מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,799 דיונים בפורום זה
- 

או משהו מבחינת הממשק והפלטפורמה וכו' אלא שיש חברות שרק חברות זכרונות ספציפיים מתאימים להן. האם זה נכון?
- 

- 1 תגובה
 - 620 צפיות

- 

- 

זה הגשר הדרומי לא ? ואם יש הבדל רציני בינהם [:
- 

- 1 תגובה
 - 446 צפיות

- 

- 

שלום, ברצוני לשאול אם ישנו דבר כזה הרצת כרטיסי זכרון עם 500MH על מעבד AMD ATHLONE 64 3000+ אם אי אפשר, משהו המקסימום שניתן להריץ על מעבד זה ?
- 

- 1 תגובה
 - 464 צפיות

- 

- 

שלום, באופן עקרוני - מה עדיף מהירות זכרון או כמות? האם עדיף 2 ג'יגה DDR2 800או 3-4 ג'יגה DDR2 667 (המחיר יוצא כמעט זהה). השימוש הוא בעיקר לעריכת וידאו ומשחקים קלים (sims וכו'). אני יודע שגם 2 ג'יגה DDR2 667 יספיק, אבל השאלה שלי היא מה עדיף... תודה
- 

- 1 תגובה
 - 454 צפיות

- 

- 

הראשון הוא : Intel Core 2 Duo E6300 שיש לו רק 1.85 ghz שעולה השני הוא : Intel Pentium D 930 שיש לו 3.0 ghz מה יותר טוב למשחקים ,ולאיזה מעבד יש יותר ביצועים?
- 

- 1 תגובה
 - 422 צפיות

- 

- 

ההתלבטותשלי היא בין סדרת ה 2000 של אינטל, בגלל התקציב, ואם לחורג אז ל AMD5400 או 7200? (לא מתוכנן OC)
- 

- 1 תגובה
 - 486 צפיות

- 

- 

מעבד: Intel® Core™ 2 Duo E8400 3.0GHz מעבד: AMD Athlon 2 X3 435 2.9Ghz Triple Core AM3 Box
- 

- 1 תגובה
 - 585 צפיות

- 

- 

אני רוצה זיכרון עם ביצועים טובים וקירור, אני חשבתי ללכת על OCZ DDR 256MB PC2700 Rev 3.2 Performance איך הם? בקשר לאוברקלוקינג: לא נראה לי שאני אעשה, ועם כן אז ממש קטן
- 

- 1 תגובה
 - 739 צפיות

- 

- 

מישהו מכיר לוח אם עם שבב גרפי מובנה שיעבוד עם i5 750 ולא רק עם המעבדים בעלי השבב הגרפי? אני עובד עם עריכת וידאו ולכן אני זקוק לעוצמה של i5 750 על פני i5 661, מצד שני אין לי צורך בכרטיס מסך איכותי.
- 

- 1 תגובה
 - 675 צפיות

- 

- 

נתחיל מההתחלה יש לי לוח אם 8RDA3+, זכרון 1024 400, ומעבד 2500+ AMD בזמון האחרון הלוח התחיל לעשות לי צרות צרורות, אז איפסתי את הביוס, ומאז בכלל יש בעיות. בעיה אחת היא שכל הזמן בפוסט רשום שהמתח VDD לא תקין (הוא מסומן באדום ונורא לא יציב), דבר שני, הוא שבברירת מחדל, המעבד עובד על 100*11, ואם אני משנה ל166 (כמו שהוא אמור לעבוד) אז הזכרון עובד בתור DDR333, ואם אני משנה את זה למה שנקרא "By SPD" (בביוס, ז"א לשנות את זה ל400) הוא מסרב לעשות פוסט ומצפצף כמו מכונית משטרה. עוד דבר, שכנראה קשור הוא העכבר, שפועל בצורה נורא בעיתית- בעיקר שהוא מחובר בUSB וגם בPS2, הוא לא פועל בצורה תקינה ולפעמים "נעלם" (העכבר אופטי, ונראה שהוא פשוט לא מקבל מתח, אין אור אדום, וזה בהרבה עכברים). הבע…
- 

- 1 תגובה
 - 542 צפיות

- 

- 

שלום לכולם...... רציתי שתעזרו לי למצוא השוואת מעבדים מקיפה של כל המעבדים (אינטל וAMD) משנת 2005-2009 אני מתכוון לטבלת השוואת ביצועים של כל המעבדים בתוכנה כלשהי למשל (WINRAR)
- 

- 1 תגובה
 - 766 צפיות

- 

- 

השעון מתחיל להאט: על פי דיווחים טריים, אינטל תשיק בקרוב שלוש משפחות מעבדים חדשות המתבססות כולן על תהליך ייצור של 10 ננו-מטר, בדיוק כפי שהיא עושה בדור ה-14 ננומטר העכשווי בעשור האחרון ומעבר לו, לאינטל ישנה תוכנית ייצור ברורה על פיה היא מתנהלת הנקראת Tick-Tock, כאשר כל טיק או טוק מסמל משפחת מעבדים חדשה שמרעננת את השוק, כאשר טיק מסמל תחילה של תהליך ייצור זעיר יותר מקודמו על פני הארכיטקטורה הקודמת לה, וטוק מסמל ארכיטקטורה חדשה לגמרי. ניכר כעת שהשעון הזה נעצר לאט לאט, ובכלל כל תהליך המזעור, כאשר הדיווחים מדברים על שלוש משפחות מעבדים חדשות אותן אינטל תשחרר אל השוק אחרי Kaby Lake אשר יעשו כולן שימוש ב-10 ננו-מטר, ולמעשה יציפו את השוק עד לשנת 2019, או 2020 אם נסתכל על ז…
- 

- 1 תגובה
 - 903 צפיות

- 

- 

שלום, אני מעוניין לרכוש זיכרון DDR II 667 בנפח של 1GB. בהנחה שהמחיר זהה, האם עדיף לרכוש זאת ביחידה אחת או שתי יחידות של 512 MB? מה עדיף מבחינת ביצועים? תודה, דוד
- 

- 1 תגובה
 - 476 צפיות

- 

- 

אני מחפש לוח אם GIGABYTE לוח טוב לא מתכנן .שיהיה עד 700 שקל. תעזרו לי אני מתבלבל מכל הלוחות שלהם.
- 

- 1 תגובה
 - 512 צפיות

- 

- 

יש לי SIDEWINDER הכי ישן אם אני לא טועה והוא לא מתחבר ללוח החדש שלי. יש מתאם, כרטיס PCI והאם שווה בכלל לקנות אותם או פשוט לקנוץ GAMEPAD USB חדש?
- 

- 1 תגובה
 - 761 צפיות

- 

- 

- 

הלוח אם הזה, לא טוב לOC? חח LOL כתבתי קודם iternity - זה גם שגיאת כתיב....
- 

- 1 תגובה
 - 643 צפיות

- 

- 

- 

טוב ריציתי לדעות מה התפקיד של כל חלק במעבד אני מתכוון ל KASH(1 מה זה ומזה זה עושה 2)ריציתי לדעת מהתפקיד של הביטים במעבד ועם יש הבדל רציני בין 32 ל 64 ביט 3) איזה מעבד כדי לקנות בתקציב של בערך 2000 ש"ח
- 

- 1 תגובה
 - 476 צפיות

- 

- 

שלום לכולם, יש לי נייד קצת קשיש שאני מעוניין להכניס בו קצת חיים. מתכוון להחליף דיסק קשיח ל SSD וגם רוצה להרחיב זיכרון, אם מבין נכון יש לי כרגע 4 גיגה ויש מקום לעוד ארבעה. מישהו יכול לוודא את העניין הזה מעיון במפרט המחשב (אני לא מבין גדול בעניינים האלה). כמו כן אשמח לשמוע איזה זכרון לקנות כי אם הקיים די איטי כנראה שחבל להשקיע. אשמח להמלצה למוצר ספציפי (אם זה יהיה מ קיי אס פי זה יהיה נחמד) תודה רבה! הנה מפרט המחשב שלי https://www.cnet.com/products/dell-inspiron-n5110/specs/ ולמי שלא רוצה להכנס ללינק הנה מידע רלוונטי מתןך המפרט, ועוד שתי שאלות חשובות בבקשה, האם יש דרך לדעת אם יש לי שני זכרונות של שני גיגה א…
- 

- 1 תגובה
 - 846 צפיות

- 

- 

שלום, ברשותי לוח אם GigaByte 945GCM-S2L עם המעבד intel E2160. המעבד הזה ישן ויש לי מעבד Pentium D 940. כדאי לי להחליף למעבד Pentium D 940 3.2Ghz או שהוא יותר ישן? ואם כדאי, אני יכול להחליף חופשי? לפרק את הקירור מעל המעבד להוציא אותו להכניס את החדש ולהחזיר את הקירור? תודה לעונים.
- 

- 1 תגובה
 - 746 צפיות

- 

- 

p4b266 של אסוס
- 

- 1 תגובה
 - 438 צפיות

- 

- 

תהיתי מה ההוזלה הרצינית במחיר של ה-3800 ליבה כפולה ל-AMD בחנות SKYPC ... מוזר . המחירים בכלל של ליבות כפולות ל-AMD ירדו . מישהו יודע מה הסיבה ?
- 

- 1 תגובה
 - 622 צפיות

- 

- 

שלום . יש לי מחשב פנטיום 4 עם לוח אם ga-vm900m . היו לו שני זכרונות ddr2 667mhz כל אחד של חצי גיגה. אחד הזכרונות הלך אני רוצה לדעת איזה זכרון לקנות כדי שבוודאות יתאים לזכרון הקיים. האם כל זכרון של חצי גיגה של ddr2 667 יתאים או שיש פה עניין תזמונים שצריך להתאים לזכרון הקיים ? תודה רבה מראש.
- 

- 1 תגובה
 - 480 צפיות

- 

- 

אהלן שמעו אני כבר הכנתי מפרט למחשב החדש שיבוא .. ובדקתי ביקורות .. עכשיו אני התכוונתי ללכת על סוקט 939 אבל לפי מה שהבנתי ה 754 נותן ביצועים טובים יותר וזול יותר מה 939 חוץ מזה שאין לו דואל צ'אנל אני לא רואה סיבה למה לי לא לקנות את הסוקט 754 .. כי להחליף חלקי מחשב אני לא אחליף .. לפחות לו בשנתיים הבאות .. אז בבקשה .. קצת עזרה ופירוט מה יותר משתלם לי (עדיף בצורה של השוואה) אני מאמין שזה יפתור להרבה אנשים צרות .. ד"א .. המעבד שמדובר בו הוא 3000 וראיתי ביקורות באתר amdzone שאומרים שה 2800 מ 754 נותן ביצועים טובים יותר תודה רבה לעוזרים !
- 

- 1 תגובה
 - 443 צפיות

-