עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by a-gold,

יש לי 2 סטיקים של 512 מגה 533 mhz DDR2 של YHNIX עכשיו השאלה שלי אם אני קונה עוד 2 סטיקים של אותה חברה אני צריך לראות גם שהקבוביות השחורות האלה שיש על הכרטיס יהיו אותו דבר בדיוק ?

• 1 תגובה
    • 464 צפיות
  2. מה HT ב AMD? (זו לא תכנולוגיה שיש רק לאינטל?) מה זאת אומרת מהירות דרך הHT? משהו מוכן להסביר לי מה כתוב כאן בבקשה כי אני חושב שאני מבין את המושגים אבל כנראה שלא ??? והבקר הזה זה אומר שלמעבד אין דאול צ'אנל? או שזה דווקה אומר שהמעבד עובד במהירות אפיק של 800 (יענו צריך 400X2) ואם כבר התחלנו אז נסיים "64k L1 instruction cache, 64k L1 data cache" מה זה אומר חוץ מזה שיש למעבד 64K בL1 שלו? תודה

• 1 תגובה
    • 573 צפיות
  3. http://www.anandtech.com/printarticle.aspx?i=2820 תעברו על כל התבלאות (בסוף הכתבה תחת Page 8 Gaming Performance), ב 965P כמעט אין הבדל...של אחוזים בודדים...ואפילו גורע מהתוצאה?? למה זה קורה..? בראל.

• 1 תגובה
    • 818 צפיות
  4. Started by overload,

מה זה אומר: Installed & Enabled Size:128 MB Form Factor:RIMM Frequency:400MHz זה מה ש 3DMARK אומר על הזיכרון שלי, השאלה שלי היא מה זה אומר RIMM? זה סוג של זיכרון? אני לא מכיר זיכרון כזה, אולי אתם כן?

5. Started by arkadur,

אני מחפש ספציפית את הזכרונות הללו, אם מישהו נתקל בהם איפהשהוא - אשמח לדעת. תודה רבה

• 1 תגובה
    • 712 צפיות
  6. Started by CrossFireX,

איזה מעבד יגיע יותר רחוק בביצועים I7 920/930? פשוט שמעתי שדגם -920 מעולה ל-OC עם קירור טוב, וללוח אם: Gigabyte X58-UD3R משהו כזה, תומך בעד כמה כרטיסיי ATI ועד כמה כרטיסי NVIDIA?

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  7. Started by UNDERDOG,

האם יש הבדל בדדר 2 אם אתה שם על T1 לעומת T2 כשעושים אוברקלוק האם שמים אותו על T1 או על T2

• 1 תגובה
    • 677 צפיות
  8. ga-ex58-ud3r ga-x58a-ud3r P6TSE מה ההבדל בין אלה?

• 1 תגובה
    • 695 צפיות
  9. Started by aquarius,

איזה ליבה יותר טובה קלוהאמר או ווניס

• 1 תגובה
    • 557 צפיות
  10. לקחנו לביקורת את ה-B510A Gaming Pro של MSI, לוח אם שבא לשלב מראה קורץ עם תמיכה במעבדים החדשים של אינטל. האם השקעה של מעל ל-600 שקלים שווה את הפסד התכונות? עם השקת התושבת החדשה של אינטל הקיץ, תושבת LGA1151 וסדרת המעבדים החדשה, צצים גם לוחות אם חדשים אשר מיועדים למלא את צרכיהם של המשתמשים. השוק מתפלג בעיקר לשני סוגים. האחד שזקוק ללוחות האם הפשוטים ביותר (הרוב) והשני שרוצה מעבר לכך בשל צרכים כאלה ואחרים. מדובר על שני שווקים שבהם לוחות האם באחד מתומחרים ב-280 עד 350 שקלים ובשני בדרך כלל צפונית ל-600 שקלים. מה שגורם ללוחות האם הזולים להיות באמת זולים הוא שימוש בערכות שבבים פשוטות וכמות מינימאלית של חיבורים. לצורך המשימה הפקידה אינטל את ערכות השבבים H110 ו-B150 ל…

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  11. הי, אני קונה בקרוב מחשב ומתלבט אם לקנות 4GB זכרון במהירות 800MHZ: שA-data 4GB DDR2 PC6400 800MHZ CL4 לבין 2GB במהירות גבוהה יותר ושל OCZ: OCZ 2GB Kit DDR2 1066Mhz PC2-8500 nVIDIA SLI-READY EPP 5-5-5-15 OCZ2N1066SR2GK אם יש לכם המלצות למשהו אחר אשמח לשמוע. אגב אני לא מתכנן SLI או OC.אני אשתמש ב- WINXP או VISTA בכל מקרה 32bit החלקים הרלוונטים שאני קונה: Intel Core 2 Duo E8400 3GHz 1333FSB 6MB Tray 45nm Gigabyte nVidia Geforce 9600GT 512Mb NX96T512HP Silent Gigabyte GA-EP45-DS3 Intel® P45 Express Chipset LGA 775 תודה.

