עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by אוריאל 248,

שלום לכולם. אני מחפש לוח אם חדש וצמצמתי את האפשרויות שלי לשני אלה ASUS Z87 Maximus VI Extreme ו- ASROCK Z87 EXTREME 9/AC שני הלוחות טובים אבל על זה של ASROCK אין הרבה ביקורות אך הוא הזול יותר מה ההמלצה שלכם? ואם אפשר להציע, אולי אתם בHWZONE תרימו את הכפפה ותפרסמו ביקורת על הלוח של ASROCK תודה למגיבים

2. Started by shayw,

אני מחפש לוח עם אפשרות ל OC גדול ויציב ל Q9400 בתקציב של עד 700 ואני מתלבט בין הדגמים הבאים P5Q http://www.asus.com/products.aspx?modelmenu=2&model=2164&l1=3&l2=11&l3=709&l4=0 GA-EP45-UD3P http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=2919&ProductName=GA-EP45-UD3P היתרונות של הגיגהבייט הם בתמיכה עד ל 1366 בזיכרונות (שניהם מקבלים עד 16GB), במערך CF חלקי ובזוג כניסות LAN שניהם בעלי ממשקי RAID מלא, FireWire ו e-SATA על Bracket ההפרש ביניהם הוא 40 שקלים בלבד לטובת ה P5Q

• 1 תגובה
    • 687 צפיות
  3. Started by talash,

שלום לכולם, יש לי היום מחשב נייח לשימוש לימודים+עבודה וגיימינג, המחשב צריך להריץ באופן חלק ועם ביצועים גבוהים תוכנות כמו SolidWorks ותוכנות שונות לתכנות, כמו גם משחקים חדשים. המפרט שלי היום: Gigabyte Z370P D3 Motherboard Intel i5-8400 2.8GHz CPU Palit GeForce GTX 1060 6GB GPU 2x8GB 2400Mhz DDR4 Memory בהנחה שאת הכרטיס מסך אין לי אפשרות לעדכן כרגע, האם השדרוגים הבאים יהיו אפקטיביים ? היום המחשב לא סוחב תוכניות כבדות ומשחקים בצורה חלקה. השדרוגים: Intel i7-9700K 3.6GHz - 4.9GHz Turbo CPU CORSAIR Vengeance LPX 2x16GB 3600MHz DDR4 Memory תודה מראש

• 1 תגובה
    • 955 צפיות
  4. Started by subarel,

לינק: http://www.twinmos.com/dram/dram_p_twister_ddr2_800.htm סתם בשביל ידע כללי... בראל.

• 1 תגובה
    • 592 צפיות
  5. Started by abarbotel,

לוח אם Intel דגם Whitesburg מבוסס על INTEL DP55WB למעבדי INTEL I5 מה חושבים על הלוח הזה?

• 1 תגובה
    • 609 צפיות
  6. Started by sufgi123,

האם GA-P35-DS3P יתמוך במעבדי penryn ?

• 1 תגובה
    • 425 צפיות
  7. אני עדיין לא הבנתי מה ההבדל בינו לבין אחיו הws ומעבר לזה אם יש לוח באותה רמה מחברה אחרת אולי משהו מוצלח יותר? תודה שחר

• 1 תגובה
    • 540 צפיות
  8. אהלן אנשים. ברשותי Corsair 4GB 4 4 4 12 אבל אחד מהזכרונות תקול ואני מחפש להחליף לדגם אחר במסגרת האחריות. הייתי רוצה להשאר באותם מהירויות CAS. על איזה דגם הייתם ממליצים? DDRII תודה.

• 1 תגובה
    • 541 צפיות
  9. Started by Vaknir,

יש לי כרגע 256 זיכרון 133hz ורציתי לדעת מה עדדיף, האם כדאי לקנות עוד אחד 256 באותה מהירות או לקנות אחד 512 במהירות גבוהה יותר. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 510 צפיות
  10. נשרף לי הלוח אם "I945G-M7 DDR2 667 MHz", והמעבד "Pentium D Dual Core 3400 MHz". ואני מעוניין לשדרג למחשב יותר טוב שיתאים לתוכנות (קצת עריכת וידאו וגרפיקה) והמשחקים המתקדמים יותר. יש לי כרטיס מסך "READON X550 512 MB". אני לא מבין גדול ורוצה לדעת איזה חלקים לקנות... התקציב שלי הוא עד 2000 ש"ח. ובנוסף האם צריך גם ספק חדש, וכרטיס מסך? או שאפשר להסתפק בלוח אם, מעבד, וזכרונות? תודה מראש לכל העונים!

