן נדלק רגיל בלי שום בעיה. בהתחלה חשבתי שהבעיה היא בכרטיס זכרון אבל כחיברתי את הזכרון "הדפוק" והוצאתי את ה"תקין" הבעיה המשיכה. והיה נראה שהלוח פשוט לא מוכן לקבל את שניהם ביחד. בסופו של דבר מה שעשיתי זה לשים את 2 הכרטיסי זכרון על הסלוטים השחורים ולא על הכחולים וזה כן עבד משום מה בצורה הזו. האם זה אומר שיש לי בעיה בכרטיסי זכרון ? האם הבעיה היא בלוח ? אולי בכלל אין בעיה והלוח רוצה שישתמשו בכחולים רק אחרי השימוש בשחורים מסיבה כלשהי…
-
- 1 תגובה
- 920 צפיות
-
-
-