עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by laviko1,

שלום. יש לי לוח Gigabyte M52L-S3 הייתי מעוניין לדעת באיזה מעבדים של AMD הוא תומך (בעיקר האם הוא תומך בפנום 2) תודה רבה למגיבים

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by sahargt,

שלום רציתי לדעת מי מהדגמים יותר טוב למשחקיםו OC Pentium 4 3.2 GHz VS Pentium 4 3.2 GHz Extreme Edition תודה

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. שלום עדכנתי את הגרסה של ה- BIOS מקובץ שנשמר מה-תוכנה המקורית של הלוח ,והעדכון נפל-המחשב נתקע הפעלתי אותו מחדש , והיו צפצופים עולים ויורדים ןאז המחשב מאז אין לו POST זה לוח P4T-E עם צ'יפסט I850 (זכרונות RDRAM) אם מישהו יכול לעזור המחשב לא נדלק. אם יש דרך למחוק את התוכן של ה BIOS.??? (דרך איזה ג'מפר או משהו כזה) תודה . לכם ניסיתי להוציא את הסוללה -אבל זה לא עזר.

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by nec_000,

שעור חוזר לכולנו - מדוע רצוי להמתין מספר חודשים עד להצטיידות בפלטפורמה או טכנולוגיה חדשה, וזאת על מנת להימנע ככל הניתן, מכל אותם חבלי ילדות שמלווים אותה באצווה הראשונה: (וזה נכון בכל תחום באשר הוא עלי אדמות)

5. היי AMD הודיע על ייצור של מעבדי משולשי ליבות (וכפולותיהם) . http://www.theinquirer.net/?article=42369

• 26 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. קרה אסונצי'ק. המאוורר שלי המחובר ללוח האם רועש ולכן רציתי להחליפו. כשהוצאתי אותו היתה מחוברת אליו מאחור חתיכת מתכת קטנה ומרובעת עם פינים (זה החלק עליו כתוב PENTIUM 4 וכו - האם זה המעבד???). הוצאתי אותו כדי להדביק למאורר האחר (שבכלל לא מתאים!!!) וכשהחזרתי המתכת נפלה ולא נתן לי להחזיר למקום וכך וגם השיניים התעקמו. המחשב נדלק אבל לא עובד ולא עולה הווינדוס. החלפתי הארדיסק וזה לא שינה מאום. מה עושים???? האם זה עניין הגריז התרמי? האם ביל חלק מהשיניים המחשב אבוד? האם אכלתי אותה על טיפשותי והרצון שלי ליצור שקט? פנטיום 4 P 800 DLX DDR 400 512MB 80GIGA 7200 1 כרטיס קול AUDIOWERK XP PRO אורגינל איני יכול לספק יותר מדע כי המחשב לא עולה...

• 23 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. הכל התחיל ביום שבת בערב, נדמה לי ששיחקתי באינטרנט ופתאום הופיע לשניה מסך צבעוני מוזר וכל האייקונים על השולחן עבודה נראו מוזר אחרי כמה דקות כל המסך הפך להיות פסים דקים ורוד לבן והעכבר גוש לבן מוזר וכל דבר שלחצתי עשה ציפצופים מוזרים עשיתי ריסט והמשכתי לעבוד במשך 10 דקות בערך, שוב אותו מקרה, עשיתי ריסט ומאז כל פעם שאני מדליק את המחשב ממש ממש על ההתחלה, איפה שאמור להיות המסך הזה שכתוב עליו ASUS MY PIC משהו כזה... קיצר בהתחלה זה היה צבעים כל פעם שאני מנסה להדליק את המחשב זה משהו אחר עכשיו זה לבן לגמרי לא רואים כלום המסך בסדר גמור עובדה שאני כרגע עובד איתו דרך המחשב השני... מה לדעתכם הבעיה ? ניסיתי להחליף זיכרון, הבעיה עדיין נמשכת יש לי לוח של אסוס, מעבד סלרון, כרטיס מסך ג'יפור…

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by 00Amir,

בדף הראשי של האתר יש כתבה יפה על המעבד ואני שואל את עצמי - האם יכול להיות שמעבד של 6 ליבות AMD מקבל ציון יותר נמוך ממעבד I7 עם 4 ליבות OC 4Ghz ? מעבד AMD של 6 ליבות על 4.46Ghz - מקבל ציון של 2991 בCPU כאשר מחשב I7 על 4Ghz מקבל 3000+ - מדובר ב CPU TEST1 ב Vantege..