11. נכון להיום ברשותי מחשב פנטיום 4 3.0Ghz HT אשר תומך ב-DDR2 עד למהירות 553Mhz, ומותקנים עליו 512MB X 2 במהירות הזו. לאחרונה קניתי כרטיס מסך 8600GT שנתן תאוצה רצינית לביצועים, אך עדיין נוצר לפעמים צוואר בקבוק בגלל חוסר הזיכרון. הלוח שברשותי הינו Gigabyte 8I925X והוא לא מאכזב אפילו אחרי 3 שנים... לאחרונה שמתי לב שהזכרונות ירדו במחירים ירידה תלולה (כיום ראיתי 2 ג'יגה זיכרון ב-200 ש"ח), אז רציתי לדעת האם כדאי לשדרג את המערכת שלי ובאיזו צורה? הלוח בעל 4 סלוטים לזכרונות, כאשר 2 מנוצלים. ואני מסתבך במה כדאי לעשות עם זה... 1. לקנות עוד 2 באותה תצורה ובסך הכל להגיע ל-2 ג'יגה זיכרון. 2. לקנות 1Ghz X2 שיתפסו רק 2 מקומות ואת הישנים לזרוק למגירה. 3. לקנות עוד 2 ולהגיע ל-3 ג'יגהב…

• 1 תגובה
    • 609 צפיות
  12. Started by adidasv111,

אני מחפש זכרון ram חדש (או להוסיף). כרגע יש לי 128 מגה (וכידוע לכולכם זה לא מספיק). אני לא מריץ משחקים גדולים או ויסטה ולכן נראה לי שיספיק לי ג'יגה עד ג'יגה וחצי. אני רוצה המלצות לזכרונות טובים אבל לא יקרים (לא לעבור את המאתיים ואפילו פחות). תודה adidas

• 1 תגובה
    • 603 צפיות
  13. Started by mega1234,

חיברתי שני מאווררים ללוח אם שלי ( D850GB ) והם לא עובדים. יש למישהו רעיון ? המחשב עובד מצוין ואין בעיות, אני עובד עם ספק 300 - יש מצב שזאת הבעיה ?

• 1 תגובה
    • 509 צפיות
  14. Started by Fungus Funk,

מה ההבדל בין הלוח ASUS P5B Deluxe הרגיל לבין ה - WiFi-AP ?? חוץ מההפרש של ה - 200 שח כמובן .... ומה יותר משתלם ? אני מחפש את הלוח ה"אידיאלי" והמשתלם ביותר ל - E6600 אם אפשרות ל - OC ... תודה !!

• 1 תגובה
    • 601 צפיות
  15. Started by soulfly81,

שלום לכל התותחים של הפורום מספר אחת !!!! ביצעתי בדיקה לגבי הרכיבים של המשב עם התוכנה CPU-Z וגיליתי כי הלוח שהזמנתי p5nd 750i sli זה לא מה שקיבלתי. מצורפת תמונה איך זה נראה בתוכנה (CPU-Z). בתוכנה רשום 650i p5n-d כשבדקתי באתר של אסוס ראיתי כי 650i נקרא p5n-e ולא איך שרשום בתוכנה (P5N-D). האם זה הגיוני ? בקיצור מה שהייתי צריך לקבל זה 750I SLI ולא את ה-650I SLI. מה לדעתכם טוב יותר? והאם כדאי להשאיר את המצב כמו שהוא או שללכת לאייבורי ולעשות רעש? אשמח לעזרתכם כמו תמיד [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 432 צפיות
  16. Started by d.c.n,

שלום, ביקשתי פה בפרמט מחשבים שיכינו לי תקציב למחשב גיימינג עד 3800 הכינו לי מערכת מבוססת amd ובאמת שאני כבר לא יודע מה לקנות חלק אומרים לך תיקח ככה וחלק אומרים בכלל תזהר לקחת מערכת amd אל תתעסק איתם בכלל המחשב יקרוס לך במשחקים גבווהים וירא לך מסכים חכולים וישרף לך אחרי שנתיים וכאלה קיצור תיקח אינטל תיקח אינטל אופ זה ממש מתסכל לקנות מחשב אתה מפחד לקנות משהו כ"כ יקר ואח"כ להתבאס... זה המפרט שהכינוי לי שמבוססת amd... מה אתם אומרים ללכת על זה או לא? לפי מה שרשמתי תענו לי בבקשה AMD Phenom 2 X4 955 Black Edition Quad Core AM3 BOX , Gigabyte GA-870A-UD3 AMD870 CHIPSET, Transcend 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7, Samsung 500GB 16MB Sata2 HD502HJ SpinPoint F3, HIS Ra…

• 1 תגובה
    • 686 צפיות
  17. Started by Gohan,

לדעתי כדי להוסיף לפורום תמיכה בrss (אם זה אפשרי).

• 1 תגובה
    • 645 צפיות
  18. Started by kopler,

לפי האתר של החברה יש 4 חיבורים מאחור ובכלל בסה"כ. האם זה הגיוני ??? רק 4 חיבורים בימינו? זה מעט... ומה עם יציאות USB בקידמת המארז ? צריך לפחות 2.... אז אני מקווה שיש פה משהו עם הלוח אם הזה שיגיד לי שזה טעות באתר שלהם.

• 1 תגובה
    • 485 צפיות
  19. Started by amit14,

האם המעבד שבכותרת מהווה כבר כיום צוואר בקבוק לכרטיסי מסך חזקים כדוגמת gtx 1080? ואם יש צוואר בקבוק.. האם שולל לגמרי אופציה של שדרוג עתידי בגזרת כ. המסך(הדור שאמור לצאת בקרוב) או שהוא רק יגביל את הפוטנציאל.. אבל עדיין יהיה שיפור? תודה מראש!

20. Started by yz101,

באתר של אינטל: http://ark.intel.com/Product.aspx?id=27254 מופיע שהמעבד נתמך בשני סוקטים:PBGA479, PPGA478 הם זה אומר שיש שתי גרסאות שלו, אחת ל479 ואחת ל478 או שאותו מעבד מתאים לשני הסוקטים?

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  21. Started by Sarlula,

מה דעתכם על 965P-S3? יש סיקור\מאמר\משהו עליו? ביקורות טובות? ומה בקשר ל-OC?

• 1 תגובה
    • 722 צפיות
  22. Started by ~Pizza~,

הולך לקנות מחשב חדש: http://hwzone.co.il/community/threads/534443-%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%92%D7%99%D7%99%D7%9E%D7%99%D7%A0%D7%92-%D7%9E%D7%A1%D7%9A-6000-%D7%A9-%D7%97 ועלתה האופציה להחליף את המעבד והלוח אם למשהו זול יותר- ל3570. השאלה שלי- האם זה כדאי? בעד ונגד? המלצות ספציפיות? התקציב לשניהם הוא 1500 שקל, כמובן שאם אני חוסך בחלקים האלה אוכל אולי לשדרג חלקים אחרים...אשמח להמלצות אני פשוט לחוץ על קניית מחשב תודה.

23. Started by dyn,

אני צריך המלצה לזכרונות עם תזמונים ממש טובים ומחברה טובה עבור OC למחשב. תודה על העזרה

24. Started by Bug,

שאלה כמה שאלות ואני אשמח אם תוכלו להאיר את עיני. האם DDR2 אומר בהכרח צורה שונה מDDR1 לפינים של הכרטיס? האם ניתן להריץ DDR2 וDDR1 יחד? האם נותן לשדרג לוח אם אשר תומך אך ורק בDDR1 לDDR2? לוח האם שלי הוא Gigabyte NForce4 GA-K8NF-9, האם הוא תומך ב DDR2? תודה

• 1 תגובה
    • 605 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.