עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by A.S.H.E.R,

האם יש עליו ביקרות ? למה אף אחד לא ממליץ עליו ? למה לא נותנים אותו במפרטים ? למה ממליצים יותר על Core i5 - 750 מה-Core i5-670 שמגיע עם מהירות שעון גבוהה של 3.46 גיגה-הרץ. בעקרון אני מעונין במפרט לגיימינג בינוני-כבד

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  2. המחיר הוא לא בעיה כרגע, שניהם עולים כמעט אותו דבר איזה מעבד עדיף מבחינת ביצועים בשביל מחשב למשחקים: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4Ghz 8Mb AM3 BOX Intel Core i5 Processor i5-750 2.66GHz 8Mb Quad Core LGA 1156 Box

3. Started by ilya.k,

האם יש בארץ איפה לקנות כזה דבר בסלוט אחד?

• 1 תגובה
    • 536 צפיות
  4. Started by RUONXHEV50,

שלום לכולם אני רוצה לקנות מחשב חדש ואני רוצה לדעת במה הI7 יותר טוב מהI5

• 1 תגובה
    • 661 צפיות
  5. Started by ankriron,

1. מה זה סוקט מזה משנה בבקשה לפרט 2.איך מוצאים לוח אם Micro ATX בגודל הזה מתאים למעבד תודה ולהסביר..

• 1 תגובה
    • 697 צפיות
  6. שלום לכולם. השאלה פחות או יותר בכותרת. הלוח מורכב במחשב, הכל עובד בסדר, הכוננים הקשיחים הם בממשק IDE וחוברו לחיבור ה IDE היחיד שעל הלוח, נשאלת השאלה לגבי הביצועים, הגשר הדרומי הוא מסוג ICH9 שלפי מה שהבנתי אין בו תמיכה ב IDE. אז במידה והתמיכה היא ע"י בקר אז האם נגרמת ירידה בביצועי הדיסק הקשיח לעומת בקר מובנה בגשר הדרומי?

• 1 תגובה
    • 666 צפיות
  7. Started by ankriron,

שלום ראיתי על המעבד שלי כתוב 2ץ33 ghz מזה ומה זה על מה זה משפיע ואם היה מספר אחר איך מזהים מה יותר טוב?

• 1 תגובה
    • 6.8k צפיות
  8. טוב היה לי abit in9 32x-max שנפטר היום עקב היותו לא מחובר לחשמל במשך שבוע...הוא עושה בצג הודעה C1 שאומר על בעיה או בזיכרון או בכרטיס מסך או בסלוטים של הזיכרון וכאשר אני מנתק את כל הרכיבים חוץ מהמעבד הוא עושה הודעה A0 שאומר שאו הביוס או הצ'יפסט מת...וניסיתי הכל, ריסט לביוס, ניתוק הבטריה ועוד.. קיצור יש לי מעבד core 2 due E6600 עם המאוורר של אינטל g.skill F2-6400PHU2-2GBHZ (2X1GB nvidia gforce 8800GTS creative soundblaster X-FI fetality PCI-ex x1 2 הרדיסקים סאטה וצורב סאטה ספק thermaltake TR2-550 PP ומארז gigabyte 3DAurora אז לא צריך כרטיס מסך וסאונד על הלוח...(אבל אני יודע שתמיד יש סאונד אז שיהיה...), המחשב אני משתמש למשחקים כבדים, אינטרנט, סרטים 720P... לא…

• 1 תגובה
    • 698 צפיות
  9. Started by shimi-sh,

בלוחות של המעבדים מהסדרה הקודמת היו שני צ'יפים שנקראו גשר צפוני וגשר דרומי. לפי מה שהבנתי במעבדים החדשים את הגשר הצפוני הכניסו למעבד, וה- P55 זה בעצם רק הגשר הדרומי. אם זה נכון, אז למה לוחות P55 כל כך יקרים? אם משווים שני לוחות עם אותם חיבורים, זה עם ה- P55 יהיה משמעותית יקר יותר.

