מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,803 דיונים בפורום זה
-
איזה מעבד יילך יותר טוב עם EP-8RDA AMD 2500 או 2600? ואיזה יותר טוב? (גם בביצועים וגם איזה יותר מתאים ל OC)
-
- 2 תגובות
- 539 צפיות
-
-
-
מפרט: Chaintech Summit 7NIF2 nForce 2 IGP 2*256 Winbond DDR PC2700 +AMD Athlon XP 2400 לפני חודש קניתי מחשב בעל המפרט הנ"ל ועלו אצלי מספר אי הבנות כאלה ואחרות בקשר ל Dual DDR שהלוח תומך בו ובקשר ל FSB של המעבד ואני יתחיל דווקא במעבד...קניתי את המעבד הנ"ל באריזת Retail הכוללת מאוורר, ספר הדרכה (להתקנת המאוורר), אריזה מהודרת וכמובן המעבד עצמו והבחנתי שבתוך הקופסא, שאגב הייתה סגורה היטב והיה קשה מאוד לפתוח אותה, על האריזה הפנימית במדבקה ובה רשום בגדול "With 333 MHZ Front Side Bus" ובקטן יותר בצד "AMD Athlon XP Quantispeed Architecture Operates at 2083 MHZ" וליד אותה מדבקה מדבקת האחריות. התקנתי את המעבד ואת המאוורר והמחשב התחיל לעלות וגיליתי שה FSB נקבע על 266MHZ והמכפלה היתה…
-
- 3 תגובות
- 591 צפיות
-
-
אני מתכנן לנסוע לחו"ל עוד כשבועיים ולפי בדיקה ב www.newegg.com המחירים בארה"ב זולים בהרבה מהמחירים בארץ. אבל אני פוחד מהענין של האחריות ולכן החלטתי לקנות שם רק את המעבד והזיכרון. וזה המפרט המוצע: ABIT NF7-SL v2.0 nForce2 Motherboard (Dual DDR400, AGPx8, S-ATA, 1394, 5.1 Sound, USB 2.0) 672.26 nis את זה אני קונה בארץ AMD ATHLON XP 2500 "Barton" 333 FSB PROCESSOR CPU- OEM 87$ (374 nis) GEIL DDR RAM 512MB PC-3200 Value 400MHz Ultra 73$ (314 nis) את אלה אני קונה ב www.newegg.com אז ככה, אני לא מכיר חנויות בארה"ב. אם מישהו מכיר חנות יותר זולה - אני אשמח. דבר שני, תעירו לגבי המפרט עצמו - האם הרכיבים טובים ומתאימים. אני לא מתכנן אוברקלוקינג בתקופה הקרובה אבל רוצה להשאיר אופצ…
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
http://www.anandtech.com/mb/showdoc.html?i=1831&p=1 http://www.tomshardware.com/motherboard/20030707/index.html 2 השוואות שבהם זוכים שונים?!?!? אך יכול להיות!! ואני נדפקתי עם ה ASUS שהוא לא הכי טוב!!! לך תאמין לשקרנים >
-
- 5 תגובות
- 623 צפיות
-
-
אז ככה, עד סוף החודש כנראה אני יקנה את המחשב החדש, ואני מתלבט באיזה לוח לבחור, התקציב הוא לא משנה, בהתחלה חשבתי ללכת על הIC7 ואחרי כמה באנצ'ים שביאסו אותי ממש אני לא יודע במה לבחור ולאחר הבאנצ' של טום אני מתלבט אולי לקחת את הNEO 2, תוכלו בבקשה לעזור לי להחליט על לוח... תודה! נ.ב. מתוכנן OC דיי כבד וביצועים זה הדבר הכי חשוב לי ובשביל זה אני מוכן לוותר על הכל. המעבד יהיה כנראה 2.6C או ה2.8C.
-
- 9 תגובות
- 775 צפיות
-
-
-
כמו שאומרת הכותרת, ובערך באיזה פרקי זמן\מהירות שעון הוא יעלה. ניראה לי ששאלה יותר מדיוקת למה שאני רוצה לדעת, מתי הוא יגיע ל5GHZ? תודה רבה!!, יאיר.
