מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,817 דיונים בפורום זה
-
-
טוב ריציתי לדעות מה התפקיד של כל חלק במעבד אני מתכוון ל KASH(1 מה זה ומזה זה עושה 2)ריציתי לדעת מהתפקיד של הביטים במעבד ועם יש הבדל רציני בין 32 ל 64 ביט 3) איזה מעבד כדי לקנות בתקציב של בערך 2000 ש"ח
-
- 1 תגובה
- 494 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי נייד קצת קשיש שאני מעוניין להכניס בו קצת חיים. מתכוון להחליף דיסק קשיח ל SSD וגם רוצה להרחיב זיכרון, אם מבין נכון יש לי כרגע 4 גיגה ויש מקום לעוד ארבעה. מישהו יכול לוודא את העניין הזה מעיון במפרט המחשב (אני לא מבין גדול בעניינים האלה). כמו כן אשמח לשמוע איזה זכרון לקנות כי אם הקיים די איטי כנראה שחבל להשקיע. אשמח להמלצה למוצר ספציפי (אם זה יהיה מ קיי אס פי זה יהיה נחמד) תודה רבה! הנה מפרט המחשב שלי https://www.cnet.com/products/dell-inspiron-n5110/specs/ ולמי שלא רוצה להכנס ללינק הנה מידע רלוונטי מתןך המפרט, ועוד שתי שאלות חשובות בבקשה, האם יש דרך לדעת אם יש לי שני זכרונות של שני גיגה א…
-
- 1 תגובה
- 867 צפיות
-
-
שלום, ברשותי לוח אם GigaByte 945GCM-S2L עם המעבד intel E2160. המעבד הזה ישן ויש לי מעבד Pentium D 940. כדאי לי להחליף למעבד Pentium D 940 3.2Ghz או שהוא יותר ישן? ואם כדאי, אני יכול להחליף חופשי? לפרק את הקירור מעל המעבד להוציא אותו להכניס את החדש ולהחזיר את הקירור? תודה לעונים.
-
- 1 תגובה
- 771 צפיות
-
-
p4b266 של אסוס
-
- 1 תגובה
- 456 צפיות
-
-
תהיתי מה ההוזלה הרצינית במחיר של ה-3800 ליבה כפולה ל-AMD בחנות SKYPC ... מוזר . המחירים בכלל של ליבות כפולות ל-AMD ירדו . מישהו יודע מה הסיבה ?
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
שלום . יש לי מחשב פנטיום 4 עם לוח אם ga-vm900m . היו לו שני זכרונות ddr2 667mhz כל אחד של חצי גיגה. אחד הזכרונות הלך אני רוצה לדעת איזה זכרון לקנות כדי שבוודאות יתאים לזכרון הקיים. האם כל זכרון של חצי גיגה של ddr2 667 יתאים או שיש פה עניין תזמונים שצריך להתאים לזכרון הקיים ? תודה רבה מראש.
-
- 1 תגובה
- 495 צפיות
-
-
אהלן שמעו אני כבר הכנתי מפרט למחשב החדש שיבוא .. ובדקתי ביקורות .. עכשיו אני התכוונתי ללכת על סוקט 939 אבל לפי מה שהבנתי ה 754 נותן ביצועים טובים יותר וזול יותר מה 939 חוץ מזה שאין לו דואל צ'אנל אני לא רואה סיבה למה לי לא לקנות את הסוקט 754 .. כי להחליף חלקי מחשב אני לא אחליף .. לפחות לו בשנתיים הבאות .. אז בבקשה .. קצת עזרה ופירוט מה יותר משתלם לי (עדיף בצורה של השוואה) אני מאמין שזה יפתור להרבה אנשים צרות .. ד"א .. המעבד שמדובר בו הוא 3000 וראיתי ביקורות באתר amdzone שאומרים שה 2800 מ 754 נותן ביצועים טובים יותר תודה רבה לעוזרים !
-
- 1 תגובה
- 458 צפיות
-
-
אני יודע שהמעבדים של AMD מגיעים עם אנטי וירוס "מובנה" וגם לפני כמה ימים ראיתי באיזה אתר שיש לוח אם עם פייר ואל. איך זה הגיוני? איך המעבד יודע שהוא מפעיל וירוס? :s05: ואיך הלוח אם אמור להיות פייר ואל :s05:
-
- 1 תגובה
- 802 צפיות
-
-
Abit Intel P4 Socket 478 645DX Chipset Sound/LAN http://www.motherboards.com/catalog/product_info.php?products_id=13516& למישהו יש אותו? מישהו קרא עליו ביקורת ? ניראה לוח מעולה ולמרות הכל הוא נימכר בזול. מה שלא הצלחתי להבין אם הוא תומך ב ATA133.
