עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. שלום, אני מתלבט בין 2 לוחות למפרט הבא Cpu - INTEL P4 2.4A GHZ 533MHZ 478PIN 512Cache Memory X 2 - Corsair CMX256A DDR 3200C2 Gpu - Hercules 3D Prophet 9500 Pro 128MB OEM Hd - WD 80GB 7200RPM 8 MB Cache special version Case - Dragon AX-01SLD Aluminum Case Silver - מנורת פלורוסנט "קרה" : אולטרא כחול DVD - Toshiba x16 OEM Burner - LITE ON 48X12X48 OEM FLOPPY - PANOASONIC FLOPPY 1.44 p/s -HEC 475DVD WATT PSU עכשיו יש את ה EPOX EP-4GEA+ INTEL 845GE MAGIC LIGHT שהוא לוח ממש טוב ל OC (המחשב ישמש למשחקים, מולטימדיה וOC) אבל הוא לא תומך בזכרונות (DDR400+ (3200 וזה לא מנצל את האינטל עכשיו (אני לא מבין עדיין כל כך בOC ) אבל עם אני עושה OC ללוח אז גם הזכ…

• 1 תגובה
    • 644 צפיות
  2. יש לי אופציה לבחור בין - P35 Dragontail Peak של אינטל או אינטל DG33BU ל- GIGABYTE P35-DS3L מה עדיף?

• 2 תגובות
    • 481 צפיות
  3. Started by badmama,

פורום חביב, לא יודע אם קראתם על זה ב YNET לא מזמן, אבל פרסמו בעיה שקיימת במעבדי ה CORE2DUO, שגורמת לפעמים לעכבר ולמקלדת להשתהות קלות. הבעיה היא שזה קורה על בסיס קבע אצלי (ויש לי MX רבולושן). פרסמו שם עדכון ל WINXP, לא ממש עזר והמליצו לעדכן BIOS כדי לפתור את הבעיה. זה בכלל כדאי? וכיצד עושים זאת?

• 2 תגובות
    • 562 צפיות
  4. קניתי מעבד E2160, וכתוב שהוא נתמך רק מגרסה 9 של הBIOS. אני באתר של ג'יגה בייט ויש שם 10 עדכונים. http://www.gigabyte.com.tw/Support/Motherboard/BIOS_Model.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=2321&ProductName=GA-965P-S3 עכשיו האם אני צריך להוריד ולהתקין את כולם, או שרק את הגרסה האחרונה (11) ולהתקין אותה והיא כוללת את הכל?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. שלום לכולם חבר שלי קנה לא מזמן ASUS P5LD2 של אסוס ( 945P ) הוא רוצה להחליף את הפנטיום שלו ב 805 עכשיו לפי האתר של אסוס הלוח תומך במעבד רק מביוס 0901 עכשיו לעניין לפי האתר של אסוס רשום על שתי גרסאות הביוס האחרונות וביניהן ה0901 את הדברים הבאים Do not use old version Afudos.exe to flash BIOS. Must use new Afudos(2.21) or later revision to flash BIOS. התוכנה שאיתה צורבים בלוח הזה היא AFUDOS הגרסה שיש לחבר שלי היא יותר ישנה מה2.21 ואני לא מצליח למצוא מאיפה להוריד את הגרסה החדשה אני מבקש ממישהו שייתן לי לינק לגרסה החדשה וגם אם אפשר איך הוא מצא אותה תודה חשוב לציין שחיפשתי בגוגל ומצאתי רק את ה2.07

• 3 תגובות
    • 768 צפיות
  6. Started by HeroesCut,

השאלה היא כזאת, במה טורם בכלל עדכון הביוס ללוח אם? האם עדכון הביוס ייתן לי גישה לOC לדוגמא בלוח אם כמו 55WB?

• 2 תגובות
    • 656 צפיות
  7. Started by Jenia24,

שלום! המיפרט שלי נמצא בצד קודם כל , עכשיו עם הלוח אם הגיע תוכנה שמחפשת אוטומטית עדכונים לדרייברים של הלוח ולביוס של הלוח והוא מצא לי עדכון לביוס , עכשיו הבנתי שזה טיפה מסוכן כל הקטע של העדכון של הביוס ואפשר לעשות את זה גם ידני. עכשיו מה עדיף לי לתת לתוכנה לעשות? זה בטוח בדר'כ?

