עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. בכמה יותר טוב הE6400 מה E6300? האם שווה את ההפרש של ה 200 שקל? כי בכל המערכות שראיתי מציעים את ה300 ולא את ה400...

• 23 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Started by דובי770,

הייי! יש לי אפשרות לקבל ממישהו מחשב או PENTIUM D או PENTIUM 4 3.2 GHZ. איזה יותר חזק? כי שמעתי ש PENTIUM D היה מעבד לא מוצלח ואני רוצה לעשות לו OC, לאיזה מהם יש פוטנציאל גבוה יותר? (אני מתכוין לקנות MUGEN 3 [חיפשתי MUGEN 2 ב AMAZON אבל לא מצאתי] שמיועד למחשב השני בבית (E5200) ) אני יודע שעדיף להשקיע בפלטפורמה מעודכנת אבל בכל זאת. אני כנראה יקנה כרטיס מסך GTS 450 או משהו במחיר דומה שאני יפעיל איתו משחקים על המחשב (של הבית עם E5200) . סורי על השאלה האידיוטית אבל זה רק נובע מבורות. תודה

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. Started by y_a_n_i_k,

אני רוצה לשדדרג את הלאפטופ שיש ברשותי ברמה ניכרת, כרגע המחשב עם 4GB, אחרי חיפושים אני מבין שהוא יכול לעבוד רק עם עד 8GB, אני מנסה רק לוודא שיש לו עוד סלוט אחד שאני יכול לדחוף לו עוד 4GB ואין צורך לקנות יחידה אחת של 8GB, תודה מראש!

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by EnerGy,

שלום! אני יכול לקנות או GB 2 DDR2 נוספים או Big Typhoon, אך לא את שניהם, מה עדיף ? המערכת שלי כרגע היא: Q6600 עם קירור סטוק P35C-DS3R שימו לב שיש לו תמיכה לDDR3. 2 GB DDR2 של OCZ כדאי לציין שאין לי שום נסיון ממשי בOC. תודה לעוזרים!

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. Started by sahargt,

שלום רציתי לדעת מי מהדגמים יותר טוב למשחקיםו OC Pentium 4 3.2 GHz VS Pentium 4 3.2 GHz Extreme Edition תודה

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. שלום לכולם, קיבלתי לפני יומיים מעבד חדש i5-4670k, כרטיס מסך EVGA GTX 760 וכונן SSD EVO840 מארה"ב. אני זקוק לכל שאר ההשלמות: לוח אם, זכרונות, קירור למעבד, מארז+ספק וכונן קשיח, אין צורך בציוד הקפי. המחשב מיועד למשחקים, אני לא יודע אם אעשה OC בעתיד. אשמח לעזרתכם, תודה רבה.

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. שלום לכולם, בקרוב אני קונה מחשב חדש ו99 אחוז שיבצבץ לו שם איזה Gigabyte GA-965P-S3. אני חשבתי על כמה זכרונות במהירות 667, והמחירים לא הכי סבירים (במיוחד אחרי העלאת המחירים הזאת ) לפתע עלה לי רעיון ובו קניית זיכרון בEBAY ויכול להיות שאני אסדר משהו עם משלוח של קרובי משפחה, השאלה האם הזיכרון נתמך על ידי הלוח הנ"ל (אני רק רוצה לוודא, שלא יהיה בזבוז כסף לשווא) הנה הקישור: http://cgi.ebay.com/New-OCZ-DDR2-2GB-PC2-8000-Gold-Gamer-eXtreme-XTC-Editio_W0QQitemZ320033323340QQihZ011QQcategoryZ74942QQrdZ1QQcmdZViewItem תודה רבה לכל העונים!