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. שלום רב, מחפש המלצה לזכרון של 8 ג'יגה - בקיט של 2 כדי שישאיר מקום לשדרוג בעתיד. לוח האם הוא DP67BG, אני מתכנם לעשות OC למעבד 2600K ולהגיע סביב ה- 4.5~4.7. 1. חנות מאיזור המרכז. 2. אין חשיבות לחנות. 3. עדיף כמה שיותר זול. תודה מראש לכל העוזרים.

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. אני משתמש במחשב שקנינו לפני כמה שנים (כשעוד לא היה לי איכפת במה אני משתמש... העיקר שהיה מחשב), ועכשיו אני רוצה לדעת איזה לוח אם יש לי, ואבא שלי כבר לא זוכר. אז איך אני יכול לדעת איזה לוח אם יש לי? כשהתבוננתי בו, כל מה שראיתי זה הכיתוב הזה VIA VT82C693A 0003CD TAIWAN 1EC425821 על איזה צ'יפ אחד גדול, אם זה עוזר... תודה לכל העוזרים.

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by GladiuS,

אז אני קונה מחשב חדש, ויש לי התלבטות בין ה Asus B150m k לבין ה gigabyte b150m d3h זה שאר המפרט של המחשב: מעבד: 879 ₪ - * מבצע * - Quad Core i5 6500 Skylake 3.2Ghz S1151 זכרון: 319 ₪ - * מבצע * - 16G Kingston HyperX FURY DDR4 2133Mhz CL14 כרטיס מסך: 2570 ₪ - * בהרכבת מחשב שלם * - ASUS Nvidia GeForce GTX1070 8G D5 1657Mhz Strix דיסק קשיח: 226 ₪ - WD 1T 3.5'' Sata3 Caviar BLUE 7200RPM 64MB 2 Years Warranty מארז: 359 ₪ - * מבצע * - NZXT Source 340 Black - Red ספק כוח: 290 ₪ - * מבצע * - Antec 550W 80+ Bronze NE550M Modular קירור אוויר למעבד: 49 ₪ - * מבצע * - Arctic Alpine 11 Rev.2 גוף קרור למארז: 158 ₪ - Fractal Design R2 Silent…

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. Started by mb74ever,

שלום חבריוס! אני רוצה לשים מחשב קטן שיהיה בסלון שיריץ סרטים. החלטתי ללכת על MINI-ATX, יש לי כבר הארדיסק 40 ג'יגה, זכרון 256 סמסונג-DDR, ג'יפורס 2-למרות שאני חושב שאצטרף משהו יותר איכותי ליציאת וידאו, וסידירום לא בעיה להשיג השאלה האם כל החלקים האלה ה"רגילים" מתאימים ללוח אם MIN ATX?? על איזה לוח אתם הייתם ממליצים לי? אני חשבתי על זה http://global.shuttle.com/Product/MotherBoard/mbd_Spec.asp?M_id=62 הוא עולה 180 ש"ח. נראה לי לא רע בכלל..ויש בו אפילו כרטיס מסך מובנה עם שתי יציאות למסכים, השאלה שעלתה בראשי האם יש ללוח גם יציאת וידאו לטלויזיה??? אם כן אז ממש טוב, אם לא האם כרטיס מסך רגיל יתאים? או שיש גם כרטיסי מסך שהם מיני או משהו כזה? ד"א יש איזשהו אתר שמוכר לוחות/מארזים MIN…

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. בבעלותי נמצא לוח האם asus p8p67m-pro ומחובר עליו בחריץ הpcie express 2.0 כרטיס מסך hd 7950. אני מתכוון לקנות כרטיס הקלטה ולחבר אותו בחיבור pci בלוח אם. הבעיה היא שהכרטיס מסך מכסה את חיבור הpci ולכן אני צריך להזיז אותו לחריץ הpcie express 2.0 שנמצא באמצא שרץ על x8 ולא על x16 כמו הראשון. השאלה שלי היא כמה אחוזים מהביצועים אני אאבד? אני לא בטוח,אם אני מחבר רק לחריץ pcie express 2.0 אחד אז אני אקבל תמיכה של x16 ואם לשני חריצים אז אני אקבל תמיכה של x16 וx8?

