מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
אני יודע שמעבדי הליבה הכפולה של אינטל חזקים יותר באוברקלוקינג על אלה של-AMD אבל האם יש הבדל משמעותי בינהם במהירות סטוק ואם כן עד כמה הוא משמעותי?
-
- 2 תגובות
- 645 צפיות
-
-
האם המתח של הזכרון שלי שהוא DDR 266Mhz CL 2.5 אומר להיות 3.263V ולא 2.5? וגם כתוב לי בתוכנה Cpu-z ב L2 Cache שה Bus Width הוא 64bits מה זה בדיוק?
-
- 1 תגובה
- 711 צפיות
-
-
שלום לכולם..... רציתי לדעת איזה חלק במחשב הוא בעצם הפנטיום?...כלומר המעבד הלוח האם??.. וגם איזה סוג פנטיום הכי טוב קיים היום בשוק????.... תודה מראשש וחג שמח
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום חברים... יש לוח אם 965P-Ds3 Ver3.3 לפי האתר של גיגבייט הוא תומך בזיכרונות DDR 2.....זאת אומרת שאם אני קונה זיכרון DDR3 אני לא יוכל לחבר אותו ללוח אם שלי?... תודה רבה על ההסבר!
-
- 4 תגובות
- 538 צפיות
-
-
אני רוצה ליקנות מחשב יד שניה הבעיה אני לא יודע עם זה שווה את המחיר מעבד : AMD Athlon [tn] XP 2400+ 2.00GHz לוח אם :אני לא יודע איזה דגם זיכרון : DDR-1 PC2100 (133 MHz) 256MB מארז : מארז פנטיום 2 כולל ספק כרטיס מסך : יש תוכנה שיכולה לזהות לי את הכרטיס ולתת לי את הדריבר כי לי ממש אין מושג איזה הוא במחיר : 500 ש'ח סליחה עם טעיתי במשהוא כי התוכנה Cpu-z זה מה שהיא מראה לי תודה לכול העוזרים בקיצור : תמונה http://img350.imageshack.us/img350/5889/cpuz0pb.jpg
-
- 6 תגובות
- 799 צפיות
-
-
אוקי, אני עומד לקנות את הלוח, ורציתי לשאול את בעלי הלוח שאלה קטנה. לפי ביקורת, מצאתי שהמרווח בין חריץ ה-AGP לבין ה-DIMMים הוא קטן מאוד, ושחייבים קודם כל להתקין את הזיכרונות. הנה תמונה שממחישה את הבעיה: האם זה באמת ככה? ועוד כמ שאלות: 1)האם גוף הקירור הפסיבי מקרר היטב את הגשר הצפוני? 2)האםהקירור הפסיבי לא צמוד מדי לסוקט ומפריע לחיבור המאוורר של המעבד? 3)והאם אתם מרוצים באופן כללי מתיפקוד הלוח? 4)יש לכם איזשהם בעיות איתו או משהו שאתם לא אוהבים בו? תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 654 צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות לעצמי מחשב חדש, מכיוון שאני מעוניין רק במעבדי AMD (לא לנסות לשנות את דעתי) רציתי לדעת לגבי המהירויות שלהם. אני רואה היום שיש מעבדי פנטיום 4 במהירויות 3.0GHZ וכו'. ואילו יש את הסדרה של המעבדים של AMD למשל, AMD ATHLON 64 3200+ 2.2 GHZ/2.0 GHZ 512 KB Cache Memory /1 MB Cache Memory האם זה אומר שהמהירות שלהם נמוכה יותר? ומישהו יכול להסביר בבקשה על כל אחד מהחלקים הנ"ל -מה זה אומר? מה זה אומר 64 BIT? האם מעבד AMD 64 2.0GHZ איטי יותר מפנטיום 4 3.0 GHZ? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 523 צפיות
-
-
האם הם טובים ? http://www.skypc.co.il/Product.asp?PID=F2-5400PHU2-1GBLA&Cat2Cat1ID=15&Cat2ID=0
-
- 1 תגובה
- 410 צפיות
-
-
שלום לכם אני מעוניין בלוח הכי טוב למעבד E8400 ומצאתי P5E3 WS Professional http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=572&l4=0&model=1900&modelmenu=1 1. האם לוח איכותי ? 2. האם יש מומלצים יותר ? 3. איזה זיכרונות כדאי ? 4G B ( האם כדאי 1066 או 1333 ) מ ה יתן לי 1333 ? ול-OC שימושים : סרטים 1080P HDTV משחקים כבדים HD DX 10.1 מערכת הפעלה ויסטה
-
- 0 תגובות
- 440 צפיות
-
-
פתחתי תרד על הלוח של אסרוק שקניתי ותשובה חד משמעית עוד לא קיבלתי.. קניתי ASRock ConroeXfire וגם עכשיו וגם בעתיד אני לא מתכוון לעשות אוברקלוק. חשבתי אולי להחליף ללוח DS3 משיקולים של איכות וביצועים. יש למה להחליף או להישאר עם האסרוק? כסף זאת לא הבעיה. (ב KSP טוענים שה ASRock יותר איכותי בגלל שזאת חברת בת של Asus..)
-
- 11 תגובות
- 655 צפיות
-
-
שאלה בבקשה, ניסיתי באת היצרן ולא ולא מוסבר שם על התמיכה של הלוח את בSOUND. הלוח P4P800 DELUXE האם הוא משמיע SOUND ב AC3/DOLBY 5.1 ? או האם אני אמור לקנות כרטיס קול בנפרד לשם כך ? תודה על התגובות מראש. תומר.
