עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by GuyMiz,

בבקשה אני צריך שתגידו לי איזה לוח אם מתאים למעבד intel core 2 dou e-6320 ?

• 1 תגובה
    • 431 צפיות
  2. Started by amit22,

יש לי זיכרון 256 dde 333 של terabyte אבל אני רוצה להוסיף עוד 256 ואני לא מוצא את הזכרון הזה בשום חנות עם אני מביא אותו סוג זכרון רק חברה אחרת זה יעבוד ??

3. Started by rann,

שבת שלום פתחתי בפורום זיכרונות אף אחד לא עוזר שם פורום יבש טילים... אולי מישהו פה יכול לעזור לי בבקשה אל תנעל זה סך הכול שאלה קטנה. אני מתלבט איזה זיכרונות לקנות.. (המפרט בחתימה) זה או זה.? http://www.skypc.co.il/sg_product~F2-8500CL5D-2GBPK~15~0.htm http://www.skypc.co.il/sg_product~F2-6400CL4D-2GBPK~15~0.htm

• 1 תגובה
    • 570 צפיות
  4. שלום לכולם . למחשב ישן-חדש נשרף הלוח אם (p4mam2-v) http://www.msicomputer.com/product/p_spec.asp?model=p4mam2-v והייתי רוצה לדעת אם הלוח אם הזה יתאים : http://www.asus.com/Product.aspx?P_ID=6nnVb6RBxd7PhGmt&content=specifications ואם אפשר לדעת מה הדגם של מעבד p4 שנמצא במחשב (כדי שאם לא יהיה בחנות אני אוכל לבחור לוח אם לפי הדגם) ואם אי אפשר לדעת אז איך אני יכול לברר מה הדגם ללא מע' הפעלה ?

• 1 תגובה
    • 630 צפיות
  5. Started by sgsg,

Amd Athlon 64 X2 Dual Core BE-2300 ראיתי היום באחת החנויות את המעבד. לא ראיתי שום דבר עליו באתר. לפי חיפוש קצר אלה אמורים להיות מעבדים חסכוניים באנרגיה ודי חלשים (?) אפשר יותר פרטים?

• 1 תגובה
    • 529 צפיות
  6. ובמה הגדלת כמות הזכרון תשפר את ביצועי המחשב?

• 1 תגובה
    • 604 צפיות
  7. I'm looking for a server capable of performing the following tasks: Can be used as a build-server (we have several developers using Microsoft Team Foundation Services) Continuous integration of massive projects Perform CPU intensive tasks (mostly user-mode data parsing) Can be used for load balancing of other stations Requirements: The server must be able to run hundreds of processes simultaneously (therefore must include large amount of cores [16+]) Must contain at least 64 GB of RAM Better not include an OS (we already have license for Windows Server so we don't want to pay extra money for operating system) …

• 1 תגובה
    • 805 צפיות
  8. אני קונה זיכרון Kingston Original (K2G667DC) 2x1GB DDRII 667Mhz ורציתי לדעת אם הוא מתאים ללוח אם Gigabyte GA-P35C-S3

9. אני מתלבט בין הזכרונות האלה : 2x1GB Patriot Extreme Performance Viper Dual Channe 200 שקל, 1066 MHZ 1GB Kingston Value שניים כאלו עולים 150 שקל, 800MHZ 2x1GB Patriot Signature 160 שקל, 800MHZ 2x1GB Patriot Signature 190 שקל, 800MHZ בשני הסלוטים השניים שלי יש לי זכרונות של KINGSTON אם זה משנה.. תודה מראש =0[br]פורסם בתאריך: 25.08.2009 בשעה 20:40:00 אשמח אם תענו כי זה דחוף למחר

• 1 תגובה
    • 709 צפיות
  10. Started by le011,

שלום לכולם כרגע יש 2*256 מב זיכרון בDUAL CHANEL אבל כידוע יש לל ABIT NF7 רק שלוש סלוטים של זיכרון ומכיוון שאני רוצה להוסיף עוד 512 מב נוספים אני חייב לקנות אותם בסטיק אחד.האם זה יהרוס את הDUAL CHANEL.? והאם זה יפגע בבצועי המערכת?? תודה על העזרה ;D

11. היבואנים בארץ כבר לא מביאים יותר נורתוודים - לכל מי שמחפש. זמנים רעים לאוברקלוקרים בארץ.

12. היי, אני מתלבט בין שני כרטיסי זיכרון, ואין לי מושג איזה כרטיס כדאי לי לקנות. לראשון יש צלעות קירור, ולשני לפי מה שהבנתי יש שכבות נוספות של PCB שיוכלו לעזור ב-OC. מבין שניהם בלי קשר למחיר, מה כדאי יותר לקנות..?! בנוסף לזה, אני קונה מחשב חדש ובעתיד הקרוב אני מתכוון לעשות OC למעבד, אז אולי מבין שניהם יש כרטיס שיותר מתאים ל-OC, אין לי מושג איזה. Geil DDR2 4096MB 800MHZ CL5 Dual Channel Kit, יחידות 1 ¤390 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=12 Geil DDR2 4096MB 800MHZ CL5 Black Dragon Dual Channel Kit, יחידות 1 ¤405 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=17 המון תודה, שתהיה לכולכם שנה טובה!

• 1 תגובה
    • 673 צפיות
  13. Started by 123456789,

רציתי לדעת איך אני יכול לדעת אם הזכרון שאני קונה או גנרי'ק או מהסוג היותר טוב(איך קוראים לו ???) רציתי לדעת אם יש הבדלים במחירים כי אם יש האם הם שווים מיבחינת עלות/ביצועים על זכרון הגנרי'ק ???

