עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. אני יודע שהמעבדים של AMD מגיעים עם אנטי וירוס "מובנה" וגם לפני כמה ימים ראיתי באיזה אתר שיש לוח אם עם פייר ואל. איך זה הגיוני? איך המעבד יודע שהוא מפעיל וירוס? :s05: ואיך הלוח אם אמור להיות פייר ואל :s05:

• 1 תגובה
    • 785 צפיות
  2. Started by Dj_Infernal,

Abit Intel P4 Socket 478 645DX Chipset Sound/LAN http://www.motherboards.com/catalog/product_info.php?products_id=13516& למישהו יש אותו? מישהו קרא עליו ביקורת ? ניראה לוח מעולה ולמרות הכל הוא נימכר בזול. מה שלא הצלחתי להבין אם הוא תומך ב ATA133.

• 1 תגובה
    • 950 צפיות
  3. Started by bikram,

שלום לכולם. רציתי לדעת אם ישנה אפשרות כלשהיא לחיבור הכרטיס מסך המובנה בלוח אם Gigabyte GA945G S3, לטלויזיה או שצריך לקנות כ.מסך בנפרד? תודה

• 1 תגובה
    • 524 צפיות
  4. האם אפשר להרכיב איזשהו מחשב HTPC קטן או שבגלל הצריכה היחסית גדולה שלו של חשמל זה בעייתי? אם מישהו מכיר לוח אם MINI-ITX מתאים זה יכול להיות מעניין אולי לעשות פרוייקט קטן במינימום כסף (יש את רוב החלקים כבר בעיקרון). המעבד הוא תושבת AM2+ ואני לא הכי בקיא במעבדים שלהם וגם זה די מבלבל אותי כל הסוגי תושבות. האם המעבד יוכל לשבת בלוח אם עם תושבת AM3? אם יש למישהו הצעות , תכתבו!

• 1 תגובה
    • 726 צפיות
  5. Started by Judas Iscariot,

שלומות חברי הזון, בעוד מספר שעות עליי יהיה להחליף בין הלוח הנוכחי שלי(של גיגהבייט, צ'פסט G31) ללוח של גיגהבייט, צ'יפסט P35. ראיתי את ה"כיצד להחליף לוח אם" בדיון הFAQ, אך שאלה לי. האם ההוראות תקפות גם לצ'יפסטים האלו של אינטל? ההוראות האלו די ישנות, מ2006, ואינני רוצה לגרום נזק מיותר לחומרה/תוכנה שלי. כמו כן, האם התקנת ריפייר שומרת על שלמות ההארדדיסק עליו היא מותקנת? כלומר, יש לי הארד דיסק 160 ג'יגה שעליו מספר דברים, כולל הווינדוס - האם בהתקנת ריפייר המידע שעל ההארד-דיסק נשאר ללא נזק? תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 549 צפיות
  6. לידע כללי

• 1 תגובה
    • 563 צפיות
  7. Started by Asafalfa,

רציתי לדעת, כאשר בדקתם את ה FX ואת X2 האם הבדיקה הייתה עם המאורר STOCK שלהם או משהו אחר כי אני רואה שגם נעשה OC ...?

8. Started by dddani123,

כל הלוחות אם החדשים יחסית הם תומכי דואל צ'אנל? ואם לא אז הm2n-e הוא תומך? כי באתר של אסוס לא כתוס על זה משהו. תודה.

• 1 תגובה
    • 469 צפיות
  9. Started by ass-s,

שלום לכולם! השבוע בשעה טובה הזמנתי מחשב חדש מ- WWW.LAMIR.CO.IL AMD ATHLON XP 1800+ ABIT NF7-SL CORSAIR VS512MB333 SPIRE FALCONROCK II FOR AMD S462 המליצו לי בחנות ללכת על הזיכרונות הנ"ל בגלל האמינות הגבוהה אבל אני קצת מרגיש ש"דחפו" לי את זה... שאלתי היא האם כדאי להחליף אותם למשהו אחר מתוך מגוון הזיכרונות שבחנות??? [b]עדכון האפשרויות הם: geil 333mhz bulk heat spreader (אחריות לכל החיים) geil 400mhz bulk heat spreader (אחריות לכל החיים) kingston 333mhz cl2.5 (אחריות לכל החיים) samsung original 333mhz (רק 3 שנים אחריות) micron 400mhz cl3 (אחריות לכל החיים) * כל הזיכרונות הם 512MB בתווך מחיר של בין 500-600 ש"ח תודה!

• 1 תגובה
    • 682 צפיות
  10. Started by Bashash,

תודה! בנוסף, הייתי רוצה לדעת איפה הוא ממוקם.... תודה רבה לכולם!!! אפשר לנעול יש לי את התשובה לי!

• 1 תגובה
    • 626 צפיות
  11. Started by sbf80,

שלום, אני רוצה לבנות מחשב HTPC לצפייה בסרטים, הקלטה של תוכניות מטלוויזיה, מוזיקה וכו'. האם לוח אם עם הצי'פסט החדש של אינטל G45 יתאים לזה? ראיתי באתר שלהם שיש להם תמיכה ב720p וב1080p, האם אפשר להסתפק בזה ולחסוך את הכסף של כרטיס מסך? תודה!

• 1 תגובה
    • 498 צפיות
  12. Started by avipenina,

היי, איזה לוח יותר טוב. ASUS P5Q Deluxe או ASUS P5K WS תודה.

