מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,798 דיונים בפורום זה
-
אני החלטתי שאני רוצה לשדרג את המעבד שלי, אני לא רוצה לקנות מחשב חדש פשוט לשדרג את המעבד. כרגע יש לי P2 350 SLOT1. האפשרויות שיש לי זה או לקנות P3 SLOT1 או לקנות מתאם ואז לשים עליו מעבד אחר. האפשרות הראשונה מצאתי מישהו שמוכן למכור לי P3 866 SLOT1 ב 380 שקל, זה דיי המון כסף אבל זה מעבד חזק ובסלוט שאני צריך וזה אמור להיות פשוט מאוד. האפשרות השנייה היא ללכת על מתאם, אז קודם כל מה אתם ממליצים בכלליות ודבר שני בקשר למתאם יש: CPU Adaptor PC-PGA ( PIII ) CPU Adaptor PGA ( CELERON ) אחד זה בשביל P3 סוקט ואחד בשביל סלרון סוקט 370 אני מניח? נראה לי שיהיה לי עדיף ללכת על הסלרון כי סלרון 1.3 אני קונה ב 350 ו פ3 1000 ב 630. בכל מקרה אני אשמח אם יש למישהו רעיון לעזור לי, תודה!
-
- 22 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
למחשב תקציבי לשימושי אינטרנט, אופיס, משחקים קלים איזה לוח אם (עם כרטיס מסך מובנה) עדיף: לוח המבוסס על ציפסט אינטל G-31 כגון: GIGABYTE GA-G31MF-S2 או: לוח המבוסס על NFORCE 630I -GPU?7100 כגון: ASUS P5N-EM HDMI 775 שניהם במחיר כ 400 ש"ח האם יש עוד אלטרנטיבות? של חברות אחרות (עם פיצ'רים רבים יותר) או צ'יפסטים אחרים, בתחום סביבות המחיר הזה.
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
קראתי בגיימר על מעבד חדש, CELL שמוטורולה IBM וסוני סיימו לתכנן שיכנס לייצור רק ב2004 וימכר רק ב2005 שמהיר פי 100 (!) מP4 2.5GHZ. אני לא חושב שAMD או אינטל יכולות להתחרות במעבד כזה עם הפרסקוט והAMD 64. אני זוכר גם לפני כמה זמן שאינטל וAMD טענו שהם כמעט מיצאו את הארכיטקטורה הקיימת של המעבדים שלהם והם מתחילות לתכנן מעבדים חדשים שיצאו לשוק רק ב2007 או משהו כזה, ושעד אז לא יהיה שיפור דרסטי. מה אתם אומרים על המעבד החדש? http://gamer.co.il/gamer2/php/doc.php?id=21018
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום יש לי את הלוח אם הבא : ga-p55-ud3 rev 1.0 אני מעוניין לרכוש דיסק קשיח 3TB (סייגיט) בהערות לדיסק הקשיח רשום "תומך Windows 7 64 bit ומעלה וכן בלוחות אם H61 ומעלה בלבד" האם הלוח אם שלי יזהה את הדיסק הקשיח ? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני משתמש במחשב שקנינו לפני כמה שנים (כשעוד לא היה לי איכפת במה אני משתמש... העיקר שהיה מחשב), ועכשיו אני רוצה לדעת איזה לוח אם יש לי, ואבא שלי כבר לא זוכר. אז איך אני יכול לדעת איזה לוח אם יש לי? כשהתבוננתי בו, כל מה שראיתי זה הכיתוב הזה VIA VT82C693A 0003CD TAIWAN 1EC425821 על איזה צ'יפ אחד גדול, אם זה עוזר... תודה לכל העוזרים.
