עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by blitsi,

ברצוני לקנות את השילוש הנ"ל מKSP סניף אשדוד. חשבתי על ‏Phenom II x3 Tripple-Core 720 Socket AM3 2.8Ghz 45nm Tray לוח אם: ‏MA790X-UD4P AM2+, AM3, 790X, DDR2 1066, 2xPCI-E‎ או זה:‏M4A78-HTPC/RC AM2+, AM3, 780G, DDR2 1066, VGA ATI HD3200, HDMI‎ או כל לוח אם אחר שתמליצו בתקציב. וזכרונות: ‏2x2GB Patriot Signature Dual Channel. וקירור למעבד או של AC או SCYTHE 150-200 שקלים. המחשב מיועד למשחקים, ברשותי HD4870 של סאפיר, ספק CORSAIR HX520 שיחזיק הכל בלי בעיה, מארז ANTEC 900 2. אם יש לכם רעיונות לשינוי הכל מתקבל בברכה.

2. Started by Despair,

חיפשתי בכל מיני אזורים אך אין לי ממש שמץ של מושג איפה אפשר לפתוח שאלות בנוגע למחשב וחומרה רציתי לדעת איך וכיצד בוחרים לוח אם ולפי מה? וגם אמרו לי שהכרטיס שלי לא יכול להתחבר לCROSSFIRE של RADEON לדוגמא מדוע? דגם הלוח אם שלי זה gigabyte ep43-ds3l שאין לי מושג מה זה אומר אך הייתי נורא שמח לקבל הסבר (: תודה מראש

• 1 תגובה
    • 523 צפיות
  3. Started by TBH,

היי, רציתי לדעת איזה לוח אם עדיך למעבד 3950X. asus rog strix b550-f gaming או gigabyte b550 aorus pro אני לא מתכוון לעשות OC. בעיקר גרפיקה. קצת גיימינג.

• 1 תגובה
    • 679 צפיות
  4. אני לא יודע אם זה הפורם המתאים ואם לא, בבקשה תכוונו אותי. אני מעוניין למכור את המחשב שלי עקב שדרוג שעשיתי, רכיבים אלה מגיעים בתוך מארז, אולם ללא הארד דיסק , כונן דיסקטים וללא ציוד היקפי. הרכיבים שלמכירה הם בעצם לוח אם, מעבד, זיכרון, כרטיס מסך, צורב ומארז: CPU Type: Intel Pentium 4, 1700 MHz (17 x 100) Motherboard: Intel Winnipeg D845WN (6 PCI, 1 AGP * 4, 3 DIMM, Audio, USB*2) with Chipset - Intel Brookdale i845 Memory: SamSung 256 MB (PC133 SDRAM) Video Adapter: NVIDIA GeForce2 MX 100/200 (64 MB) SONY CD-RW CRX230E 52x/32x/52x מארז של E-STAR. כל הרכיבים במצב מצויין. המחשב אצלי כבר שנה בערך, אני מוכר אותו כדי לעשות שדרוג למחשב טוב יותר בשביל משחקים חדשים. המחשב שאני מו…

• 1 תגובה
    • 641 צפיות
  5. גלגולי דורות המוצרים של אינטל מעלים קצב - ואנו מקבלים הצצה לדורות הבאים של מעבדי המחשבים הניידים וגם הנייחים. Lunar Lake שפותח בעיקרו בישראל יגיע כבר השנה כדור המחליף של Meteor Lakeלכתבה

6. Started by DF30,

כולם מדברים על הזכרונות החדשים שיתפסו את ההובלה: DDR II ואני רוצה לדעת האם יש כבר לוחות שתומכים ב DDR II ?? אם לא, מתי צפויים לצאת לוחות כאלו? כדאי לחכות או לקנות כבר לוח מבוסס DDR ??? ??? ??? ???

• 1 תגובה
    • 745 צפיות
  7. Started by shayhaziza,

שלום אני חדש בפורום הזה ורציתי לדעת מה היכולת המיוחדת של המעבדים החדשים שכולם אומרים יש לי מעבד E6400 S-775 2MB ויש לי גם כרטיס זיכרון של 1 ג'ב ורציתי לדעת מה היכולת יכולה לעשות ואיך אני יכול לנצל אותה....... תודה על העזרה אבישי......

• 1 תגובה
    • 486 צפיות
  8. Started by croetro,

אני מחפש לוח אם שתומך ב DDR3 ובמעבד- Intel Core 2 Extreme QX6600 Box pci express 2 מה יותר טוב כרטיס מסך agp או pci express 2 ?

• 1 תגובה
    • 434 צפיות
  9. Started by izhark,

ת'רד מעניין בTH (מופיע גם בפורומי חומרה אחרים, כולל של AMD י) http://www.tomshardware.co.uk/forum/248265-10-phenom-exposed-shipping-flaky-cores למי שאין כח לקרוא הרבה אנגלית: הטענה היא שבחלק מהפאנום שנמכרים, אחד הקורים (תמיד אותו קור) דפוק, ומגביל את המהירות האפשרית לOC. לפעמים זה אפילו במהירות סטוק

• 1 תגובה
    • 416 צפיות
  10. האם לוח ASUS- M4N68T-M תומך כ.מסך של RADEON ? תודה

• 1 תגובה
    • 537 צפיות
  11. Started by (G),

האם הלוח asus maximus ינצל את הזכרון DDR4 של HD3870 או האם יש לוח שמנצל את זכרונות אלו? תודה.

• 1 תגובה
    • 709 צפיות
  12. Started by sirsnir,

מתי המרום יוצא לשוק? אני חיכיתי לו בנרות,וכבר נמסה לי השעווה על היד-תראו איזה בוהן קיבלתי מישהו יודע מתי הוא יוצא?

• 1 תגובה
    • 466 צפיות
  13. antec 300 seasonic 520W core I5 750 זיכרון ראם 2 גיגה X2 1333 Mhz Readon 5850 WD 1000 64 MB אני הפצצתי את הפורומים בשאלות על לוחות M, זאתי תהיה השאלה האחרונה. אני רוצה לוח M גיגבייט, אני לא רוצה לבצע קרוס פייר, מתוכנן שדרוג עתידי של הכרטיס מסך במידה ואני יהיה צריך. USB 3 והסטה החדש הם בגדר אופצייה חביבה שאני לא מוכן להשקיע בה יותר מ 80 ש"ח. אז כמו שאמרתי, אני לא רוצה כלום מהלוח M חוץ מהאפשרות בעתיד לשדרג את הכ.מ, וזיכרון ראם (עוד סלוטים). סליחה על השיגועים וההודעות הבלתי פוסקות על לוחות, פשוט אני צריך מחר לדבר עם איש המכירות, ואני רוצה להיות בטוח. תודה לעונים.

• 1 תגובה
    • 700 צפיות
  14. Started by alien,

hi ppl, im looking for a motherboard for P3 1000, asus or abit, if one of you by any chance have a board like that and it is in a GOOD !!! condition and you might wona sell it please let me know thank you

• 1 תגובה
    • 499 צפיות
  15. מחר אני הולך לרכוש לוח אם חדש למעבד I930 או I920 בהתחלה הייתי סגור על X58A-UD3R של גיגה בייט. אתמול ראיתי לוח שלא שמתי לב אליו לפני P6T SE של ASUS מבחינת מחיר שנייהם אותו מחיר. יש לי נטייה לאסוס, מה יותר מומלץ? תודה

• 1 תגובה
    • 706 צפיות
  16. החבר'ה של Overclocking TV היו במפעל של GIGABYTE לייצור לוחות אם והסריטו את הביקור שלהם. וידיאו מאוד נחמד למי שאוהב את התחום: http://www.overclocking-tv.com/content/news/5633/how-to-make-a-motherboard-a-visit-in-a-gigabyte-factory.html

• 1 תגובה
    • 929 צפיות
  17. Started by CASSPY,

שלום ! מחפש הסבר לגבי זכרון שעברהגהה revised מה זה אומר על טיב הזכרון נתקלתי במושג בחיפוש אחרי זכרונות זולים למחשב ב-e-bay בתודה -כספי

• 1 תגובה
    • 621 צפיות
  18. Started by kfirlion,

מה אתם חושבים על זה: Intel תירכוש את NVIDIA??? מה אתם חושבים, שזה יגמר ככה???

• 1 תגובה
    • 490 צפיות
  19. Started by nnfyrbsnss,

שלום יש לי את הלוח p4s800d-x וצרבתי לו ביוס של p4s800d (שאר מפרט בצד<-) והבאס היציב שהצלחתי להגיע אליו זה 155 שזה 3100 MHZ בערך עכשיו אני לא מוצא איפה משנים את המחלק עכשיו הוא קבוע על 4:5 ואני רוצה לעשות אותו 1:1 ועוד שאלה שצרבתי ביוס של הלוח P4S800D-E Deluxe היה הרבה יותר טוב בגלל שאפשר להעלות את המתח של המעבד על 1.9 V אבל... הכרטיס רשת המובנה לא עבד אז יש מצב שיום ראשון אני אקנה איזה כרטיס רשת חיצוני פשוט בנתיים זו השאלה שלי איך אפשר לשנות מחלקים בלוח P4S800D-X עם ביוס של P4S800D או P4S800D-E אחרי צריבת הביוס, הביוס נראה כאילו ככה קניתי את הלוח אז למי שיש לוח כזה שיבדוק בבקשה..!

• 1 תגובה
    • 759 צפיות
  20. Started by Discreet,

יש לי זיכרון של מושקין דגם : DDR2 EM2-6400 האם אני צריך להביא אותו זיכרון כדי להגדיל ל4 ? התיזמונים שלו הם 5-5-5-18 והוא 2GB אני מחפש עוד סטיק של 2.

• 1 תגובה
    • 619 צפיות
  21. Started by warllock,

?

• 1 תגובה
    • 666 צפיות
  22. Started by kro,

האם שווה לשדרג I5 650 ל I7 860 ב 300 שקל ???? המפרט בגדול של המחשב p55-usb3 gigabyte 2*4 DDR3 1333 5770 POWERCOLOR 620w enearmax 500*2 wd [br]פורסם בתאריך: 5.02.2011 בשעה 10:30:14 מישהו??????

• 1 תגובה
    • 816 צפיות
  23. Started by moshe191,

שלום, ראיתי מחשב נייד שיש לו נתונים מאוד טובים אבל הדבר היחיד שהפריע לי זה שרשום שמהירוץ המעבד שלו היא בין 1.1 ל- 2.7 אז בדקתי קצת וראיתי שמדובר בטכנולוגיה של אינטל, כשפותחים תוכנה או משהו אז הוא מאיץ לכמה שניות כדי שיהיה smooth אז המעבד הזה בעצם חלש? זה שווה את זה?

24. ואם כן מה דשתך ומדוע הם זולים.

• 1 תגובה
    • 603 צפיות
  25. Started by BladeRunnerSting,

שלום, ברשותי כרגע על המחשב קיט של של 2 ג'יגה זיכרון של GEIL - DDR2 800MHZ 4-4-4-12 רציתי לדעת אם זה אפשרי לשים עוד 2 ג'יגה של G SKILL בזמן תגובה של 4-4-3-5 בלי שזה יגרור בעיות? או חייבים שגם הסטיקים החדשים יהיו 4-4-4-12? תודה מראש לכל העוזרים.

• 1 תגובה
    • 431 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.