• 1 תגובה
    • 745 צפיות
  10. שלום יש לי לוח אם Abit AB9 Pro עם שני דימים של ג'יגה ואני מוסיף עכשיו עוד 2 של 2 גיגה כדי להגיע ל 6 בסך הכל. הלוח עד כמה שזכור לי הוא Dual Channel ונדמה לי שיש צבע שונה לכל channel על הבורד. איך עדיף לי להתקין את הזכרון: channel של 4 ועוד channel של 2 ? או שניים של 3 (כלומר dimm של 2 ועוד dimm של 1 באותו צבע של כניסה) ? בשביל ש Dual channel יעבוד הם צריכים להיות באותו הנפח, לא ? אז עדיף 2+1 פעמיים, לא ? (הבורד אמור לתמוך בהתקנה אסימטרית של זכרון)

• 1 תגובה
    • 656 צפיות
  11. שלום! אני יודע שקינגסטון חברה מוכרת אבל תמיד אמרו שהיא לשוק ה"חלש" אז זה אומר שבאמת יהיה הבדל בינו לבין חברה אחרת עם אותו נתונים?

• 1 תגובה
    • 692 צפיות
  12. Started by roslan88,

ערב טוב, ברשותי מחשב חדש, נרכש לפני כחצי שנה. המעבד הוא E7400. הכל היה תקין! לפני כחודש שמתי לב בתוכנות בדיקת טמפרטורות שונות , שהטמפ של אחת הליבות נתקעה על 39 מעלות. * בתוכנה לבדיקת מאמץ מעבד הטמפ' של הליבה, עלתה הטמפ' של הליבה הבעייתית מעל 39 יחד עם הליבה השניה לטמפ' זהה. אך כאשר המעבד התחיל "להתקרר" הליבה האחת ירדה ל33 והשני נתקעה ב39 כמו תמיד. אני משתמש בWIN7 וקיימת התוספת(GADGET) על השולחן עבודה, מד מאמץ של המעבד. מה שקורה שהוא אף פעם לא עובד את ה50% . וגם דרך ה TASK MANAGER אני רואה שרק ליבה אחת "מתאמצת" על מקסימות והשניה "נחה". כל זה נבדק בעבודה שותפת, מול משחקים ותוכנות שונות. יכול להיות שאחת הליבות התקלקלה, או יכול להיות שמשהו נדפק בהגדרות WIN7 . צריך פתרון לבעי…

• 1 תגובה
    • 682 צפיות
  13. KINGSTON 2048MB DDR3 1333MHZ כפול 2 או PATRIOT GAMING 4096MB (2048MBX2) DDR3 1333 CL9SECTOR5 ? תודה

• 1 תגובה
    • 615 צפיות
  14. היי, כרגע יש לי מעבד AMD ATHLON X2 4400+ זיכרון 2*1GB של OCZ 800mhz ולוח אם של asrock n7live כלומר עם מעבד גרפי 7050 מובנה השימושים שלי הם שימושים סטודנטיאליים, חשוב לי להריץ המון תוכנות במקביל בעיקר מטלאב וויזואל סטודיו, בנוסף פתיחת המון יישומים של PDF דפדפנים, והצגת סרטים ב HD. כרגע המחשב לא עומד בכ"כ הרבה יישומים הוא לא מספיק מהיר בתוכנות וקשה לו להציג מעל 720p. האם כדאי לשדרג ואם כן לאיזה רכיבים כדאי?

• 1 תגובה
    • 632 צפיות
  15. Started by shaiofir,

שלום לכולםתא יש לי בעיה אם זכרונות. כרטיס זיכרון pc2-4200-533 512mb המחשב מזהה רק 447 mb ויש אותו עוד כרטיס אותו הדבר רק 1gb והמחשב מזהה רק 447 mb הזמה יכולה להיות הסיבה שהוא לא מזהה את כול הזיכרון? תודה שי

• 1 תגובה
    • 608 צפיות
  16. שלום לכולם ברצוני להרחיב את הזיכרון ל 8 גיגה כרגע יש לי 4 סלוטים , כרגע יש לי 2 סטיקים שכל אחד 2 ג'יגה. זכרונות של DDR 2 GSKILL G.SKILL DDR2 4096MB (2GBx2) DUAL CHANNEL 800MHZ CL4 לצערי הרב לא הצלחתי להשיג את אותם זכרונות, הציעו לי לרכוש את הזכרונות הנ'ל: PATRIOT PSD24G800K DDR2 4GB Dual Channel 800MHZ CL5 האם חשוב לי לציין שיש לי לוח אם של ג'יגה בייט מדגםGA-965G-SD3 שהוא תומך ב8 גיג'ה האם הזכרונות יכולים לעבוד ביחד? האם הם יעבדו כמו שצריך ? האם זה קריטי שזכרון אחד הוא CL4 והשני CL5 ? תודה לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 889 צפיות
  17. היי לאחר התקנה של של מערכת הפעלה XP על שניי סוגיי הדיסקים הקשיחים +התקנות של מישחקיי FPS שונים לא ראיתי כל שינוי בביצועים , כל המישחקים פועלים באותם הביצועים , אני לא מבין למה אומרים שSATA מהיר יותר מATA , אולי בדברים אחרים , אבל במישחקים הם שווים, לא יודע יכול שאני טועה בזאת , מה תגובתכם ? רוני

• 1 תגובה
    • 619 צפיות
  18. לא נראה לי שלאינטל יש משהו דומה במחיר הזה.... יהיה אחד גם יותר זול במהירות 2.6Ghz ואחד מהיר יותר 3.2Ghz Bahrain-based seller ADVANTI is claiming to have the official price tags of two Phenom II X6 (hexa-core) models which AMD will release next month. First up, there's the X6 1055T processor, which is clocked at 2.8 GHz and is supposed to cost just $199, and next, the 1090T Black Edition, which features a stock frequency of 3.2 GHz and would go for $295 - three times less than Intel's 3.33 GHz Core i7 980X. Both the X6 1055T and 1090T Black Edition (unlocked multiplier on this one) come in an AM3 package, have a 125W TDP, and 9MB of cache (3MB L2 & 6MB L3). In additio…

• 1 תגובה
    • 836 צפיות
  19. Started by Born2Kill,

יש לי את התוכנה HW מוניטור. בגלל שיש שם טמפ' עדיין לא ידועה, אז חשבתי אולי אתם יודעים מהי הטמפ' בתוכנה. אני חושב שזה זיכרונות... בהנחה וזה לא. עם איזה תוכנה אני בודק טמפ' של הזכרונות? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 749 צפיות
  20. Started by zik125,

אהלן חברים רציתי לדעת אם אני מתכנן לרכוש את המעבד מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box ולוח אם ASUS P5Q3 Deluxe/WiFi-AP מה אני צריך לדעת לגבי הOC מומלץ לעשות או לא ? האם בכל זאת כדאי לי ללכת על הQUAD בהסתכלות לעתיד או להישאר עם ההנל? ולגבי סוגיית הקירור, איך אני צריך להתייחס לזה ?כן לקנות קירור לעמבד גם אם זה בגירסת RETAIL וכו כו? תודה

• 1 תגובה
    • 617 צפיות
  21. Started by itay8zilka,

שלום קיים ברשותי הזיכון הזה: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksptelaviv הייתי מעוניין לשדרג ל4 GB האם הדבר נכון כי אני אקנה את אותו הזיכרון והרכיבו וכך יהיה לי 4 GB? בנוסף אמרו לי כי זה לא משנה אם אני אקנה את אותו הזיכרון העיקר שהמהירות והDDR יהיה שווים, זה נכון?

• 1 תגובה
    • 501 צפיות
  22. בס"ד מה המשפט הזה אומר על הלוח The PCI Express x16 slot conforms to PCI Express 2.0 לא כל PCIE תומך ב PCIE 2 רק במהירות של PCIE 1 ? למה רשום את זה? ויש את זה רק מP43 ומעלה נכון? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 773 צפיות
  23. Started by kdani,

למשהו יש נסיון עם הלוח הזה ? האם כדאי ? משהו ניסה לחבר לו דיסק SAS ולראות אם יש שיפור בביצועים שמצדיק את המחיר ?

• 1 תגובה
    • 611 צפיות
  24. Started by sargent bilko,

ממצב חברי הקהילה? אני רוצה שתעזרו לי למצוא מעבד טוב,סוס,ושיש לו מהירות של יותר מ 3Ghz או רק ושיהיה גם זול ושיהיה מתאים למשחקים כי אני מחפש כבר די הרבה זמן ואני לא מוצא... תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 896 צפיות
  25. Started by Discreet,

יש לי זיכרון של מושקין דגם : DDR2 EM2-6400 האם אני צריך להביא אותו זיכרון כדי להגדיל ל4 ? התיזמונים שלו הם 5-5-5-18 והוא 2GB אני מחפש עוד סטיק של 2.

• 1 תגובה
    • 606 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.