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הלוח אם שלי הוא D850GB =) (של אינטל כן כן לא תומך באובר קלוק זקן ולא לצחוק :<<<) האם הוא תומך ב 533MHz Bus? יענו 133 TRUE SPEED? אני נישבע לכם שאני מנשק לעוזרים את הרגליים 8)
-
- 3 תגובות
- 769 צפיות
-
-
איך אני בודק את זה? שיטת הזוגות זה PC3200? =\ ותגידו איך בחנות אני יודע אם יש להם PC3200 או PC800? Thanks
-
- 11 תגובות
- 823 צפיות
-
-
כן מה ששמעתם אני רוצה לקנות 2.4GHz FSB 400MHz ואני רוצה לוודא אם יש לו 512KB CACHE לפי איך שאני מבין זו אותה ליבה אז אי אפשר לעשות את זה כ 512KB CACHE נכון? בתודה ג'י
-
- 6 תגובות
- 803 צפיות
-
-
אל תכעסו עלי אם השאלה הזאת נשאלה לפני-כן. יש לי כמה שאלות בקשר לזכרון RDRAM: 1.האם הוא באמת שווה את המחיר שלו כי הוא ממש יקר. 2.באיזה מצב ה DDR "מפסיק" לתפקד ואז דרוש כבר RDRAM (השאלה היא בערך מה יותר התפקיד שלו?) תודה לכל העונים
-
- 7 תגובות
- 656 צפיות
-
-
א. סינכרון ב. יחסים בזכרונות (דוגמא - 2:2) תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
זה כמו שאני אומר על GEIL שהGOLDEN DRAGON הם הכי איכותיים .
-
- 1 תגובה
- 508 צפיות
-
-
בביקורת שהיתפרסמה היום לוקח הלוח של MSI את הפרס ללוח הטוב ביותר איך זה יכול להיות הרי הכל הביקורות עד היום לוקח הלוח של ABIT אן ASUS אבל אצל טום שתי הלוחות הללו איפושהוא האמצע. מישהוא יכול לתת הסבר לכך? http://www17.tomshardware.com/motherboard/20030707/index.html
-
- 32 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לאחר בדיקה קיבלתי את הציון הזה המפרט רשום במפרט שלי מלבד הארדיסק שלא רשום שם והוא WD 400JB ציון הזיכרון והארדיסק לא נראה לי תקין בהתאם למפרט.. (מצורפת תמונה) אני צודק? נ.ב ניסיתי להשוות באתר של מאד אוניון אבל לא רשום שם את דגם הארדיסק.. עריכה:שכחתי להוסיף תמונה
-
- 3 תגובות
- 580 צפיות
-
-
איך אני יכול לבדוק איזה מעבד יש לי בוינדוס הוא כותב : AMD ATHLON [TM] XP 2000+ 1.67Ghz
-
- 3 תגובות
- 633 צפיות
-
-
אני לא כל כך מבין במחשבים אז אפשר לדעת למה אתם מתכוונים כשאתם אומרים ה"שילוש הקדוש"?
-
- 4 תגובות
- 691 צפיות
-
-
איך אני יכול לדעת מהי הטמפרטורה במעבד? יש לי AMD 2500 ברטון לוח אם של GIGABYTE 7VAX-A האם יש תוכנה מיוחד?
-
- 1 תגובה
- 492 צפיות
-
-
עד כמה חשובה המכפלה? כי אני מעדיף לשים אותה על 5-6 ככה ולהרים את ה FSB זה משנה?
-
- 3 תגובות
- 588 צפיות
-
-
לוח של פנטיום 2 השאלה בכותרת. תודה רבה!
-
- 7 תגובות
- 656 צפיות
-
-
יש לי לוח אם כל -כך קקה ששום תוכנה לא מסוגלת לזהות תחברה שלו ... אפילו על הכרטיס לא כתוב ...כנראה שלא החליטו עדיין על שם בשבילה בכל מקרה מה שאני כן יודע זה שהוא מבוסס על צ'יפסט prosavage4m266 של VIA ואני יודע שהצ'יפסט הזה תומך בDDR (יש לו באס 400) השאלה שלי היא 1.האם זה אומר שגם הלוחאם תומך בDDR? כי תכנאי אחד אמר לי שלא אבל... הוא תכנאי 2.האם התקנה של DDR תדרוש הוצאה של הSDRים שלי? האם הם יגבילו את המהירות ל100 מה"צ? או שהם יכולים לפעול ביחד?
-
- 10 תגובות
- 834 צפיות
-
-
או להעדיף Winbond במקום? הכוונה כמובן ל-PC3200.. בורד IS7-E של ABIT ומעבד 2.4/800
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
אני מתכנן לנסות OC כי הלוח אם שלי עכשיו מסריח ולא מאפשר את זה. רצוי שיהיה עם כרטיס קול איכותי on board. התקציב הוא בסיבובות ה 600-700 שקל אני מניח, עוד לא סגור. אני רוצה משהו שישתלם מבחינת ביצועים/מחיר. תודה! עריכה: ראיתי את הלוח אם הבא: MSI 865PE Neo2-LS http://pch.co.il/docs/pd-253377142.htm הוא נראה לי לא רע, מה אתם אומרים?
-
- 9 תגובות
- 806 צפיות
-
-
יש לי מעבד 2.66 512K רציתי לדעת מה הטמפרטורה בשעה שהמחשב במאמץ ומה הטמפרטורה ללא מאמץ ????????????????? המעבד שלי מגיע לטמפרטורה של 55 מעלות השעת מאמץ האם זה נורמלי ???
-
- 6 תגובות
- 638 צפיות
-