• 1 תגובה
    • 642 צפיות
  13. Started by itaic,

שלום יש לי 2*256 DDR 400 במסך הבוט רשום לי שאני ב 128 ומתחת רשום שהתדר הוא 200HRZ האם זה בסדר? זה לא אמור להיות שהתדר 400?

• 1 תגובה
    • 590 צפיות
  14. Started by comandobx,

איזה לוח אם יותר טוב אם אני מתכוון לעשות OC בעתיד וcrossfire? X58 PRO 7.1 1GLAN או P6t ASUS

• 1 תגובה
    • 454 צפיות
  15. Started by edenbd,

יש לי את הלוח אם הבא: Asus P4S800-MX SE רציתי לדעת אם הוא יתאים למעבד: INTEL Pentium DUAL CORE 2.6 Ghz LGA775, 2M EM64T BOX # 805 (אל תדונו איתי אם כדאי לי לקחת את המעבד או לא, פשוט תגידו לי אם זה יתאים במקרה שאני ארצה לשדרג את המעבד הקיים למעבד שציינתי). תודה רבה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 431 צפיות
  16. Started by אוריפ,

http://www.anandtech.com/tradeshows/showdoc.aspx?i=2503 נראה מעניין ביותר! אין ממש פירוט המ החידושים אך לךקם כבר ידועים... הפנטיום 5 אמור להיות מוכרז רשמית בסתיו.

• 1 תגובה
    • 599 צפיות
  17. Started by rank,

מישהו יודע כמה עולה p67a-ud3-b3 ?

• 1 תגובה
    • 787 צפיות
  18. מבחינת -value, שיפור בביצועים, וביחס לפוטנציאל עתידי לשדרוג של הפלטפורמות החדשות הקיימות, שווה את ההשקעה של 80$? יש לי 3GB זיכרון ואני משתמש באובונטו ובווינדוז 7 למשחקים כמו BC2 ו- IL-2 (כ.מ. 4850). תודה

• 1 תגובה
    • 865 צפיות
  19. אני מתכנן בניית מערכת משחקים. אני לא מתכנן שום אוברקלוקינג. בהתחשב בנ"ל, האם יש טעם לבחור בלוח אם מבוסס 965P של אינטל, או שכדאי לרדת ל945P גם הוא של אינטל. (למיטב הבנתי, כל ההבדל ביניהם הוא מבחינת תמיכה בזיכרון DDR2 800MHZ). האם ישנם הבדלי ביצועים משמעותיים בין הלוחות מבוססי הצ'יפסטים הנ"ל?

• 1 תגובה
    • 500 צפיות
  20. Started by gemer4ever,

יש לי מעבד מסוג core 2 duo E4500 עם 2.2ghz ומה זאת אומרת ליבה כפולה כאילו שה 2.2ghz הוא לליבה אחת מזאת אומרת ? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 447 צפיות
  21. אני רוצה להרכיב מחשב ויש לי זכרונות DDR2 . איך הלוח אם הזה : Gigabyte GA-945GCM-S2L 945GC DDR2 Intel Core P4 LGA775 Motherboard עם המעבד הזה : Intel Core 2 Duo E6300 1.86 GHz / 1066 MHz / 2M socket 775 CPU processor SL9SA זה למחשב פשוט לגלישה ועבודה.. זה יוצא לי בערך 200 שקל .. מה אתם אומרים?

• 1 תגובה
    • 620 צפיות
  22. Started by Omri4u,

למה לוחות האם החדשים מספקים בלוח שלהם בקר Raid ולמה הם לא מספקים בקר Scsi זה יותר עדיף מ Raid

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  23. Started by jean-paul,

מישהו אולי יודע אילו זכרונות אני יכול לקנות ללוח אם זה של אסוס,איזו מהירות שעון של ddr האם אני תפוס רק אם מהירות של 266 או יכול גם יותר מזה

• 1 תגובה
    • 949 צפיות
  24. Started by sPoiled,

שמתי לב שערכת שבבים P55 או 55 כולשהו דורש 1.5V מתח עבודה של זיכרון. יש זכרון/ות שהם 1.65V. השאלה היא האם תהיה בעיית תאימות של מתח הזיכרון עם המתח הדרוש ? http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ProductID=3242 תודה! =]

• 1 תגובה
    • 679 צפיות
  25. שלום חברים , המפרט הישן שהולך להיות משודרג : Intel E2220 2 ג'יגה DDR 2 800 MHZ EVGA 8800 GTS 320 MB החלקים החדשים הולכים להיות משודכים לספק הקיים ( CORSAIR 550 WAT ) ול-HD 6850 חדש . המחשב מיועד לשימושים מגוונים עם דגש שיוכל להריץ משחקים חדשים בצורה טובה . המסך הינו 19" עם רזולוציה 1280X1024 או/ו מסך LCD 32" HD READY . התקציב הינו 1000 שקל עם חריגה של 100 שקל מקסימום . אין בעייה לעשות OC ואפילו מעדיף לעשות כמה שאפשר כדי לסחוט כמה שיותר ביצועים . מה שעלה לי בראש הוא מצד אחד מפרט מבוסס אינטל ובו ( יש לי כבר קירור לסוקט 1155 בבית ) : מעבד INTEL I3 2100 - מחיר 490 שקל לוח אם כלשהו ( אין לי כ"כ מושג ) 2X4 GB DDR 3 1333 MHZ - מחיר 200 שקל ומצד שני מפרט מבוסס AMD זול יותר :…

• 1 תגובה
    • 834 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.