מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,823 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לקנות את הלוח הזה:?ASUS P-4C800Deluxe(875P) http://ksp.co.il/hmain.php?uin=2085 ויש לי מעבד פנטיום 4 2ג'יגה ליבת נורטווד שעובד על 400 מגה הרץ או אפ-אס-בי. עכשיו אני רוצה לדעת איך יהיה השילוב עם המעבד והלוח אם ? המעבד והלוח אם האילו טובים לאובר לפי מה שאני יודע ואני רוצה לעשות אובד של בין 600 -1000 מגה הרץ ל2.6 בין 3.0. מה יהיו התוצאות ? המעבד יהיה מספיק קר בכל זאת זה לא אובר רציני ויהיה לי קירור xp90 ביחד עם מאוורר נחמד שעוד לא החלטתי עליו.
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מנכ"לית AMD חושפת שיטת ייצור חדשה להגדלה משמעותית של זיכרון המטמון במעבדיה - ומכריזה כי העתיד ורוד יותר מששיערנולכתבה
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
המחשב אצלי כבר שנה חשבתי לתצפ'ר אותו יש לי תקציב של 2500 חשבתי על זה מה דעתכם? Gigabyte GA-8IPE1000-G Intel 865PE PGA 478 Twinmos 512MB DDR400 PC3200 X2 Club3D ATI Radeon 9600 256MB AGP Antec SL400 400Watt ATX12V בעיקרו אני צריך ספק,זיכרון,לוח אם,כרטיס מסך עד 2500 חריגה אפשרית עד 3000
-
- 22 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לא הבנתי מה יותר טוב שיהיה ליבה מרובעת אבל יותר חלש או ליבה כפולה יותר חזקה המחירים כימעט זהים אז אני ביכלל מבולבל ???
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
יש לי עכשיו 512 ddr sdram 133mhz ואני רוצה להחליף אותו למהירות אחרת אבל גם 512 כי אני מתכוון להחליף מחשב עוד שנה אז לבינתיים הבנתי שיש לוחות שתומכים ב ddr2 ויש שלא אני לא חושב ששלי תומך אבל איך אפשר לדעת בוודאות אם הוא תומך כי בחוברת לא כתוב שתומך ולא כתוב שלא תומך יהיה הבדל גדול אם אני יחליף ל 400mhz אבל עדיין רק 512? סטיק אחד או 2? תודה לעוזרים.
-
- 38 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
נתחיל בזה שאין הבדל מחיר מהותי בין שני סוגי הזיכרונות שהצגתי , והתיזמונים לאלו שאני שוקל שווים. מהידוע לי המעבד הנ"ל, ללא המהרה, תומך עד 1333 מגהרץ. קראתי שיש יישומים העשויים להפיק תועלת מכך שהזיכרון הוא עם פוטנציאל של 1600. מצד שני, אם אני לא ממהיר את המעבד, השאלה אם זה יבוא בכלל לידי ביטוי. מצד שלישי, יש את נושא הטורבו ב- i5 , שכידוע לי מעלה את תדר עבודת המעבד בתנאים מסוימים, אז אולי ה- 1600 כן יובא לידי ביטוי. ומהצד האחר, יש כאן את נושא מתח העבודה שכידוע (ותקנו אותי אם לא) מתח נמוך יותר יתרונו בעיקר בפליטת חום נמוכה יותר. כלומר אני משער שהדילמה היא בעיקר בין פוטנציאל תדר גבוה יותר למתח עבודה נמוך יותר.( ה-1600 באים עם 1.65 וולט וה-1333 עם 1.5). מה משני הפרמטרים הללו חש…
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, יש לי כרגע P2 350 SLOT1 על לוח P2B של ASUS. יש מישהו שמציע למכור לי P3 600 והוא אומר שזה גם SLOT1 וזה לא יעשה בעיות, השאלה שלי היא האם באמת לא יהיו בעיות? האם צריך לפרמט? האם אני ארגיש תוספת גבוהה בבצועים? ואני גם חשבתי שכל P3 חוץ מהכי ראשונים היו סוקט370.. תודה
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום,היום אני קונה מחשב, עד כה תכננתי ללכת על Q6600,והמוכר אמר לי לשנות לE8500, המחשב ישאר אצלי בערך עוד 4 שנים מינימום,ולפי דעתי עוד שנתיים כבר כל התוכנות יתמכו בקוואד קור. על מה אתם ממליצים לקחת? דואל קור או קוואד קור? ותתחשוב בכך שזה מחשב ל4 שנים הקרובות מינימום, והשימושים שלי הם גם משחקים וגם תכנות ועבודות שונות הדורשות מעבד. והכרטיס מסך הוא HD4870,כלומר לא חלש כלל. בבקשה,רק אנשים מקצועניים שמבינים לענות כי זאתי התלבטות קשה.