-
- 1 תגובה
- 982 צפיות
-
-
שלום לכולם. רציתי לדעת אם ישנה אפשרות כלשהיא לחיבור הכרטיס מסך המובנה בלוח אם Gigabyte GA945G S3, לטלויזיה או שצריך לקנות כ.מסך בנפרד? תודה
-
- 1 תגובה
- 539 צפיות
-
-
האם אפשר להרכיב איזשהו מחשב HTPC קטן או שבגלל הצריכה היחסית גדולה שלו של חשמל זה בעייתי? אם מישהו מכיר לוח אם MINI-ITX מתאים זה יכול להיות מעניין אולי לעשות פרוייקט קטן במינימום כסף (יש את רוב החלקים כבר בעיקרון). המעבד הוא תושבת AM2+ ואני לא הכי בקיא במעבדים שלהם וגם זה די מבלבל אותי כל הסוגי תושבות. האם המעבד יוכל לשבת בלוח אם עם תושבת AM3? אם יש למישהו הצעות , תכתבו!
-
- 1 תגובה
- 746 צפיות
-
-
שלומות חברי הזון, בעוד מספר שעות עליי יהיה להחליף בין הלוח הנוכחי שלי(של גיגהבייט, צ'פסט G31) ללוח של גיגהבייט, צ'יפסט P35. ראיתי את ה"כיצד להחליף לוח אם" בדיון הFAQ, אך שאלה לי. האם ההוראות תקפות גם לצ'יפסטים האלו של אינטל? ההוראות האלו די ישנות, מ2006, ואינני רוצה לגרום נזק מיותר לחומרה/תוכנה שלי. כמו כן, האם התקנת ריפייר שומרת על שלמות ההארדדיסק עליו היא מותקנת? כלומר, יש לי הארד דיסק 160 ג'יגה שעליו מספר דברים, כולל הווינדוס - האם בהתקנת ריפייר המידע שעל ההארד-דיסק נשאר ללא נזק? תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-
-
רציתי לדעת, כאשר בדקתם את ה FX ואת X2 האם הבדיקה הייתה עם המאורר STOCK שלהם או משהו אחר כי אני רואה שגם נעשה OC ...?
-
- 1 תגובה
- 529 צפיות
-
-
כל הלוחות אם החדשים יחסית הם תומכי דואל צ'אנל? ואם לא אז הm2n-e הוא תומך? כי באתר של אסוס לא כתוס על זה משהו. תודה.
-
- 1 תגובה
- 484 צפיות
-
-
שלום לכולם! השבוע בשעה טובה הזמנתי מחשב חדש מ- WWW.LAMIR.CO.IL AMD ATHLON XP 1800+ ABIT NF7-SL CORSAIR VS512MB333 SPIRE FALCONROCK II FOR AMD S462 המליצו לי בחנות ללכת על הזיכרונות הנ"ל בגלל האמינות הגבוהה אבל אני קצת מרגיש ש"דחפו" לי את זה... שאלתי היא האם כדאי להחליף אותם למשהו אחר מתוך מגוון הזיכרונות שבחנות??? [b]עדכון האפשרויות הם: geil 333mhz bulk heat spreader (אחריות לכל החיים) geil 400mhz bulk heat spreader (אחריות לכל החיים) kingston 333mhz cl2.5 (אחריות לכל החיים) samsung original 333mhz (רק 3 שנים אחריות) micron 400mhz cl3 (אחריות לכל החיים) * כל הזיכרונות הם 512MB בתווך מחיר של בין 500-600 ש"ח תודה!
-
- 1 תגובה
- 708 צפיות
-
-
תודה! בנוסף, הייתי רוצה לדעת איפה הוא ממוקם.... תודה רבה לכולם!!! אפשר לנעול יש לי את התשובה לי!
-
- 1 תגובה
- 642 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לבנות מחשב HTPC לצפייה בסרטים, הקלטה של תוכניות מטלוויזיה, מוזיקה וכו'. האם לוח אם עם הצי'פסט החדש של אינטל G45 יתאים לזה? ראיתי באתר שלהם שיש להם תמיכה ב720p וב1080p, האם אפשר להסתפק בזה ולחסוך את הכסף של כרטיס מסך? תודה!
-
- 1 תגובה
- 513 צפיות
-
-
היי, איזה לוח יותר טוב. ASUS P5Q Deluxe או ASUS P5K WS תודה.
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
שלום יש לי 2*256 DDR 400 במסך הבוט רשום לי שאני ב 128 ומתחת רשום שהתדר הוא 200HRZ האם זה בסדר? זה לא אמור להיות שהתדר 400?
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-
-
איזה לוח אם יותר טוב אם אני מתכוון לעשות OC בעתיד וcrossfire? X58 PRO 7.1 1GLAN או P6t ASUS
-
- 1 תגובה
- 471 צפיות
-
-
יש לי את הלוח אם הבא: Asus P4S800-MX SE רציתי לדעת אם הוא יתאים למעבד: INTEL Pentium DUAL CORE 2.6 Ghz LGA775, 2M EM64T BOX # 805 (אל תדונו איתי אם כדאי לי לקחת את המעבד או לא, פשוט תגידו לי אם זה יתאים במקרה שאני ארצה לשדרג את המעבד הקיים למעבד שציינתי). תודה רבה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 483 צפיות
-
-
http://www.anandtech.com/tradeshows/showdoc.aspx?i=2503 נראה מעניין ביותר! אין ממש פירוט המ החידושים אך לךקם כבר ידועים... הפנטיום 5 אמור להיות מוכרז רשמית בסתיו.
-
- 1 תגובה
- 613 צפיות
-
-