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. ארגון תקינה מספק לנו פרטים טכניים אודות המשפחה הראשונה של יצרנית השבבים שתבוסס על 10 ננומטר - בעולם השרתים ומרכזי המידע לכתבה

15. שלום לכולם! אני מתלבט איזה לקנות, כי ל AMD אין הרבה אופציות שדרוג, לעומת אינטל שיש המון.. המעבדים הם: 1.AMD 3800 X2 2. INTEL PD 915 3. INTEL C2D E2140 אני אשמח אם תדרגו אותם לפי החזק, ואם תוכלו להגיד לי עד כמה משמעותיים יהיו ההבדלים בביצועים. תודה!

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. החברה הטאיוואנית הביאה איתה ארסנל שלם של לוחות אם עבור הדורות החדשים של אינטל ושם AMD לתערוכת האלקטרוניקה הגדולה בעולם לכתבה

17. אם תראו את המפרט שלי תראו את הזיכרונות NCP ??? :, אני רוצה שתעזרו לי למצוא זיכרונות מיועדים ל-OC בסכום של עד 2500, עריכה: אני מחפש לשות OC הכי גבוהה שאפשר עם 2500K.

• 38 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by Yotam_,

אז ככה.. (מה שבכוכבית זה מה שאני רוצה לשדרג) כרגע יש לי: AMD Athlon 1400mhz (די ברור.. לא הXP) * ASUS A7M (לוח אם) * DDR 256mb, אני לא זוכר כמה זה במה"צ, אבל זה אמור להיות 2100, 166 אם אני לא טועה? * ATI Radeon 9800 pro די בזבוז על כזה מחשב, ובגלל זה אני רוצה לשדרג. אני לא רוצה ולא צריך איזה 3 ג'יגה הרץ, וגם לא ג'יגה ראם. אני מחפש משהו בסביבות ה2500 מה"צ, לוח אם שתומך בAGP 8X (זאת הבעיה העיקרית עם הנוחכי), ואין לי ממש מושג לגבי זיכרון, אבל 256 לא יחזיק עוד הרבה כנראה. כמובן.. בעית התקציב, כמה פחות ככה טוב. אני לא מעוניין בהצעות\רעיונות להכי-הכי, כי את זה עם כל הכבוד גם אני יכול לעשות כרגע אני -חושב- שזה אמור לעלות בסביבות האלף-אלף חמש מאות, אבל זה לא אומר שא…

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. שילמתי על טווינמוס TMD 50D והם הביאו לי 50B (גם עד שהביאו עברו שבועיים) מה לעשות?

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. לוח האם: Gigabyte GA-MA78LMT-S2 ולפי האתר של ג'יגה בייט http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3276#ov תומך בACC שנחוץ לצורך פתיחת הליבה הרביעית. מישה נתקל במדריך איך לעשות את זה בדיוק? האם מישהו בפורום ניסה? תודה!

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. אני בהתקנה של מחשב חדש הלוח DFI INFINITY מעבד AMD 64 3200+ 939. הבעיה: הבסיס של הגוף קירור לא מכסה איזה 2-3 מ"מ בצד המעבד... ניסינו ב-2 הכיוונים ויש את אותו המרווח... האם זה קריטי? או שככה זה אמור להיות? בתודה

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by penny_hardaway,

שלום לכולם! רציתי לדעת מתי כבר יגיעו לוחות מבוססים NFORCE 2 ומתי יגיע האפוקס KT400 לארץ? ואיזה מהם עדיף? אני רוצה להזמין את המחשב עד יום שלישי השבוע.

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. ככל שאנחנו מתקרבים יותר ויותר לתמיכה הרחבה בזיכרון מסוג DDR4, קיטים חדשים ומהירים במיוחד מתחילים להופיע מחברות מוכרות, בנוסף לשיא עולם חדש שנקבע ב-4.255 גיגה-הרץ לכתבה: http://hwzone.co.il/ddr4-%d7%9b%d7%91%d7%a8-%d7%9b%d7%90%d7%9f-%d7%a7%d7%99%d7%98%d7%99%d7%9d-%d7%9e%d7%94%d7%99%d7%a8%d7%99%d7%9d-%d7%91%d7%9e%d7%99%d7%95%d7%97%d7%93-%d7%9e%d7%94%d7%9e%d7%a4%d7%a2%d7%9c-%d7%9c%d7%a6/

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by Satlan,

איזה לוח הכי עדיף מבין השלושה ? בתודה מראש

• 23 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. Started by Regev,

אילו זכרונות יותר טובים? :-/ :asthanos: :asthanos: OCZ או CORSAIR? תודה מראש.. :asthanos:. :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: ;D ;D :asthanos: :AR15: :saint: :saint:

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים