מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,806 דיונים בפורום זה
-
המעבד הוא E8400 והזיכרון 2 גיגה DDR 2 800Mhz , בנוסף מורכב כרטיס מסך 8600 GT . אני מתלבט בין DG41RQ של אינטל ל G31M-VS2 של ASROCK . אפשר להציע גם דגמים אחרים כמובן, בתקציב עד 300 שקל. תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 593 צפיות
-
-
מישהו יודע מה ההבדל בין Intel Pentium M Processor 725 לבין Intel Pentium M Processor 725A ?
-
- 1 תגובה
- 492 צפיות
-
-
שלום מה מעבד יותר חזק מבין המעבדים הללו: מעבד AMD ATHLON II 245 מול E6300 של INTEL
-
- 1 תגובה
- 536 צפיות
-
-
לפי מה שפורסם באתר אינטל משיקה כמה מעבדי כפולי ליבה בזמן הקרוב "אינטל תשיק כמה סוגי מעבדים כפולי ליבה לשוק השרתים ותחנות העבודה. המעבד הראשון, אשר הושק היום ואמור להיות זמין בצורה מיידית בשוק, הוא ה-Xeon Dual-Core 2.80GHz. מערכות עם המעבד הזה, יוכלו לכלול עד שני מעבדים כאלו על אותו לוח (כלומר עד ארבע ליבות). המעבד עובד בבאס של 800MHz, ולכל ליבה מוקצה זכרון מטמון רמה שניה של 2MB. ה-Xeon DC 2.8 יעבוד עם לוחות המבוססים על ערכת השבבים E7520 של אינטל, והוא יכלול תמיכה ב-64bit, בטכנולוגיית ה-HT של אינטל וב-Execute Disable Bit - לאבטחה משופרת. המעבדים הללו מיוצרים בטכנולוגיית ייצור של 90nm והם למעשה שני מעבדים המורכבים אחד ליד השני ולא מעבד כפול ליבה אמיתי. המחיר של המעבד החדש …
-
- 1 תגובה
- 498 צפיות
-
-
אני צריך שתי המלצה לזכרונות שיתאימו לאוברקלוק !! אני צריך המלצה אחת על 2*256MB של חברה טובה במחיר סביר והמלצה שניה על 2*512MB של חברה טובה במחיר סביר תודה לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 439 צפיות
-
-
-
קראתי פה בפורום שחברת GB חיפפה בבדיקות או משהו כזה ואני לפני קניית לוח אם ל 6750 המליצו לי על זה: לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤561 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39207 הוא עדיין מומלץ או שעדיף משהו אחר? כי אני עדיין יכול לשנות.
-
- 1 תגובה
- 549 צפיות
-
-
שלום לכם. הייתי רוצה לדעת מה זה בכלל sli משולב בלוח האם , מה זה בכלל, ומה זה עושה. ואם יש לכם מאמר על העניין הזה אני מאוד יודה לכם , (בעברית אם אפשר). בתודה מראש בר לוי!!!
-
- 1 תגובה
- 447 צפיות
-
-
הי, לפני כמה חודשים שאלתי פה אנשים מה הם חושבים הכדאיות של להוסיף עוד 2 גיגה ראם ל2 הקיימים בלפטופ הנחמד והיפה שלי (כמובן שהוספתי מפרט והכל). בכל מיקרה התגובות היו שאין לי מה לעשות עם זה וחבל על הכסף שלי. היום נשברתי, הלכתי ועשיתי את הקנייה, אני חייב להגיד שגם כרגע שאני עדיין עם ווונידוס 32 ביט (מחר אני יפרמט ל64) ההבדל מורגש משמעותית. הבדל משמעותי בעליה ובכיבוי והבדל מכובד ביותר בעבודה שוטפת. תגובתי לכן, לכל אותם אנשים שבד"כ מגיבים על שאלות כאלה בביטול שאני קיבלתי היא פשוט מאוד אל תרוצו לשלול, גם אם המחשב בעבודה שוטפת לא צריך את כ-ל הזכרון שיש לו, יכול מאוד להיות שעדיין יש מקום להוספת זיכרון. ובכל מיקרה תודה רבה על ההמלצות והדעות שהבעתם בזמנו, גם עם לא נכונות עדיף משהו מ…
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-
-
היי אני צריך דחוף תוכנה כלשהי שבודקת Bios באופן מקצועי, יש כזאת ? יש לי בעיה רצינית ואני חייב לבדוק אותה. מי שרוצה יותר פרטים לדעת מדוע כל הסיפור הנה הלינק לבעיה. http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=85641.0 תודה
-
- 1 תגובה
- 434 צפיות
-
-
או שמא הוא אמור להגיע לארץ בקרוב? למישהו יש הערכה גסה לגבי מחירו בארץ הקודש? איך ניתן ליצור קשר עם היבואן של AOpen? נ.ב. כן, יש לי חולשה לגימיקים אקזוטיים...
-
- 1 תגובה
- 883 צפיות
-
-
איזה מעבד עדיף לי לבחור בהנחה ששניהם אותו מחיר והמחשב מיועד למשחקים (לצערי זה התקציב ) הכוונה איזה יותר טוב לפי הטבלה הבאה : http://ark.intel.com/Compare.aspx?ids=36503,39107, תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 727 צפיות
-
-
קניתי תסטרימר הזה לא מזמן והוא עושה לי בעיות בUSB3. בUSB2 הוא עובד תקין. עשיתי איתחול לכונן בUSB2. עכשיו ככה שאני מחבר אותו למחשב בחיבור USB3 הוא מתחיל להשתגע ממש אבל כאילו יש קצר במחשב של הUSB3 של המחשב שלי לא בדקתי עם מחשבים אחרים. הלוחM שלי הוא של פטאלטי P67 אני חושב מה שבטוח הוא של פטאלטי. הורדתי תעידכונים האחרונים של הלוח ועדיין הוא עושה לי תבעייה הזאת. מה אפשר לעשות אשמח לעזרה אני יתפח תשרשור הזה גם בפורום כללי וגם בלוחותM הוא פשוט מקפיץ חלונות בלי הפסקה של לאתחל תכונן ואז זה נעלם וההודעות נשארות. כמו וירוס של פעם שפותח לך מלא חלונות. תודה מראש לעוזרים אני פשוט ניסיתי הכל ולא צלחתי.
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי לוח p5kr asus .השאלה היא עם אפשר לחבר 2 כ מ של nvidia או שרק ati ?
-
- 1 תגובה
- 482 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי מחשב לפני כמה ימים לוח אם msi p45 מעבד ליבה כפולה E7300 זיכרון 2G DDR 2 800 הורדתי תוכנה לבדיקת מרכיבי המחשב ושם רשום שיש זיכרון 2G אבל 400 ולא 800 כפי שרשום על החלק עצמו(פתחתי את מארז המחשב) צירפתי תמונה של זה מבקש את עזרתכם למה זה ככה? או שאולי התקינו לי 400 ושמו מדבקה של 800 תודה מראש אלירן [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 543 צפיות
-
-
שמתי לב שהם מאוד זולים..אז רציתי לדעת איך הם אולי ארכוש.. מצאתי 512MB 400MHZ DDR ב420 כולל משלוח..
-
- 1 תגובה
- 485 צפיות
-
-
שלום האם מישהו יודע מתי אינטל צפויה לשחרר משושי ליבה משלה ? (ואל ה 980 אני מתייחס יותר כאל ניסוי טכנולוגי שאנשים מהשורה לא באמת קונים). תודה
-
- 1 תגובה
- 679 צפיות
-
-
TOM'S HARDWARE GUIDE פירסם היום סיקור ובדיקות שהוא עשה למספר לוחות אם חדשים המבוססים על הצ'יפסט 875P החדש של אינטל. להלן הקישור מומלץ לכל האלה שרוצים לדעת קצת יותר ובעיקר לאלה שעומדים לקנות מחשב מבוסס אינטל בקרוב. http://www.tomshardware.com/motherboard/20030519/index.html
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, מדובר במחשב P-4 2.66, עם זכרון 512 מגה DDR 400mhz, בתצורה של 256X2, מערכת הפעלה Win XP SP2. להחליף את שני רכיב הזכרון הללו ב-2 זכרונות חדשים מסוג DDR 400mhz 512X2. מרגע שבוצעה ההחלפה המחשב אינו עולה כלל - המסך נשאר שחור. בנוסף, ניסיתי להתקין את 2 הזכרונות החדשים במקביל ל-2 הזכרונות הישנים, וכשהמחשב מסיים להעלות את Win, הוא מבצע ריסט באופן עצמאי וללא התראה. הזכרונות תחדשים ותקינים, ולוח האם, כמובן, מתאים לסוג הזכרון, ותומך עד 4GB (הלוח מסוג MSI 865PE Neo 2-S). היכן הבעיה? אשמח לקבל בבקשה את עזרתכם. אפרים
-
- 1 תגובה
- 447 צפיות
-
-
טוב אז ככה ישנם 2 סטיקים של 256 מגה, וכאשר אני מסתכל עליהם אני רואה כאלה פסים(אני לא מדבר על הפסים מזהב,ייאנו עליהם). איך אני יכול לדעת אם הזכרון עובד? רק עלי ידי בדיקה?(אין לי אפשרות ) מה אתם ממליצים לי לעשות? עוד משהו אני מצטער על ההודעה המוזרה הזו שנוגדת את חוקי הפורום. אבל לא ידעתי איפה לשים את זה. אז שמתי את זה פה כי אנשים פה מתעסקים עם זכרונות ;D
-
- 1 תגובה
- 595 צפיות
-
-
מחפש לוח ישן ל- AMD 1.4 Athlon שתומך ב- SDRAM. רעיונות/הצעות יתקבלו בברכה.
-
- 1 תגובה
- 461 צפיות
-
-
אם אני שם סטיק אחד של ג'יגה זיכרון.... עד כמה ירגישו הבדל בביצועים לעומת אם אני ישים שתי סטיקים של 512 שיעבדו בדואל?
-
- 1 תגובה
- 462 צפיות
-
-
האתר כבר לא קיים ואם הוא קיים תן את הלינק המדוייק.
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-
-
שלום. האם אפשר לשלב זיכרון 256MB CL2 עם זיכרון 512MB CL3? האם האיכות נפגמת? האם זה יכול ליצור בעיות קריטיות למחשב? אשמח לדעת כל מידע על הנושא. תודה .
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
שלום צריך המלצה לזכרונות 667 DC עבור המעבד והלוח אם P35-DQ6 הנ"ל בנפח של 4GB ואיזה תצורה הכי כדאי ומשתלמת כספית(1024X4,2048X2)???? תודה
-
- 1 תגובה
- 529 צפיות
-