מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
קניתי מעבד חדש ומסתבר שהמוכר התבלבל ובחשבונית מופיע לי TRAY במקום BOX האם יש הבדל? האם להחליף לבוקס ? מה שהבנתי שהמאורר שבא עם המעבד זהו ההבדל היחיד אבל הזמנתי עם המעבד קירור נוזלי להחליף או להשאיר את ה tray?
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
משום מה המעבד נורא חם במנוחה, המארז הוא של קומפיוקייס, יש מקדימה מאוורר 120ממ שמכניס אוויר, אחד 120 שמוציא אוויר מאחורה, המאוורר של המעבד מכניס דרך צינור אוויר, ומתחתיו יש מאוורר 80ממ שמוציא אוויר.. כפי שניתן לראות, המעבד רותח, וזה עוד במצב מנוחה! כל הפרטים נמצאים בתמונה למטה. הלוח אם הוא של גיגהבייט S3-945P 2GB זכרון פנימי של TwinMOS המחשב בן אולי חודש וחצי... חשבתי אולי המשכה נדפקה או משהו, החלפתי אותה היום והחום לא השתנה בכלל.. הצעות ? [attachment deleted by admin]
-
- 26 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, יש לי לוח אם Asus A7V400-MX SE, אני חושש שהביוס עושה לי כמה בעיות, אז החלטתי לנסות לעדכן בתקווה שהבעיות יפתרו. הבעיה היחידה היא שאין לי מושג מאיפה להתחיל :s05: איך עושים את זה בדיוק? שמעתי שזה די מסוכן ויכול להרוס את הלוח אם. אני אשמח אם מישו יסביר לי איך עושים את זה בזהירות שכלום לא יקרה. תודה
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, האם יש למישהו פה מידע על תוכניות אינטל לגבי (זמני השקה\נתונים\מחירים) של מעבדיהם החדשים ?? תודה מראש !
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום. יש לי לוח Gigabyte M52L-S3 הייתי מעוניין לדעת באיזה מעבדים של AMD הוא תומך (בעיקר האם הוא תומך בפנום 2) תודה רבה למגיבים
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
עד כמה שאני זוכר כמעט תמיד אם ה-CL נמוך (מ-5) אז גם שאר התזמונים נמוכים באותה מידה כמוהו. למשל 5-5-5-15 לעומת 4-4-4-12. למרות שכל 4 התזמונים הנ"ל הולכים תמיד ביחד יש תזמונים אחרים שלא יורדים גם כן באותה מידה? כי אם כל הזכרון יכול לעבוד ב-4/5 ממספר מחזורי שעון אז יהיה אפשר בעצם להריץ כל זכרון 667MHz CL4 כ-800MHz CL5 למשל (מה שלאו דווקא קורה נדמה לי) או ליתר דיוק עד 667*5/4=833MHz ב-CL5. מה קורה בפועל אז?
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, בלןח הקודם והישן שלי, לא הייתה לי בעיה לחבר בחיבור האחורי אוזניות, שהייתי מחבר היתה נפתחת תיבת בחירה והייתי בוחר אוזניות והן היו עובדות במקביל לרמקולים. בלוח החדש, שאני מחבר מאחורה אין אפשרות לבחור אוזניות ושבוחרים רמקול אז האוזניות לא עובדות. שאני מחבר מקדימה בחיבור של האוזניות, זה עובד בלי בעיות אבל כמובן משתיק את הרמקולים.
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
האתר techspot בסקירה מעניינת והשוואה בין 4770k ובין 8700k לגיימינג. ברור שה-8700k עדיף אבל השאלה האם ההפרש מצדיק שידרוג? תשובתם בבירור לא. מוטב להישאר עם הקיים כי הפער לא מצדיק את ההשקעה. ראו כאן: https://www.techspot.com/review/1526-intel-4th-gen-core-i7-vs-8th-gen/
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
איך מאפשרים תמיכה במעבדי athlon XP על לוח MP? האם זה מוד במעבד או בלוח?
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ארגון תקינה מספק לנו פרטים טכניים אודות המשפחה הראשונה של יצרנית השבבים שתבוסס על 10 ננומטר - בעולם השרתים ומרכזי המידע לכתבה
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, אני רוצה להרכיב כונן nvme למחשב שלי. השאלה אם יש לי אפשרות להחליף רק לוח בלי לשדרג מעבד למשהו טוב שיש לו nvme ראיתי שעל לוחות אם חדשים רושמים שזה עבור מעבדים של דור 8 ומעלה ולכן אני שואל תודה
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
- 2 followers
-
-
למפתחת השבבים יש תוכניות מפורטות לחמש השנים הבאות - ושבבי APU הם המרכיב המרכזי בהם, למרות הכל לכתבה: http://hwzone.co.il/amd-2020-%d7%9e%d7%a4%d7%aa%d7%97%d7%aa-%d7%94%d7%a9%d7%91%d7%91%d7%99%d7%9d-%d7%9e%d7%a6%d7%99%d7%92%d7%94-%d7%97%d7%96%d7%95%d7%9f-%d7%a2%d7%93-%d7%9c%d7%a1%d7%95%d7%a3-%d7%94%d7%a2%d7%a9%d7%95/
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
קרה אסונצי'ק. המאוורר שלי המחובר ללוח האם רועש ולכן רציתי להחליפו. כשהוצאתי אותו היתה מחוברת אליו מאחור חתיכת מתכת קטנה ומרובעת עם פינים (זה החלק עליו כתוב PENTIUM 4 וכו - האם זה המעבד???). הוצאתי אותו כדי להדביק למאורר האחר (שבכלל לא מתאים!!!) וכשהחזרתי המתכת נפלה ולא נתן לי להחזיר למקום וכך וגם השיניים התעקמו. המחשב נדלק אבל לא עובד ולא עולה הווינדוס. החלפתי הארדיסק וזה לא שינה מאום. מה עושים???? האם זה עניין הגריז התרמי? האם ביל חלק מהשיניים המחשב אבוד? האם אכלתי אותה על טיפשותי והרצון שלי ליצור שקט? פנטיום 4 P 800 DLX DDR 400 512MB 80GIGA 7200 1 כרטיס קול AUDIOWERK XP PRO אורגינל איני יכול לספק יותר מדע כי המחשב לא עולה...
-
- 23 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ערב טוב, קיבלתי מחשב נייח עם מערכת הפעלה ויסטה. אני מנסה להחליף אותה בוינדוז 10 דרך USB. 1. הורדתי את כל קבצי ההתקנה לדיסק און קי ולאחר שאני מעדכן בביוס שיאתחל משם הוא אומר לי שהוא לא מזהה אותו בכלל. 2. אני לא מוצא בביוס או בסטאפ מקום בו אני יכול לעשות רבוט למערכת. אשמח לעזרה. תודה!
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מתלבט איזה לקנות, כי ל AMD אין הרבה אופציות שדרוג, לעומת אינטל שיש המון.. המעבדים הם: 1.AMD 3800 X2 2. INTEL PD 915 3. INTEL C2D E2140 אני אשמח אם תדרגו אותם לפי החזק, ואם תוכלו להגיד לי עד כמה משמעותיים יהיו ההבדלים בביצועים. תודה!
-
- 22 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי זיכרון RAM של 4GB, האם זה בסדר להוסיף זיכרון של 8GB עם אותם נתונים מאותה חברה בדומה ל - 4GB? או שכל הכרטיסים חייבים להיות זהים ב - GB? סליחה על הנוביות, אף פעם לא חשבתי על זה
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אז ככה: אני קצת, לא סליחה, ממש חלוד בנושא,השתחררתי עכשיו ואני מרגיש כמו דינוזאור שהגיע למאה ה 21 ומרגיש קצת לא קשור לחיים..חח הניסיון האחרון שלי עם חומרה היה אחרי שקניתי בזמנו AMD 3200 ו ASUS A8N-SLI DELUXE ו 1 GB זכרון של TWEEN MOS 2-2-2. מאז(שנה וחצי). הגיע DDR 2, מומלץ לקנות INTEL (במקום AMD כמו בשנים האחרונות) ואין לי שום ידע על אינטל חוץ מזה שיש צ'יפסט אחרון וטוב שלהם 975X. אני אקנה את ה E6600. 1.עכשיו אני מבקש קצת הסברים בנוגע לזכרונות ה DDR 2, כי אני בכלל לא מכיר אותם, אני עוד בדור של ה 3200 2-2-2. הבנתי שיש תזמונים איטיים יותר(5-5-5 נגיד) ומהירויות גבוהות יותר כמו 667 או 800 או אפילו משהו כמו 1066?! קצת סדר בבלגן בבקשה? זה 1. 2. איזה לוח אם? יש איזה משהו כמ…
-
- 23 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כרגע ההארד דיסק שלי (ATA133) נמצא על PRIMARY MASTER והצורב (ATA33) נמצא על SECONDARY MASTER. לעומת זאת הדיוידי (ATA33 גם כן) נמצא על PRIMARY SLAVE. האם כך הדבר צריך להיות? כיצד כדאי לי לחבר אותם ואם כדאי לי לשנות מיקום אז למה. אגב יש לי צורב ROCOH 24X10X40X ואני צורב דיסק מלא ב 5 דקות עם מעבד AMD ATHLON XP 1700 כאשר בסוף הצריבה JUSTLINK לא שומשה אפילו פעם אחת, עם מדיות 24X של SILVER LINE. האם בגלל זה נובעת הבעיה? תודה מראש לעונים
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ראיתי במכרז של המדינה (העיתון) מחשב שהמעבד שלו הוא GigaPro 1000Mhz מי מיצר את המעבדים האלה הם טובים?
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מתלבט בין מספר לוחות אם - והלוח שהכי מעניין אותי זה Fatal1ty H97 Killer השאלה אם העובדה שלוח זה תומך רק ב DDR 3 מהווה חיסרון לעומת לוחות חדשים שתומכים ב DDR 4 דעתכם בנושא ?
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שילמתי על טווינמוס TMD 50D והם הביאו לי 50B (גם עד שהביאו עברו שבועיים) מה לעשות?
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שמתי לב שניתן לבנות מערכת מבוססת i5 2500K אם לוח Z68 וספק מתאים ל OC ובערך באותו מחיר לבנות מערכת המבוססת על i7 2600 ולוח H67. השאלה שלי מה יעיל יותר במשחקים וייתן ביצועים לאורך יותר זמן (הכוונה לתמיכה במשחקים חדשים)- ה2500K אם OC לאזור ה4+ או ה i7 2600? או במילים אחרות איזה אופציה תגרום לצוואר בקבוק מוקדם יותר במקרה של שדרוג כרטיס מסך בעתיד.
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מה קורה אם אני מבריג את הלוח אם ישר למארז בלי לשים את הברגים המיוחדים שנותנים מרווח בין הלוח לפלטה??? יש מצב שהפלטה תקצר לי את הלוח עם המגע איתו מלמטה \?!? הלוח יכול להינזק בצורה כלשהיא??
-
- 22 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ללא ספק מעניין ומאיר עיניים, על עד כמה פלטפורמה בשקל תשעים משנת 2010, משחקת במגרש אחרי 9 שנים:
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מדובר במעבדי I5 ו I7 דור שישי אומרים שהמשתמש לא ירגיש הבדל גדול בין המעבדים ולכן נשאלות השאלות הבאות. 1 איזו השפעה יש לתדר mhz כשאחד הוא 3.5MHZ והשני הוא 4MHZ . 2. איזו השפעה יש למספר הנימים והליבות. אחד הוא בעל 4 ליבות והשני בעל 8 ליבות. 3. איזו השפעה יש לזיכרון המטמון שלאחד יש 6MB ולשני יש 8MB.
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-