• 33 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. מחשבי סדרה 9 החדשים של היצרנית הקוריאנית מציעים מפרטים מודרניים עם משקל כמעט בלתי אפשרי לכתבה

9. שלום, בלןח הקודם והישן שלי, לא הייתה לי בעיה לחבר בחיבור האחורי אוזניות, שהייתי מחבר היתה נפתחת תיבת בחירה והייתי בוחר אוזניות והן היו עובדות במקביל לרמקולים. בלוח החדש, שאני מחבר מאחורה אין אפשרות לבחור אוזניות ושבוחרים רמקול אז האוזניות לא עובדות. שאני מחבר מקדימה בחיבור של האוזניות, זה עובד בלי בעיות אבל כמובן משתיק את הרמקולים.

10. ??? או dule

• 31 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. http://us.hardware.info/reviews/5835/spot-the-differences-gigabyte-motherboard-revisisons-present-markedly-different-test-results כמו שאפשר לראות בכתבה הגירסאות החדשות מגיעות עם לוח מודפס ריק יותר ובדגם אחד גם הורידו את האפשרות ל dual bios. מבחינת סימון ההבדל היחיד הוא שבאתר החברה המוצר מופיע עם REV אחר (באותו עמוד מוצר) ועל האריזה בדרך כלל כתוב איזה REV הלוח, מידע כזה מצד שני לא מופיע בעמוד המוצר בקניה באינטרנט ולרוב לא זמין לפני מעמד הקניה.

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. Asus X99-A Asus X99-S Asus SABERTOOTH X99 תודה מראש על התשובה.

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. מנכ"לית AMD חושפת שיטת ייצור חדשה להגדלה משמעותית של זיכרון המטמון במעבדיה - ומכריזה כי העתיד ורוד יותר מששיערנולכתבה

14. Started by Nirkaw,

ש הבדל גדול בין הE5300 לE2160? ואם יש הבדל גדול, יש הבדל גדול בין הE5800 לבין E5300? אני אוכל לעשות לו OC טוב עם הלוח אם Asus P5G41C-M LX? אה... ונגיד אני אקבל את המעבד, אני פשוט שם אוות במקום המעבד הקודם? לא צריך לעשות שום דבר מיוחד?

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. Started by SupeRnovA,

תודה.

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. Started by penny_hardaway,

שלום לכולם! רציתי לדעת מתי כבר יגיעו לוחות מבוססים NFORCE 2 ומתי יגיע האפוקס KT400 לארץ? ואיזה מהם עדיף? אני רוצה להזמין את המחשב עד יום שלישי השבוע.

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. Started by CyberBot,

אני מעוניין לשדרג את הזוג החמוד שמלווה אותי זה מספר שנים בזוג חדש מפרט קיים : ASUS P7P55D Intel® Core i5 CPU 760 @ 3.4GHz‏ Antec H2O 920 RAM: G.Skill 2X4 GB F3 @ 1333 MSI Radeon R9 270X OC Corsair VX550W KingStone 120GB 2TB HITACHI Dell E2213H תקציב עד 2100 גג 2500 המעבד בOC כבר אז ניצלתי אותו יפה מאוד אבל אני מרגיש שכבר מיציתי בכמה אפשר למכור את הזוג הקיים אחרי הקניה? שימושים : גיימינג ARMA 3 + BF4 וכולי... ועריכה חובבנית של הגיימפליי רוצה מיצוי מלא של התקציב לטווח הארוך אז אם מדובר בI7 אל תתבישו אם אפשר לחסוך את ה400 למקלדת מכאנית אשמח אופצייה קניה באילת נתונה לשיקול

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. שלום לכולם! קראתי הרבה על לוחות אם, ורציתי לשאול באופן עקרוני.. מה ההבדל בין לוח אם סידרה h p z? הצ'יפסט אחר וכ'ו.. אבל תכלס בביצועים? אני לא מדבר על פונקצינאלי, מי שצריך כרטיס מסך אחד, מקסימום שניים, לא צריך יותר מידי יציאות pci.. והסדרות המיוחדות לגיימרים, כמו rog של אסוס.. כל הסידרה של maximus... יש הבדלים בביצועים בין הסדרה הזאת לסדרה z? בביצועים עצמם? תודה רבה!

