מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,799 דיונים בפורום זה
-
איך המעבד הזה: AMD Athlon 64 X2 Dual Core 5200 2.6Ghz 2Mb BOX AM2 89Watt והלוח אם הזה: ASUS M2N-X NVIDIA® nForce 520 AM2 והזיכרונות האלה:G.Skill 2GB Kit DDR2 PC6400 800MHZ 5-5-5-15 F2-6400CL5D-2GBNQ תודה מראש, אור.
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-
-
שלום לכולם. כנראה שאלו כבר לפני, אבל אני לא מצאתי בסטיקים משהו שענה לי על השאלה , איך מתחילים לבחור לוח אם. כשאני רוצה להתחיל לקרוא על לוחות אם של חברה מסויימת, אני מתקשה לשים אפילו את דריסת הרגל הראשונה (הקליק הראשון ליתר דיוק) אחרי שאני יודע מהם המעבד וכרטיס המסך שאני רוצה. איך להמשיך (נגיד מעבד Q6600 וכרטיס 8800GT) ? נראה לי שגם המעבד הפשוט ביותר יש לו את המינימום הנדרש ללדרישות המעבד והכרטיס האם עיקר ההבדלים הם כמות וסוגי החיבורים ? האם זו הסיבה להדלים ההאסטרונומים במחירים ? איזו השפעה יש ללוח על מהירות העבודה ? מה זה בדיוק chipset ואיך הוא משפיע על ההחלטה ? מקווה שתוכלו לכוון אותי יותר.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
בדומה לנושא הקודם איזה מהם לקחת? וגם פה ההפרשים במחירים הם ענקיים. תודה רבה! אה ועוד משהו קטן ששכחתי, אם אתם ממליצים על ה G.Skill , בבקשה רשמו לי איזה דגם ( HK,HZ ) כל האלו. הוא גם נקנה לאובר קלוק במעבד
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
במשחקים חדשים וריבוי משימות,מה עדיף? (עם 4850)
-
- 1 תגובה
- 538 צפיות
-
-
אז מה עושם? ישלי של חברת GEIL אים תיזמונים של CL4-4-4-12 אים אני מוסיף של חברה אחרת זה יזיק הוא משהו?
-
- 1 תגובה
- 540 צפיות
-
-
שלום, במחשב נייד, אם יש לי FSB של 400 והזיכרון שמשווק איתו הוא 333 (PC2700), האם יש בעיה טכנית לעבור ל PC3200? מה אתם יכולים לספר לי על זה בבקשה?
-
- 1 תגובה
- 520 צפיות
-
-
הצורך המרכזי במחשב הוא משחקים האם שווה להשקיע עוד קצת כסף ולקנות זכרונות שהם 800MHZ במקום 667MHZ שאני מתכנן כרגע? האם ההבדל משמעותי או לא?
-
- 1 תגובה
- 541 צפיות
-
-
שלום לכולם , אני לא בטוח שאני בפורום הנכון..אולי זה היה צריך להיות בפורום תצוגה . אני מעוניין לקנות מחשב חדש עם לוח ציפסט 6150 כמו בכותרת . יש לי אפשרות לקנות לוח 6100 יותר זול (אני לא צריך HDTV..) . הבעייה שבלוחות 6100 עם כרטיס מסך OB , אין חיבור DVI ואני מתכוון לקנות את המסך CMV 946D שיש לו יציאה כזאת . השאלה האם זה כ"כ קריטי החיבור הזה ? כלומר , במידה ואני אחבר את את המסך ללוח בצורה אנאלוגית (6100) , אזי תפגע איכות התמונה או שעדיף שהחיבור יהיה DVI (מסך) ללוח (DVI) ? תודה לעוזרים .
-
- 1 תגובה
- 488 צפיות
-
-
אני זוכר שכשקניתי את הi5 2500k אמרו שאפשר לשים זכרונות שעובדים עד 1.5v ואסור לעשות אוברלוק גם לbclk קראתי קצת באינטרנט עכשיו וראיתי שיש כאלה שאומרים שאין בעיה לעבוד עם זכרונות של 1.65v ואוברלוק לתדר בסיס אז מה נכון?
-
- 1 תגובה
- 933 צפיות
-
-
אני מתכנן לרכוש אותו נראה לי מחיר מצוין בשביל מה שמקבלים למישהו יש נסיון איתו?
-
- 1 תגובה
- 632 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לקנות מחשב חדש בקרוב, ואני ממש לא מעודכן בסוגים השונים של לוחות האם. ראיתי את לוח האם של גיגהבייט : H67MA-UD2H-B3 s1155. אין לי ניסיון קודם עם גיגהבייט, ואשמח להערות או ביקורות על הלוח, וכמו כן המלצות ללוח אחר. המערכת אמורה לסחוב מעבד 2500 I5 ובין 4 ל-8 גיגה זיכרון פנימי.
