עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Satlan,

איזה לוח הכי עדיף מבין השלושה ? בתודה מראש

• 23 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by sim,

מדובר במעבדי I5 ו I7 דור שישי אומרים שהמשתמש לא ירגיש הבדל גדול בין המעבדים ולכן נשאלות השאלות הבאות. 1 איזו השפעה יש לתדר mhz כשאחד הוא 3.5MHZ והשני הוא 4MHZ . 2. איזו השפעה יש למספר הנימים והליבות. אחד הוא בעל 4 ליבות והשני בעל 8 ליבות. 3. איזו השפעה יש לזיכרון המטמון שלאחד יש 6MB ולשני יש 8MB.

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. שלום חברה... מה עדיף לקנות? e6300 או amd 4200/4600 כפול ליבה? אני רוצה לקנות מחשב חדש... ואני לא יודע מה כדאיי אני משחק במשחקים, תוכנות אינטרנט וכ"ו... תודה ושבת שלום לכולם...! (נ.ב. - אם הייתי צריך לכתוב את זה ב"מפרטים", אז סליחה...)

4. אני מתלבט בין מספר לוחות אם - והלוח שהכי מעניין אותי זה Fatal1ty H97 Killer השאלה אם העובדה שלוח זה תומך רק ב DDR 3 מהווה חיסרון לעומת לוחות חדשים שתומכים ב DDR 4 דעתכם בנושא ?

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. אני עומד בפני דילמה, האם עדיף לקחת זכרון מהיר 4GB עבור OC למערכת שיקנה בקרוב (i7 2600K + GA-P67A-UD4) על מנת להשאיר יכולת לתת בוסט נדיב למעבד או שעדיף לקחת 8GB זכרון רגיל (לוותר על ה OC) ובכך להוריד את מספר הפניות לדיסק הקשיח... השימושים במערכת זאת, כמו שהבנתם, הם גיימינג וכרגיל שימוש שותף. VM בתדירות ממש נמוכה, כך שאין צורך לקחת זאת בחשבון. גם לא אתעסק בעריכות וכדומה על מערכת זו... תגובתכם ודעתכם תתקבל בברכה

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. קראתי בגיימר על מעבד חדש, CELL שמוטורולה IBM וסוני סיימו לתכנן שיכנס לייצור רק ב2004 וימכר רק ב2005 שמהיר פי 100 (!) מP4 2.5GHZ. אני לא חושב שAMD או אינטל יכולות להתחרות במעבד כזה עם הפרסקוט והAMD 64. אני זוכר גם לפני כמה זמן שאינטל וAMD טענו שהם כמעט מיצאו את הארכיטקטורה הקיימת של המעבדים שלהם והם מתחילות לתכנן מעבדים חדשים שיצאו לשוק רק ב2007 או משהו כזה, ושעד אז לא יהיה שיפור דרסטי. מה אתם אומרים על המעבד החדש? http://gamer.co.il/gamer2/php/doc.php?id=21018

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by Ibrow-Now,

אי אפשר להשתמש בו בעכבר עם דוס, פירושו אי אפשר להתקין ווינדוז דרך דוס. כי אין סריאל. איך אפשר להתקין בו חלונות אם כך?

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by Discreet,

שלום לכולם ! רכשתי לפני כמה זמן מחשב מפרט Intel 3570 B75 - d3h Gigabyte 16gb Kingston Ocz agility 3 120gb ssd Wd caviar blue 1tb Gtx 660 gigabyte High power 500w עכשיו יש לי אפשרות להחליף את הלוח אם לh77 או z77 בתוספת ההפרשי מחירים .. המחשב ברובו גיימינג ועבודות גרפיות כבדות ותלת מימד לא מתוכנן אובר קלוק האם שווה לי להשקיע את התוספת כסף של ה140 - 250 שח בשביל לוח אם יותר טוב ? מה ההבדלים ? תודה

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by !_Evil_!,

המחשב אצלי כבר שנה חשבתי לתצפ'ר אותו יש לי תקציב של 2500 חשבתי על זה מה דעתכם? Gigabyte GA-8IPE1000-G Intel 865PE PGA 478 Twinmos 512MB DDR400 PC3200 X2 Club3D ATI Radeon 9600 256MB AGP Antec SL400 400Watt ATX12V בעיקרו אני צריך ספק,זיכרון,לוח אם,כרטיס מסך עד 2500 חריגה אפשרית עד 3000

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by gshhar,

יש לי מעבד AMD 200,לוח אם של ג'יגבייט(KT400 VAX) וזיכרון 256 של ווידבונד. אם אני מוסיף עוד סטיק של 256 עד כמה יהיה שיפור לעומת עכשיו?