-
- 3 תגובות
- 646 צפיות
-
-
יש לי מחשב PII 266 MMX עם זיכרון 32MB ו HD של 4GB רציתי לדעת אם אפשרי להתקין עליו צורב שיעבוד כראוי ואם כן, אז איזה. שלא יתקע לי את המחשב ושלו ידפוק דיסקים במהירות המקסימום שלו. אני יודע שאני מבקש הרבה אבל בבקשה תעזרו לי.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב בעל לוח של אינטל עם ציפסט 865 INTEL E210882 לאחר נסיונות רבים להשיג את הלוח בארץ למכירה התיאשנו כי כנראה לא קיים העניין הוא שעל המחשב כרגע מותקנות תוכנות מאוד מיוחדות שלאף אחד אין כח להתקין עוד פעם עם רשיונות וכו ודרייברים וכל החומר שנשמר בתוכנות השאלה היא האם יש אופציה להחליף את הלוח ללוח של אינטל בעל אותו ציפסט שיוכל ללא התקנה חוזרת לקבל את ההתקנות הקודמות ללא שינוי???
-
- 2 תגובות
- 771 צפיות
-
-
שלום לכולם. הבנתי שיש לוחות שעובדים גם DDR2 וגם DDR3 יש לוח כזה לGIGABYTE . הבנתי שבעצם הלוח מרכז את 2 המערכות הישנה של DDR2 והחדשה של DDR3 עשיתי בדיקה של המחירי נניח שאני מוסיף עוד 300 ש"ח ללוח אם שתומך DDR3 ,אז נוצרת הבעיה שהזכרון של DDR3 הוא ממש יקר. לכן אני בדילמה והשאלות שלי הם : 1.מכיוון שאני לא אקנה טכנולוגיה ישנה DDR2 , האם שווה לקנות את הלוח המשולב? 2.במידה וכן מה המגבלות של לוח כזה (אני לא כל כך מבין את מגבלות הBUS אם תוכלו לעזור ולהסביר לי את המשמעות) הפחש שלי שאני אבחר בלוח המשולב עוד שנה וחצי אני ארצה להחליף זכרונות לDDR 3 ואז אני אגלה שהלוח מבחינת הBUS מוגבל מאוד מה דעתכם? תודה ??? ??? :
-
- 3 תגובות
- 494 צפיות
-
-
האם ASUS PLD 945 DELUX הוא המקביל של 6594 Gigabyte GA-8I945P Pro Intel 945P Motherboard with firewire ו-MSI945P מה הכי טוב ל-AVID
-
- 3 תגובות
- 516 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש (לוח - אם + מעבד + זכרונות + כרטיס מסך) כרגע התיכנון הוא לקנות שני יחידות של 512 MB של סמסונג DDR 400 אין לי שום כוונה לעשות אובר קלוקינג ורציתי לשאול האם יש טעם להשקיע בזכרונות יקרים יותר (הלוח - Chaintech 9CJS Zenith תומך ב- Dual-Channel DDR)
-
- 0 תגובות
- 675 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש (לוח-אם + מעבד + זכרונות + כרטיס מסך) ורציתי לדעת אם יש טעם להשקיע בזכרונות יקרים,(אין לי שום כוונה לעשות אובר קלוקינג) כרגע התוכנית היא לקנות שני יחידות של סמסונג DDR 400 512 MB (הלוח- 9CJS ZENITH של Chaintech תומך ב- Dual-Channel DDR)
-
- 0 תגובות
- 643 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש (לוח-אם + מעבד + זכרונות + כרטיס מסך) ורציתי לדעת אם יש טעם להשקיע בזכרונות יקרים,(אין לי שום כוונה לעשות אובר קלוקינג) כרגע התוכנית היא לקנות שני יחידות של סמסונג DDR 400 512 MB (הלוח- 9CJS ZENITH של Chaintech תומך ב- Dual-Channel DDR)
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 627 צפיות
-
-
יש לי לוח GIGABYTE GA-M61P-S3 ומעבד AMD ATHLON 64 DUAL CORE 6000 X2 האם הלוח מגביל את המעבד
-
- 2 תגובות
- 668 צפיות
-
-
הי יש לי את הלוח הזה עכשיו מה שמוזר זה שבביוס מוגדר FASTWRITE על ENABLED אבל שאני מריץ תוכנה כמו SANDRA\AIDA32 היא רושמת שזה על DISABLE בדקתי על הלוח של אחי והוא מראה לו את זה על ENABLE איך פותרים את זה? אני עובד עם הביוס F11
-
- 4 תגובות
- 902 צפיות
-
-
כבר למעלה מחודש אני בודק לגבי מפרט למחשב כוווווולם המליצו AMD64 אבל אני לא גיימר--אני כן משחק פה ושם אבל לא קבוע ולא במישחקים מפותחים בעיקר פיפ"א ולכן השאלה היא: האם יהיה הבדל משמעותי בין AMD64 לבין INTEL 775? כמובן שפרט ללוח כל השאר תואם את שני המערכות
-
- 1 תגובה
- 427 צפיות
-
-
האם הוא דורש התקנת התקן נוסף לטובת הפעלת הפיירוויר ? ממה שהבנתי הוא תומך בפיירוויר וב manual שלהם כתוב שזה דורש מודול מיוחד ??? לבנתיים אני לא מצליח להתקין את הדרייבר כמו שצריך
-
- 11 תגובות
- 898 צפיות
-
-
האם כל אלה שיש להם מעבד 64BIT משתמשים בוינדוס XP 64? כי אני עומד לקנות מעבד AMD 64 ורציתי לדעת אם כדאי WIN XP 64 או להשאר עם WIN XP PRO אני עומד לשחק במשחקים כבדים אז הם יפעלו? ומשחקים חדשים שיצאו תודה לעונים
-
- 5 תגובות
- 666 צפיות
-
-