עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by aaabb,

שתי הלוחות "קצת" מיושנים שהם מותאמים ל-P3 שניהם Slot 1 ה-I: Asus P3B-F http://www.asus.com/products/mb/archives/mbp3bf.zip ה-II: Msi 6163 pro http://www.msi.com.tw/program/products/mainboard/mbd/pro_mbd_detail.php?UID=113 תגידו גם ב-מה האחד יותר טוב מבאחר.... בתודה AaaBb אם מישהו מכיר אתר של השוואה של ביצועים שיוסיף.תודה. הקובץ שנוסף הוא בשביל ה-אסוס

• 3 תגובות
    • 582 צפיות
  2. הכוונה ללוחות שיתמכו במעבדים החדשים של אינטל\איי אמ די האם הלוחות האלה יכנסו למארזים של היום או שיצא איזה סטנדרט חדש ? אני שואל את זה כי אני מתכנן ליקנות מארז ממש יקר (לפחות בשבילי) ואני רוצה שישמש אותי להרבה זמן .

• 7 תגובות
    • 581 צפיות
  3. קראתי את הביקורת על הIS7-G ורציתי לדעת מה ההבדלים בין הלוחות האלה(is7-g ו is7)? האם בis7 יש כניסה ויציאה אופטית כמו בis7-g? (של סאונד) האם יש לוח יותר טוב למחשב מבוסס אינטל ht בערך באותו המחיר? (לא יודע אם השאלה מתאימה לפה) שלוש שאלות מקווה שלא קשות מדי תודה מראש טל

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  4. קראתי בגיימר על מעבד חדש, CELL שמוטורולה IBM וסוני סיימו לתכנן שיכנס לייצור רק ב2004 וימכר רק ב2005 שמהיר פי 100 (!) מP4 2.5GHZ. אני לא חושב שAMD או אינטל יכולות להתחרות במעבד כזה עם הפרסקוט והAMD 64. אני זוכר גם לפני כמה זמן שאינטל וAMD טענו שהם כמעט מיצאו את הארכיטקטורה הקיימת של המעבדים שלהם והם מתחילות לתכנן מעבדים חדשים שיצאו לשוק רק ב2007 או משהו כזה, ושעד אז לא יהיה שיפור דרסטי. מה אתם אומרים על המעבד החדש? http://gamer.co.il/gamer2/php/doc.php?id=21018

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by SixKiller,

אני צריך עזרה דחופה אני צריך לדעת איך לעדכן את הביוס של הלוח אם שלי Abit Nf7 SL תודה רבה ממש דחוף!!!

• 6 תגובות
    • 662 צפיות
  6. Started by iakovl,

מה שהכותרת אומרת , מה דעתכם על GA-7VT600-L

7. Started by NuXeR,

שלום ~! אני מרכיב לאחותי הקטנה מחשב יש לנו הכל חסר מעבד ולוח אם (שיכלול כרטיס מסך כרטיס קול וכרטיס רשת...) אז כרגע יש לי 2 אופציות (אחרי שלא מצאתי משהו טוב יד שנייה...) הנה הם : 1. Elitegroup K7SOM SIS730S Motherboard w/CPU Duron 1800XP+ (VGA 64Mb,Sound,LAN) 2. Elitegroup K7VMM+ VIA KM266 Motherboard Bundle w/CPU Duron 1600XP+ (VGA,AGP,Sound,LAN,ATA133,USB 2) בבקשה תגידו מה לדעתכם יותר טוב, מה ישלם ואם אפשר לפרט כמו כן מה בדיוק הצ'יפסט הזה של SIS אני לא מכיר אותו...לעומת ה-KT266 שהוא ישן אבל אמור להיות די טוב :-\ לא ? אני אשמח לשמוע תגובות..תודה רבה ! בבקשה אם אפשר להזדררז אני רוצה להזמין עוד היום [הלינקים צונזרו, אין לפרסם חנויות!]

• 5 תגובות
    • 741 צפיות
  8. שוק המחשבים פרוץ לגמרי! משנים ומקמבנים...וללא פיקוח הפעם התייחס לזיכרונות: יש חנויות(גם הגדולות) ששמים מדבקה שרשום עליה לדוגמה SUMSUNG לכאורה זה נראה אורגינל אך עם בדיקה קצרה של תווית הקופוננט באינטרנט מראה שרק הברנד הוא של סמסונג והזיכרון עצמו של איזה "פרש"(עכשיו אני יודע שמישיהו יבוא ויגיד-"זרקת אבן באינתיפדה). היזהרו ותדרשו מקורי ואח"כ תבדקו שלא רימו אתכם, התחרות בשוק היא ע-נ-ק-י-ת.

