עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Skippy,

אני רוצה לקנות את הלוח אם asrock conroexfire השאלה היא האם הוא באיזושהי צורה יכול לפגוע בביצועים של הכרטיס מסך הזה: http://www.skak.co.il/Trader/Product.aspx?loc=VGA&DRID=9203672 אני מודע לעובדה שאני מזכיר בפורום של לוחות אם כרטיס מסך........ אבל הכרטיס הוא לא העיקר, מה שמעניין אותי זה הלוח אם הספציפי, ואם הוא כן פוגע בביצועים אז איזה לוח מומלץ? תודה

• 3 תגובות
    • 558 צפיות
  2. אני צריך זיכרון טוב לAMD 64 עד 800 ש"ח. תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 786 צפיות
  3. לפי האתר הרשמי של אינטל המעבד תומך במהירות יחידה:2666MHZ.... https://www.intel.com/content/www/us/en/products/processors/core/x-series/i7-7820x.html מה לעזעז*?! אין תמיכה ב2400?.... זה טירוף...עם כל הבעיות שהיו לרייזן בתמיכה בזכרונות(שתוקנו עם הזמן),זה באמת בדיחה שהמעבד לא תומך במהירות נמוכה יותר...

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by icebreak,

http://www.anandtech.com/tradeshows/showdoc.aspx?i=2511 למה להסתפק בבקר זכרון על המעבד, עם אפשר גם לשים NORTHBRIDGE שלם עם כרטיס מסך, וגם וסת מתח, הכל על המעבד (אם כי נפרד מהמעבד ישירות), בהחלט חוסך במקום (ואולי גם משפר ביצועים ?)

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by zik125,

שלום לכולם מה אתם אומרים על ה-Intel Core i7-920 Box האם הוא נחשב לאיכותי וטוב ל0C ואיזה לוח אם יכול להתאים לו ? האם שווה באמת לשים את הכסף על מעבד כזה ולא על ה8400 (ובמיוחד כשהI5 בפתח)?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by seed20,

היי חברים, מישהו מכיר חנות שמוכרת לוחות אם לתושבת AM4 של ASROCK - ספציפית את דגם הטאי צ'י? הזוי בעיניי שאחד מלוחות האם היותר מוערכים שיצאו למעבדי הרייזן לא מיובא ומשווק ע"י החנויות הגדולות.

7. Started by oded900,

איזה לוח עדיף מכל הבחינות? מבחינת המחיר המחיר זהה ככה שזה לא משנה...

• 6 תגובות
    • 671 צפיות
  8. Started by Animor,

היי, אני מעוניין לשדרג מעבד, לוח אם וזכרונות עבור מחשב גיימינג (מבוסס GTX 970 G1), בעקבות תקלה שהחשוד בה הוא לוח האם. מקריאה בפורומים אני מבין שנכון להיום המעבד המשתלם ביותר הוא AMD Ryzen 5, תקנו אותי אם אני טועה. אשמח מאוד לקבל ביקורת על השילוש הבא. אני נותן קישורים לאמזון, משום שגיליתי ששם המחירים זולים יותר מאשר בארץ, גם לאחר משלוח ומיסים: AMD Ryzen 5 1600 Processor with Wraith Spire Cooler - לפי אמזון מדובר בגרסת 3.6GHz, בעוד שבארץ ה-1600 מתואר כ-3.2GHz. לא ברור לי ממה נובע ההבדל. GIGABYTE GA-AB350M-Gaming 3 Corsair Vengeance LPX 16GB (2x8GB) DDR4 DRAM 3000MHz C15 (יוצא כולל משלוח ומיסים $563, כלומר 2015 ש…

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by CoolOne,

ראיתי שלאחרונה ישנם לוחות אם מבוססי צ'יפסט של אינטל (כדוגמת GA-965P-DS4 של Gigabyte) שיש בהם 2 PCI-E. אני מניח שללוח אין תמיכה בSLI או CrossFire, אז בשביל מה שניים?

• 7 תגובות
    • 678 צפיות
  10. מסידרת AM2 Dual Core תודה

• 6 תגובות
    • 544 צפיות
  11. Started by יניב קופר,

יש לוח שתומך גם ddr1 ddr2 ואם אני רוצה להשתמש רק ddr1 בכל הכינסות של הזיכרון מה שאני הבנתי זה שיש שניים של ddr1 ושניים DDR2

12. Started by אדן,

שלום, אני חדש בעולם של אינטל ובעולם של כפולי הליבה. פעם הייתי רגיל לטמפרטורה אחת שהוצגה לי והיא הייתה טמפרטורת המעבד. האם מישהו יכול לפרש לי א תכל המדדי םהאלה הללו: Field Value Sensor Properties Sensor Type ITE IT8718F + DES (ISA 290h) GPU Sensor Type Diode (NV-Diode) Motherboard Name Gigabyte EP31 / EP35 / EP43 / EP45 / G33 / P31 / P35 Series Chassis Intrusion Detected Yes Temperatures Motherboard 36 °C (97 °F) CPU 43 °C (109 °F) CPU #1 / Core #1 68 °C (154 °F) CPU #1 / Core #2 45 °C (113 °F) GPU Diode 49 °C (120 °F איך יכול להיות שיש הפרש גדול כ"כ בין מעבד אחר לשני?

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  13. אני הולך עוד מעט לKSP לקנות ?Athlon64 3000+ (S-939) VENICE CORE?, אבל לא רשום איזה סטפינג זה, אני משער שזה גם TRAY במחיר הזה אז אני יוכל להציץ על המעבד ולבדוק מה רשום עליו איך אני מזהה מה E3 ומה E6 ? תודה רבה !!! נ.ב: כן כן ערכתי חיפוש גם E6 וגם BW לא מצאתי על זה כלום

14. Started by junior_mg,

מה אתם אומרים לוח אם עדיף? הסדרה P35 של ג'יגה ביט או לוח אמ G33 של intel מה ההפרש מחירים ומתוכנן OC

• 26 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. Started by alextomin,

אהלן חברים תעזרו לי בבקשה לעשות סדר בבלדן לגבי הנתונים של הזכרונות. מה זה CL2 CL2.5 CL4? תזמונים: איך התזמונים משפיעים על הביצועים? איך לפרש את : 2-2-2-5 למשל? (מה כל אחד מן המספרים אומר?) תודה רבה לעונים!

• 3 תגובות
    • 721 צפיות
  16. Started by mr.Man,

במהלך שיטוט באיטרנט מצאתי את הדבר היפה הזה: A8N32-SLI Deluxe ושימו לב לזה: True Dual X16 SLI http://usa.asus.com/products4.aspx?l1=3&l2=15&l3=226&model=744&modelmenu=1

17. Started by Alroit,

שלום נכון להיום אני בOC של 4G עם זעכרונות של קינגסטון HYPERX 800 CL4 נכון להיום הם לא מספיקים בכדי לבצע OC גבוהה יותר אשמח להמלצות על זכרונות 1066 בכדי לצמצם מגבלת OC בגלל הזיכרונות

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  18. שלום. ברשותי במחשב שני סטיקים של 2GB DDR 800 הראשון Kingston והשני TEAM (יש חברה כזאת..מסתבר) העלתי שני תמונות ויש שינוי בנתונים של הזכרון , האם זה פוגע בביצועים של הזיכרון עצמו ? (כי לאחרונה המחשב איטי כזה , ולוקח לו הרבה זמן לעבור מBIOS ל BOT) בתודה, מיכאל. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. פרצות אבטחה חדשות התגלו במעבדי אינטל הפעם תחת השם Spectre-NG https://www.heise.de/ct/artikel/Exclusive-Spectre-NG-Multiple-new-Intel-CPU-flaws-revealed-several-serious-4040648.html מדובר ב 8 פרצות אבטחה חדשות ש 4 מהם הוגדרו כקריטיות. הפירצה החמורה והפשוטה ביותר לניצול מאפשרת הרצת קוד ב VM שמשפיע על המחשב המרכזי. כרגע אין פרטים טכנים על כל אחת מהפרצות אבל כבר עכשיו ברור שכל אחת מהם תצטרך טלאי משלה למרות שכלום נובעות מאותו פגם בארכיטקטורה.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Twinmos TMD7608S8E50D 512MB DDR 3200 vs. Corsair VS512MB400 3200 CAS 2.5 כרגע אני נוטה לכיוון Corsair. מה דעתכם?

• 3 תגובות
    • 667 צפיות
  21. ברשותי לוח אם מסוג אסוס p8p800 דלוקס, מעבד 2.8 ג'יגה של אינטל, שני סטיקים של גייל pc3200 400 מגה-הרץ 256 מגה בייט. כיצד אני מגדיר את ה-CPU EXTERNAL FREQUENCY CPU RATIO DRAM REQYUENCY ו/או כל דבר אחר הנחוץ להגדיר תודה על העזרה.

• 4 תגובות
    • 461 צפיות
  22. Started by alfus73,

שלום. 1. מה ההבדל בין סוגי המעבדים הבאים: Core 2 Duo, Core 2 Quad ו- Pentium Dual-Core. מה עדיף למשחקים? 2. מה הבדל בין דגמי המעבדים הבאים: E8400, Q6600, E7200, E6550? מה החדש ביותר, ושוב, מה עדיף למשחקים?

• 9 תגובות
    • 718 צפיות
  23. Started by ksn1981,

שלום לכולם, i5-2500, 8GB, GTX560 (ללא אוברקלוק ועם כרטיס מסך נפרד אחד) לעריכת וידאו.. P8H67-M PRO http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=oztxS9uaDrwQwO2Y - עם תמיכה בגרפיקה המובנית (לא חשוב לי) - עם 4+2 Phase Power Design (אולי חשוב ליציבות למרות שלא מדובר באוברקלוק) P8P67-M http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=hcyfdEpZcMvFkTNm - יקר ב 20-50 ש"ח (לא חשוב לי) - עם eSata ו- FireWire (לא חשוב לי) 1. האם יש עוד משהו שאני מפספס? 2. האם תהיה סיבה להעדיף אחד על פני השני? תודה לעורים.

• 18 תגובות
    • 2.5k צפיות
  24. קניתי מעבד 9550 Q. אבל שהרצתי תוכנת CPUZ היא הראתה תדר הרבה יותר נמוך מ - 2.83G וגם מכפלה בפועל של6 ולא של 8.5 כפי שצריך להיות. גם המתח שמוצג שם הוא 1.1V של ה VCORE רשום שזה התדר בפועל מישהו יכול לתת הסבר ? האם המעבד לא מנצל את כל כוחו בסטוק? תודה

• 1 תגובה
    • 650 צפיות
  25. Started by adidi_be,

יש לי 2 שאלות ואני מצטערת אם זה שאלות שהיו פה בעבר פשוט אני חדשה פה.... 1. מה ההבדל תכלס בין dual core ל- core 2 duo? 2. שזה דיי מפגר אבל לי ולחבריי לבסיס יש וויכוחים על זה - שאומרים מעבד ליבה כפולה של 1.8 נגיד, זה אומר 2 מעבדים של 1.8 יענו סה"כ 3.6? או ששניהם ביחד 1.8?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים