עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Alroit,

שלום נכון להיום אני בOC של 4G עם זעכרונות של קינגסטון HYPERX 800 CL4 נכון להיום הם לא מספיקים בכדי לבצע OC גבוהה יותר אשמח להמלצות על זכרונות 1066 בכדי לצמצם מגבלת OC בגלל הזיכרונות

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  2. שלום. ברשותי במחשב שני סטיקים של 2GB DDR 800 הראשון Kingston והשני TEAM (יש חברה כזאת..מסתבר) העלתי שני תמונות ויש שינוי בנתונים של הזכרון , האם זה פוגע בביצועים של הזיכרון עצמו ? (כי לאחרונה המחשב איטי כזה , ולוקח לו הרבה זמן לעבור מBIOS ל BOT) בתודה, מיכאל. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  3. פרצות אבטחה חדשות התגלו במעבדי אינטל הפעם תחת השם Spectre-NG https://www.heise.de/ct/artikel/Exclusive-Spectre-NG-Multiple-new-Intel-CPU-flaws-revealed-several-serious-4040648.html מדובר ב 8 פרצות אבטחה חדשות ש 4 מהם הוגדרו כקריטיות. הפירצה החמורה והפשוטה ביותר לניצול מאפשרת הרצת קוד ב VM שמשפיע על המחשב המרכזי. כרגע אין פרטים טכנים על כל אחת מהפרצות אבל כבר עכשיו ברור שכל אחת מהם תצטרך טלאי משלה למרות שכלום נובעות מאותו פגם בארכיטקטורה.

4. Twinmos TMD7608S8E50D 512MB DDR 3200 vs. Corsair VS512MB400 3200 CAS 2.5 כרגע אני נוטה לכיוון Corsair. מה דעתכם?

• 3 תגובות
    • 647 צפיות
  5. ברשותי לוח אם מסוג אסוס p8p800 דלוקס, מעבד 2.8 ג'יגה של אינטל, שני סטיקים של גייל pc3200 400 מגה-הרץ 256 מגה בייט. כיצד אני מגדיר את ה-CPU EXTERNAL FREQUENCY CPU RATIO DRAM REQYUENCY ו/או כל דבר אחר הנחוץ להגדיר תודה על העזרה.

• 4 תגובות
    • 441 צפיות
  6. Started by alfus73,

שלום. 1. מה ההבדל בין סוגי המעבדים הבאים: Core 2 Duo, Core 2 Quad ו- Pentium Dual-Core. מה עדיף למשחקים? 2. מה הבדל בין דגמי המעבדים הבאים: E8400, Q6600, E7200, E6550? מה החדש ביותר, ושוב, מה עדיף למשחקים?

• 9 תגובות
    • 696 צפיות
  7. Started by ksn1981,

שלום לכולם, i5-2500, 8GB, GTX560 (ללא אוברקלוק ועם כרטיס מסך נפרד אחד) לעריכת וידאו.. P8H67-M PRO http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=oztxS9uaDrwQwO2Y - עם תמיכה בגרפיקה המובנית (לא חשוב לי) - עם 4+2 Phase Power Design (אולי חשוב ליציבות למרות שלא מדובר באוברקלוק) P8P67-M http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=hcyfdEpZcMvFkTNm - יקר ב 20-50 ש"ח (לא חשוב לי) - עם eSata ו- FireWire (לא חשוב לי) 1. האם יש עוד משהו שאני מפספס? 2. האם תהיה סיבה להעדיף אחד על פני השני? תודה לעורים.

• 18 תגובות
    • 2.4k צפיות
  8. קניתי מעבד 9550 Q. אבל שהרצתי תוכנת CPUZ היא הראתה תדר הרבה יותר נמוך מ - 2.83G וגם מכפלה בפועל של6 ולא של 8.5 כפי שצריך להיות. גם המתח שמוצג שם הוא 1.1V של ה VCORE רשום שזה התדר בפועל מישהו יכול לתת הסבר ? האם המעבד לא מנצל את כל כוחו בסטוק? תודה

• 1 תגובה
    • 627 צפיות
  9. Started by adidi_be,

יש לי 2 שאלות ואני מצטערת אם זה שאלות שהיו פה בעבר פשוט אני חדשה פה.... 1. מה ההבדל תכלס בין dual core ל- core 2 duo? 2. שזה דיי מפגר אבל לי ולחבריי לבסיס יש וויכוחים על זה - שאומרים מעבד ליבה כפולה של 1.8 נגיד, זה אומר 2 מעבדים של 1.8 יענו סה"כ 3.6? או ששניהם ביחד 1.8?