• 1 תגובה
    • 550 צפיות
  12. יש לי שני סלוטים על לוח-האם, כשאחד מהם תפוס ע"י סטיק של 256MB שפועל במהירות של 266MHz. לאחרונה קניתי מ-PCH סטיק של 256MB תוצרת סאמסונג (400MHz max), אבל כשהתקנתי אותו הוצג על המסך "NO SIGNAL". חבר שלי ברר לגבי זה, והוא אמר לי שהבעיה היא בזכרון. בדקתי את הסלוט השני עם הסטיק המקורי, ואין שום בעיה בסלוט. מסתבר שהזכרון שקניתי הוא single side chip, ושלוח-האם שלי תומך רק בזכרונות dual side chip. החלטתי בסוף לקנות סטיק של 512MB, כנראה תוצרת טווינמוס, 400MHz max. אני מתכוון לקנות מ-PCH (יש לי זיכוי על הזכרון שהחזרתי), ואני אשמח אם תגידו לי אם הזכרון שאני מתכוון לקנות הוא dual side chip ושהוא יעבוד לי על לוח-האם, כי אין לי מה לעשות בחנות שלהם עם זיכוי של 500~ ש"ח. בתודה, אסף, a.k.…

• 1 תגובה
    • 507 צפיות
  13. מעבד: ‏Core 2 Duo E6550 לוח אם: GA-P35-DS3 זכרונות: ‏2X1GB Kingston 667‎ מה דעתכם? יש מקום לשיפור?

• 1 תגובה
    • 556 צפיות
  14. Started by YanR,

עשיתי בדיקה ובכל מצב אם במאמץ או לא תמיד הליבה הראשונה יותר חמה ב5-10 מעלות מאשר השניה, האם זה נורמלי או שיש בעיה בקירור?

• 1 תגובה
    • 829 צפיות
  15. Started by --Shadow--,

http://forums.vr-zone.com/showthread.php?t=317035

16. Started by רומן גרוס,

יש לי 2 חבילות : 1 . לוח MSI דגם : G41M4-F וזיכרון של CEON תיזמון CL 5 2. לוח ASUS דגם : P5QPL-AM וזיכרון KINGSTON תיזמון CL 6 אותו מחיר מה עדיף ? הבנתי מהמוכר של אייבורי שהקבלים של MSI טובים יותר וגם יש עידכונים דרייברים וביוס און ליין .

• 1 תגובה
    • 573 צפיות
  17. באיזה תוכנה אני יכול ?

• 1 תגובה
    • 471 צפיות
  18. Started by ilil,

לוחות האם הנ"ל מבוססים על אותו הצ'יפסט G965, ומכילים את אותם הדברים (למעט ערוצי אודיו), אם לא טעיתי בזיהוי הדגמים. ועדיין הג'יגה-בייט יקר באופן משמעותי על פני אינטל (850 ש"ח מול 650 ש"ח בערך). מה היתרון של ג'יגה-בייט? מה הייתם בוחרים? בתודה, ilil

• 1 תגובה
    • 520 צפיות
  19. Started by Born2Kill,

ככה כתוב לי על הקופסה של הלוח אם....

• 1 תגובה
    • 614 צפיות
  20. Started by kobi cohen,

dg

21. Started by ido-nava,

שלום , אני מעונין לשדרג לויסטה .. בפעם האחרונה ששרגתי הרגשתי ש 1GB לא מספיקים בכלל ... אני רוצה לקנות עוד סטיקים של זכרונות, ויש לי כמה שאלות אם אני יקנה זכרון CL3 או CL2, איך כל הזכרונות יעבדו אם הזכרונות שיש לי במחשב הם corsair 1024MB value dualchennel CL2.5 ? וחשבתי שקניתי את המחשב שהמחירים של ה DDR ירדו כאשר יעבור שנה.. שנתיים .. אבל לא ירדו כמעט. מישהו מכיר איפה אני יכול לקנות זכרונות DDR 1 בזול ? ומה אתם אומרים על הזכרונות האלה http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=90&category_id=1c3fb8b4ef5582f1ad3df92f9c26fe69& ? או על 2GB ב970 http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=3020 תודה

• 1 תגובה
    • 516 צפיות
  22. Started by adis50,

איזה מעדבד עדיף עדייף ךמשחקים ולשימוש ביתי עם הרבה תוכן HD כשהדגש הוא על מס' ישומים פועלים יחד i5 750 i7 920 או i7 930

23. שלום לכולם , ברשותי כרטיס זיכרון של Kingston 512MB DDR 400 CL3 . הכרטיס מותקן ב - DIMM 1 , כרטיס יחיד . ( לא מפוצל ל - 2 כרטיסי 256MB ) כאשר אני מעלה את CPU iD ע"מ לבדוק את תקינות כרטיס הזיכרון ( בחוצץ SPD ) התוכנה מציינת :שאכן זהו כרטיס זיכרון מבית Kingston PC3200 אך המהירות המצויינת הינה 200Mhz . Module Size : 512 MB Max BandWidth : PC3200 (200MhZ Manufacturer : Kingston אשמח לקבל תגובה במהירות האפשרית ע"מ שאוכל לחזור לחנות ולהחליף את הכרטיס במידה והינו פגום. בתודה מראש , HyBr33D

• 1 תגובה
    • 677 צפיות
  24. Started by itaysk,

ואם כן מישהו יודע איפה הוא בערך?

• 1 תגובה
    • 706 צפיות
  25. Started by tagada0071,

מה ההבדל במעשי בין הלוח Add to Comparison List GA-Z77X-UD5H ל Add to Comparison List GA-Z77X-UD3H הכוונה בין 3 ל5 ... אשמח אם תוכלו להסביר בלשון פשוטה גם... =]

• 1 תגובה
    • 618 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.