עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by kobipk,

שלום רציתי לדעת מה מיוחד כל כך בלוח האם asus striker extrem קניתי את הלוח הזה יותר נכון קנו לי אותו ורציתי לדעת למה הוא הכי יקר מבין כל לוחות האם ומה מיוחד בו שמצדיק תמחיר שלו שלא יורד

• 5 תגובות
    • 491 צפיות
  2. Started by abudy,

י שלי שאלה לגבי לוח אם של msi p35 neo האם הוא לוח אם טוב?

3. Started by AdiR^SiNaI,

כשאני קונה מחשב חדש איך אני יודע איזה לוח אם לקנות והאם הוא טוב?

• 4 תגובות
    • 541 צפיות
  4. Started by adir89,

http://ivory.co.il/product.asp?productid=1109&CatCode=411 ראיתי את הלוח אם הזה ומצא חן בעיני.השאלה שלי אם הוא יתמוך ב SLI ראיתי שכתוב שתומך CrossFire של ATI.זה מהווה בעיה נכון?

• 3 תגובות
    • 711 צפיות
  5. Started by zamir21,

יש לי כרגע לוח אם : [h=1]Intel® Desktop Board DH61WW[/h] אני מתלבט אם לקנות את לוח האם הזה: ASUS H81M-K האם יש הבדל ביניהם? בלוח אם הנוכחי אין לי PCI 3.0 וזה חשוב לי בגלל הכרטיס מסך שיש לי, האם יש את זה בasus h81m-k ? האם כל הרכיבים שיש לי כרגע במחשב יעבוד גם על לוח אם asus H81M-K ??

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by hal,

מישהוא מכיר לוח אם בשם אסוס p4sdx ? האם הוא דואל צאנל ו 800 fsb ? תודה.

• 5 תגובות
    • 598 צפיות
  7. Started by avieini,

שלום לכולם רק לציין שהפורום והאנשים שבו מצויינים ועכשיו לשאלה ... יש לי לוח אם מסוג : asus p4s800 acpi bios revision 1007 שאלתי היא כזאת... האם אני יכול לקנות כרטיס מסך pcie כלומר לא agp ולהרכיב אותו עליו או זה בלתי אפשרי וחבל על הזמן (אני מדבר על כרטיסים כמו 8500gt במקום מה שיש לי עכשיו readon 9600se)? תודה לכל העוזרים

• 23 תגובות
    • 2k צפיות
  8. Started by WinnerLine,

אז ככה קודם כל ששידרגתי לוח אם כבר הרבה זמן שהיה אצלי חח (3 שנים ABIT IL 8) וקניתי ת - ‏EP43-UD3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1333, PCI-E‎ עלה לי 430 השאלה היא האם הוא טוב לOC ? כרגע יש לי 945 (Pentium D 3.40 GHz 800 MHz4 MB (2x2 עד שאני ישדרג כמובן.. המכפלה שלו היא Min / Max CPU Multiplier 12x / 17x אז מה אתם אומרים עד כה?

• 1 תגובה
    • 689 צפיות
  9. Started by qball,

חיברתי 3 מאווררים ללוח אם , אחד מהם מחובר לשקע POWER - המאוורר הספציפי הזה עובד על 1100 RPM כאשר כל השאר על 750-900 ומרעיש הרבה יותר , הCPU במנוחה על 32 מעלות והסיסטם בורד על 31 אין שום סיבה שיסתובב כלכך מהר , ניסיתי דרך התוכנה של אסוס להוריד את המהירות מאורר זה לא הלך , בEPU הוא מוריד למנוחה אבל עדיין המאוורר הזה לא יורד מ"מ במהירות מישהו יודע / מכיר איך לעשות את זה ? עפר.

• 2 תגובות
    • 552 צפיות
  10. Started by GQ4U,

הלוח הנ"ל זול בגלל hypertransport של 1600 MHz לעומת חבריו שהם 2000MHZ - > מה זה אומר מבחינת ביצועים ? על מה זה ישפיע ? OC יפצה ? אשמח אם תשפכו קצת אור על הנושא

• 10 תגובות
    • 929 צפיות
  11. Started by gerdamen,

חשבתי אולי לקנות את הלוח אמ הזה GA-P35C-DS3R בגלל שיש בו תמיכה DDR3.. http://www.giga-byte.com.tw/Support/Motherboard/BIOS_Model.aspx?ProductID=2551 עכשיו העבודה DDR2 ביחד עם הDDR3 היא בסדר..? הלוח הזה מומלץ?

• 4 תגובות
    • 621 צפיות
  12. Started by Black_ICE,

אני רוצה לקנות את הלוח הזה, ולשים עליו שני סטיקים של 512MB, מסוג DDRII. האם אני אוכל בעתיד להוסיף עוד שני סטיקים? אמרו לי שיכול להיות שהלוח תומך רק בשני סלוטים ב- DDRII. האם יש אמת בדבר?

13. Started by buuhaa,

שלום. קיבלתי המלצה ללוח הזה. רציתי לשאול 3 שאלות: 1. במפרט שלו אין איזכור ל 64 BIT . האם הוא לא תומך (אני פשוט מתכננת לעתיד...) או שאני לא אמורה למצוא איזכור כזה במפרט. 2. האם יתמוך במעבד כפול ליבה - לכשיצא לאור (שוב מחשבה לעתיד...). 3. איך הוא ביחס ל GIGABYTE K8NF-9 (אני שוקלת ללכת על AMD ). תודה.

• 7 תגובות
    • 842 צפיות
  14. Started by oRBenDavid,

Abit Fatal1ty F-I90HD ATI® RX1250 HDMI 1080i מה אתם אומרים עליו? והכרטיס מסך שבנוי עליו הוא טוב?

• 7 תגובות
    • 551 צפיות
  15. Started by alone66,

האם לוח האם הזה ABIT IL9 PRO INTEL945P הוא לוח טוב למעבדי p-D http://www.abit-usa.com/products/mb/products.php?categories=1&model=330 ולגבי LGA 775 Intel® 945P FSB1066 Dual DDR2 667 PCI-E X16 SATA 3G GbE LAN 7.1 CH HD Audio RoHS Compliancy מה אומר ה RoHS Compliancy תודה מראש

• 6 תגובות
    • 555 צפיות
  16. בקשר ללוחות החדשים (P45) ראיתי שלרוב החנויות כבר הגיעו הדגמים של אסוס ורציתי לדעת מתי יגיעו אלה של Gigabyte.. עכשיו שאלה אחרת לגבי הזיכרונות, רציתי לדעת את ההבדלים ולמעשה מה מבין 2 הזכרונות האלה יותר טוב גם במצב של OC וגם ללא. http://tms.co.il/product/5259 http://tms.co.il/product/5513

• 6 תגובות
    • 818 צפיות
  17. Started by mrbig,

יש לי את הלוח הנ"ל ורציתי להוסיף לו עוד HD אבל אני רוצה HD שישמש אותי גם למחשב הבא אני לא סגור לגמרי על זה כי לא מצאתי חומר כתוב עליו באתר של אביט אבל נראה לי שיש לו חיבור SATA 1 השאלה שלי 1 האם זה נכון 2 האם אני יכול לחבר שם SATA 2 ? 3 אם לא ,ואני יכול לשים SATA 1 -האם זה יהיה צעד נבון לקנות HD שהוא SATA1 שישמש אותי גם בעתיד ? כל החיבורים שלי של PATA בלוח תפוסים ע"י הרדיסקים וצרובים אני רוצה עוד הרד דיסק אבל לא הייתי רוצה לשרוף 500 ש"ח על הרד דיסק שלא ישמש אותי בעתיד הלוח הבא שלי כנראה יהיה S3 של גיגהבייט

• 3 תגובות
    • 640 צפיות
  18. Started by OgANDi_BoY,

תגידו אנשים, זאת חברה חדשה ASROCK או שרק אני לא שמעתי עליה לא מזמן איך הביצועים של הלוח אם שלה לעומת זה של ג'גיה בייט או אסוס כי הציעו לי אותה במקום אסוס במחשב פנטיום 4 3GHZ ??

• 9 תגובות
    • 803 צפיות
  19. Started by mrbig,

מכיוון שאני קצר בכסף,ועדיין מעוניין לשדרג חשבתי לקחת את הלוח הזה בגלל שהוא תומך ב DDR (לי יש גיגה של 400 מגהרץ של מושקין VALUE) בגלל שהוא תומך AGP (בנתיים נשתמש בכרטיס הישן שלי 6200 AGP) בגלל שיש לו 2 PATA ואני יכול להשתמש בHD הישנים שלי.... בנוסף לצורבים יש לי כמה שאלות 1. מבחינת ציפסט האם יש נחיתות שלו לעומת אחרים ? 2. האם יש לו PCI Express במהירות 16 ? כדי שלא יגביל אותי אח"כ כי אני מתכנן לקנות כרטיס חזק יותר עוד מעט. לא ראיתי בשום מקום שכתוב X16 3. ללוח הנ"ל יש SATA1 האם יש לזה משמעות ? מה ההבדל בין זה ל SATA2 ? -אפשר לקנות HD SATA2 ועדיין להשתמש בו ? 4. מה יכולות ה OC שלו (אני רוצה לקנות 6300 ) והאם עם זיכרון 400 DDR אני אוכל בכלל לעשות לו OC ?? איך המעבד יעבוד עם …