• 5 תגובות
    • 620 צפיות
  8. Started by YINON110,

בע''ה, שלום חברים, ברשותי לוח אם מסוג ASUS A8V-E SE אני רוצה לעדכן לו את הדרייבר - קיבלתי במקור דיסק עם התקנה של הדרייברים (כרגע מותקן) אולם רציתי לדעת אם קיים שדרוג לדרייבר והיכן להוריד. תודה

• 2 תגובות
    • 815 צפיות
  9. Started by m_g,

יש לי לוח אם של asus והביוס עומד כרגע על גרסא 104 ויצאו כבר 13 עדכונים מאז שהעדכנית ביותר היא גרסא 125 השאלה אם אני צריך לעדכן אחד אחד מכל ה13 עדכונים או שמספיק שאני אעדכן את הגרסא האחרונה שיצאה?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by doronpascal,

שלום רב לכולם, שאלה קצת ביזארית, אך לפני שאני מבצע החלטות רציתי לשתף אתכם ואולי לקבל הצעות. ברשותי HTPC, ואני מעוניין שהוא ינגן קבצי Full HD מסוג MKV באופן מושלם ללא תקיעות. מה דעתכם על המפרט הבא: מעבד: AMD 6000X2 Dual Core זיכרון: Corssair 2GB 800mhz כרטיס מסך: Leadtek 8600gts extreme האם המפרט הנ"ל יחזיק באופן ח-ל-ק 1080p MKV?

• 2 תגובות
    • 610 צפיות
  11. Started by davidz85,

שלום, רציתי לדעת אם אחרי עידכון ביוס ללוח של GIGABYTE מדגם P35C-DS3R, צריך לאפס את ההגדרות עם הג'אמפר שעל הלוח ...? (או בכל דרך אחרת...) ?

• 9 תגובות
    • 780 צפיות
  12. Started by Xardas,

השאלה שלי היא האם צריך להתקין את הגירסאות הקודמות של הביוס לפני שמתקינים את הכי חדשה? כאילו.. אני צריך לעדכן את הביוס בשביל ה1950 שלי P5B Deluxe Release BIOS version 0804 1. Support conroe L processor 2. Update JMicron option rom 1.06.22 3. Modify CPU fan low limit speed from 800 RPM to 600 RPM 4. Implement ASUS CGI performance with ATI 1950 graphic cards אז קודם להתקין את 0711 או ישר את זאת?

• 3 תגובות
    • 460 צפיות
  13. Started by tamiravigan,

http://www.overclock.net/intel-motherboards/910402-asus-p67-series-information-thread-drivers-156.html יש לי לוח P8P67 שהגיע עם ביוס 1305 ועידכנתי לא מזמן ל1401. ראיתי שיצא אחד חדש(1506) ורשום P8P67 ונילה. הכוונה היא ללוח עם הביוס הראשוני שהוא הגיע איתו? או שאני גם יכול לעדכן?

• 5 תגובות
    • 883 צפיות
  14. Started by BarVaZ,

לי יש שתי סטיקים של 512MB של A-DATA ואני שואל עם שווה לקנות עוד 2 סטיקים? ועם כן אז עם אני חייב לקנות מאותו החברה?

• 4 תגובות
    • 427 צפיות
  15. Started by lipa,

יש לי לוח אם CUV4X-E של אסוס אם ערכת שבבים של VIA אם P-3 733MH מידי פעם VIA מוציאה עידכון לדריבר 4-IN-1 האם כל הגירסאות החדשות מתאימות לי? ואם כדאי להתקין אותם?

• 1 תגובה
    • 851 צפיות
  16. באיזה לוחות יש SIS ? האם זה יותר טוב מ VIA או INTL ? תודה ויום טוב לכם

• 33 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by whybe,

שלום לכולם! אני לקראת קניה של כמה חלקים למחשב ובינהם מארז למחשב. אני די סגור על ה-NZXT APOLLO שב-TMSFOX. שמתי לב אתמול שבחוברת של הלוח אם שלי כתוב משהו על זה שאם אני מחבר פאנל קידמי של קול (לפי השפה של החוברת - מנתק ג'מפרים מסויימים) החיבורים שעל הלוח מנוטרלים. רציתי לשאול אתכם אם זה אומר שכשאני יחבר נגיד אוזניות/מיקרופון לפאנל הקדמי החיבורים מאחור יפסיקו לפעול או שישר איך שאני מחבר את הפנאל ללוח אם הוא מנטרל את החיבורים מאחור? תודה מראש לעונים. *** אם מישהו צריך קישור לחוברת שיבקש ואני ישים. המפרט הנוכחי בצד(<-), מדובר בהחלפת חלקים מסויימים ולא בשדרוג של ממש. ****אני לא יודע אם הנושא הזה שייך לפורום הזה, אז במידה וטעיתי במקום תעבירו את הדיון לפורום המתאים.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. היי, באתר של היצרן: http://www.asus.com/Motherboards/P8Z77V_DELUXE/ כתוב: Fast BootInstant OS Login ASUS has released new hardware and software designs to shorten system boot-up time to 2-seconds* for a smoother user experience that removes annoying delays under Windows 8, and even previous versions of Windows. Faster system boot and restart means Windows starts quicker and higher efficiency - No more waiting around.אם היכולת ל-BOOT מתאימה גם לגרסאות קודמות לוומנודס 8, אז איך אני מפעיל את זה? מדובר בתוכנה סתמית של אסוס או פיצ'ר בביוס שמישהו מכיר?

• 0 תגובות
    • 756 צפיות
  19. Started by kozimus,

עד כמה פעמים אני יכול לפצל אותו שקע והוא עדיין יתן מתח תקין? תודה.

• 5 תגובות
    • 926 צפיות
  20. Started by Or4more,

שלום שלום אני חדש כאן בפורום, עד עכשיו הייתי בFXP אבל זה נראה כאילו 90% מהם ספאמרים שלא מבינים כלום אז באתי לכאן רציתי לדעת, האם המעבדים פנום 2 710/810 עדיפים על פני ה E8400? כי ככה אומרים ב FXP..

• 5 תגובות
    • 677 צפיות
  21. Started by TheHungryOne,

האם המעבד שיש לי במפרט תומך במערכת הפעלה 64 ביט? אם כן, האם יש טעם להחליף?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by no nick,

1. המעבדים צורכים לוח שונה או שכל לוח שמתאים לרגיל יפעל גם על סלרון? 2. מה עדיף מעבד 266mhz פנטיום או 450mhz סלרון, ואל תגידו לי ללכת על משהו חזק כי זה מעבדים שיש לי ואין לי כסף להשקיע.. תודה!

• 3 תגובות
    • 490 צפיות
  23. Started by manbot,

אתמול (בעצם, היום, שעה 2 לפנות בוקר) פתחתי את המארז בשביל להוסיף מאורר ושמתי לב שיש על הלוח שלי צ'יפ שראה ממש כמו VDD chip mod. אז רציתי לדעת: האם רק בathlon mobo's או רק בלוחות של איפוקס יש את הצ'יפ הזה? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 596 צפיות
  24. שאלה קטנה. ראיתי שיש כמה וכמה צ'יפים (965, 975...) למעבד קונרו. כיום, איזה ציפ עדיף מבניהם ? מה יותר חדש מבניהם ? מה יותר כדאי ואיזה מהם יחזיק להכי הרבה זמן. תודה

• 3 תגובות
    • 565 צפיות
  25. Started by jorgito,

שלום! רציתי לדעת מה ההבדל בין NFORCE 550 ל 570 ל 430 ואם יש הבדל משמעותי בביצועים (מתלבט אם ללכת על ה ASUS M2NPV או על ה ABIT KN9S) ? ז"א אם ההבדל זניח לעומת העובדה שיש כ. מסך ONBOARD

• 8 תגובות
    • 555 צפיות

דיונים חדשים בפורומים