עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by oleg,

שלום בבקשה תענו לפי הידע והניסיון שלכם איזה לוח אם האמין ביותר ולאו דווקא המהיר ביותר....תודה

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by DJPOWER,

מקווה שזה הפורום הנכון... איפה אני יכול למצוא מידע שקל לקרוא על סרברים? תודה

• 17 תגובות
    • 923 צפיות
  3. http://img479.imageshack.us/my.php?image=mem2wr.jpg ואם אפשר לדעת כמה הם שווים?

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. יצא כבר לפני 3 שבועות בערך (לפי האתר INTEL.COM) ועוד לא ראיתי אותו באף חנות בארץ.. הייתי רוצה לדעת בעצם מה ההבדל שלו מ סלרון 2400, חוץ מהמגהרץ.. בתחלס בביצועים איזה הבדלים אני יראה בעין לשתיהם יש 128 קאץ (שזה חרא..) ושתיהם עובדים ב400 מגהרץ ומשתמשים בטכנולוגית 0.13 מיקרון.. והלוח שלי יתמוך גם ב 2800 כי הוא תומך: 400\533 mhz up to 3.08ghz hyper zibi.. שזה לא משנה כי סלרון לא משתמשים בטכנולוגיה הזאת בכל מקרה האם שווה לי להשקיע את ה 600 שקל שזה בטח יעלה (ה2800) במקום ה 2400 שלי כי אין לי תקציב לפנטיום, יקר לי כרגע... אולי עוד חודשיים יהיה לי 1200 שקל מיותרים אחרי צורב ואינפרה שאני צריך לקנות..

• 17 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by iib,

6. Started by eyaffe,

שלום יש לי את האפשרות לקחת E6400ב 850 ש"ח או E6700 ב1650 ש"ח האם שווה להשקיע 800 ש"ח בשביל 2MB קאש נוספים ? מתוכנן OC ל 3GHZ על P5W DH . האם יש הבדלי ביצועים משמעותיים במשחקים (אני לא עורך וידאו ואו משתמש בתוכנות 3D) תודה

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by MONO,

אני מעוניין לקנות אחד משני הזכרונות הבאים. מי לדעתכם טוב יותר ל-OC ובכלל מבלי להתייחס כרגע למחירם? G.Skill 1GB Kit DDR2 PC5400 667MHZ 4-4-4-12 F2-5400PHU2-1GBLA או Mushkin 1GB 512MBx2 High Performance HP2-5300 DDR2-667 Model 996520

• 17 תגובות
    • 2.2k צפיות
  8. היי, אני מתכוון לקנות לוח אם בקרוב והוא יהיה כנראה ה ASUS P5K-E אני לא סגור על זה, אבל, השאלה אם עדיף לי בכלל לחכות את החודש כדי לקנות לוח X38 רק כמה דברים חשובים יש לי זיכרנות DDR2 האם ייצאו בסוף לוחות שעובדים עם DDR2 ? והאם תיהיה בעיה של תאימות ל 6600GT שלי בגלל ה PCIE2.0 ? האם בכלל שווה לחכות ללוח כזה והוא יכנס לי במסגרת התקציב ? תודה.

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by R9547655G,

תגידו אנשים שווה לי לקנות את הלוח הזה? יש לו DPS שזה לא נפוץ וגם סמתי לב שהוא AGP זה גם לא נורא. כמה שאלות: האם יש ל DPS אשפעה גדולה על יציבות המטח? האם שווה לקנות במקומו GA-K8NXP-9 ? האם הוא אוברקלןקר טוב ? יש לוח שטוב מימנו במחיר שלו של GIGABYTE

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by AppleJack,

שלום. "בזמנו", כשקניתי את המחשב (ראה מפרט) הבנתי שאם אשים 4 זכרונות (512 כל אחד לצורך העניין) הם יעבדו על מקסימום DDR333. אם אני לא טועה יש קשר ישיר לגרסאת הליבה , במקרה שלי - Winchester. השאלה היא מה קורה היום, לאחר עידכוני ביוס ודריברים, האם עדיין לא אוכל לשים 4 זכרונות שיעבדו על DDR400 ? האם אני חייב ליבת Venice לפחות למטרה זאת ?

• 17 תגובות
    • 1k צפיות
  11. כתבה מספר 1: http://techarp.com/showarticle.aspx?artno=441&pgno=0 כתבה מספר 2: http://www.bangkokpost.com/Database/05Sep2007_data006.php כתבה מספר 3: http://www.overclockers.com/tips01210/ בקיצור AMD מנסה להטות את הכתבות בנוגע לבצלונה על ידי כך שהם מחתימים את התקשורת שכל מידע שישוחרר לגבי ברצלונה חייב לעבור את אישור AMD. בנוסף לכך AMD מגבילה מאוד את מספר האתרים שיקבלו את ברצלונה לטובת מבחני ביצועים - נטען שרק הפרסומים החיובים כלפי AMD יקבלו אותם. אתם תשפטו.

• 17 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. Started by lmlm,

http://www.xtremesystems.org/forums/showpost.php?p=1355976&postcount=485 יחד עם הלוח MSI 945GT Speedster Plus עשה OC ליונה שלנו מ2.16ל2.7 והתוצאות מדהימות .

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. האם ההבדלים, מבחינת הכל גדולים בין הסלרון 2.4GHZ לפנטיום 2.4GHZ

• 17 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. Started by Phezex,

כרגע יש לי AMD Athlon 64 X2 3800 SUPERTALENT 512X2 MB DDR2-667 DDR2 SDRAM (5-5-5-13 @ 333 MHz) Motherboard Name Asus M2N-E אני רוצה להחליף למערכת אינטל ולהרחיב ל 2G זיכרון המחשב למטרת משחקים ואני מתכוון לעשות OC אז אני צריך גם קירור תקציב של 2000 ש"ח תודה מראש

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. שלום לכולם! אני במהלך בניית מפרט לHTPC, עכשיו אני צריך המלצה ללוח אם לAMD (כנראה 4850E), שתומך בלפחות 4 PCI (מודם 56K, כרטיס טלויזיה, כרטיס קל ואחד נוסף), 4 סטה (צורב DVD, בהמשך BLUE RAY, שני הארדיסיקים), וכניסת IDE אחת לפחות. 450 ללא חריגה (בטווח הסביר זה בסדר) עד לעמוד 2 תגובה ראשונה דובר על לוח MICRO ATX נ.ב אם אפשר לוח גם בעל אפשרות תמיכה בCF HYBRIDE (שילוב של הכרטיס מסך של הלוח אם יחד אם כרטיס מסך אחר), זה יהיה נחמד אפשר לחרוג ל550 אם יש את הכרטיס.

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. (לא יודע מה קורה עם פנטיום 4 ב 65 ננו מטר). מקור http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=37335 לא הייתי טורח לפתוח את האשכול הזה אבל שמתי לב שיש בלבול גדול בענין זה:

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by yair23,

היום בבוקר נתקלתי בכתבה שלפיה ב P4 2.4B יש כבר את אופציית הHyper Threading ... הנה הכתבה : Just one day before launch of Intel fastest 3.06Ghz Pentium 4, RiStaR has managed to turn on the Hyper-Threading function by chance on the older Pentium 4 2.4B using the IWILL P4HT-S 845PE board. This has proven that Hyper-Threading was already present in the Northwood just that it has been disabled by the BIOS. There should be some ways to enable HT in the BIOS even it is not a 3.06Ghz P4. הכתבה נלקחה מהאתר VR-ZONE : VIRTUAL ZONE הנה כמה תמונות : תמונות המראות שבפנטיום 2.4 כבר קיימת אופציית ההייפר טרדינג וניתן להפעילה דרך הביוס ...

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  18. Started by integral,

http://www.obengware.com/uji/p4d805-p4d950.htm ב FSB 166 נותן ביצועים דומים ל 950.

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by GZA3,

קניתי מחשב חדש ויש לי PCI-E ב SLI עכשיו אין לי כרטיס מסך ב PCI-E כי הוא עוד לא הגיע $%$@#% לעזאזל אני כבר שלוש שבועות עם מחשב חדש בן זונה פה ולא מפעיל אותו בגלל זה ! אולי שווה לחבר כרטיס מסך PCI ישן מאוד ? זה יעבוד בכלל ?

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. שלום! אני מעוניין לרכוש לוח חדש לסוקט 775 LGA של אינטל אני נוטה ללוח הטוב ביותר שאפשר לקנות בתקציב הזה שהוא גמיש למעלה ולמטה ושיהיו לו אפשרויות אוברקלוק גדולות מאוד כי אני אוברקלוקר אני רוצה שללוח עצמו יהיו מגוון אופציות שונות שימושיות ובנווסף שיהיה מחברה טובה אבל זה הכי פחות מעניין אותי אגב אני קונה כרטיס מסך חדש אז כמובן שהלוח יתמוך בPCIE תודה לכל העוזרים!!

• 17 תגובות
    • 940 צפיות
  21. Started by show_biz,

שלום לכולם , אני מעוניין לשדרג מעבד לוח זיכרון ב-2000 ש"ח בערך רצוי מבוסס אינטל. חוצמזה יש לי שאלה...... אם אני קונה שני סטיקים של 256 MB ז"א 512 כדי שיתמוך בDUAL DDR - ובעתיד אני ארצה לשדרג לזכרון כולל של 1GB אז אני אצטרך למכור את הסטיקים של ה256 ולקנות שני סטיקים של 512 או זה אפשרי שיהיו לי 4 של 256 שיתמכו בDUAL DDR ?? תודה רבה לכולם.

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. מה קורה עם אני ממלא את כל המקומות של הזכרונות (3) במערכת אמד ב-ל-י דואל דדר... כל הזכרונות דדר 400... המהירות יורדת ? לכמה? הוכחות בבקשה.... האם זה משפיע הרבה? צודהההה

• 17 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by Stranger,

מי לוח טוב יותר?!?!

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by Ben-Dor,

אני צריך עזרה לוח עבור מעבד P4 1800A מיועד לO/c fsb בסביבות ה150 משהו כזה עד 145. ורק לוחות מבוססי I845G נ.ב אין סיכוי שאני יקח את ה Epox 4G4A+ תקציב: עד 1000 שח. חשבתי יותר על האסוס אביט GigaByte נו מה אתם אומרים?

• 17 תגובות
    • 2.1k צפיות
  25. Started by Godlike2k,

דבר ראשון תודה לlipa על העזרה, החזרתי את הX1950PRO וקניתי את הQ6600 (עם הStepping G0), לבינתיים חסר לי לוח אם + כרטיס מסך שאותם אני קונה עוד חודשיים. הלוח אם שהומלץ לי לתקציב היה P35 S3L , גם עד אז ירדו המחירים במקצת, בכל אופן זכרונות יש לי Kingstone DDR2 667mhz 2GB שזה יספיק לי ברגע שיהיה לי את הכל ועוד חודשיים אני גם אקנה 8800GT אם עד אז הוא ישתלם. אני צריך המלצה בקשר לקניית מ IVORY , אני יודע שתמיד הם ג'נרים והכל אבל זה רק לוח אם והוא זול ביחס לשאר החנויות ואם משהו יביא לי זול יותר זה יהיה אחלה http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=461&CatCode=47

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.