• 8 תגובות
    • 756 צפיות
  20. שלום לכולם, בימים הקרובים אני רוכש מחשב חדש המיועד לשימוש שוטף + גיימינג כבד. לוח האם הינו ASROCK FATAL1TY P67 PROFESSIONAL ו- 2 כרטיסי מסך מסוג - Sapphire HD 7850 OC הלוח אם הוא לפי המלצה מפורום זה (הרכיבו לי את המחשב), שמתי לב שלוח אם זה תומך ב: - 3 x PCI Express 2.0 x16 slots (PCIE2/PCIE4: Single at x16(PCIE2) / x8 (PCIE4), or dual at x8(PCIE2) / x8 (PCIE4); PCIE5: x4 mode) - 2 x PCI Express 2.0 x1 slots - 2 x PCI slots - Supports ATI™ Quad CrossFireX™, 3-Way CrossFireX™ and CrossFireX™ - Supports NVIDIA ® Quad SLI™ and SLI™ כמו שאני רואה הלוח אם תומך בכרטיס מסך אחד x16 (כמו שסימנתי באדום מוגדש למעלה מכיוון שאני רוכש 2 כרטיסי מסך אשר יחוברו ויעבדו ביחד, האם אני צריך ל…

• 3 תגובות
    • 710 צפיות
  21. Started by ELpsycho,

שלום לכולם. הגעתי לכאן לאחר שהפנו אותי ממפרטי מחשב לכאן. בניתי לחבר שלי מחשב בעזרת משתמשי הפורום בסכום של 2.5K. המליצו לי שם על הלוח אם הבא Asus M2N-VM DVI. רציתי לדעת אם הוא טוב מספיק בשביל מישהו שלא מתכנן OC אלה רק בשביל שימושי אינטרנט משחקים טיפה ושאר הדברים הבאנליים. תודה רבה אלדד כהן.

• 1 תגובה
    • 459 צפיות
  22. Started by ofer_mat,

אך אני יודע אם יש לי PAT ?

• 10 תגובות
    • 874 צפיות
  23. Started by ashbit_q,

איך הלוחות של BIOSTAR כללית? הציעו לי אותם ואמרו שיחס מחיר לביצוע הם יותר משתלמים מASUS ומGIGABYTE עד כמה הם טובים?

• 5 תגובות
    • 756 צפיות
  24. Started by Charybdis,

שלום ברשותי מחשב ישן יחסית עם P4 סוקט 478. רציתי לשדרג אותו קצת, עכשיו מכיוון שזכרונות DDR מהדור הראשון נראים יקרים מדי חיפשתי לוח שתומך ב DDRII ומצאתי הוא גפ תומך ב PCI-E X16 שזה גם טוב (כ.מסך והכל) תומך ב IDE ו SATA ככה שאני לא צריך לשדרג כלום כשאני קונה אותו וכשאצטרך אוכל לשדרג. השאלה שלי: זה שווה את הכסף? קצת פחות מ 300. תודה

• 4 תגובות
    • 656 צפיות
  25. Started by shlomom,

שלום, ברצוני לקנות מחשב מבוסס AMD 64 3000+ 939 ו CHIPSET של NVIDIA NFORCE4. אני חושב לקנות את ECS KN1 כי יש לו רשימת פיצרים מרשימה באיזור 750 ש"ח SATA II, FIREWIRE, 811G USB2 הסקירות על הלוח משבחות את תכונותיו הרבות והחיוביות אבל מצינות שה BIOS לא ידידותי ל OVERCLOCKING ושרכיב הסאונד "מיושן" ותומך ב 6 ערוצים. לי זה לא משנה כל כך היות ואני לא מתכוון לשחק עם ה SETTINGS. אז ... האם מישהו יכול לומר מה רע בלוח הזה ואם אפשר על מה הוא מסתמך תודה.

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.