• 1 תגובה
    • 857 צפיות
  14. Started by ashadow,

ברשותי לוח אם GA-H55M-D2H CHIPSET H55 + מעבד I3. כרגע מותקן עליו זיכרון של 2GB. אני מעוניין לשדרג לDUAL של 4 (2X4GB) ולהתקין מערכת הפעלה 64BIT. כרטיס המסך מובנה על הלוח, לכן הבנתי לפי הגדרות היצרן שהמהירות המקסימלית שמומלץ לי לבחור היא 1600MHZ. איזה זיכרונות מומלץ לי לרכוש לטובת הנושא ?

15. Started by koby058,

D815EEA של אינטל הלוח הוא לפנטיום 3 וצריך לשים לו sdram אבל אמרו לי שלוחות של פנטיום 3 יודעים לזהות רק צ'יפים של 16 מגה זה נכון האם הלוח הזה ידע לזהות צ'יפים של 32 מגה? בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 535 צפיות
  16. Started by ofer_mat,

יש אתר תמונה משהו שמראה את כל היכולות של כל המעבדים של אינטל מה3 דרך הסלרון ל4 אני מתכוון לתמונה של גרף תודה מראש

17. האם אני יכול להרכיב סטיק 1 של giga או שניים של 512 MB מסוג ddr2 במהירות של 533 Mhz אם קיימים בלוח אם שלי שני סטיקים במהירות דומה של 533 של 250MB כל אחד? אגב יש לי על הלוח אם 4 מקומות מתוכם שניים תפוסים ומה שאני לא בטוח לגביו הוא שיש שני מקומות שהפלסטיק במרכיבים עליו את הסטיקים הוא בצבע צהוב ושני מקומות שהוא בצבע אדום... שני ה-256 מורכבים על שני הצהובים. זה אומר משהו לגבי ההרכבה או שזה לא משנה?? תודה!

• 1 תגובה
    • 487 צפיות
  18. Started by ofer_shm,

שלום לכולם אני רוצה לקנות לוח אם למעבד AMD 4600X2 בנתיים כולם המליצו לי על ה- asus M2nE רציתי לדעת אם יש עוד לוחות אם טובים למעבד הזה ושיהיו קצת זולים יותר אני לא עושה OC ולא רוצה כרטיס מסך על הלוח אם אבל חובה שייהיה יצאה אופטית מהכרטיס קול איך הכרטיס הזה : GA-M55plus-S3G יש הבדל גדול מהאסוס כי הוא יותר זול ממנו ... יש עוד המלצות ? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 463 צפיות
  19. Started by The Ball,

שלום לכולם אני לפני כמעט חצי שנה קניתי מחשב עם הלוח ASUS A7N8X-DELUXE (ultra 400). ורציתי להוריד לו את הדרייברים הכי חדשים מכיוון שעבר זמן.. אבל אני לא יודע בדיוק מה אני מחפש ומה אני צריך להוריד עשיתי חיפוש אבל לא ממש מצאתי משהו =\ אם מישהו יוכל לעזור לי אודה לו מאוד

20. סתם שיטטתי באינטרנט וראיתי דבר דיי מוזר...הבדל המחירים של אותו מעבד בין שני חנויות הוא 400 ש"ח....זה דיי הרבה... http://www.wallashops.co.il/shopmind_sites/ouranos_computer/product.asp?pf_id=XXAMD_A64_3000_S939_Tray_TR2 http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=6012 מה אתם אומרים...הגיוני?

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  21. בגלל שאני לא מבין כל כך במחשבים, אני לא יודע אם צריך לקנות את המעבד בנפרד או לא.

• 1 תגובה
    • 544 צפיות
  22. המעבד הוא E8400 והזיכרון 2 גיגה DDR 2 800Mhz , בנוסף מורכב כרטיס מסך 8600 GT . אני מתלבט בין DG41RQ של אינטל ל G31M-VS2 של ASROCK . אפשר להציע גם דגמים אחרים כמובן, בתקציב עד 300 שקל. תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 585 צפיות
  23. מישהו יודע מה ההבדל בין Intel Pentium M Processor 725 לבין Intel Pentium M Processor 725A ?

• 1 תגובה
    • 483 צפיות
  24. Started by stam_1,

שלום מה מעבד יותר חזק מבין המעבדים הללו: מעבד AMD ATHLON II 245 מול E6300 של INTEL

• 1 תגובה
    • 528 צפיות
  25. Started by Mr Gadget,

לפי מה שפורסם באתר אינטל משיקה כמה מעבדי כפולי ליבה בזמן הקרוב "אינטל תשיק כמה סוגי מעבדים כפולי ליבה לשוק השרתים ותחנות העבודה. המעבד הראשון, אשר הושק היום ואמור להיות זמין בצורה מיידית בשוק, הוא ה-Xeon Dual-Core 2.80GHz. מערכות עם המעבד הזה, יוכלו לכלול עד שני מעבדים כאלו על אותו לוח (כלומר עד ארבע ליבות). המעבד עובד בבאס של 800MHz, ולכל ליבה מוקצה זכרון מטמון רמה שניה של 2MB. ה-Xeon DC 2.8 יעבוד עם לוחות המבוססים על ערכת השבבים E7520 של אינטל, והוא יכלול תמיכה ב-64bit, בטכנולוגיית ה-HT של אינטל וב-Execute Disable Bit - לאבטחה משופרת. המעבדים הללו מיוצרים בטכנולוגיית ייצור של 90nm והם למעשה שני מעבדים המורכבים אחד ליד השני ולא מעבד כפול ליבה אמיתי. המחיר של המעבד החדש …

• 1 תגובה
    • 488 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.