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ראיתי במכרז של המדינה (העיתון) מחשב שהמעבד שלו הוא GigaPro 1000Mhz מי מיצר את המעבדים האלה הם טובים?
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
בהרבה מקומות קראתי שהצ'יפ הזה לא תומך בזכרונות DDR333... האם זה נכון?
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם , מה המחיר של זכרון kingSton 512/1GB DDR I. הלכתי לבאג הם אמרו לי 400 שקל בגלל שזה ישן אי אפשר להשיג וזה . עכשיו במחשב שלי יש לי 2 של 256 , (יש מקום לעוד כרטיסים ,יענו 4 ?) וגם אם נגיד יש לי עכשיו 2 של 256 ואני מוסיף עוד אחד של 1GB ומוציאאחד של 256, אז יהיה לי 1280 , כי לפי מה שהבנתי אי אפשר .
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ישנו כאן קונצנזוס (שאני מקווה שהוא אכן מבוסס) שלצורך גיימינג שני המעבדים מספקים ביצועים זהים. מבחינת OC ה-I7 920 נותן ביצועים של 30 אחוז יותר מ- I5 750 , אולם עד כמה שהבנתי מדובר בשיפור במבחנים סינתטיים שהקשר שלהם לשיפור ב-"עולם האמיתי" לוטה בערפל. הדעה הרווחת שלצרכי עריכת וידיאו ה-920 נותן שיפור משמעותי למדי. אבל מה קורה כאשר מדובר בעריכת וידיאו בינונית, האם ה-920 יקצר משמעותית את הזמן הנחוץ להשלמת התהליך ? הכוונה ל-TRANSCODING שבה ממירים וידיאו בפורמט מסוים לפורמט אחר (לדוגמא מ-BR או מ-DVD ל- DIVX ) וגם הסרת קטעי וידיאו מיותרים או חיבור בין קטעי וידיאו. כמובן שישנם שיקולים נוספים לכאן או לכאן. בנהיים : 1.תקציבית מערכת ל-750 זולה יותר ב-500 שקל. זה לא סכום גדול אבל גם ל…
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
נתקלתי במארז המעניין הזה שמגיע עם ספק של 600 וואט SilverStone SG07 תמונה סירטוןאני מחפש המלצה ללוח אם MINI ITX הייתי שמח לדחוף לשם MICRO ATX אבל לא נראה לי שזה אפשרי אני מעדיף צ'יפסט Z68 ואם אין כזה דבר אז לפחות משהו עם אפשרות לאוברקלוק וכמובן לא יקר מידי ועם יציאות USB 3 ויציאות וידאו ואם מישהו מכם מכיר מארז דומה בגודל כזה אז אני פתוח להצעות
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי ווינדוס7 32BIT, ובהתחלה הוא הראה לי (3GB ניתנים לשימוש), יום אחד זה השתנה ל(2GB ניתנים לשימוש) והביצועים ירדו בצורה משמעותית, המחשב ניתקע כל הזמן במישחקים, לפי מה שהבנתי זאת הגדרה מסוימת שצריך לשנות, (ניסיתי לבטל את הV שהיה על "זיכרון מירבי" ב msconfig , לא עזר...) בבקשה צריך עזרה תודה
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם! קראתי הרבה על לוחות אם, ורציתי לשאול באופן עקרוני.. מה ההבדל בין לוח אם סידרה h p z? הצ'יפסט אחר וכ'ו.. אבל תכלס בביצועים? אני לא מדבר על פונקצינאלי, מי שצריך כרטיס מסך אחד, מקסימום שניים, לא צריך יותר מידי יציאות pci.. והסדרות המיוחדות לגיימרים, כמו rog של אסוס.. כל הסידרה של maximus... יש הבדלים בביצועים בין הסדרה הזאת לסדרה z? בביצועים עצמם? תודה רבה!