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שעור חוזר לכולנו - מדוע רצוי להמתין מספר חודשים עד להצטיידות בפלטפורמה או טכנולוגיה חדשה, וזאת על מנת להימנע ככל הניתן, מכל אותם חבלי ילדות שמלווים אותה באצווה הראשונה: (וזה נכון בכל תחום באשר הוא עלי אדמות)
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
- 4 followers
-
-
קניתי את המפרט הזה http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=2239 שמתי לב כאשר הלכתי ל"מחשב שלי" ואז ל"הגדרות" שרשום שאכן יש 2 גיגה זיכרון אך בסוגריים רשום שהמחשב מנצל רק 1.75. מה הסיבה? האם יש משהו לא בסדר במחשב? אגב, על המחשב מותקן WIN 7 ULTIMATE SP1
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
האם זיכרון פנימי זה זיכרון פיזי? תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
אנחנו בפתחו של דור חדש - דור 9 באינטל. ידוע שיעבוד עם צ'יפ Z370 אך הכי מעודכן זה הZ390 . בהנחה שארצה לקנות 9900 i9 , וארצה z390 , יש מגוון גדול של לוחות אם מכמה חברות ובכמה גדלים. הדרישות שלי בסך הכל הם : א. שיהיו 4 חריצים לזכרונות - כך שאוכל לשדרג בעתיד במידת הצורך. ב. לא מאמין שאי פעם אקנה ואשים 2 כרטיסי מסך בSLI , אזי בטח לא רואה שום סיכוי שאצטרך 3 או 4 חריצים של PCI . (כלומר מקסימום 2 זה נראה לי מספק). ג. שיהיה M.2 על לוח אם, נראה לי שגם ככה בלוחות החדשים יש איזה 3 חריצים עבורם. העדפה לחברה מסויימת? כרגע אין לי את הידע מהו החברה המובילה והאמינה ביותר.אשמח לשמוע ממכם. מבין שיש: gigabyte ASUS MSI ASROCK …
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
*The maximum weight for a heatsink is specified as 180g by Intel CPU(Socket 370) and as 300g by AMD(Socket 462). Should a heatsink which exceeds the relevant weight limit be installed in a computer, special care should be taken when the computer is moved. שימו לב להגבלת המשקל של הHSF של היצרנים השונים. המלצה שלי אם משהו קרה למעבד - לשים את המקורי ואז לגשת להחליף. *** מידע מאיסטרוניקס (יבואני אינטל) שאכיפת ההגבלה הזאת תחל בתחילת החודש , אני מנסה לברר אצל אזטק . ל P4 כרגע ידוע לי על הגבלה של 220 גרם.
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני צריך לקנות מאוורר חדש למעבד דחוף כי נדפק לי זה שיש אני צריך כמה שיותר דחוף היסתכלתי באתרים למכירה וראיתי שיש גדלים לתושבת אז השאלה שלי היא איך אני יודע איזה גודל שלי ???? בבקשה תעזרו לי מהר כי אני חייב תמחשב ובלי זה אני מפחד שיקרא לו משהו כי המעבד חשוףף
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
הכל התחיל בזה שרציתי לפרמט את המחשב. אז קודם כל לא הצלחתי להגדיר בוט בביוס כי אי אפשר היה להיכנס , המקלדת הייתה מגיבה רק אחרי הוינדוס (מקלדת USB) בחיבור ה PS2 הוא לא פעיל במחשב הנ"ל כך יצא שגם לא יכלתי להיכנס עם מקלדת רגילה. חשבתי להוציא את הסוללה,לאפס,ובמקרה הכי גרוע לפרמט את המחשב ע"י חיבור של ההארד דיסק למחשב אחר , אבל אחרי שאיפסתי לא רק שזה לא עזר בנוגע למקלדת USB , הגדרות ה BOOTABLE השתנו וגם ההארד דיסק לא מוגדר כפירסט בוט כנראה.. והמחשב פשוט תקוע לא יכולת עבודה , מה לעשות?! תודה ושבוע טוב , אבי.
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
http://www.tms.co.il/cat/79/22:1602
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
- 2 followers
-
-
תסתכלו על זה ... 4600*2 התדר שלו האמיתי זה 2.4GHZ והחד ליבה 4000 התדר האמיתי שלו זה 2.4GHZ וה 3800 התדר האמיתי שלו זה 2.4GHZ . לעומת אינטל שיש תדר ומהירות שעון ברורה . רגע רגע ... < צוחק > 3800*2 מקביל ל 3.8GHZ של אינטל ? יא יא יא
-
- 28 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מישהו יכול להביא השוואה נורמלית של שתי המעבדים האלה??