• 8 תגובות
    • 885 צפיות
  9. Started by wow,

כאן הוא דווקא קיבל ביקורות מעולות. מישהו מכיר אותו? http://www.techno.co.il/fullnews.php?p=798&more=1

• 3 תגובות
    • 488 צפיות
  10. שלום לכווולם, לדוד שלי יש מחשב "ניורון" (אל תשאלו למה, זו לא אחריותי, זה היה לפני שנכנסתי לקטע...) בכל אופן יש בו פנטיום 3 1000 מה"צ עם 128 מ"ב זיכרון ו"כרטיס מסך" מובנה של 4 מגה !!!!!! הקטע הנורא הוא שכשבאתי להחליף את כרטיס המסך גיליתי לתדהמתי שלחר* הזה אין אפילו חריץ AGP. בקיצור הבנתי שזול יותר להחליף לוח-אם. אני מחפש המלצה ללוח זול ופשוט שיתאים למפרט הנ"ל (עם GF4MX440 AGPשעלה לי 240 ש"ח). האם הלוח של ג'יגה בייט (Gigabyte GA-6VTXE-A VIA 694T ) יתאים לעניין ? האם ידוע לכם על לוחות אחרים ? בתודה מראש HF

• 6 תגובות
    • 737 צפיות
  11. Started by gforce,

יכול להריץ משחקים כמו fifa 2002 ו motogp לא המשחקים הכי חדשים תודה נ.ב לוח אם : Chaintech 7NIF2 nForce 2 M.ATX

• 8 תגובות
    • 645 צפיות
  12. Started by Clint Eastwood,

טוב יש לי שאלה שנראת לי פשוטה למבינים... מה ההבדל בין AMD XP2500 333 Mhz לבין AMD XP2500 800 Mhz ?? כאילו על מה זה משפיע ? ואיפה אני ירגיש בהבדל?? כן כן תצחקו אבל יש אנשים שלא יודעים מה זה אומר !! תודה לכל העונה

• 10 תגובות
    • 912 צפיות
  13. Started by eliXir,

פשוטו כמשמעו, מה יותר טוב?

• 3 תגובות
    • 546 צפיות
  14. Started by 911,

מה ההבדל בין זיכרון Twinmos DDR-RAM 512MB 3200 (TMD -50B) Memory Memory Chip : TMD7608F8E50B לזיכרון Twinmos DDR-RAM 512MB 3200 CAS2 Memory w/Ultra Coated Copper Heat Spreader WLCSP (Wafer Level Chip Scale Packaging) חוץ מהצלע קירור יש עוד הבדל? האם זה שווה את ה130 שקל הפרש ביניהם? ??? ואיך הזכירון השני לאוברקלוק? הרצתי חיפוש וקראתי ש-50B הוא בינוני... איך השני לעומתו? תודה רבה זה חשוב לי

• 3 תגובות
    • 670 צפיות
  15. Started by NeverHood,

מדובר על זכרונות: DDR 2700 (333) 512mb a) GeIL - 456nis b) GeIL Value - 467nis (בתמונה הזיכרון הזה כחול.. בא עם קירור או משהו?!) c) Samsung Original - 539nis (M368L6423DTM-CB300) d) Micron - 540nis e) Kingston - 560nis מה ההבדלים ? נ.ב - הזכרונות לא מיועדים לאובר קלוקינג ! עוד נ.ב - כרגע אני עובד עם זכרון SDRAM ! (לוח קומבו..)

• 3 תגובות
    • 507 צפיות
  16. Started by neil4,

ברשותי לוח- ecs k7s5a זיכרון -sdram 133mhz 256mb מעבד -athlon xp 2000+ כ.מסך -ecs xabre 400 64mb מאוורר וולקנו 8+ הבעיה היא שכשאני נכנס למשחק אחרי כמה דקות המחשב נתקע לי ואני חייב לעשות ריסטרט לדעתי הבעיה היא לא של המעבד מפני שהחום של המעבד לא עולה על 55 עם מארז פתוח והבעיה מסתדרת רק כשאני שם עליו מאוורר ביתי קטן רגיל שנושף בתוך המארז ואז המחשב לא נתקע בכל אופן הבעיה לא נראית לי של המעבד גם מפני שכשאני מפעיל 20 דפי אינטרנט ,עם מירק ,עם אימיול וצריבה מהצד הכל סבבה -לא נתקע ברגע שאני עושה משהו בקשר לכרטיס מסך כמו להפעיל משחק הוא נתקע לכן חשבתי שאולי הבעיה היא של הכרטיס או של הזיכרון אולי מפני שגם לפעמים על אוברקלוקינג וfsb עולה הרבה יותר מ133 עזרה בבקשה

• 6 תגובות
    • 862 צפיות
  17. Started by Stranger,

אני רוצה לקנות את הזכרון הזה... כמה חוות דעת שלכם בקשה שינויים גם יתקבלו בברכה!!!