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-
-
שלום יש לי EPOX 8KDA3J ולצערי הלוח הזה לא תומך ב DUAL CHANNEL DDR, יש לי: OCZ DDR 512MB 400mhz R2 PERFORMANCE SERIES והייתי רוצה לדעת האם כדי לי לקנות עוד 512 או להחליף את הנוכחי ב 1024 (אני גם ככה לא עושה OC וזאת הייתה טעות שקניתי אותו)? אם כדי להחליף איפה אפשר לעשות את זה ?
-
- 1 תגובה
- 499 צפיות
-
-
Asrock Pro3-m: בארץ 720 ש"ח, בארה"ב 380 ש"ח. ככה זה ייבוא פרטי, תוקעים איזה מחיר שרוצים ?
-
- 1 תגובה
- 791 צפיות
-
-
שלום לכולם, - תרומות יתקבלו בברכה.. (גם החלפה על חומרה..) - המון תודות! ניר.
-
- 1 תגובה
- 666 צפיות
-
-
-
טוב אז אני חדש כאן בלה בלה בלה תגידו לי מה אתה חושבים בקשה מה יותר טוב P4 3000 מגהארטז OR AMD3000 1800 מגהארטז תודה.
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-
-
אז ככה, קנו לי 2 מחשבים אחד נייח ואחד נייד עם המעבדים הנ"ל.. רציתי לדעת אם המעבדים זהים מכיוון שהT2400 גם במהירות שעון 1.83 גה"צ אז חשבתי שהוא המקביל לE6300 רק למחשבים הניידים. ואם לא, איך הT2400 בפני עצמו למחשבים ניידים?
-
- 1 תגובה
- 549 צפיות
-
-
שלום מה ההבדל בין שני הלוחות הבאים של gigabyte GA-K8NMF-9 GA-K8NF-9 הבנתי שלשני יש יכולת רשת יותר טובה (לא 10/100 אלא 1000?? ) האם זה נכון והאם יש עוד בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 672 צפיות
-
-
אז ככה הלוח מזהה אותו המחשב מזהה אותו אפילו כול התוכנות מזהות אותו אבל כשאני מריץ את EVEREST ומסתכל על העבודה של שני המעבדים בזמן רינדור(אני עובד על מקס) אז אני רואה כי רק מעבד אחד עובד ומגיע ל 100 אחוז והשני נמצא על אפס אחוז האם זה הגיוני ואם לא מה אני עושה כדי ששניהם יעבדו דרך אגב לא ראיתי אותו עולה באף ישום לא רק ברינדור המון תודה על העזרה מראש גל [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 495 צפיות
-
-
הכותרת דיי ממצה את עצמו שניהם 512X2 הOCZ 1790 והADATA 1400 זה הבדל דיי גדול.. 400 שקל ו500MHZ לעומת 400MHZ התזמונים של ה OCZ הם 2-3-2-5 והתזמונים של הADATA אני לא יודע (אם מישהו יודע זה נראה לי יעזור המון) מדובר בזכרונות שבהשוואה של האתר כמובן איזה לקחת ?
-
- 1 תגובה
- 549 צפיות
-
-
שלום, קניתי לא מזמן מחשב עם 2 זכרונות כל אחד 512 MB ו 667MHZ לפי מה שאני בודק בכמה תוכנות כמו CPU Z זה מראה לי שמהירות הזיכרון שלי היא 333MHZ. פתחתי את המחשב ובדקתי את המדבקות הנמצאות על הזיכרונות ובאמת הווכחותי כי זה 667 MHZ כל אחד מהזכרונות(זה מה שכתוב על המדבקות לפחות). שאלתי כמה אנשים והם אמרו לי שאולי צריך לשנות משהו עם הJUMPERS או משהו כזה. מישהו אולי יכול לכוון אותי איך להפוך את זה לבאמת 667 כמו שהוא אמור להיות?
-
- 1 תגובה
- 452 צפיות
-
-
יריבות שעושה רק טוב לכל הצדדים בה? כך בהחלט נראה המצב הנוכחי בשוק המעבדים, אם לשפוט לפי הדיווחים הכלכליים של שתי המתחרות האמריקאיות הוותיקות לכתבה
-
- 1 תגובה
- 912 צפיות
- 1 follower
-
-
בכבוד רב, אורי
-
- 1 תגובה
- 497 צפיות
-
-
פירקתי מיני לפטופ ישן של טושיבה אני רואה את המעבד, אבל איפה השטח אכסון?
-
- 1 תגובה
- 866 צפיות
- 1 follower
-
-
פשוט נהדר פתרון לכל מכאובי הלוחות של רוב היצרנים. http://forum.ocworkbench.com/ocwbcgi/ultimatebb.cgi דן
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-