-
- 27 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מתכוון לשדרג את המחשב ומחפש כעת לוח אם שיתאים למעבד פנטיום 4 (בין 2.4 ל 2.6 GHZ). הקריטריונים החשובים הם ביצועים, יציבות ותוספות. הדגש על: זכרון: 333 DDR תמיכה ב PC2700 - חובה USB 2.0 - חובה כרטיס רשת: 10/100 - חובה , 1GB - רצוי Firewire IEEE 1394 - רצוי מאוד Ultra DMA 133 - רצוי מהחיפושים שעשיתי עד עכשיו, נראה כי הצ'יפסט Intel 845 PE יכול להתאים. האם יש צ'יפסטים אחרים שבאים בחשבון ? על איזה לוח אם הייתם ממליצים ? תודה, Flash
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הנציג אמר לי שלמעבד QUADRO וספציפית לMSI בדגם G41M4-F יש צלעות קירור שמאוד ייחודיות ושעוזרות לו. האם הדבר נכון והאם עדיף לקחת של אסוס במקום (P5QPL-AM G41)? תודה
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ארגון תקינה מספק לנו פרטים טכניים אודות המשפחה הראשונה של יצרנית השבבים שתבוסס על 10 ננומטר - בעולם השרתים ומרכזי המידע לכתבה
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
- 2 followers
-
-
אנו מביאים לכם כיסוי ישיר לאירוע חשיפת מעבדי Zen 3 של AMD למחשבים השולחניים - האם הגיע הזמן של AMD להכות גם בגיימינג?לכתבה
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
- 3 followers
-
-
היי אני מכין מפרט לבן-דוד שלי ואני לא יודע איזה מבין הלוחות האלה יותר טוב? אני מדבר מכל הבחינות... תודה מראש install
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, קיבלתי מעבד חדש 3770K ואני רוצה להרכיב מחשב חדש. ראיתי שכמעט לא נשארו לוחות עם תושבת 1155. איזה לוח מומלץ לקנות? תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
אני שוקל להחליף את השילוש של הלוח אם מעבד וזיכרונות כדי לקבל תמיכה ב ddr2 אבל אני לא יודע אם זה שווה כי מתי שהוא יעברו ל ddr3 אז אולי שווה לחכות עם זה... או שהקונרויים של היום יתמכו ב ddr3 ?
-
- 23 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
האם windows ישרוד החלפה של לוח האם? עובר מ-MSI ל-ASUS, אותו צ'יפסט... האם בכלל כדאי לנסות או שלוותר מראש ולהתקין מחדש?
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
אני רוצה לשדרג את המחשב ב-RAM שיהיה לי לפחות 16GB. תהיתי אם אני אוכל להעיזר בחברי הפורום: 1. מה המגבלות (של הלוח?) מבחינת כרטיסי זיכרון - הלוח של Gigabyte b75m-d3h? (קראתי שעד 32GB ולא יותר מ1600MHz, בבקשה תקנו אותי אם אני טועה). 2. לבדוק אופציה של אם בכלל אפשר להוסיף לכרטיסים הקיימים שלי (שני כרטיסים של Crucial DDR3 4GB 1600MHz ct51264ba160bj - ביחד 8GB, יושבים על השתי סלוטים הימנים). ממה שהבנתי, חובה שהזיכרונות יהיו זהים בדגם (חברה+דגם+תדר) לביצועים מקסימלים - או שאני טועה? לא מצאתי שום מקום שמוכר כאלה בדיוק, יש אלטרנטיבות? או לקנות כבר חדשים? עריכה: נראה לי שמצאתי את הדגם שלי באמזון, היתי שמח אם מישהו יכול לאשר שזה מאותו סוג: https://www.amazon.c…
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-