• 4 תגובות
    • 538 צפיות
  18. Started by SuB,

הזמנתי מ-PCH זכרונות TWINMOS 3200 256mb X2, וכרגע נגמר להם במלאי, אז יש באפשרותי לקחת באותו סכום את הזכרונות של Geil עם ה-Heat Spreader. אם לא, אז אני צריך להמתין (ומי יודע כמה זמן זה יקח..) עד שיהיה להם את הtwinmos במלאי. רציתי לדעת אם כדאי לקחת את הGeil, ואם הביצועים שלהם ב-OC (עם מערכת של P4C) שווים ל-twinmos. תודה!

• 3 תגובות
    • 645 צפיות
  19. זה לוח ישן מאוד, שאמור להתאים לפנטיום 3 ויש לי אפשרות לקנות אותו אין לי מושג איזה דגם זה כי אני לא מצליח למצוא שום מספר, אבל איך הלוחות שלהם באופן כללי? מאפשרים אוברקלוק? תודה *עריכה: אני חושב שהדגם הוא 332857-001

• 5 תגובות
    • 671 צפיות
  20. יש ברשותי לוח ABIT NF7 SL 2.0 ואני רוצה לקנות GEIL 512 mb pc3500 GOLDEN DRAGON האם תהיה לי בעיה לשלב אותם?

• 2 תגובות
    • 600 צפיות
  21. Started by zolder,

מה אתם מציעים לי: 1 GeIL DDR-RAM 512MB 3200 Golden Dragon Value Memory או 2 GeIL DDR-RAM 512MB (2x256MB) 3200 Golden Dragon Series Dual Channel Memory Kit עזבו את המחיר ואל תזכירו OC כי אני לא עושה.

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. אני רוצה לקנות את הלוח אני לא יודע אם אני יעשה OC אבל מחירו סביר יש לו צ'יפ חדש והמום פיצ'רים ובכלל הלוח טוב לפי מה שקראתי. האם כדאי לקנות אותו בהנחה שאני לא ייגע בOC אני די מתלבט בינו לבין ASUS P4P800 DELUXE רק שאני די חושש בגלל שיש לו צ'יפ 865 שהוא ישן יותר מי מהלוחות טוב יותר בהנחה שאני לא עושה OC????

• 1 תגובה
    • 466 צפיות
  23. Started by Moo,

היה לי מעבד 1700+ והוא נשרף ( לא משנה איך) ואני לא יודע אם לקנות מעבד 2500+ 333FSB או מעבד 266FSB אם אני יקנה 333FSB אני יאלץ לקנות לוח GIGABYTE 7VRXP 1.1 כדי להחליף את הלוח גם? מעבד 2500 333FSB יתן לי ביצועים יותר טובים? יש לכם המלצה על לוח עד 600 שקל?

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by zolder,

שידרגתי לאחרונה את המחשב שלי והזמנתי את השילוש הזה: לוח אסוס A7N8X דלוקס V2 (הרבה אמרו לי שהוא לא שווה את המחיר אבל השגתי אותו ב-750 ש"ח) מעבד בארטון 2500 זכרונות ג'ייל גולדן דרגון שני סטיקים של 256MB 400MHZ וכמו כן אודיג'י 2 ורדאון 9800. מה אתם אומרים,שווה?

• 13 תגובות
    • 934 צפיות
  25. Started by fitch,

כאילו לא איפה יש מפעלים, אלא איפה זה התחיל, תוצרת איזו מדינה המעבדים, איפה חברת האם יושבת???? - אני מקווה שהבנתם אותי :-\ נ.ב - אני מתכוון לכך שנגיד המכונית פולקסוואגן היא גרמניה אך מיוצרת גם בברזיל ופורטוגל וכו' וכו'

• 7 תגובות
    • 920 צפיות

דיונים חדשים בפורומים