• 24 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. מדובר במערכות כפולות מעבדים, אופטרון הוא גרסת ה AMD64 לשרתים, הזיאון הנ"ל הוא הזיאון החדש והמהיר ביותר של אינטל. הזיאון משתמש ב DDR2 ב 200 מגה הרץ, האופטרון משתמש ב DDR400 (בשני המקרים בגרסת ECC מן הסתם) לשני המעבדים 1 מ"ב זכרון מטמון. לאחר הפתיחה, סקירה על האופטרון בתצורות השונות, הכרות קצרצרה עם בניה 1218 של Windows XP X64 Edition Free: , מציג תוכנה שיודעת לנצל את ה 64 ביט ומשמשת ככלי לבחינת ביצועי מערכות 64 ביט, את ערכת השבבים של הלוח בו מותקן האופטרון (ערכה ישנה של AMD עם AGP בניגוד ל PCI-E של אינטל), מזכיר שה NFORCE4 בדרך, את כפולי הליבות, קצת על מתי לדעתו AMD תעבור ל DDR2 (כאשר יגיעו ל DDR2 800). מציג את המתחרה של אינטל, הנוקונה: הנוקונה תומך בסט הפק…

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. אני עובד כרגע עם 4X2 רוצה להוסיף עוד גיגה 8 ..השאלה אם אוסיף סלוט אחד של 8 זה בסדר יעבוד כמו שצריך? או שאני צריך דואל 4X2 שוב?

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by nec_000,

שעור חוזר לכולנו - מדוע רצוי להמתין מספר חודשים עד להצטיידות בפלטפורמה או טכנולוגיה חדשה, וזאת על מנת להימנע ככל הניתן, מכל אותם חבלי ילדות שמלווים אותה באצווה הראשונה: (וזה נכון בכל תחום באשר הוא עלי אדמות)

14. Started by Svensk.il,

ערב טוב לכולם, יש לי מעבד פנטיום 4 2.4 עם ליבת פרסקוט, FSB 533. אני יודע שכאשר אשים זכרון במהירות 400 mhz, זה אוטומטית ירד ל-333. השאלה היא, אם יש דרך לגרום לזכרון בכל זאת לעבוד על 400, כי קצת מבאס שאני לא יכול לנצל את הפוטנציאל שלו בגלל המעבד... (זכרון 512MB של Corsair אגב). תודה לכל העונים.

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by mrbig,

שלום אני מחזיק בלוח 775 DUAL של אסטרוק עם מעבד 6300 הלוח הישן שלי הוא ABIT ציפסט 865 אני רוצה להחליף בין הלוחות והמעבד בלי לפרמט את ההרד דיסק שלי אני קראתי פה בפורום שאפשר לנסות יחסית בקלות ע"י הסרת דריוורים כיבוי והפעלה עם הלוח החדש. יש מישהו שיכול להראות לי איזה דריוורים אני צריך להסיר ? אני נשאר עם כל החלקים שלי (כרטיס מסך AGP וכל שאר הדברים). תודה מראש. [attachment deleted by admin]

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by spin,

שלום, אני צריך המלצה לשילוש עד 3500 ש"ח שיהיה למשחקים ואוברקלוק וכמובן משהו שיחזיק תקופת זמן יחסית ארוכה תודה מראש!

• 27 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by kayben,

מעבד: i5 - 4590 לוח אם: asus h81m-k תמונה מהביוס: הוא מזהה את 2 הזיכרונות, אחד בתדר 1600 ושני בתדר 1333 מצורפת תמונה. במחשב הווינדוס לא מזהה, אני צריך לשנות איזו פונקציה בביוס / בווינדוז?

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by DJO,

אני החלטתי שאני רוצה לשדרג את המעבד שלי, אני לא רוצה לקנות מחשב חדש פשוט לשדרג את המעבד. כרגע יש לי P2 350 SLOT1. האפשרויות שיש לי זה או לקנות P3 SLOT1 או לקנות מתאם ואז לשים עליו מעבד אחר. האפשרות הראשונה מצאתי מישהו שמוכן למכור לי P3 866 SLOT1 ב 380 שקל, זה דיי המון כסף אבל זה מעבד חזק ובסלוט שאני צריך וזה אמור להיות פשוט מאוד. האפשרות השנייה היא ללכת על מתאם, אז קודם כל מה אתם ממליצים בכלליות ודבר שני בקשר למתאם יש: CPU Adaptor PC-PGA ( PIII ) CPU Adaptor PGA ( CELERON ) אחד זה בשביל P3 סוקט ואחד בשביל סלרון סוקט 370 אני מניח? נראה לי שיהיה לי עדיף ללכת על הסלרון כי סלרון 1.3 אני קונה ב 350 ו פ3 1000 ב 630. בכל מקרה אני אשמח אם יש למישהו רעיון לעזור לי, תודה!