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by foty123,

1. ‏45CMX s775 1066Mhz, 945GC, DDRII 667, PCI-E, VGA‎ של FOXCONN 2.‏P5GC-MX/1333 s775, Intel 945GC, DDRII 667, VGA, PCI-E‎ של ASUS 3.‏945GCM-S2L s775 1066Mhz, Intel 945GC, DDRII 667, VGA, PCI-E‎ של GIGABYTE עכשיו יש לי רק 250 שקל (כרגע יש לי לוח שלא תומך בOC כמו שאני רוצה וקיבלתי 250 שקל ) הלוח צריך לספק לי : 1.העלאת מתחים 2.העלת FSB שיהיה יציב (לא כמו הלוח שלי שעם שמים מעל 220 אז הוא לא נדלק וצריך לאפס לוח ) ה3 לוחות שהבאתי הם היחידים שאני יכול לקנות בגלל שזה בKSP ואני לא נוסע עד לחנויות אחרות וגם כל החלקים של המחשב שלי מKSP תודה לעונים foty123

• 0 תגובות
    • 494 צפיות
  11. Started by psycho59,

שלום. חבר שלי רוצה לקנות מעבד מסוג AMD 3000 s-939 venice core והציעו לו לקנות מעבד מחנות וראינו שיש TRY וBOX עכשיו לפי מה שהבנתי שאתה קונה מעבד TRY הוא מגיע ללא קירור בכלל. זה נכון? נשמע קצת הזוהי שמעבד יגיע ללא קירור ובכלל מה ההבדל בין ה TRY ל BOX ?

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. שלום לכולם.. אני בונה מחשב שישמש אותי לעבודה גרפית בעיקר ושימושים ביתיים כגון ניגון מדיות וכדומה ברצוני לדעת האם הלוח שבחרתי asus maximus formula אכן יתאים לדרישות: אוברקלוגינג עבודה גרפית במספר תוכנות במקביל שימוש במעבד אינטל מרובע ליבות 2.66 זיכרון של ocz 4 ג'יגה 1066 מגהרץ וכרטיס מסך תוצרת רדאון במערך קרוס פייר. אם צריך עוד פרטים אני יתן. פשוט אני לא יודע מה צריך לתת כדי לקבל תגובה תודה לכל העוזרים.. שלומי..

• 3 תגובות
    • 532 צפיות
  13. Started by averaraz,

האם בקניית המעבד אני צריך לקנות גם מאוורר איתו או שהמאוורר מגיע יחד עם המעבד?

• 3 תגובות
    • 529 צפיות
  14. Started by אבינר,

שלום יש לי בעיה אני רוצה לשדרג את המעבד שלי למעבד חדש וחזק יותר, אבל התברר לי שהלוח אם שלי לא תומך בחיבור שצריך. יש לי לוח אם gigabyte P55M-UD2, והוא עם socket 1156, מה שבעצם מגביל אותי בשדרוג המעבד. יש לי את המחשב כבר 3 שנים, ולאחרונה רק החלפתי כרטיס מסך. האם שווה לי להחליף את הלוח אם כדי שיתאים למעבד חדש? ולמה אני צריך להתיחס בקנייה של לוח אם חדש? תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 819 צפיות
  15. Started by arikg,

שלום לכם, זכרון חדש של KINGSTON מסוג HYPER בנפח 1066 MHZ מזוהה כ - 800 MHZ גם בביוס וגם בתוכנות שונות CPU -Z ואברסט על 2 לוחות חדשים של GIGABYTE שתומכים גם ביותר מ - 1066 MHZ .... (סה"כ נפח 2 סטיקים של 2 GB כל אחד) הסבר יתקבל בתודה.

• 7 תגובות
    • 828 צפיות
  16. אני רוצה ליקנות מעבד זכרונות ולוח אם ב800 שקל למישחקים על הגדרות בינוניות ואינטרנט

• 38 תגובות
    • 2.4k צפיות
  17. שלום חברה, ב TMS מוכרים זיכרון מאוד זול של Corsair שהפך למאוד פופולרי בפורום המפרטים. אך אינני מצליח למצוא לגביו אינפורמציה (גם לא באתר של corsair). לדוגמה, טבלת ה SPD שלו, מתח וכו'. ב TMS קוראים לו: Corsair 2GB (2x1GB) Value Select DDR2-800 CL5 C2G800

• 3 תגובות
    • 560 צפיות
  18. ברשימת המעבדים שהלוח תומך בהם http://www.gigabyte.com/support-downloads/cpu-support-popup.aspx?pid=2554 המעבד הזה לא נזכר, זאת אומרת שהוא לא יתאים ללוח?

• 5 תגובות
    • 757 צפיות
  19. Started by Omermeir,

אז ככה זה המפרט שלי Mainboard : MSI RC410M-L (MS-7173) Chipset : ATI Radeon Xpress 200 Processor : Intel Core 2 Duo E4300 @ 1800 MHz Physical Memory : 1024 MB (1 x 1024 DDR2-SDRAM ) Video Card : Nvidia Corp GeForce 7600 GT Hard Disk : Hitachi (165 GB) הזיכרון שקיים אצלי הוא של חברת ceon קניתי עוד זיכרון מאחר ויש לי עוד סלוט פנוי אך הפעם קניתי של kingston וקניתי בידיוק את אותו הדגם - 677n5 1g ddr2 sdram חיברתי את הזיכרון וכשנכנסתי למשחב שמתי לב שהמחשב לא מזהה את הכרטיס החדש ועדיין כתוב לי 1GB. אני לא יודע מה הבעיה ולכן גם אין לי דרך לתקן אותה. יכול להיות שזה הבעיה בלוח אם? אין לי מושג, בגלל זה פניתי אליכם שתעזרו לי להבין מה הבעיה וכיצד לפתור אותה. בתודה, עומר [=

• 6 תגובות
    • 507 צפיות
  20. Started by MiD,

כרגע יש לי סטיק אחד של 256 MB DDR 266, ורציתי להוסיף לפחות 256 מגה נוספים... בגלל שעכשיו הזכרונות של ה-333 וה-400 הרבה יותר נפוצים, וגם מחירם לא עולה על ה-266 שכעת לא קל למצוא, רציתי לדעת אם אני אקנה זכרון במהירות 400 מה"צ, הזכרונות יעבדו טוב ביחד? או שיש סיכוי שיהיו בעיות וחוסר התאמה? מה דעתכם על המותגים: SPECTEK? ELIXIR?

• 5 תגובות
    • 600 צפיות
  21. Started by go_go,

אמנם זה ביפנית,אבל אפשר להתרשם ולהבין(מהתמונות) AMD FX-60 DC http://www.pcpop.com/doc/0/115/115909.shtml

• 7 תגובות
    • 737 צפיות
  22. יש לי לוח אם p4p800 deluxe,מעבד פנטיום 4 3.2GHZ כרטיס מסך FX 5700 - 256MB אני שמתי זיכרונות קינסטון 4GB -DDR 400 בחלונות XP 32BIT מזהה זיכרונות בסה"כ 3.50GB ולא מזהה את כל הזיכרונות מלאים שיראה 4GB... אני יודע שיש עידכון חדש לחלונות XP באתר מיקרוסופט שיזהה לי בגודל 4GB. אני חיפשתי באתר מיקרוסופט ולא מצאתי.וגם נסיתי באתר חיפוש גוגל וגם שם לא מצאתי. אני מעדיף לימצוא באתר מיקרוסופט עידכון שיזהה 4GB מלאים. אם במקרה מצאתם עידכון באתר מיקרוסופט.רציתי לדעת עד כמה מגבלה אחרי עידכון שיזהה 4GB ואם אפשר להוסיף עוד זיכרונות ל- 8GB או 16GB האם העידכון יזהה זיכרונות כאלה? מיכאל

• 2 תגובות
    • 511 צפיות
  23. Started by maor-a-,

שלום אני מבקש המלצה ללוח אם + מעבד במחיר של עד 1700 לשניהם תודה!

• 8 תגובות
    • 711 צפיות
  24. Started by rony1880,

היי רציתי לבדוק תקינות המעבד שלי(E6300) ניראה לי שלחצתי חזק מידיי את הקירור על המעבד (הקירור עם הפינים ) ראיתי גם שהלוח מקבל כיפוף מסוים

• 4 תגובות
    • 745 צפיות
  25. Started by י ו ב ל,

מה ההבדל בין GA-P35-S3L ל-GA-P35-DS3L ? תודה.

• 8 תגובות
    • 811 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.