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום רב, אחותי רכשה מחשב לפני כשנה מספק מסויים שהיה קיים במשך הרבה שנים, אולם בחודשים האחרונים סגר את הפעילות שלו. לעיניינו - המעבד של המחשב שבק חיים - המעבד הוא מעבד אינטל Q9500 - Core 2 Quad 2.83GHZ/6M/1333/85A השאלה היא - האם יש טעם לנסות להשיג מאינטל החלפת מעבד? הלכתי לKSP ושאלתי אם יש להם כזה - וענו שהוא ישן והחלפת מעבד דורשת גם החלפת זיכרון, לוח אם - טענה די מוזרה לדעתי.. האם אין מעבדים שיוכלו להתאים?? אודה לעזרה בנושא, תודה רבה על הסבלנות בקריאת פוסט זה. תוספת ששכחתי להוסיף - בדקתי את המחשב בעבודה שלי - יש לנו טכנאי מחשבים - הוא בדק את המחשב ועלה על המעבד - ניסינו לשים מעבד אחר ואזי המחשב הצליח לעלות. כאשר פתחנו את המחשב התברר שאיזה חוט מחשב נתקע במאוורר של המעבד …
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום אני הייתי רוצה לדעת מה יותר טוב rdram או ddram לפנטיום 4 לא כי שמעתי שיש ddram שמישתווה לביצועים של rdram הייתי רוצה שגידו לי מה דעתכם
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
המחירים שלהם קפצו ב200 שקל!!! (הלכתי כדוגמא את KSP - A-DATA 3200) ובתוך 2 שבועיים בלבד מישהו יודע משהו לגבי זה? יכול להיות שזה יהיה בסופו של דבר כמו SDRAM שהמחירים עלו ועלו עד שהגיעו למחיר של DDR או שזה רק עליה רגעית?
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, קיבלתי לפני יומיים מעבד חדש i5-4670k, כרטיס מסך EVGA GTX 760 וכונן SSD EVO840 מארה"ב. אני זקוק לכל שאר ההשלמות: לוח אם, זכרונות, קירור למעבד, מארז+ספק וכונן קשיח, אין צורך בציוד הקפי. המחשב מיועד למשחקים, אני לא יודע אם אעשה OC בעתיד. אשמח לעזרתכם, תודה רבה.
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
http://www.theinquirer.net/?article=31316
-
- 28 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לנו אישור נוסף לכך שמעבדים נייחים ראשונים מדור ה-Core השישי של אינטל יגיעו אלינו בתוך פחות מחודש לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%94%d7%a0%d7%94-%d7%96%d7%94-%d7%91%d7%90-%d7%9e%d7%a2%d7%91%d7%93%d7%99-%d7%94-skylake-%d7%99%d7%95%d7%a9%d7%a7%d7%95-%d7%91-5-%d7%91%d7%90%d7%95%d7%92%d7%95%d7%a1%d7%98/
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
היי יש לי מחשב די מיושן למרות שבזמנו היה מאוד מתקדם הלוח אם שלי זה [h=1]GIGABYTE GA-P55A-UD7 LGA 1156[/h]אני רוצה לשדקג תכרטיס מסך שלי ל MSI 280X רצית לשאול האם הלוח אם יגביל בצורה כלשהיא את הכרטיס? המעבד שלי דרך אגב זה I7 875K 8 גיגה רם תודה
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכם ! למרות שניסיתי לחפש ,לא הצלחתי לקבל תשובה מספקת לשאלה. היום הייתי בחנויות והמוכרים אמרו לי שאינטל מייצרים את הלוחות הכי טובים למעבדים שלהם.האמת זה נשמע הגיוני. אם כך למה בד"כ ממליצים על לוחות אחרים ולא של אינטל .הדבר היחיד שהבנתי בחיפוש שהוא לא תומך במאוברקלוקינג שאני אף פעם לא יעשה.תנו סיבות נוספות לדוגמא: כתוב הייה שבלוחות האחרים יש פיצרים שאין בלוחות של אינטל.אתם יכולים לתת לי דוגמא מוחשית כולל ציון של שמות של לוחות . תודה מראש על תשובתכם ,מקווה ששאלתי היתה ברורה.
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הסמפרון 754 מתאים לכל הלוחות של 754? ואני מחפש לוח בשביל הסמפרון 3100+
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-