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. אני מקבל בקרוב כרטיס מסך חדש-HD6950 1GB [בונה לפתוח ל6970\לעשות OC] וכנראה המעבד הנוכחי שלי ייצור צוואר בקבוק רציני לכרטיס הזה כך שאני מתכנן לשדרג, אבל מטעמי חסכון בכסף, להשאר על תושבת 775. המפרט שלי עכשיו: E5200 2.5@3.75GHZ+Freezer 7 DFI lanparty P31 T2R G.Skill 2X2gb DDRII 1066mhz Gainward GTX260 216SP 896mb Seasonic 500W SS 500ET APFC F3 לרכוש באזור ה300 שקל [משומש] איזה QX9550\QX9450 וכ'ו יאמץ יותר מידי את הספק שלי בהשוואה לE5200 המומהר? כמובן שגם את המעבד החדש אני מתכנן להמהיר לפחות ל3.4GHZ. אם מדובר בצריכה גבוהה יותר משמעותית של חשמל, אשקול להחליף את הHD6950 בHD7850. מה דעתכם, זה שדרוג הגיוני? תודה [=

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. שלום לכולם!! אני כרגע מרכיב לי מפרט מחשב חדש, שיהיה מבוסס על מעבד של אינטל. ברצוני לשאול אותכם אילו דברים כדאי לחפש בלוחות האם, שאני אבדוק(פיצ'רים, תמיכה בתקנים וכו'...)?? אודה מאד על כל עזרה ותגובה מצידכם!! 8) עריכה - kenny אתה צודק לא פירטתי מספיק! :-[ אני רוצה להרכיב מפרט, שמתבסס על מעבד פנטיום 4 (2.4) אני אשתמש בו למשחקים ועוד דברים שגרתיים, יש לי רשת ביתית, וכרגע יש לי כרטיס ממחשב ישן כך, שכרטיס רשת מובנה זו לא חובה אך גם לא יפריע. בחרתי לי כבר כרטיס מסך כך, שלא צריך. בקשר לכרטיס קול אני עדיין לא סגור על עצמי אם אני רוצה אחד חזק ויקר או פשוט וזול (אשמח לשמוע את דעתכם בתוספת מחיר). ולשאלות: * על איזה צ'יפסט ללכת? *על כמה חריצי USB ללכת? * מה אתם אומרי…

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. אני קונה מחשב בתקציב של 4,000 אחרי ציוד היקפי ומערכת הפעלה (4,000 נטו למחשב) ורציתי האם זכרון במהירות של 800mhz יעבוד כמו 553 בלי אוברלוק? ואיזה זכרון בתקציב כזה כדאי לקנות בשביל להריץ את ויסטה טוב אם אני לא הולך לעשות אוברקלוק? עכשיו לגבי חברות: - g.skill נחשבים חברה טובה? - cosair יותר יקרים? אם כן הם שווים את המחיר?

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by elad the master,

אני רוצה לקנות את הלוח הזה:?ASUS P-4C800Deluxe(875P) http://ksp.co.il/hmain.php?uin=2085 ויש לי מעבד פנטיום 4 2ג'יגה ליבת נורטווד שעובד על 400 מגה הרץ או אפ-אס-בי. עכשיו אני רוצה לדעת איך יהיה השילוב עם המעבד והלוח אם ? המעבד והלוח אם האילו טובים לאובר לפי מה שאני יודע ואני רוצה לעשות אובד של בין 600 -1000 מגה הרץ ל2.6 בין 3.0. מה יהיו התוצאות ? המעבד יהיה מספיק קר בכל זאת זה לא אובר רציני ויהיה לי קירור xp90 ביחד עם מאוורר נחמד שעוד לא החלטתי עליו.

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Started by idan100,

שלום, ברשותי לוח אם מסוג P-35. לפני מספר ימים רכשתי מיקרופון וחיברתי אותו לכרטיס הקול(Realtek ALC888 @ Intel 82801IB ICH9 - High Definition Audio Controller PCI) של לוח האם. משום מה, המיקרופון רוב הזמן לא פועל, כשהוא פועל הוא משמיע רעשים משונים או שהוא חוזר על מה שאמרתי כמה פעמים במין הד מוזר(וזה לא קשור לקירבה לרמקולים) ופעם בכמה זמן הוא פועל כמו שצרים לפחות מחצי דקה, ושוב פעם חוזר למצב של חוסר פעולה/פעולה לא תקינה. יש למישהו מושג מה יכול לגרום לכך? אולי אתם יודעים מאיפה ניתן להוריד את הדרייבר המעודכן ביותר ללוח האם שלי? תודה רבה.

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. גירסה משופרת של ה-LP SLI הקיים מקור : DFI

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. שלום. עבור מעבד 2600K, איזה לוח אם יחשב ל"מספק"? אינני יודע מה ההבדלים בין הלוחות השונים, ולכן בתחילה חשבתי לבחור בזול ביותר, אבל מצד שני - מדובר במעבד שיכול לעבור המהרה די בקלות, ולכן נשאלת השאלה - האם יש לבחור בלוח אם אחד על פני השני? האם כולם תומכים בהמהרה זאת? תודה מראש! הערה: הלוח אם הזול ביותר שמצאתי הוא ה MSI P67S-C43

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים