מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,799 דיונים בפורום זה
- 

אני צריך שתי המלצה לזכרונות שיתאימו לאוברקלוק !! אני צריך המלצה אחת על 2*256MB של חברה טובה במחיר סביר והמלצה שניה על 2*512MB של חברה טובה במחיר סביר תודה לכל העוזרים
- 

- 1 תגובה
 - 434 צפיות

- 

- 

- 

קראתי פה בפורום שחברת GB חיפפה בבדיקות או משהו כזה ואני לפני קניית לוח אם ל 6750 המליצו לי על זה: לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤561 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39207 הוא עדיין מומלץ או שעדיף משהו אחר? כי אני עדיין יכול לשנות.
- 

- 1 תגובה
 - 539 צפיות

- 

- 

שלום לכם. הייתי רוצה לדעת מה זה בכלל sli משולב בלוח האם , מה זה בכלל, ומה זה עושה. ואם יש לכם מאמר על העניין הזה אני מאוד יודה לכם , (בעברית אם אפשר). בתודה מראש בר לוי!!!
- 

- 1 תגובה
 - 435 צפיות

- 

- 

הי, לפני כמה חודשים שאלתי פה אנשים מה הם חושבים הכדאיות של להוסיף עוד 2 גיגה ראם ל2 הקיימים בלפטופ הנחמד והיפה שלי (כמובן שהוספתי מפרט והכל). בכל מיקרה התגובות היו שאין לי מה לעשות עם זה וחבל על הכסף שלי. היום נשברתי, הלכתי ועשיתי את הקנייה, אני חייב להגיד שגם כרגע שאני עדיין עם ווונידוס 32 ביט (מחר אני יפרמט ל64) ההבדל מורגש משמעותית. הבדל משמעותי בעליה ובכיבוי והבדל מכובד ביותר בעבודה שוטפת. תגובתי לכן, לכל אותם אנשים שבד"כ מגיבים על שאלות כאלה בביטול שאני קיבלתי היא פשוט מאוד אל תרוצו לשלול, גם אם המחשב בעבודה שוטפת לא צריך את כ-ל הזכרון שיש לו, יכול מאוד להיות שעדיין יש מקום להוספת זיכרון. ובכל מיקרה תודה רבה על ההמלצות והדעות שהבעתם בזמנו, גם עם לא נכונות עדיף משהו מ…
- 

- 1 תגובה
 - 547 צפיות

- 

- 

היי אני צריך דחוף תוכנה כלשהי שבודקת Bios באופן מקצועי, יש כזאת ? יש לי בעיה רצינית ואני חייב לבדוק אותה. מי שרוצה יותר פרטים לדעת מדוע כל הסיפור הנה הלינק לבעיה. http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=85641.0 תודה
- 

- 1 תגובה
 - 429 צפיות

- 

- 

או שמא הוא אמור להגיע לארץ בקרוב? למישהו יש הערכה גסה לגבי מחירו בארץ הקודש? איך ניתן ליצור קשר עם היבואן של AOpen? נ.ב. כן, יש לי חולשה לגימיקים אקזוטיים...
- 

- 1 תגובה
 - 874 צפיות

- 

- 

איזה מעבד עדיף לי לבחור בהנחה ששניהם אותו מחיר והמחשב מיועד למשחקים (לצערי זה התקציב ) הכוונה איזה יותר טוב לפי הטבלה הבאה : http://ark.intel.com/Compare.aspx?ids=36503,39107, תודה לעונים
- 

- 1 תגובה
 - 719 צפיות

- 

- 

קניתי תסטרימר הזה לא מזמן והוא עושה לי בעיות בUSB3. בUSB2 הוא עובד תקין. עשיתי איתחול לכונן בUSB2. עכשיו ככה שאני מחבר אותו למחשב בחיבור USB3 הוא מתחיל להשתגע ממש אבל כאילו יש קצר במחשב של הUSB3 של המחשב שלי לא בדקתי עם מחשבים אחרים. הלוחM שלי הוא של פטאלטי P67 אני חושב מה שבטוח הוא של פטאלטי. הורדתי תעידכונים האחרונים של הלוח ועדיין הוא עושה לי תבעייה הזאת. מה אפשר לעשות אשמח לעזרה אני יתפח תשרשור הזה גם בפורום כללי וגם בלוחותM הוא פשוט מקפיץ חלונות בלי הפסקה של לאתחל תכונן ואז זה נעלם וההודעות נשארות. כמו וירוס של פעם שפותח לך מלא חלונות. תודה מראש לעוזרים אני פשוט ניסיתי הכל ולא צלחתי.
- 

- 1 תגובה
 - 1.6k צפיות

- 

- 

שלום לכולם יש לי לוח p5kr asus .השאלה היא עם אפשר לחבר 2 כ מ של nvidia או שרק ati ?
- 

- 1 תגובה
 - 472 צפיות

- 

- 

שלום לכולם, קניתי מחשב לפני כמה ימים לוח אם msi p45 מעבד ליבה כפולה E7300 זיכרון 2G DDR 2 800 הורדתי תוכנה לבדיקת מרכיבי המחשב ושם רשום שיש זיכרון 2G אבל 400 ולא 800 כפי שרשום על החלק עצמו(פתחתי את מארז המחשב) צירפתי תמונה של זה מבקש את עזרתכם למה זה ככה? או שאולי התקינו לי 400 ושמו מדבקה של 800 תודה מראש אלירן [attachment deleted by admin]
- 

- 1 תגובה
 - 534 צפיות

- 

- 

שמתי לב שהם מאוד זולים..אז רציתי לדעת איך הם אולי ארכוש.. מצאתי 512MB 400MHZ DDR ב420 כולל משלוח..
- 

- 1 תגובה
 - 476 צפיות

- 

- 

שלום האם מישהו יודע מתי אינטל צפויה לשחרר משושי ליבה משלה ? (ואל ה 980 אני מתייחס יותר כאל ניסוי טכנולוגי שאנשים מהשורה לא באמת קונים). תודה
- 

- 1 תגובה
 - 667 צפיות

- 

- 

TOM'S HARDWARE GUIDE פירסם היום סיקור ובדיקות שהוא עשה למספר לוחות אם חדשים המבוססים על הצ'יפסט 875P החדש של אינטל. להלן הקישור מומלץ לכל האלה שרוצים לדעת קצת יותר ובעיקר לאלה שעומדים לקנות מחשב מבוסס אינטל בקרוב. http://www.tomshardware.com/motherboard/20030519/index.html
- 

- 1 תגובה
 - 564 צפיות

- 

- 

שלום לחברי הפורום, מדובר במחשב P-4 2.66, עם זכרון 512 מגה DDR 400mhz, בתצורה של 256X2, מערכת הפעלה Win XP SP2. להחליף את שני רכיב הזכרון הללו ב-2 זכרונות חדשים מסוג DDR 400mhz 512X2. מרגע שבוצעה ההחלפה המחשב אינו עולה כלל - המסך נשאר שחור. בנוסף, ניסיתי להתקין את 2 הזכרונות החדשים במקביל ל-2 הזכרונות הישנים, וכשהמחשב מסיים להעלות את Win, הוא מבצע ריסט באופן עצמאי וללא התראה. הזכרונות תחדשים ותקינים, ולוח האם, כמובן, מתאים לסוג הזכרון, ותומך עד 4GB (הלוח מסוג MSI 865PE Neo 2-S). היכן הבעיה? אשמח לקבל בבקשה את עזרתכם. אפרים
- 

- 1 תגובה
 - 439 צפיות

- 

- 

טוב אז ככה ישנם 2 סטיקים של 256 מגה, וכאשר אני מסתכל עליהם אני רואה כאלה פסים(אני לא מדבר על הפסים מזהב,ייאנו עליהם). איך אני יכול לדעת אם הזכרון עובד? רק עלי ידי בדיקה?(אין לי אפשרות ) מה אתם ממליצים לי לעשות? עוד משהו אני מצטער על ההודעה המוזרה הזו שנוגדת את חוקי הפורום. אבל לא ידעתי איפה לשים את זה. אז שמתי את זה פה כי אנשים פה מתעסקים עם זכרונות ;D
- 

- 1 תגובה
 - 584 צפיות

- 

- 

מחפש לוח ישן ל- AMD 1.4 Athlon שתומך ב- SDRAM. רעיונות/הצעות יתקבלו בברכה.
- 

- 1 תגובה
 - 451 צפיות

- 

- 

אם אני שם סטיק אחד של ג'יגה זיכרון.... עד כמה ירגישו הבדל בביצועים לעומת אם אני ישים שתי סטיקים של 512 שיעבדו בדואל?
- 

- 1 תגובה
 - 453 צפיות

- 

- 

האתר כבר לא קיים ואם הוא קיים תן את הלינק המדוייק.
- 

- 1 תגובה
 - 556 צפיות

- 

- 

שלום. האם אפשר לשלב זיכרון 256MB CL2 עם זיכרון 512MB CL3? האם האיכות נפגמת? האם זה יכול ליצור בעיות קריטיות למחשב? אשמח לדעת כל מידע על הנושא. תודה .
- 

- 1 תגובה
 - 595 צפיות

- 

- 

שלום צריך המלצה לזכרונות 667 DC עבור המעבד והלוח אם P35-DQ6 הנ"ל בנפח של 4GB ואיזה תצורה הכי כדאי ומשתלמת כספית(1024X4,2048X2)???? תודה
- 

- 1 תגובה
 - 516 צפיות

- 

- 

אהלן, יש לי מחשב בן 3 שנים עם כרטיס זיכרון אחד 512 מ"ב DDR 400. מותקנות אצלי מס' תוכנות של עריכת סאונד שממש כבדות על המחשב, הכל תקוע כזה בקושי זז. האם זה יהיה נכון להוסיף עוד כרטיס 512 מ"ב לשיפור הביצועים או עדיף יהיה להחליף בכלל את הכרטיס ל- 1GB? מה יהיה ההבדל בין 2 האפשרויות? עוד פרטים על המחשב (אני מעתיק מהקבלה של הקניה, אני לא מבין בזה כמעט כלום): מעבד Celeron 2.7Ghz 533FSB 256K BOX לוח אם ABIT IS7-V2 כונן קשיח 80GB 7200rpm SATA כרטיס מסך אני מניח לא רלוונטי... אני מודע לכך שהמחשב "חלש" באופן כללי בגלל המעבד ולוח האם, אבל כרגע אין לי אפשרות לשדרג.
- 

- 1 תגובה
 - 442 צפיות

- 

- 

אהלן חברים, המון זמן לא התעדכנתי, מעניין אותי לידע כללי מה ההבדלים בין הפלטפורמה החדשה לישנה? אני יודע גוגל וזה אבל התעצלתי קצת, לחץ גדול של עבודה בזמן האחרון תודה
- 

- 1 תגובה
 - 597 צפיות

- 

- 

היי אני חדש, רציתי לדעת מהם בעצם ערוצי זיכרון בגלל שאף פעם לא ידעתי.. מצאתי את ההסבר הזה באתר ששמו shaloti, הנה הלינק: מהם הערוצים CHANNELS של הזכרון RAM בלוחות אם? אבל עדיין הוא לא סיפק אותי.
- 

- 1 תגובה
 - 1.4k צפיות

- 

- 

שלום לכולם, קודם כל חשוב לי שרק מי שמבין באמת יענה לי ולא מי שלא בטוח או מי שיש לו ספק.... יש לי לוח מדגם ASROCK P4I65G הלוח תומך ב דואל צ'אנל כיום אני מחזיק בשני סטיקים ncp ddr 400 1gb cl 2.5 מן הסתם כרגע הלוח עובד על צ'אנל יחיד , כיום אני לא מצליח למצוא במלאי של שום חנות זיכרון זהה ל1GB שיש לי על המחשב אלא רק CL3 של חברות אחרות. האם הלוח עדיין יעבוד על דואל צ'אנל גם אם הזיכרון הוא לא זהה לחלוטין לשני(לא אותה חברה לא אתו CL)? ועוד שאלה מישהו הציע לי בחנות מחשבים לתת לו את הזיכרון 1GB שלי ncp ddr 400 1gb cl 2.5 ובתמורה לקחת שני סטיקים של AUDAR 1GB CL 3 DDR400 ולהוסיף 280 שקל האם מישהו מכיר את החברה הזאת?! האם מישהו ממליץ? המוכר בחנות אמר לי שיש עליו אחריות לכל החיים תו…
- 

- 1 תגובה
 - 443 צפיות

-