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. אני קונה מחשב בתקציב של 4,000 אחרי ציוד היקפי ומערכת הפעלה (4,000 נטו למחשב) ורציתי האם זכרון במהירות של 800mhz יעבוד כמו 553 בלי אוברלוק? ואיזה זכרון בתקציב כזה כדאי לקנות בשביל להריץ את ויסטה טוב אם אני לא הולך לעשות אוברקלוק? עכשיו לגבי חברות: - g.skill נחשבים חברה טובה? - cosair יותר יקרים? אם כן הם שווים את המחיר?

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. שלום , אני מעוניין לבנות מפרט אבל עדיין לא סגור על איזה פלטפורמה AMD או INTEL . ההקצבה למעבד היא במחיר שבכותרת . מה אתם ממליצים ? בגדול לא מתוכנן OC .אולי קצת בעתיד. מיועד לשימוש משרדי\אינטרנט\אופיס ומשחקים (לא כבדים) יש אפשרות לקחת את ה-3600X2 במחיר זול יותר.השאלה אם ההפרש בין 2 המעבדים בכותרת גדול . תודה מראש.

• 24 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. Started by dmanbuhnik,

המחירים שלהם קפצו ב200 שקל!!! (הלכתי כדוגמא את KSP - A-DATA 3200) ובתוך 2 שבועיים בלבד מישהו יודע משהו לגבי זה? יכול להיות שזה יהיה בסופו של דבר כמו SDRAM שהמחירים עלו ועלו עד שהגיעו למחיר של DDR או שזה רק עליה רגעית?

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. Started by asmon,

ליפעמים אני רואה זיכרונות שכתוב בהם גם SDRAM וגם DDR מה זאת אומרת? ואיך אני יודע איזה אצלי?

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. שלום לכולם!! אני כרגע מרכיב לי מפרט מחשב חדש, שיהיה מבוסס על מעבד של אינטל. ברצוני לשאול אותכם אילו דברים כדאי לחפש בלוחות האם, שאני אבדוק(פיצ'רים, תמיכה בתקנים וכו'...)?? אודה מאד על כל עזרה ותגובה מצידכם!! 8) עריכה - kenny אתה צודק לא פירטתי מספיק! :-[ אני רוצה להרכיב מפרט, שמתבסס על מעבד פנטיום 4 (2.4) אני אשתמש בו למשחקים ועוד דברים שגרתיים, יש לי רשת ביתית, וכרגע יש לי כרטיס ממחשב ישן כך, שכרטיס רשת מובנה זו לא חובה אך גם לא יפריע. בחרתי לי כבר כרטיס מסך כך, שלא צריך. בקשר לכרטיס קול אני עדיין לא סגור על עצמי אם אני רוצה אחד חזק ויקר או פשוט וזול (אשמח לשמוע את דעתכם בתוספת מחיר). ולשאלות: * על איזה צ'יפסט ללכת? *על כמה חריצי USB ללכת? * מה אתם אומרי…

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. Started by shulem,

שלום! קניתי לוח אם של GIGABYTE ב K.S.P ןהם אמרושהלוח מקולקל ויקח עד 3 חודשים להביא כזה כי זה לא לוח חדש ויש לשלחו לחברה. רציתי לדעת אם משהו מכיר יבואן של GIGABYTE כך שאולי אוכל דרכו לעשות זאת מהר יותר.

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. Started by dragon772,

יש לי עכשיו 512 ddr sdram 133mhz ואני רוצה להחליף אותו למהירות אחרת אבל גם 512 כי אני מתכוון להחליף מחשב עוד שנה אז לבינתיים הבנתי שיש לוחות שתומכים ב ddr2 ויש שלא אני לא חושב ששלי תומך אבל איך אפשר לדעת בוודאות אם הוא תומך כי בחוברת לא כתוב שתומך ולא כתוב שלא תומך יהיה הבדל גדול אם אני יחליף ל 400mhz אבל עדיין רק 512? סטיק אחד או 2? תודה לעוזרים.

• 38 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים